Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3285 . 3286 . 3287 . 3288 . 3289 . 3290 . 3291 . 3292 . 3293 . 3294 . 3295 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 19:22
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
no vidíš a ještě psi si tam poslal
Biluška
nabízím elišku
ale minimálně že si jí odkoupíte za 1 000 000

jinak elis nabrala a už má 4,5 kg,takže milá dáma už bude jíst měně

Erin
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 19:29
- Nahlásit

Nazdarte děcka

Sem se právje vrátila z hokny

Biluška
Jakej je telefon na Mášenka?Nebudu čekat až sem vleze du mu cinknout stran tibet vokamžitě.
Já rok uvažuju zda nakrýt nebo nenakrýt a tyhla důra s pomocí boží(že ju tlama nebolí)to seká jak housky ne krámě.

Jo a jestli zasejc napíšeš,vstávej a děte dřít a já si to přeštu až v poledne,bo jinak nestíhám tak ti ublížím,to ti povidam!

Mucholabka
Tak jsem ráda,že fena přežila otravu,ale dej sem zasejc nákej takovej výživnej odkaz a nepřežiješ ty.Nebo sekne mě..

jablunka
Tak to je fajn,že to má kluk za sebou.Třeba příště lépe vyhodnotí situaci,ale pokud je to horká kref,tak to váš čekaj paní ještě pěkný story.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 19:38
- Nahlásit

Erin
Já rok uvažuju zda nakrýt nebo nenakrýt
páč seš nefleksibilní a vůbec nemáš cit pro byznys,paxe nedif,že máš tak leda pár drobnejch na kontě

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 19:47 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

davidkova renata
chceš ty pachofky????
jo, ale estli to má víc jak tři strany tak chci ještě stručný výcuc. Pokud to furt znamená, že si namažu boty tvarglema a na konec hodím kus koberce tak to vim. Pokud je nějaká zásadní změna tak ji, plís, vypíchni páč zaručeně nebudu mít čas číst to celý dříf jak v zimě.
Erin
Nebudu čekat až sem vleze du mu cinknout stran tibet vokamžitě.
No to víš, že jo, já su ráda, že s vyplazeným jazykem zvládám tohle, navrch už ani psí blechu

brezen2008
ale minimálně že si jí odkoupíte za 1 000 000
Si blbá? Takhle se nemnoží. To se koupí na začátku jedna fena, nakreje se čoklem od sousedů, vrh zůstane doma (jenom čuby teda), při prvním hárání se zase nakrejou čoklem od sousedů...no a až jich je dost tak se začne prodávat

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 19:47
- Nahlásit

jablunka
Já si ale nemyslím že končí, zbavuje se těch nepotřebných.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 19:52
- Nahlásit

Mucholabka

Mě to taky tak přišlo, to by musela bejt uplně blbá, aby rušila takhle výnosnej kšeft.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 19:57
- Nahlásit

Biluška
ale estli to má víc jak tři strany
aha..
no nemusíš je mazat,můžeš stopu po pár krocích prokrmovat pamlskama a na konec ten koberec teda nebo žrádlo nebo míček,co má ráda.., v zásadě je to furt stený..posílám elaborát

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 20:01
- Nahlásit

davidkova renata
můžeš stopu po pár krocích prokrmovat pamlskama
No o tom už jsem něco slyšela. Jenže nebudu tím v tom psovi vzbuzovat dojem, že žrát fujtajbly na zemi se může? Páč ti šmejdi sežerou naprosto fšechno a furt s tím bojuju

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 20:04
- Nahlásit

Biluška
no jo,ale co z toho budu mít já,kdybych dala elišku? nic
a nechceš achatinky?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 20:08
- Nahlásit

davidkova renata
pošli mě něco o těch stop,dík

a zejtra hurá ráno k vodě )))
dasty bude plavat se mnou a elis si vyřve hlasivky
jo a sindy už dobrovolně leze za mnou do vody a plave,no po 2 letech jí to ale trvalo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 20:11
- Nahlásit

Biluška
Jenže nebudu tím v tom psovi vzbuzovat dojem, že žrát fujtajbly na zemi se může?
hele todle je častá otázka...NIKDO nemá tak žravýho psa jako já,stopu normál prokrmuju a na žraní fujtajblů ze země to nemá vůbec vlif.Uznávám,že to může třá bejt u každýho psa jinak,to fakt nevim,ale ze země si teda žrát moc netroufá a ani nežere,mám jí víceméně furt v merku,kor ted kvůli těm otravám.co nemám doladěný je žraní vod cizejch,resp. známejch,neveme si pokud na to koukám a případně syčim No jen,ale veme si pokud se nekoukám,posledně mi to udělala Šárka a myslim,že už to neudělá bo nána dostala slušnej vejřez páč sem na to samosebou rychle přišla.Takže odpověd je..mě to nedělá.Já zas mám fobii z coursingu..nikdy bych to se psem nedělala páč mi nikdo eště nepřesvědčil,že nebude lovit.Taky všicíí co ho dělaj nemaj lof úpa pod kontrolou.Ale to je můj boj..takže nepřesvědčovat

