Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3285 . 3286 . 3287 . 3288 . 3289 . 3290 . 3291 . 3292 . 3293 . 3294 . 3295 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 12:42
- Nahlásit

gabifi
to skusím příště

vřele doporučuju. Vysoce funkční záležitost!

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 12:42
- Nahlásit

gabifi
tak to mi je fakt líto! Vo hodně ste přišla. Bylo úžasný kráčet se skorobudovatelským úsmjevem v prvomájovým průvodu jenom v modrý košilce a rudým šátku, kdyš se teplota válela někde kolem nuly
Mě uš to líto není!!!!!!!!!!!!

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 12:43
- Nahlásit

PetraK
já se doktorů bojím tak moc, že je rači vůbec nenafštěvuju. Jenom nejnutnější prohlídky. A je to čím dál horší

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 12:44
- Nahlásit

a du přátelé! Vzpomínejte na mne! A vy, v okolí žižkova, zavřete si vokna, budu hrozně řvát!

žanda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 12:45
- Nahlásit

jablunka
tam u vás to bylo nějaký divný( asi to tam moc žrali)

PetraK
jak ti rozumím,navíc mám dávivej reflex-ale když je děvče nejhůř,tak se to zmáknout dá (teď jsem lítala po zubařích půl roku skoro furt)( a na nikoho jsem obsah žaludku nehodila,kupodivu)

žanda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 12:46
- Nahlásit

PetraK
nechodíš do jeseniovky????

kinta
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 12:46
- Nahlásit

gabifi
A je to čím dál horší

Čím dál horší s těma náfštěvama, nebo čím dál horší s výsledkama prohlídek? V druhém případku bych doporučila nenafštěvovat již vůbec. To praktikuju já. A to se teda nebojim. Jenom mě to děsně vobtěžuje.

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 12:47
- Nahlásit

žanda
a na nikoho jsem obsah žaludku nehodila,kupodivu
škoda

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 12:49
- Nahlásit

kinta
Čím dál horší s těma náfštěvama, nebo čím dál horší s výsledkama prohlídek
mám čím dál vjetší strach. Ale je milý pokecat se stejně postiženými

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 12:56
- Nahlásit

3500 stránek,gratuluji

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 12:58
- Nahlásit

brezen2008
3500 stránek
Kdyb nás někdo vydal, tak už by to byla běkná bychle

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:00
- Nahlásit

Baico
to jo,to by se prodávalo
já občas si čtu začátek,co já jsem tenktrát psala,to je děs

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:01
- Nahlásit

čus žumpáci, to je příšerné co ste toho zase naflákali

Davídková
Vodítko a obojek taky nemám, když nečumím po vejrech tak na ně hvízdnu a oni to otočí za mnou, páč jsou to holky poslušný. Když čumím po vejrech tak si jich všimnu až v případě, když při pravidelném sčítání zjistím, že mám o pár čoklů míň. Pak na nikoho nehvízdám a beru fofrem roha, doufaje, že sem se jich zbavila nadobro. Nigdy to nevyšlo Dycky mě buď doběhnou, nebo zjistím, že šly napřed a čekaj mě na další křižovatce
Coursing na to nemá žádný vliv, občas zdrhli předtím a občas zdrhnou i teď.

PetraK
Si furt nerozumíme. Chci ti říct, že když normální pes (třá Gozérka) honí srnu a dožene ji tak ji zabije, nebo se o to aspoň pokusí. Když moje trupky honí srnu a doženou ji tak se na ni vykašlou, páč v tu chvíli je přestává zajímat. Rádi by si ji očichaly a zjistily, jestli je to nějaká varianta naší kozy Žanety, tím to pro ně hasne.

gabifi
Milovala jsem prvomájové průvody a lampijonové průvody a vůbec fšechny průvody A taky spartakijádu. A úplně nejradši sem mívala soutěž o zemi gde zítra již znamená fčera spojenou s recitací nějaké obzvlášť trapné proletářské básně v ruštině

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:02
- Nahlásit

brezen2008
dobrej nápad, du na začátek ať se zasměju

žanda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:02
- Nahlásit

gabifi

a na nikoho jsem obsah žaludku nehodila,kupodivu
škoda .......

jo a oni nedejbože vyrvou co nemají)

kinta
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:04
- Nahlásit

Biluška

Da zdrávstvujet družba, URA!

kinta
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:05
- Nahlásit

Tak mi teď došlo, že jsem si spletla Bilušku s Jablunkou. Ta nemá dvanáct psůch, i když teda daleko do toho taky nemá. Ale zas to vyrovnává děckama, tak vono je to fuck. Kulak jako kulak.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:06
- Nahlásit

gabifi
já tam jsem ještě jako želva

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:06
- Nahlásit

Biluška
soutěž o zemi gde zítra již znamená fčera spojenou s recitací nějaké obzvlášť trapné proletářské básně v ruštině
v této soutěži sem vyhrála unikátní dílo M. Gorkého MATKA.

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:07
- Nahlásit

Ahoj. Mě tak napadlo... Kam chodíš kousat?
vono to na začátku asi bylo fakt o psech

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:10
- Nahlásit

gabifi
Tojo, akorát já jsem se sem dostala až když se to zvrtlo v žumpu. A nemám nějak čas najít, na který straně se to stalo

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:16
- Nahlásit

Baico
Asi na třetí

gabifi
Ale to už je strašně dávno

gabifi
v této soutěži sem vyhrála unikátní dílo M. Gorkého MATKA.
Já sem vyhrála celoprázdninový pobyt v pionýrském táboře Krym, heč heč . Jenomže matka mě tam nepustila páč to bylo daleko a na dlouho. Měla z toho pak oplétačky a musela to maskovat jako že sem smrtelně nemocná a letecký transport by mě určitě úplně zabil

kinta
Taky mám moc harantů, furt jich tu běhá tolik, že už ani nevím kolik jich vlastně je. Dycky večír si nějaké odchytnu a doufám, že mám ty správné . Jinak jich průběžně krmím a vychovávám asi tak pět až vosum. Ale zasejc se to vyrovnává, páč moje dvje krmí a vychovávají jiné sousedky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:19
- Nahlásit

gabifi
tss,to uš je f propadlišti dějin
Jinak ochtoříí sou životu nebespečnej druch,vůbec tam nelezu a navíc mi to voptěžuje
Biluška
Když čumím po vejrech tak si jich všimnu až v případě, když při pravidelném sčítání zjistím, že mám o pár čoklů míň.
a tady je ta chyba..vy nemáte co koukat po vejrech,ale nenápadně monytórovat kretény co dělaj a esi nechtěj zrovna vyrazitF ten moment já velim..No ani to nezkoušej,případně dyš sem pozytývně naladěná To je srnéčka a ta se nehoní. Z mýho pohledu je úpa fuk,esi jí nakonci zabijou nebo chtěj vočuchat,prostě nemaj co za tim letět a děsit to a uštvat to k smrti.Krom toho se jim cestou může něo stát,což je ale přesně to vo co vám de ,tagže jakobych nic neřekla

kinta
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:20
- Nahlásit

Biluška

Já se tady mezi Váma normálně cítím méněcenná. Mám jednoho ambulantního manžela, jednoho haranta a jednoho čokla. Já su strašně chudá vlastně.
A marně přemýšlím, co jsem kdy vyhrála hodnotného. Akorát se pamatuju, že na střední sem chtěla v soutěži recitovat Vysockýho a voni mi to zatrhli.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:23
- Nahlásit

kinta
Já se tady mezi Váma normálně cítím méněcenná
Hele já jsem na to hůř. Sice mám psy dva. Ale nemám manžela ani dítě

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:25
- Nahlásit

davidkova renata
Z mýho pohledu je úpa fuk,esi jí nakonci zabijou nebo chtěj vočuchat,prostě nemaj co za tim letět a děsit to a uštvat to k smrti.Krom toho se jim cestou může něo stát
Moje řeč pani. Sám od sebe prostě nic honit nebude, jakože já se jmenuju já!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:25
- Nahlásit

davidkova renata
Z mýho pohledu je úpa fuk,esi jí nakonci zabijou nebo chtěj vočuchat,prostě nemaj co za tim letět a děsit to a uštvat to k smrti.
No to jo, proto je taky dycky zmlátím gdyž laskavje přijdou zpátky. Oni to vědí, takže se o podobný čin pokusí tak dvakrát do roka, aby jako nebyla mejlka, že tohle provozujou každou vycházku (no voni taky častějc jak dvakrát do roka ven nejdou, přece s nima nebudu furt courat )

a tady je ta chyba..vy nemáte co koukat po vejrech,ale nenápadně monytórovat kretény co dělaj a esi nechtěj zrovna vyrazit
Pani, nenápadně monytérovat můžete gdyž máte jednoho, dva čokly. Ne gdyž máte takovou saň jako já To pak musíte co dvěstě metrů velet "zastavit stát dvojřad nastoupit", spočítat to, velet "rozchod" a dem zas dál. To nejni žádnej nenápadnej monytéryng

kinta
Já se tady mezi Váma normálně cítím méněcenná. Mám jednoho ambulantního manžela, jednoho haranta a jednoho čokla. Já su strašně chudá vlastně.
No tak minimálně stran těch čoklů to pude napravit pani. Stran toho manžela bysem to taky neviděla až tak úplně bledě - mám svobodnýho švagra, gdybyste chtěla....

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:26
- Nahlásit

Biluška
Krym
a pamatuješ si to dobře? Nebyla to náhodou dětská zotavovna na Sibiři?

žanda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:27
- Nahlásit

Baico
hůř? ty seš na tom totiž nejlíp! )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:28
- Nahlásit

Baico
jakože já se jmenuju já!!
i dybych jí měla za tydlenty vlasy dotáhnout zpátky
Biluška
Pani, nenápadně monytérovat můžete gdyž máte jednoho, dva čokly
to já samo vim.Tak máte chodit po jednom,no..aspon vod vás bé klit na netu a nebudete tu furt prudit dyš béte mět konečně něco na práci

Já mám čokla jednoho,dítě jedno,manžela naštěstí žádnýho,su nějaké ošizené bo co

<< 1 ... 3285 . 3286 . 3287 . 3288 . 3289 . 3290 . 3291 . 3292 . 3293 . 3294 . 3295 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání