Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3285 . 3286 . 3287 . 3288 . 3289 . 3290 . 3291 . 3292 . 3293 . 3294 . 3295 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:29
- Nahlásit

Helejte lidi, to je ale dobrá číča - http://www.novinky.cz/koktejl/177359-rybar-v-otrok ovicich-chytil-v-rece-piranu-ale-doma-ji-sezrala-k ocka.html - tu chci, napřed uloví Semetriku I a II a pak ji použijem do lýnijí

gabifi
a pamatuješ si to dobře? Nebyla to náhodou dětská zotavovna na Sibiři?
Mezi tím je nějaký rozdíl?

kinta
Člen
- Nahlásit

Biluška
mám svobodnýho švagra, gdybyste chtěla....

Nechcu pani, děkuju pěkně. Mně stačí ten můj ambulanťák bohatě. A stran čoklů to právje napravit pude těško, protože by mně ambulanťák sbalil igelitku a čokly přivázal k zábradlí před bytem, víte?

gabifi
Člen
- Nahlásit

Baico
vot manžela sem se vodstěhovala, dcera je dospělá a vodstěhovala se k příteli....a tudíš sem na tom stejně: já a dva čokli

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:30
- Nahlásit

gabifi
Krym
a pamatuješ si to dobře? Nebyla to náhodou dětská zotavovna na Sibiři

no je to možný páč já v minulým životě byla prej jakási šlechtična zrovínka na Sibiři,tagže vzhledem k mýmu fstahu k dětem sem jim tam asik dělala vychoušku

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:31
- Nahlásit

davidkova renata
Tak máte chodit po jednom
Myslíš doufám pádit!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:32
- Nahlásit

Biluška
Myslíš doufám pádit!
jistěěěěěěěě ,ale tetkonc nově jedině f intravilánu

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:32
- Nahlásit

kinta
A stran čoklů to právje napravit pude těško, protože by mně ambulanťák sbalil igelitku a čokly přivázal k zábradlí před bytem, víte?
Tady vidím zásadní problém pani. Vy ste na něm závislá. Vy ho snad dokonce i posloucháte? Uctíváte? Zbožňujete? Paní vy ste sektářka Potřebujete nutně odbornou pomoc

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:34
- Nahlásit

davidkova renata
Trupko, sem si musela najít ve slovníku co je to intravilán

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:36
- Nahlásit

žanda
ty seš na tom totiž nejlíp!
No nestěžuju si. Jenom, že ještě využívám mama hotel v našem baráku, tak mám problém, jak to zaonačit, abych si rozšířila svoji smečku ještě o jednoho bělobu.

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:37
- Nahlásit

davidkova renata
tagže vzhledem k mýmu fstahu k dětem sem jim tam asik dělala vychoušku
....a používala pozitivní výchovné metody

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:37 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

davidkova renata
Biluška
Myslíš doufám pádit!
Já nepádim nikdy, ani na vlak ani n tramvaj či bus. Prostě pojede další. Mladé dobře vychové dámy nikdy nepádí (ani se psema), ale pouze chodí!! A to já rozhodně sem

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:44
- Nahlásit

páá baby, du něco dělat....

kinta
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:47
- Nahlásit

Biluška
Potřebujete nutně odbornou pomoc

Já Vám nevim, pani. Myslíte? Možná dybyste mě viděla, tak byste mě poradila.
Todle su já.

žanda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:48
- Nahlásit

Baico
když jsem chtěla nějaké zvíře, koupila jsem ho manželovi jako dárek- co to zkusit taky tak? Maminka bude mít radost) ale už "TO" nevyhodí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:54
- Nahlásit

Biluška
sem si musela najít ve slovníku co je to intravilán
mě to mušela říct gerda
kinta
Todle su já.
ste kus,pani,to je vidět na první pohlet
gabifi
....a používala pozitivní výchovné metody
jistěěěě,jiný neznám,eště to navíc pro lepčí pochopení prokládám korekcičkama

Biluška
Člen
- Nahlásit

Baico
ani na vlak ani n tramvaj či bus. Prostě pojede další.
No přijde nato odkud kam jedeš . Třá kdyby ti u nás ujel vlak tak si taky můžeš říct "pojede další.....příští jaro"

Baico
Člen
- Nahlásit

žanda
koupila jsem ho manželovi jako dárek- co to zkusit taky tak?
Už mě to napadlo. Máma má příští rok padesátiny

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:56
- Nahlásit

davidkova renata
mě to mušela říct gerda
Gerda to věděla jo? Je ňáká chytrá, musíme si na ni dávat bacha

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:57
- Nahlásit

Biluška
musíme si na ni dávat bacha
sem pro!ale zase neumí kvjetákovej mozek ani

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:59
- Nahlásit

Baico
Už mě to napadlo. Máma má příští rok padesátiny
Příští rok je hrozně zadlouho. To tě nikdy nenapadlo maminku překvapit a dát jí dárek jen tak? To se dělá, abys věděla Prostě přijdeš a řekneš "maminko, já tě mám hrozně ráda, tady sem ti natrhala kytičku lučního kvítí (ňákej plevel orveš u cesty) a tady máš dáreček, abys věděla, že oceňuju všechno co pro mě děláš". No a je to. Maminku šlahne infarkt myjokárdu, odvezou ji na koronárku, do rána je po ní (což se při naší lékařské péči není co divit), máš dalšího bělouše a eště budeš dědit Nezapomeň mi pak půlku dát, páč jsem ti tak hezky poradila

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 14:01
- Nahlásit

Biluška
Třá kdyby ti u nás ujel vlak tak si taky můžeš říct "pojede další.....příští jaro"
No tak jsou chvíle, kdy i dáma popoběhne Ale nedělám to moc často

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 14:04 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Biluška
Příští rok je hrozně zadlouho.
Nejni . Protože jestli se zadaří podle předpokladu, tak štěně ze spojení toho, co chci bude k odběru v červnu 2010 a to mám má akurát ty narozky
do rána je po ní (což se při naší lékařské péči není co divit),
No a pak shniju v žumpě, jak tudle prohlásila. Když jsem řekla, že mám svůj pokoj vymalovanej a vytapetovanej a uklizenej na 20 let dopředu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 14:07
- Nahlásit

Baico
No a pak shniju v žumpě,
My máme stejný matky? Páč ta moje zase říká, že shniju v bordelu ( i když nevím proč zrovna tam, páč tohle řemeslo je mi celkem cizí )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 14:16
- Nahlásit

Biluška
i když nevím proč zrovna tam, páč tohle řemeslo je mi celkem cizí )
třá myslí,že tam budete dělat uklízečku

hele du ven,nepsat!!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 14:20
- Nahlásit

Du makat. Nepsat !!!

třá myslí,že tam budete dělat uklízečku
Já jo? . Uš kdyš sem kdysi ve středověku uklízela na té poště tak chodila za mnou a říkala "prosím tě tomu ty řikáš utřený prach? To je hnus a né utřený prach" a uklízela mnou uklizené kanceláře

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 14:25
- Nahlásit

Biluška
My máme stejný matky?
Už to asi tak bude. Tudíž jsem asi sestry. Čož je fajn, protože ta jedna, co mám do teď, je uplně nemožná. Nechápe, proč musím mít štěně po psovi, kterej byl z Brazílie importovanej do Holandska. Te prostě upá bubá.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 14:34
- Nahlásit

Baico
já mám zas setru,která nechápe,jak můžu chodit do sekáče a nosit za kalhotama peška.....,vona to nechápe ani moje pravá matka,ale já jí nechápu taky

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 14:36
- Nahlásit

brezen2008
jak můžu chodit do sekáče
No trak moje ségra je trošku snobík a do sekáče by taky nešla

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 14:45
- Nahlásit

brezen2008
,jak můžu chodit do sekáče a nosit za kalhotama peška
a chodíš tam nakupovat, nebo vybírat tržbu? Von takovej Gappayí pešíček se dá použít k ledasčemus

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 14:55
- Nahlásit

Baico
Nechápe, proč musím mít štěně po psovi, kterej byl z Brazílie importovanej do Holandska. Te prostě upá bubá.
Moje sestra to chápe. Páč je stejně ulítlá, akorát na kočky. Tudíš má doma asi stopadesátšest koček a neustále řeší essi krýt tuhle, nebo rači tamtu a essi se pojede na výstavu do Vídně, nebo do Salzburgu
Matka je z nás na nervy a gdyž chce zabít králíka v neděli k obědu tak volá a ptá se essi může, nebo essi je to nějakej žampijon šesti zemí a máme ho na chov

No trak moje ségra je trošku snobík a do sekáče by taky nešla
Gdyž u nás asi před sto lety sekáče začaly tak moje máti objevila novou vášeň. Normoš se z ní stál sekáčoholik. Měla zmáknuté fšechny sekáče ve městě, všude se znala s prodavačkama, všude věděla kdy přesně přiváží nové zboží a byla tam. Nekecám, celá rodina sme nosili hadry na jedno použití. Páč tenkrát stálo tričko pět kaček a košile deset. Nikdo se neobtěžoval to prát, špinavé jsme to vyhazovali. Ono nám ani nic jiného nezbývalo, páč do skříní se to prostě nevešlo, matka denně dotáhla tak plus mínus čtyři nový trika.
Sem v té době dělala na finančním úřadě. Baby v kanclu mi záviděly denně novou halenku a obden sukni . Nikdy mi nikdo nevěřil, že jsem oblečená za patnáct korun a že to večer vyhodím

<< 1 ... 3285 . 3286 . 3287 . 3288 . 3289 . 3290 . 3291 . 3292 . 3293 . 3294 . 3295 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání