Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3285 . 3286 . 3287 . 3288 . 3289 . 3290 . 3291 . 3292 . 3293 . 3294 . 3295 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 10:40
- Nahlásit

PetraK
že bych si naklilkala děcko?

Tinta76
# Zasláno: 25 Srp 2009 10:42
- Nahlásit

kachna_
přinejmenším uzený šunky... vlastní
aha, tak to spíš teda uzenej bůůůček ... hodně moc bůčku

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 10:56
- Nahlásit

Baico
Náš jezevčík je taky ekolog. Když ho někde pustim v prostoru na volno, tak mi za chvilu nanosí všechny pet lahve, co najde.
Bageta je taky ekolok. Jakmile přijedem k rybníku tak mi z batohu vyrve petku s pitím, prokouše ji, nechá minerálku vytéct do trávy, petku rozkouše a zahodí ji do rákosí . Pak bysem potřebovala vašeho josefčíka, aby ji došel uklidit

leila
proto budu s miminem pracovat na clicker hned na zacatku, ale aby pak nebyl chytřejší jak já
Bacha na to, to se ti může hravě stát I když u foxla to asi nehrozí

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 10:59
- Nahlásit

Biluška
Pak bysem potřebovala vašeho josefčíka, aby ji došel uklidit
Von je šikovnej na úklid. Máma šlehala ručním šlehačem těsto na nějakou buchctu a zavadila nešikovně o ten čudlik, co nastavuješ rychlost otáček a dost těsta se jí rozletělo po kuchyni. Jsme tam pustili josefčíka a jak pěkně nám to uklidil. Umí vysbírávat i drobky z koberce

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 11:03
- Nahlásit

Baico
To umí moji pejsci taky. Dokonce na to máme povel "ukliď to". Normálně si nedovolí sežrat nic co nemají povolené. Takže se mi třá rozbije vajíčko, oni stojí nad ním a hladově čučí. Já řeknu "nečumaukliďtonacoprosimtěčekáš,aždotohošlápnunebo co?" a oni to sežerou

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 11:07
- Nahlásit

Biluška
Tak u nás jak do baráku moc nechoděj, tak na dvoře platí, že co upadne je jejich . A kdyby náhodou jako váhali, tak stačí uděla čičičičič a můžou se přetrhnout, aby to sežrali dřív nej přijdou kočky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 12:01
- Nahlásit

leila
ucit psa i tridit odpad je to ekolog

no má mít snad žrádlo úpa zadarmo?? taky by si mohl svoje odpracovat. UHá hmotu nosí k popelnicím. Normální odpadky si netroufnu mu svěřit, protože někdy se tak rozradostní nad tím, jak je důležitej, že má tendenci s tím blbnout. Což u PETek a igeliťáků nevadí, ale třeba u šlupek od brambor už jo.

jak jsem mela pumaka

ten minulej čas mě trošku vyvolává blbý představy, nebo se pletu? Vím, že budeš mít štěně, vím, že jsi vždy psala o pumě, stalo se něco? Jestli jo, tak je mi to líto.

Baico
za chvilu nanosí všechny pet lahve, co najde
no my jsme bývali svýho času místní odpetkovávači, pak jsem to ale nechala vyšumět, protože nosil i neuvěřitelný humusy a přiznám se, že to už se mi od něj přebírat a házet do kontíku nechtělo a nechat to tam ležet taky ne,páč by to vypadalo, že jsme to tam nechali my. Tak jsem přestala jásat a chválit, páč přeci jen žloutenku mít nechci

kachna_

přinejmenším uzený šunky..

bože, já mám hlááát!

že bych si naklilkala děcko
když se naklikávaj delfíni, tak proč ne děcka?

Tinta76
teda uzenej bůůůček ..

jéžiš marjááá, mám ešče větčí hlat!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 12:04
- Nahlásit

Baico

Umí vysbírávat i drobky z koberce

no todle uměl dokonale Murphy. Kuchyňskej úklid to bylo jeho. zato Ešus to je hrozný prase, se nají a aby po něm nastoupila úklidová četa, jakej má bordel kolem misky. To u Murphy nikdá nehrozilo. Potřebuju taky vašeho józefpšíka. A nejlíp aby byl fena a bloncka, aby Ešus nebyl votrávenej z toho co to přišlo domů, když přijde od sousedů Colombo, je načtvatej, že mu lustruje bydlik a misky.

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 12:15 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

PetraK
Potřebuju taky vašeho józefpšíka
Toho už chttělo lidí. Nedám
A nejlíp aby byl fena a bloncka
Tak to by neprošlo, protože náš Danda je od mala vychováván, že je velkej pes. Vychovával ho kříženec ovčouna s fouskem a od tý doby si milej josefčík myslí, žeje ovčoun. Miluje sousedovic ovčounku tak vroucně, že když ona hárá, tak jí celý dny zpívá zamilované árie. A fena, co neni větší než on ho nezajímá
Na cvičáku se bez zaváhání pustil do dospělýho boxera, protože ten si na něj dovolil hrát machra. On je pohoďák, ale ego má obrovský a nesnáší když na něj nějakej mladík machruje

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 12:30
- Nahlásit

bodre populdne zumpo!

Baico
fena, co neni větší než on ho nezajímá
jj, m&m to maj podobne )) ..teda je zajimaj i maly holky (..a kluci ) ..ale jak videj velkou, tak se neznaj:

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 12:36
- Nahlásit

Nojo lidi, jenže teď začínám mít problém. Dědkojc jezevčičímu je 12 let a pomalu nám hluchne. Baico už se naučil povel, přiveď Danečka. Tak on k němu běží a otočí ho do správného směru a já musim mávat a lákat ho k sobě. Dobrý to je, když se milostpán už dostatečně vyčuchal. Pokud nechce, tak mám smůlu. Jezevčičí tvrdohlavost spojená s hluchotou je děsná.

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 12:36
- Nahlásit

PetraK
bože, já mám hlááát!
řekni si Tintě

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 12:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Baico

ale ego má obrovský

ba-ba-ba. to by snad ani nebyl józefpšík, kdyby neměl

Třeba Colombo, když je návštěvou Ešusa vůbec "nevidí" a prostě co chce si udělá. Je malej, ale myslím, že je to ten typ psa, kterej by mohl učit nejistý psy.

StaHi

ty wado slečna Doga musela bejt naprosto per-plex
No Murphy to měl taky tak, nějaký malý a považ navrch ešče třeba fuj chlupatý fifiny, toho se snad štítil. ale žíhaná doga z vedlejší ulice???....... Láááásko, bože láááásko, kdeeeee ťa fšicí berůůůů O holkách haskouních nemluvím, kvůli nim se jednou přerazil vo kandelábr, podruhý vo kolo

kachna_
řekni si Tintě

esi neni ale brzo, dyk nesněží! to bude myslim dost předčasný

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 12:49
- Nahlásit

PetraK
musela bejt naprosto per-plex
no bat' voni sou v tomdle dost sikovny uz od mala ..na fotce je jim pul rocku.. ('ukecali' i par -dle slov jejich panicku- 'naprosto nesnasenlivejch' fenek.. nevim, s m&m se ta nesnasenlivost projevovala dost rafinovane, spis jako blaho )

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 13:11
- Nahlásit

StaHi
, s m&m se ta nesnasenlivost projevovala dost rafinovane, spis jako blah

no vědí kluci kudy na to. A co jim chybí na velikosti, doženou v počtu

Ešus taky zpravidla každou překecá. A dokáže rozběhat i štokrdle. Kolikrát já už slyšela:"jo to vona s tebou běhat nebude chlapče!" Ta už si nehraje. Nojo, záleží na tom s kým, že jo

leila
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 14:29
- Nahlásit

PetraK
taky by si mohl svoje odpracovat.
no a koukam, ze se cini, madari jsou fakt inteligenti

stalo se něco?
Koukám, že jste zrovna byli fuč.. huž ho nemám, před 14dny jsme ho museli nechat uspat

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 14:37
- Nahlásit

leila
Co se tady flákáš když šňapí stránky pořád nešňapují A v propozicích se flákají závody v plavání co už přece dávno byli. Bože to je materijál tohlencto, no moje nervy Počki, už mám vymyšlené logo a to se teda zapotíš než ho dostaneš na stránky
Nechceš na pár týdnů Belinu než si přivezeš tu Identitu? Bibinka má zase svý dny, vrčí na všechny, fláká se od ničeho k ničemu, nic ji nebaví, nic se jí nechce, akorát otravuje

leila
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 14:42
- Nahlásit

Biluška
Co se tady flákáš když šňapí stránky pořád nešňapují
No jo, huž se na to 3dy chystám, ale když tak hezky prosíš tož se jdu přesunout k pracovnímu PC
než si přivezeš tu Identitu?
Jakou identitku Entitu paní Entitu - Entita musí být rozlišitelná od ostatních entit a existovat nezávisle na nich. - připadá ti to jako identita??
akorát otravuje
Tak to si ji nechte, naši dovezou dneska sestřičku a v dovjnásobné míře bych to neustála

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 15:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

leila

huž ho nemám, před 14dny jsme ho museli nechat uspat

to je mi líto, opravdu moc líto. Vím, že Ti to nepomůže, ale nepíšu to jen tak. Jediný, co trochu pofouká duši je, že si člověk řekne, že už ho nic nebolí, netrápí.
Přeju hodně "starostí" se spratečkem. A že jich bude . Aspoň Ti to zaměstná hlavu.

madari jsou fakt inteligenti
byl by potěšen, kdyby věděl, že to někdo řekl, páč ode mne zpravidla slýchává, že je blb korunovanej

připadá ti to jako identita??

můžeš bejt ešče ráda, že z ní ta ynteligentka neudělala Igelitku

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 15:45
- Nahlásit

Tak kluk je po operaci,má tam titanovou destičku a 4 šrouby.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 15:47
- Nahlásit

čus,proč pýšete,kretéňy??
mušim zas dřít,tagže nepište!!
jo a k tomu klllíkáníí,pro Petru jako..já vim,že se to má učit na něco co nezná,akorát sem podlehla tej atmošce s tou dogou,sme s gerdou zrovna vymejšlely co jako..prej plazení,ale to už umí anebo sudy,to se zas bojim torze.Upozornuju,že potápjení a zejména nošení misky!!!! vylučuju!!!! nejsem přeci magor! jinak upizornuju,že nána je f očním kontaktu dost mistr,vona to fakt vydrží dost dlouho na to aby mě totál rozložila..by mohla dělat u FBI nebo CIA nebo KGB,by se přiznal každej ,a řvát vona vydrží vjeky,což nevydržim ale já no a pak mám krapet strach dyby jako rozvinula tydlety schopnosti a začala nedejbože samostatně přemejšlet,abych jí jako stíhala páč vono todle docela stačí. abych jako nezjistila,že mi sebrala klíče vod bytu a vybrala účet

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 15:49
- Nahlásit

jablunka
titanovou destičku
toš jí může prodááát!!! Určo bé tytán drahej a kluk eště vydělá
ty voe,taghle přiject to mohje jelito,tak mu fsteky přerazim eště tu druhou jaxe znám By měl destičky dvje a tim pádem vječí vejvar

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 16:03
- Nahlásit

davidkova renata
ty voe,taghle přiject to mohje jelito,tak mu fsteky přerazim eště tu druhou jaxe znám By měl destičky dvje a tim pádem vječí vejvar
Ty si neuvjeřitelná blbkáááááááá!Sem si cikla!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 16:03
- Nahlásit

jablunka
Tak kluk je po operaci,

má tam titanovou destičku a 4 šrouby

to si může votevřít teda železářství!!

Hele a prognóza dál? Bude se to vyndavat, nebo jako co ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 16:06
- Nahlásit

davidkova renata

inak upizornuju,že nána je f očním kontaktu dost mistr,vona to fakt vydrží dost dlouho na to aby mě totál rozložila..

no a proč jako myslíte, že jsem vám zrovna učení očního kontaktu nenavrhla?

já nevim, buďte kapek kreatývni ne? tak jí naučte, aby vám třeba sundavala fusekle, ne? Ačkoliv, aby to s ní pak nešlehlo?? I když ona bude zvyklá vod vlastních nohouch.

Apropooooo - k těm smradlavejm nohoum. Ešusovi tudle srmděly haxny tak, že jak spal a měl zadní nohy u hlavy tak......... MU STRAŠNĚ SMRDĚLA HLAVA!!

abych jako nezjistila,že mi sebrala klíče vod bytu a vybrala úče

může bejt! Proč myslíte, že doma nenecháváme zásadně náhradní klíče od bytu, auta a tak jako podobně?

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 16:07
- Nahlásit

PetraK
Hele a prognóza dál? Bude se to vyndavat, nebo jako co ?
Zatím prej počkaj jak to sroste......pro něj je teď nejvječí problém,že nemůže na kyksboks!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 16:10
- Nahlásit

jablunka
že nemůže na kyksboks

bych mu jednu kyksla taky, smetákovi polámanýmu! Ečše, že já ty děti nemám, asi bych je pozabíjela, kdyby se nepozabíjely voni. Jak to probůh dokážete, že se nezblázníte??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 16:14
- Nahlásit

PetraK
no a proč jako myslíte, že jsem vám zrovna učení očního kontaktu nenavrhla
páč ste mazaná jak vdolek
tak jí naučte, aby vám třeba sundavala fusekle, ne
to taky ne,nechci dopadnout jak soudruch Meresjef,vona krom jinýho je eště poměrně hodně surová a k nácviku jemnosti nemám bohužel dostatečnou zásobu noch
Ešusovi tudle srmděly haxny tak, že jak spal a měl zadní nohy u hlavy tak......... MU STRAŠNĚ SMRDĚLA HLAVA!!
sem nevjeděla,že ešus a nána sou rodný sourozenci,páč to je u nás bježnej jef
jablunka
pro něj je teď nejvječí problém,že nemůže na kyksboks!!!
to je jedině dobře páč evydentně umí stejnak howno

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 16:15
- Nahlásit

PetraK
Jak to probůh dokážete, že se nezblázníte??
my si klikáme

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 16:17 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

PetraK
bych mu jednu kyksla taky, smetákovi polámanýmu! Ečše, že já ty děti nemám, asi bych je pozabíjela, kdyby se nepozabíjely voni. Jak to probůh dokážete, že se nezblázníte??
A gdo říká,že nejsem blázen???
Si mi připoměla sitaci,gdyž sme se čerstvje přestěhovali do domku a děcka si našly kamarády a s těma kámošema vylezli na naší střechu těsně po dešti.
Stála sem pod tou střechou s vodítkem v ruce(přišla sem z venčení) a řvala na haranty ať slezou dolů a že si ty vlastní zabiju sama.

<< 1 ... 3285 . 3286 . 3287 . 3288 . 3289 . 3290 . 3291 . 3292 . 3293 . 3294 . 3295 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání