Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3285 . 3286 . 3287 . 3288 . 3289 . 3290 . 3291 . 3292 . 3293 . 3294 . 3295 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 08:32
- Nahlásit

Biluška

a zájem o zvěř nemá vůbec žádný.
no pokud nemá zájem o zvěř žádný, tak jo, není co řešit pochopitelně.

ale

, ale pokud doženou tak prostě neví co s ním.

ostanou se třá 100 metrů ode mě tak už se odvolávají hodně těžko, to už na mě prdí a smečkujou

když stihnu dát povel včas

tohle prostě Biluško honění je, nemusí zrovna kořist ulovit, aby šlo o honění, stačí že tu zvěř prostě ženou. To je prostě neoddiskutovatelnej fakt. A s takovým psem bych já prostě coursing nedělala. Ešus si na něj počkal - začátek nebyl zrovna nic moc, díky tomu, že se bál toho vodícího drátu, páč jakejkoliv drát=kráva v dosahu= smrt, ale při dalším pokusu, když jsme natrénovali, už to bylo o něčem jiným. První běh vyběhnul na 85 bodů ze 100. Jako začátek snad ne úplně marný. Při druhým běhu střapec vystavoval a předpisově po ohařím postupoval, páč ho přemohly rodinný dispozice , tam jsme moc bodů nedostali, zas jsem ale byla pyšná, jak veřejnosti ukázal, o čem ohař je . Ale šla jsem do toho až v momentě, kdy mu můžu věřit a kdy pochopil, že jestli může vyrazit na rychlej pohyb před čumákem, tak jen na igelitku a až zavolám tři-dva-jednáááá-běěěěž! A i tak, nebude coursing něco, čemu se budeme věnovat nějak moc, tak třeba jednou za rok, jako zpestření. Protože si nechci pokazit to co máme a jiný zábavy má dostatek, takže tohle bude taková odměna, že si může zalovit, když jinak nesmí. A coursing prostě lov je.

BOOODRÝÝÝ RÁÁÁNO NA PIJÁNO I TĚM CO CELÝ DEN LOZÍ NĚKDE KOMÍNEM

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 08:33
- Nahlásit

brezen2008

Čůš pani, mám tu váš talíř a tak jako podobně, musíme se nějak domluviti.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 08:34
- Nahlásit

Baico
prosímtě napiš mi přesně kde bydlíš? na meil,dík

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 08:43
- Nahlásit

brezen2008
na meil,dík
Máš to tam

malinka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 08:49
- Nahlásit

brezen2008

díky moc. Já myslela, že to máte popsaný a že máte větší výběr, než u nás.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 08:50
- Nahlásit

malinka
no to bohužel nee
promin
Baico
ty taky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 09:02
- Nahlásit

čus degeníí
uš dřete??
biluška
hele tak to dělej jak píše Petra,táhni to zdechlý kuře či co,případně může bejt aji Mášenek dyš dojdou kuřice a taky nemusíš dávat a táhnout nic a na konec dát misku se žrádlem třá..
co se honění týče,mám stejnej názor jak Petra,je fuk,že ty zdegenerovaný psi nevědí co s tím,jde o to,že vůbec vyrazej.Samo že smečka se zastavuje hůř!Já právě nechci aby vůbec vyrazila,páč sem jak Aren a vodítko prostě nemám,ani vobojek,takže to mušim pořešit jen hlasem.Mooožná je to to samý,jako dyš někdo bé tvrdit,že když dělá pes obrany ,může mít z těch obran třá napadací reakce v jistejch situacích.Já tvrdim ,a dám za to ruku do ohně,že u Nány je to vyloučený!!!!Myslim jako dyš vo nic nejde,pokud by mne někdo fakt přepad,nevim co by dělala,doufám,že by mu urvala koule,ale to je fakt ve hvězdách.Z obran maximálně ví,že může rafnout a jak,ale tim jakou má povahu to u ní v běžný situaci nehrozí.A přesně tak mi "něco " řiká,že dělat s ní coursing,mám krapet problém..čili názor nezměnim ani za prase.
a du,nepište!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 09:24
- Nahlásit

davidkova renata

Samo že smečka se zastavuje hůř!

to bez debaty, páč se ty svině podporujou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 09:28
- Nahlásit

PetraK
páč se ty svině podporujou
přesně! by mi zajímalo gdo podpoří nás,měli bysme taky chodit ve smečkách,dycky jen s jedním kreténem,a mlátit ho fšichni dohromady korporatývně!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 09:36
- Nahlásit

davidkova renata
měli bysme taky chodit ve smečkách,dycky jen s jedním kreténem,a mlátit ho fšichni dohromady korporatývně

navrhuju začít u Ešusa, třeba se mu podaří vymlátit z hlavy ty hárafky. Včera jsme byli venku ještě s Antonínem Topičem a to von si dycky myslí, že jako, když jdu s jiným psem, tak von, že má volno. Jen psí pánbůch a představa, že to mám doma 2x ho zachránila od toho, abych ho vyslíkla z drézu a udělala z něj dva

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 09:57
- Nahlásit

PetraK
vymlátit z hlavy ty hárafky
Tak jak to tak čtu, tak jsem ráda, že Bajkonůra hárafky neberou. Né že by si nečuchnul nebo neklapnul zubama. Ale na procházce se dá od nich odvolat a v květnu na zkouškách dělal dvou hárafkám 3. do skupiny. A bez problémů cvičil a to jedna byla v nejlepším.

Tinta76
# Zasláno: 26 Srp 2009 10:16
- Nahlásit

Dobrý den celý den!

Kytka si včera durch prochcala pelíšek Takže když se mi zas bude zdát, že sněží hnusnej mokrej sníh, dám jí místo pelechu nafukovací bazének pro děcka

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 10:18
- Nahlásit

Baico

nojo, je mimózní - všechno, aby mu člověk řek dost důrazně, má místo mozku z hárafky kostku
. Ale včera to bylo spíš o tom, že on se při společný procházce s jiným psem . chová tak, jako že - s jinejma psama já nejdu-to za á. Takže má tendenci jít dopředu, jako že je tam sám.
A za bé pojal představu - a to nevím kde, protože já mu k tomu podnět nedala, páč mu nic nepromíjim ať jsme sami, nebo ne - že když tam je jinej pes, tak von poslouchat nemusí. Tedy - myslí, si že nemusí, ale musí. Ale štve mě, že musím být přísná. To není o tom, že by si s tím psem hrál a předstíral hluchotu. On si ho nevšímá(když to není bloncka), ale myslí si, že teď budu chvíli buzerovat někoho jinýho a von má bene

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 10:20
- Nahlásit

Tinta76
Kytka si včera durch prochcala pelíšek

ééé? A stalo se jí to už někdy?

Takže když se mi zas bude zdát, že sněží hnusnej mokrej sníh, dám jí místo pelechu nafukovací bazének pro děcka

no vidite, kdybyste se podívala do snáře, udělala byste to preventivně -páč tam to určo napsaný bylo (Mokrý sníh ve snu viděti značí bazének nafouknouti) a vy ste mohla mít po starostech

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 10:26
- Nahlásit

PetraK
A za bé pojal představu - a to nevím kde, protože já mu k tomu podnět nedala, páč mu nic nepromíjim ať jsme sami, nebo ne - že když tam je jinej pes, tak von poslouchat nemusí
To jsou ti jedináčci Alespoň máš další argument, proč prostě musíte mít doma dva psy
A nebo je to tim, že je to prostě ohař a ty jsou jiní
S těma hárafkama je to u Baica asi tim, že neví vo co gou. Možná by to pak bylo horší.

Tinta76
# Zasláno: 26 Srp 2009 10:37 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

PetraK
ééé? A stalo se jí to už někdy?
V jejim vlastnim pelechu ještě ne, ale u nás v posteli ano ještě že máme lehký, dobře pratelný deky
Před čtrnácti dněma jsme s ní byli u veta, páč se jí vobčas stane, že po ní zůstane loužička. Ledviny má v cajku, takže musíme vypozorovat, za jakých vokolností se jí to děje, vet se přiklání k tomu, že je to psychickýho původu. Takže jestli na sebe chce Kytka upozornit, tak by to mohlo vodpovídat tomu, že jsme měli vo víkendu na hlídání Žeryčka s Dejzou ... co myslíte?

kinta
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 10:40
- Nahlásit

Lidijové zlatí, já su tak ščastné!!! Fčéra přijela moje mamuš a oznámila mi, že se rozhodla adoptovat pséka. Zatím je v kurzu Matylda z Rosic, psala jsem reneesce, čekám na odpověď.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 10:46
- Nahlásit

kinta
se rozhodla adoptovat pséka. Zatím je v kurzu Matylda z Rosic

naval foto,nemám gdy to hledat
Tinta76
co myslíte?
že je to zmetek rozmazlenej

kinta
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 10:49
- Nahlásit

URL

Tak todle snad bude parťačka paka Bruna. Držte nám palce ať to vyjde. Kristýno, gde seš, proč nejseš na netu, gdyš Tě potřebuju!!

Tinta76
# Zasláno: 26 Srp 2009 10:49
- Nahlásit

davidkova renata
že je to zmetek rozmazlenej
myslíte???

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 11:10
- Nahlásit

Baico
To jsou ti jedináčci Alespoň máš další argument, proč prostě musíte mít doma dva psy

myslím, že máš pravdu.
Páč nemyslím si , že bych byla ten typ co při venčení s někým jiným neví, co dělá její čokl a pokud na něj zavolám, nebo má dám nějaký povel a on by se jal předstírat hluchotu, neodmávnu to, ani když s někým jdu ( moje máma se kvůli tomu rozčiluje-má smolikof ovšem). nevím vůbec, kde tohle vzniklo. A děsně mě to štve

prostě ohař a ty jsou jiní

no to sou, ale furt je to kuwa péf ne. Je teda pravda, že možná mají lepší dar vychytat moment, kdy člověk může zareagovat ve vteřině a kdy ne. Vím od jedný ohaří holky /psice dělají záchranařinu. Jedna z nich normoš nasazovaná, takže to není žádný pejskaření/, ale přesně vědí, že když má u ucha tydlyfoun, je tam to prodlení. Prostě tam je. Ne z nepozornosti, ale z nemožnosti zareagovat ve vteřině. Tohle bude něco podobnýho. Ale nevím kuwa jak na to. Páč fakt nejsem ten typ, co jde, krafe, ale o čoklovi neví.

Hárafky- no von je horší, než ten debil v reklamě na ty prášky co teď dávaj v tydlevízi (a z který mám mimochodem strašný vosypky). Je to prostě sekcuální ďábel. Nebo teda von si to myslí. Háraftkám se nevyhejbám, naopak, vítám každou příležitost a tak i díky tomu ho třeba ráno, když potkáme Bárbínku co se zrovna teď hárá, nemusím honit po sídláku, ale dám mu sedni, počkáme až přejde a pak vyskotačíme na druhou stranu. Když hárala Natálie Oreiro - jeho kámoška u nás v baráku, tak když jsme jí potkali, tak se proběhli a bez problémů jsem ho zavolala, že jdeme tudy. Potíž je v tom, že má PAK V HLAVĚ VYMYDLÍNO. Když začnou baby hárat je jak magor. . To Murphy nebyl, ale o to hůř háravky rozdejchával na konci života. Jako by se to stupňovalo. nakonci pak z toho dostal mrtvici.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 11:12
- Nahlásit

Tinta76

Takže jestli na sebe chce Kytka upozornit, tak by to mohlo vodpovídat tomu, že jsme měli vo víkendu na hlídání Žeryčka s Dejzou ... co myslíte

myslim že jo, ale nejsem psí-cholok

kinta
Zatím je v kurzu Matylda z Rosic, psala jsem reneesce, čekám na odpověď.

tak to vyjde??? No držím palce.MOc.

kinta
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 11:17
- Nahlásit

PetraK
Jsem jako psala, že je potřeba, aby se snesli s Brunem. Pak jsme to probíraly, a třeba možností pohlídání Matyldy v případě nutnosti by mamuš měla víc. Vona je mamuš taková zodpovjédná, jsme probíraly prostě všechny situace, který se psem nastanou a taky to, že se může stát, že vona třeba by mohla být v nemocnici nebo mrtfá za pár dnůch, tak aby vždycky bylo řešení. (jinak teda moje mamuš je zdravá aktivní šedesátnice)

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 11:20
- Nahlásit

kinta

ty jo, kdyby fšicí takhle přemejšleli

držím moc palce, ať to klapne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 11:33
- Nahlásit

kinta
Tak todle snad bude parťačka paka Bruna

Tinta76
myslíte???

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 11:43
- Nahlásit

helejte se, nemohli byste psát jenom heslovitě? Vynechám jeden nebo dva dny a je to tady jak v Národní knihovně!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 11:51
- Nahlásit

gabifi
nemohli byste psát jenom heslovitě
nebo morseofkou či těsnopisem..to bé eště lepčí bo ho tu tuty nigdo neumí,takže se nebé nic psát

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 11:53
- Nahlásit

davidkova renata
nebo morseofkou
Ta by se dala i najít. Ale dlouby trvalo, než to člvěk v těch tečkách a čárkách naťuká.

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 11:57
- Nahlásit

davidkova renata
Baico
morseofka se dobře čte. Kouknu, vidím samou tečku a čárku.....tak se na to vyseru a sem spokojená

kinta
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 12:03
- Nahlásit

gabifi
--/.-/...//.-././----/-//...-/-.--/..././.-.//.../ .//-./.-//-/---//

<< 1 ... 3285 . 3286 . 3287 . 3288 . 3289 . 3290 . 3291 . 3292 . 3293 . 3294 . 3295 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání