Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3276 . 3277 . 3278 . 3279 . 3280 . 3281 . 3282 . 3283 . 3284 . 3285 . 3286 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 22:46
- Nahlásit

leila
mi se líbí oba. Hlaďáka i umím upravit

leila
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 22:50
- Nahlásit

Mucholabka
Hlaďáka i umím upravit
Fáákt?? Super toz mas zakazniky

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 06:51
- Nahlásit

leila
Hrubáci mají mnohem lepčí povahu a sou hezčí Armánek se urazil Ale možná se prý udobří když to teda bude ženská a když bude svolná

Žumpo vstávejte a děte dřít, žádný flákání tady.

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 06:59
- Nahlásit

dobré ráno
dneska pracuju aš vot devíti

leila
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 07:01
- Nahlásit

Biluška
Hrubáci mají mnohem lepčí povahu a sou hezčí
Pche, no maji takovou klidnější to se musí uznat a hezčí sou, ale kdo by se s tím furt upravoval
Ale možná se prý udobří když to teda bude ženská
Ženská to bude, malá Entitka

Jedu učit malé hranaty do Valmezu vecer ti hodim fotky male Enty

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 07:16
- Nahlásit

leila
Pche, no maji takovou klidnější to se musí uznat
No to nevím, spíš mám pocit, že jsou takoví rezistentnější vůči výchově . Hlaďáci jsou víc ochotní spolupracovat a tudíž lepší na sport.
Ženská to bude, malá Entitka
Tak jo, s ženskou se Armánek smíří

Po kom je?

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 07:21
- Nahlásit

Dobré ráno!!!!
Tak jsem včera dostala ženijální nápad, jak domu dostat toho druhýho bělouše příští rok
Naše mami bude mít padesátiny, tak mám pro ní dárek )).
A jak to bude jednou doma, tak už to z baráku nepůjde, to mám vyzkoušený

leila
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 07:28
- Nahlásit

Biluška
o to nevím, spíš mám pocit, že jsou takoví rezistentnější vůči výchově
A taky trošičku jemnější v povaze, hlaďáci jsou takový víc hrrr a nevadí jim tolik co hlaďákům... tedy co jsem vypozorovala na tech zatracovanych norovani na ostro

Tak jo, s ženskou se Armánek smíří
Tož to sem, ráda..
Po kom je?
Po nějakém USA psovi a ceske matce, ktera neni zase tak moc ceska, pac ma v sobe daleko vice cizi krve... proste nejake echt spojeni... chs Tuskulum, estliva ti to neco rika

Tatinek:

Maminka:

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 07:34
- Nahlásit

leila
chs Tuskulum, estliva ti to neco rika
Znám od nich Orinoku, běhá agi v Ově a je rychlá jak blesk a skoro tak praštěná jako Bibinka

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 07:42
- Nahlásit

Brý ráno všem

leila
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 08:10 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

Biluška
Znám od nich Orinoku
Jj Orinoka je superní Já od nich znám povícero psů, hlavně teda v lovecké praxi a všeci jsou stejně švihlí

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 08:18
- Nahlásit

Dobrý ráno, dobrý den, leze Tinta komínem??

ešivá jo a někdo milou Tintu uvidíte, tak jí prosím zastavte. Mám pro ní tu psychedelickou fotočku.

hele lidi mám pocit, že z toho hárání se tentokrát nezbláznim ani tak já, jako Ajšůs. Zas nám to v okolí vesele hárá - kdy sakra bude doba, kdy žádná fena nebude hárat?? A von úplně jako zapomněl, že je ohař! Ví, že je péf, ale ne že je ohař. Šli jsme fčéra polema na koupačku-a mimochodem ani ta ho moc nebrala, šel tam pro balónek enem třikrát , páč minulej čtvrtek tam potkal dohárávající výmaračku a tak jí včéra celou dobu tklivě vyhlížel, esi jako nevyleze z rákosí, nebe nevyplave z ničehož nic na vodní hladinu. No nic, tak jsme šli zpátky a von celou dobu jen po polní cestě běžel. Že by šel hledat žvížata, to nic. až když jsem ho párkrát vyslala do stran, tak jako že joo, to je dobrej nápad,našel mi tři koroptve a tím považoval celý úkol za splněný a jestli už zase může na tu polňačku ?? JE TEN VŮL NORMÁLNÍ????????????????? Celou dobu jsme museli pospíchat domů, protože vlevo hárá Bárbína a o kus dál dokonce DVĚ kámošky najednou, tak aby to měl pod kontrolou. Má toho moc, hošíček. Asi budem teď venčit jen na sídláku, to bude nejšťastnější. zastreslej, ale ščastnej

Tinta76
# Zasláno: 25 Srp 2009 08:24
- Nahlásit

Dobrý den celý den, zase lezu komínem :P

Dneska jsem měla PŘÍŠERNEJ sen, zdálo se mi, že venku sněží takovej ten hnusnej mokrej sníh s deštěm. Zřejmě to bé souviset s podzimní depkou, kterážto na mě včera padla při pohledu na barvící se listí stromů

PetraK
Pani, pani, fotku sem!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 08:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Tinta76
Zřejmě to bé souviset s podzimní depkou, kterážto na mě včera padla při pohledu na barvící se listí stromů

pani klííííd. Musíte si říct, že podzimně se barví jen kaštan a to proto, že mu klíněnka sežrala listí. Takže do podzimu ešče máme kousek času!

Co kapcový klikání, je to lepší?

Pani, pani, fotku sem

fotila jsem měsíc na režim noční obloha...... todle je výsledek

měsíc díky rozkmitu rukouch alkahůlika unikl focení a do záběru se na dlouhou expozici dostaly dvě pouliční lampy nebo co to je. A zatímco foťák psal, čekejte, čekejte, ručičky se klepaly a klepaly. Výsledkem je parodie na Vánoční reklamu firmy Coca-cola. Chybí mi tam jen Satan Klaus.
http://www.youtube.com/watch?v=ogetBqMgau0

Tinta76
# Zasláno: 25 Srp 2009 08:56
- Nahlásit

PetraK
pani klííííd. Musíte si říct, že podzimně se barví jen kaštan a to proto, že mu klíněnka sežrala listí. Takže do podzimu ešče máme kousek času!
jenže já vim, že to sou bucíííí

Co kapcový klikání, je to lepší?
musim na ní vopravdu pomalu, leká se aji dyš je to v kapce ale tak jsem věděla, do čeho du, když jsme pro ní jeli do útulku

ad fotka:
páč tu reklamu neznám, tak při prvním pohledu bych si myslela, že ste chytali ryby na noty, ale to byste asi museli pozřít něco jinčího než alkohol ale fotka je to dobrá!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 08:57
- Nahlásit

čus co se to tu děje,probůch?
gdo zas a proč vůbec porodil doma nějaký dítě,proč příde kontrola z ouřadu,proč chce nějakej šílenec foxla,jak to že fšude háraj čupky a my zas budem aš v září dyš se to bé nejmín hodit,proč Muchoš nedovolila Búce toho úchyla nadrženýho žabít,proč si PetraK hraje na Saudka(marně teda ) a proč se tintě zdál naprosto nejhorší sen????????

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 09:01 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

davidkova renata
Pani, vy ste se nám vrátila do dětsví. Máte zase období proč?

Já jsem asi píchla do vosího hnízda. Přišel mi mail od jedný chovatelky, abych přestala majitele jejich odchovů obtěžovat svými názory na chov. Prej laickou veřejnost to nezajímá.
Jsem prostě šťoura

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 09:04
- Nahlásit

Baico
vy ste se nám vrátila do dětsví
no jo,uš du zase naspátek ,za chvíli se budu posrávat a řikat hovno papů,to je vývoj
Přišel mi mail od jedný chovatelky, abych přestala majitele jejich odchovů obtěžovat svými názory na chov. Prej laickou veřejnost to nezajímá.

ale ale..tipuju,že tvé názory na chof jsou odlišné od těch jejích.Jen houšt a vječí kapky,pani,něgdo tu pochoden nýst prostě musí!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 09:07
- Nahlásit

Tinta76
jenže já vim, že to sou bucíííí

au!! Ale třeba... třeba máte blbej atlas stromů a sou to kaďani??

leká se aji dyš je to v kapce

tak výdrž prťka, bude to chtít výdrž - můžete ten klikr třeba ešče utemovat kapesníkem, nebo hadrem nebo tak nějak, aby se to ještě ztlumilo.

páč tu reklamu neznám,

sem vám tám právě pro porovnání hodila i odkaz na tu reklamu. Můžete číhnout a porovnat, kdo je lepčí

ryby na noty,

a to bych mohla zkusit příště. Jenže , když my už s Brtnikem na noční rybaření nechodíme

davidkova renata
PetraK hraje na Saudka (marně teda

no ešče že marně, páč tak vočklivá jako je Saudek bejt až jako nechci teda

a proč

ste fakt monotematická. A navrch Bajkonůrka má pravdu, ste se vrátila do děckejch let? Nojo, kůň je jednou hříbětem, člověk 2x dítětem. Stáří uš je tu!

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 09:11
- Nahlásit

davidkova renata
a proč
Protože proto, už máš hotový úkoly? A umytý nádobí? Nakrmenýho králíka? Umíš žišku a vyjmenovaný slova po b? Tak co tu ztrácíš čas blbýma dotazama, padej něco dělat

To je děsný, haranti nejsou měsíc doma, čék má trošku klidu tak otravuje aspoň Davídková

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 09:14
- Nahlásit

PetraK
myslim,že má Ta co leze komínem recht,fčera jako dycky du s Nánou eště kolem blokůch na vyčúrání a z ničehoš nic šustim jak chřestýš páč na zemi je hafo spadanýho listí,tudle tam nebylo eště nic! Aš mi zamrazilo,páč to vidim stejně jako Tinta
, člověk 2x dítětem
Být stále mlááááááááááát,to bych si přál,být stále mláááááááááát

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 09:16
- Nahlásit

Biluška
vyjmenovaný slova po b?
umim po P a nepřej si slyšet jedno z nich!!! A vůbec,jak to se mnou mluvíš?! sem krásný mladý človjek a jakošto takovej žádám fšecky práva a výhody!!!
P.S. co ta pojistka????????????????????????????????????????

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 09:16
- Nahlásit

davidkova renata
ale ale..tipuju,že tvé názory na chof jsou odlišné od těch jejích
Tipijete velmi správně. Prostě jsem se těch lidí, co si od ní koupili fenečku BŠO zeptala, jestli vědí, že její pradědeček a prababička byli barevní NO, kterým se v Americe narodil bílý potomek a toho pak zaregistrovali jak BŠO a ona s nim nakryla, i když se to už od rku 2003 nesmí. A oni jí asi začali pokládat nepříjemný otázky a už je oheň na střeše
Biluška
a proč
Protože bagr! A víš proč bagr? Protože jeřáby neměli!

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 09:19
- Nahlásit

davidkova renata
P.S. co ta pojistka????????????
Dyk na tom pracuju, nehoň mě su v práci, ne na útěku

umim po P a nepřej si slyšet jedno z nich!!!
Po p umím taky - pytomec,pyvo a pystola, ty sou jednoduchý. Umíš po b?
sem krásný mladý človjek
Nejni nad to gdyž se člověk po ránu zasměje

Tinta76
# Zasláno: 25 Srp 2009 09:20
- Nahlásit

PetraK
ne e, jsou to pravý český/lužický bucííí, ty já znám, páč je miluju, hlavně dyš jou barevný, ale ne proboha v srpnu

já na tu reklamu koukla, abych jako byla ve vobraze, ta vaše fotka je lepčejší, to je jasný

tak výdrž prťka, bude to chtít výdrž - můžete ten klikr třeba ešče utemovat kapesníkem, nebo hadrem nebo tak nějak, aby se to ještě ztlumilo.
pokusím se vytrvat něco mi řiká, že to pude ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 09:20
- Nahlásit

Baico
Protože jeřáby neměli!
proč neměli jeřáby??
se v Americe narodil bílý potomek a toho pak zaregistrovali jak BŠO
he..f emeryce je taky možný fšecko..a nejen tam

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 09:21
- Nahlásit

davidkova renata
a z ničehoš nic šustim jak chřestýš páč na zemi je hafo spadanýho listí,tudle tam nebylo eště nic! Aš mi zamrazilo,páč to vidim stejně jako Tinta

klid báby! Klid, za todle může sucho. Dyk vůbec neprší, proč myslíte, že těm stromům to listí padá? Dyš nezaleju svůj grampempus co mám v květniku, chytí taky tudle barvu a vopadá.

Být stále mlááááááááááát,to bych si přál,být stále mláááááááááát

to určitě, a budete tu strašit furt, ne? ani náhodou

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 09:21
- Nahlásit

Biluška
Umíš po b?
Já jo, bytva, bubýnek, byjec.
A taky umim jedno po m : samyce

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 09:23
- Nahlásit

davidkova renata
proč neměli jeřáby??
Protože záclonky
PetraK
a budete tu strašit furt, ne?
Huš je to tak. Dyk jak je to dlouho, co jsme jí pohřbili a je tu furt.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 09:26
- Nahlásit

Baico
A taky umim jedno po m : samyce
Myslivec myslí, že mydlář mydlí myš mejdlem, máš tam něgde samyci?

<< 1 ... 3276 . 3277 . 3278 . 3279 . 3280 . 3281 . 3282 . 3283 . 3284 . 3285 . 3286 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání