| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 20:25
- Nahlásit
davidkova renata
Pche, si jasne psala Mě spíš přijde zajímavý,jak se čokl dokáže vypořádat se situací,kterou nezná,nemá nacvičenou,v cizím prostředí,kdy holt muší zapojit krapet mozek a přijde ke slovu skutečná povaha.
Sak tak se nejlip ta povaha projevi, nee?
navíc má zákaz útočit,takže by se nejspíč pochcala strachy
Tra jo, tra ne. Ale zajimavy je sledovat reakce psisek na zivyho myvala, vetsina coklu koukla, a sla dal, jiny cmuchali, co to je za tvora divnyho. Perdelice absolutne nepricetny, pro ne silnejsi drajv, nez kolem se promenadujici kocky, a to je co rict.
Erin
,jen ještě upeču rychlý koláš s ovocem a drobenkou a dodělám džem z ryngliček.
Si hodna, jedes k nam na navstevu?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 20:35
- Nahlásit
Fifi
Sak tak se nejlip ta povaha projevi, nee?
no jo ,akorát že co se myslivosti týče,sme úpa mimo,vůbec nemá tydlety vlohy asik,jsa založena jinak a utlumena mou pádnou rukou .Ofšem je fakt,že sme před asi 14 dny byli s Biluší v zolo a Nána byla nadšená ,moc se jí tam líbilo,furt vocas nahoru,táhla na další atrakci,prostě jí to moc bafčilo.Ofšem jako nejoblíbenější zvěrstvo byly jednoznačně surikaty Žííírafy,slonííí,medvjedíííí,hrošícíííí.bizoníííí. .jako dobrý,ale surikata je surikata
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 20:35
- Nahlásit
davidkova renata
brezen2008
Renčo, vona ti to Peťa poslala, že jo? No jo, já v dobrý víře tam radim dobrou chovatelku a pro dobrotu na žebrotu, zeptala jsem se tam, proč to smazali, tak čekám, že přivezou banány Jenomže mě vůbec nenapadlo, jako proč to smazali? Dyk jsem tam nenapsala nic v rosporu s registračními podmínkami
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Srp 2009 20:42
- Nahlásit
davidkova renata
naše myslitelka cécy se prej zajímá vo čauáky a někdo jí tam napsal,že na czpsu je jedna co je chová a eště vlkouše.Se prej ptala jakej má nick,von vodpověděl,že erin no a co bys myslela...smázli to
kecáš??!!!? teda vlastně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 20:43
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
No jo, já v dobrý víře tam radim dobrou chovatelku a pro dobrotu na žebrotu
jo tos byla ty???
tak čekám, že přivezou banány
hele voni maj asi vodtučnovací sanatorium
http://www.blesk.cz/clanek/pro-zeny-zivotni-styl-d iety/112566/bananova-dieta-aneb-zhubnete-za-5-dni- 2-kila.html
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 20:45
- Nahlásit
davidkova renata
Achá,to je teda paranoa jak z praku
Fifi
Prd návštěvu,mladá mi dovalila přebytky ze zahrady a já su kolenovrt,tak schraňuju a syslím
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 20:46
- Nahlásit
davidkova renata
hele voni maj asi vodtučnovací sanatorium
To uš je spíš tady .........soudím podle množství banánůch.
Tinta76
kecáš??!!!? teda vlastně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 20:47
- Nahlásit
davidkova renata
surikaty nejvíc mylákuje Lilátko a s Nánou se o ně dělit nechce Ať si Nána najde jiný žvížato, třá nutrije jsou surikatám podobný .
Megerce se nejvíc líbí zubři, páč to jsou takové velké kozy a mohly by se pást
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 20:50
- Nahlásit
davidkova renata
No joo, ten blbec jsem zasejc já
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 20:59 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Jestli to nebyla provokace ,zkouška,zda chodím a jako "kdo "na blůčko.
Ale kuju za mou propagaci,ste hodná paní
Dyk jsem tam nenapsala nic v rosporu s registračními podmínkami
Bláhová,registračky maj jako zástěrku,mažou všechno,co může ohrozit sypaní penízků
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 21:26
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Céci ti to právě vysvětlila.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 04:23 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
zdar, nadrasaly ste si recepis na teplou, studenou a do klece, tudlediz to nedocitam.. jen vyzobnu:
jablunka
já do pionýra nechodila..........nechtěli mě tam!
me do jisker vzali... a v 6ti letech vyrazili za podvraceni republiky a propagaci kapitalismu ..tenkrat jsem to nepobrala vubec (jen jsem aurore pridala kominek), ale neska jsem hrda na svou dyzydenckou mynulost
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 06:11
- Nahlásit
Erin
Pani, to nebyla vaše propagace, ale propagace plemene a myslím, že zrovna vy tomuhle plemeni rozumíte a víte kam směřujete v chovu
No jo, ale já jsem neporušila jediný bod reg podmínek a taky jsem to tam teď napsala!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 07:20
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Pani ste odvážná. Ten váš výkřik, že je to diskriminace vám přinese pravděpodobně celou bednu banánů A budou modrý. A bude další pohřeb
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 07:24
- Nahlásit
dobré ráno všem
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 07:25 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Jinak dobré ráno!!
Tak jsem chválila našeho figuranta, až jsem ho přechválila. Včera jsem 3/4 hodiny chodila obranu na ZVV 1 bez psa. A když jsem něco pokazila, dostala jsem jí obuškem. Prej dost na tom, že na něj kouše bílá veverka a já jí to navíc ještě kazim. Tak snad se to za těch 5 neděl naučím, abych to veverce nezkazila
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 07:27
- Nahlásit
Baico
paní voni vás tejraj,je dobře že jste se k tomu veřejně přiznala
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 07:35
- Nahlásit
brezen2008
paní voni vás tejraj
To máš pravdu, ale asi budu trošku masochista, protože jsem za to ráda. Ty obrany, to je vyšší dífčí. Takže ještě pár ran pendrekem a snad se mi to do hlavy vtluče
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 08:29
- Nahlásit
Biluška
nějaká tvoje konkurence, byla ve s nídani. Teda má jen 11 pesů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 08:45
- Nahlásit
Uš dřete?
malinka
nějaká tvoje konkurence, byla ve s nídani. Teda má jen 11 pesů
Suchar , bože jak mi bylo krásně když jsem jich měla jenom jedenáct
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 08:49
- Nahlásit
Dobré ráno fšem plnochrupejm i těm co maj klapačky!
gabifi
já se doktorů bojím tak moc, že je rači vůbec nenafštěvuju. Jenom nejnutnější prohlídky. A je to čím dál horš
pani, vy ste já!!
žanda
(teď jsem lítala po zubařích půl roku skoro furt)
pani vy ste čudinka!!Tohodle se hrozně bojim. Já vim, že to jednou příde,a le mám plný pemprzy už tetkon!
nechodíš do jeseniovky????
já nevim jak se ta ulice jmenuje-asi ne. Je to pod žižkovským nákl. nádražím, proti O2-taková ta kachlikárna, teď tam za ní stojej takový hezký nový domy.
Biluška
Si furt nerozumíme
no to nerozumíme. Ste pani psala, že voni nehoněj, ale voni honěj, to je to o čem mluvim já. Vy mluvíte vo tom, že nakonec to zvíře nezabijou-což asi ani v případě malých psů a srny ani nejde. Debata stojí na tom, že píšete, že nehoněj a já píšu že honěj a že v případě, že pes honí, bych já s nim kůrzing nedělala, páč pak to honění neodbourám.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 08:53 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
PetraK
Pani vy ste byla u normálního zubaře. Ale mě za měsíč čeká, to co v květnu akurát na druhý straně huby. To znemená, že mi mi vyříznou kus patra a přišijou mi ho asi 7 stehy na dásně dole.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Srp 2009 08:57
- Nahlásit
Dobrý den celý den
PetraK
pani, nechci se vám do toho míchat, ale když tu zmiňujete coursing ve vztahu k honění/lovení ... tak jsem vedle četla, že navopak coursing k nelovení zviřátek pomohl ... ale jako nemůžu to podložit vlastní zkušeností, páč coursing neděláme a Rex neloví (za srnou zdrhl jedinkrát a to ještě, když s nim byl venku tchán) a Kytka na volno nechodí.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:01
- Nahlásit
PetraK
hezký nový doma od 5 000 000 za garzonku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:12
- Nahlásit
čus trupky,uš dřete???
Lucie Kratochvílová
Erin
Céci ti to právě vysvětlila
můžu vědět jak jako????????????????????????? kuju.
StaHi
ale neska jsem hrda na svou dyzydenckou mynulost
tak co tu děláte???? máte dřepět f parlamentu či vládě za těěěžký lóve!!!!!!!!!!!
Baico
až jsem ho přechválila. Včera jsem 3/4 hodiny chodila obranu na ZVV 1 bez psa. A když jsem něco pokazila, dostala jsem jí obuškem
mě přijde rozumnej
Tinta76
jsem vedle četla, že navopak coursing k nelovení zviřátek pomohl
no pani,todle vim bo sem to četla taky,ale popravdě...vono jako řídit se tim fšim co se vedle píše.. ,viz třá vofce a vohradník a další a další ,nemusim to vypisovat,že né? Já osobně mám svou hlavu a svůj mozek a svůj rozum a budu dělat věci jak já uznám za vhodný a né jaxi nějakej vodbornej poradec myslí .Což má dozajista za následek to,že narozdíl vod nich mám čubu vychovanou tak,že voni ani nevědí,že to tak vůbec de a narozdíl vod nich nemám furt nějaký "problémy".Vono asi bé lepčí dát si tu práci a vychovat rovnou čokla tak aby nelovil,než lovení řešit kůrzingem . Blbý ofšem je,dyš to neuměj Bych mušela bejt magor abych todle sežrala ,netvrdim,že mám recht,ale mám dost citu na to,abych věděla co si můžu u svýho čokla lajsnout a co mi naopak zkomplikuje život a nikdo,dokonce ani sám rododendron mi nebude řikat co mám dělat,když mi věci fungujou jak já chci .At mi skočej vod vedle fšícííí do trenek
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:18
- Nahlásit
davidkova renata
jasný pani, já tim jen chtěla říct, že to může bejt i jinak, ale jak píšu, nemám s tím pražádnou zkušenost ... s tím co píšete souhlasim, ale čék se s tim "citem pro psa" už musí narodit, jinak si může používat vlastní rozum i rady jak chce a stejně mu to bude k ničemu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:23
- Nahlásit
davidkova renata
mě přijde rozumnej
To jsem pani přesně čekala
Já jsem mu strašně vděčná, že tam se mnou blbne na sucho a všechno mi říká jak ko uplnýmu kreténovi. Ale je šikovnej, dělá to tak, že si jako uplnej kretén nepřipadám Zkušebák mám načtenej, to jo, ale ta prakse mi holt chybí.
Na neděli jsem mu slíbila něco dobrého upéct
Jinak by mě docela zajímalo, co bych se na Vlčárech dozvěděla já, kdybych tam přijela s neproblémovým Bajkonurem. Třeba dělám fšecko špatně a jenom mám štěstí na psa, kterej to prostojí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:26
- Nahlásit
Baico
mi říká jak ko uplnýmu kreténovi.
a taky je fšímavej
Třeba dělám fšecko špatně a jenom mám štěstí na psa, kterej to prostojí.
asi tak něco..páč jinak vám to přeci nemá fungat dyš si to děláte po svým a jinak! ste vedle? co tam napsala ta chytrá cécy Lucce stran erin?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:26
- Nahlásit
Baico
Jinak by mě docela zajímalo, co bych se na Vlčárech dozvěděla já, kdybych tam přijela s neproblémovým Bajkonurem.
Mě by naopak zajímalo, co by se dělo kdybych dotáhla Frederika
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:28 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit
davidkova renata
Máš mejla
Dobrý den všem
|