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 20:28
- Nahlásit

davidkova renata
davidkova renata
No coursing dělám se fšema co jsou ochotni honit kus igelitu (asi tak polovina z nich) a neloví. Teda většinou. Občas mi zdrhnou když jim vyskočí srna přímo před nosem, ale ani pak neloví, oni ji spíš pasou, nebo jak bych to vyjádřila. Prostě pokud ji doženou (což se jim daří často) tak jsou zmatené jak lesní včely, řeknou "včil máš babu ty" a jdou zpátky

Ale žrádlo ze země je u nás problém. Cokoliv se najde od zaječích bobků, přes zdechlé kuny až po svačinu co nechali dělňasi u potoka se prostě sežere Mám strach, že tím, že jí budu na stopu házet párky to podpořím. Zůstanu u těch tvarglí, přijde mi to bezpečnější.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 20:52
- Nahlásit

Biluška
Teda většinou. Občas mi zdrhnou když jim vyskočí srna přímo před nosem, ale ani pak neloví, oni ji spíš pasou, nebo jak bych to vyjádřila.
No, na ten Nový rok to Lilátko bralo docela důsledně.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 20:54
- Nahlásit

Mucholabka
No, na ten Nový rok to Lilátko bralo docela důsledně.
To nebylo Lilátko, to přece byla borderka. Lilátko bylo ztracené jak napřed zdrhlo s borderkou a pak nás nemohlo najít

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 21:07
- Nahlásit

Pamatujete na toho darovacího knírače, jak nikomu neodpovídali na mejly?

http://zvierata.bazos.sk/inzerat/2135877/Darujeme- velkeho-bradaca-RENA.php

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 21:11
- Nahlásit

Mucholabka
Paní, to nemůže být on. Tamten byl přece úplně hodný, milý, mazlivý.... a tenhle potřebuje pevnou ruku a není vhodný k děckám

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 21:49
- Nahlásit

Biluška

nemusíš pamlskovat, taky jsem to nechtěla, nechci si zkazit to, že Ešus ze země neveme. Můžeš to řešit tak jak mi navrhla Neessi - tzn. vláčíš mezi nohama síťofku s mrtvím kuřetem /játrama, syrečkama, lososem od Vetamixu) zbytek je stejnej. Hlídáš vítr, počasí, začínáš od jednoduchýho, rovnýho, krátkýho, postupně prodlužuješ atd. atd. Nejsem odborník abych mohla radit, ale pro Tvoje a moje účely to v pohodě postačí, předpokládám, že s ní ve stopách na bedně stát nechceš. Vřele doporučuju. Ale stojí to čas, trochek. A nesmíš jí do ničeho tlačit, jít pomalu, pamatovat si stopu - přes určitý body v terénu a tak . Na to je dobrý ten Eis co nabízela Davídkojc.

davidkova renata

Ad coursing- bavily jsme se o tom spolu. Myslím, že pokud člověk nemá psa u zvěře zvládnutýho, neměl by se do toho pouštět, aby si to nepokazil. Nezkoušela jsem to (stejně jako hromadný procházky s ohařema), dokud jsem si s Ešusem nebyla jistá. Teď jsem to párkrát zkusila a zatím myslím, že dobrý. Možná je to i v tom, že vlastně pořád za tou zvěří chodíme a obnovujeme si naučený.

Biluška

hele pani - neberte to nijak, ale pes kterej zvěř nehoní, nedělá to, co píšete vy. Prostě nevyběhne a nebo se na povel okamžitě na pětníku zastaví a vrátí, či polovníkům "zadaunuje". to co dělá saň, je honění.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 21:56
- Nahlásit

PetraK
Myslím, že pokud člověk nemá psa u zvěře zvládnutýho, neměl by se do toho pouštět, aby si to nepokazil.
Já to zas beru jinak. Stejně venku svoje psy nemůžu pustit z vodítka, protože jsou jací jsou. Bucu a Aginu teda občas pustím, když s nima jdu ven v noci, ale Frederika absolutně ne. A tím pádem mi nedělá problém honění zvěře a tím pádem je můžu coursingovat do aleluja

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 22:15
- Nahlásit

Mucholabka
Stejně venku svoje psy nemůžu pustit z vodítka, protože jsou jací jsou

no jasně pani, ale to je jiná. Tam oni nemají šanci honit, tudíž to není ani třeba řešit, ale pokud se psi pohybují navolno, tak to by to tak mělo být, že pes nehoní. To je třeba pro mě priorita, jít se svým psem všude navolno a proto mám - i když picbůmové se mi líbí a moc (povahou i vzhledem)- toho ohaře. Picbůma bych nezvládla vychovat tak, jak si já přeju, ohaře jo. No ale protože jsem si chtěla být jistá, nešla jsem do toho dřív, dokud jsme nebyli ve fázi, že se na čokla můžu spolehnout. Dřív bych do toho prostě nešla. a proto jsem i nechodila na to společný procházení s ohařema. protože tam se občas někdo utrhnul a já jsem nechtěla, abych si pak tím následně komplikovala situaci-sem ten Preventista - radši věcem preventivně předejdu, abych je pak nemusela řešit . kdyby se naučil vybíhat, měla bych to těžší, teď i když jiný pes vyběhne, nenechá se strhnout. ZATÍM, ZATÍM a DOUFÁM, ŽE TO TAK I ZVOSTANE. páč kdykoliv něco napíšu, že jako dobrý, tak se mi to za pár dní vrátí

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 22:20
- Nahlásit

Erin
Třeba příště lépe vyhodnotí situaci,ale pokud je to horká kref,tak to váš čekaj paní ještě pěkný story.
Třeba příště porostou na jabloni hrušky..........tohle střevo je celej já a eště prudší.
Mucholabka
Já si ale nemyslím že končí, zbavuje se těch nepotřebných.
A myslíš,že si myslím něco jinýho.Hovno(omlouvám se moderizátorům),ale jen se ta kráva(za to už se neomlouvám,spíš mě pochvalte,že se krotím),zbavuje nepotřebnejch!!! tohle je poslední inzerát vod ní a že se jich poslední dobou vyrojilo asi deset!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 22:34
- Nahlásit

jablunka
A myslíš,že si myslím něco jinýho.
Aha, vono to vyznělo jako jinak, ale to neva. No mazec.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 22:36
- Nahlásit

jablunka
Třeba příště porostou na jabloni hrušky..........tohle střevo je celej já a eště prudší.

toho bohdá nebude, aby jabloň hrušky rodila

Pani, esli je celej vy, tak jen dobře, si myslim.

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 22:39
- Nahlásit

Mucholabka
Aha, vono to vyznělo jako jinak, ale to neva. No mazec.
Ježíš,jak?????
PetraK
Pani, esli je celej vy, tak jen dobře, si myslim.
Je to eště vječí průser,páč je blíženc,střihlej štírem!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 22:42
- Nahlásit

jablunkaJežíš,jak?????
Ale nic zas tak hroznýho, jenom jako že sekla s chovem.

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 22:50
- Nahlásit

Mucholabka
Ale nic zas tak hroznýho, jenom jako že sekla s chovem.
vona se nesekla s chovem,vona se sekla se životem,jaxem tak přečetla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 22:57
- Nahlásit

jablunka
Je to eště vječí průser,páč je blíženc,střihlej štírem!

tak jako střihlej je! a dostatečně!

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 06:27
- Nahlásit

PetraK
hele pani - neberte to nijak, ale pes kterej zvěř nehoní, nedělá to, co píšete vy. Prostě nevyběhne a nebo se na povel okamžitě na pětníku zastaví a vrátí, či polovníkům "zadaunuje". to co dělá saň, je ho
Nejni pani, to byste musela vidět. Honila třá Gozéra, ta jo. Ta chtěla dohnat a zabít. Pak taky Enja. A Arman (ale ten nehoní, páč na rychlý pohyb nemá nožičky, ten se sebere, pomalu odkluše a jde po stopě třá půl dne ) Ten zbytek ne. Těm je zvěř buď úplně fuck (Hessit, Mia, Bon-Bon, Semtex, Ora, Rouzí, Puma) - srna jim vyskočí před čumák, odpádí pryč, oni kouknou, řeknou něco ve smyslu "fuj, sem se tě lekla ty důro" a dál si čuchají v kytičkách. Lilátko, Megerku, Bagetu a Nýnu musím hlídat. Ty by si dali říct, že by někoho prohnali, ale pokud doženou tak prostě neví co s ním. Gozérka věděla, tyhle neví. V zásadě nemám problém je odvolat, pokud stihnu hvízdnout včas. Nemají takový ten drajv, že jsou naprosto neovladatelné jako třá Gozi. Normálně se vrátí. Ale pokud to včas nestihnu, dostanou se třá 100 metrů ode mě tak už se odvolávají hodně těžko, to už na mě prdí a smečkujou
Ovšem když stihnu dát povel včas tak mi budou sedět u nohy, dívat se na pasoucí se srnky, budou se lehce klepat rozčilením, ale nechají je na pokoji a pak mi spořádaně u té nohy odejdou (Megera ne, ta neumí chodit u nohy, ta bude kroužit kolem mě)
A přitom coursingují jak vzteklé.
Například Semtex coursinguje taky, myslím, že hodně dobře a zájem o zvěř nemá vůbec žádný. Patří do té skupiny, se kterou nehne vůbec nic.

All
Fstávejte a děte dřít, Erin nevyjímaje

malinka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 08:21
- Nahlásit

Krásnéé, slunečnéé, teploučkéé ránko

březne
něco novýho?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 08:23
- Nahlásit

malinka
promin,promin,jdu hned poslat

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 08:29
- Nahlásit

Dobré ráno!!
Podle toho, co jsem se dočetla, tak se asi dám k nějaké sektě a bude mi jedno, když můk krypťák bude produkovat bezpapíráky, co? Hlavně, že bude vejvar posvěcenej od pánbíčka.
To je fakt děs.

<< 1 ... 3285 . 3286 . 3287 . 3288 . 3289 . 3290 . 3291 . 3292 . 3293 . 3294 . 3295 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání