| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 12:16
- Nahlásit
brezen2008
jo paní už jsem vásm sehnala krásnej dárek k vánocům
a proč jako????????????????????????
Baico
obje by ste k nám krásně pasovaly
tak...já su fšude voblíbená
Mucholapka
ty si roura )))))))))))))) už sháněj recept na daikiríííí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 12:19
- Nahlásit
kinta
Bodie, táhni do psí prdele! Rozumněl dokonale, vždy se urazil na delší dobu.
a todle se mi líbí!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 12:26
- Nahlásit
Baico
Myslím, že to teď v brzké době nebude uplně nutné. Spácháme nějakou hospu
SEm všema deseti pro, ale musí se páchat něgde poblíž, ne pět hodin jízdy autem od nás
gabifi
Taky mám dlouhé povely a používám je často. Můj nejoblíbenější je "ježišikriste Megero,si blbá?No si, páč si bordera, ale si takhle blbá?" . Megynka pak vždycky přijde a říká mi, že není vůbec blbá, ale že si nemohla pomoc
Mášenek má nejradši povel "vypadni z mýho křesla degene", popřípadě se obrací na mě a říká "řekni svým psům ať vypadnou z mýho křesla" . Nikdy nechápu proč si jim to prostě neřekne sám
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 12:29
- Nahlásit
davidkova renata
protože Vás mám ráda a do smrti Ti budu vděčná
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 12:40
- Nahlásit
Biluška
ale musí se páchat něgde poblíž
V pndělí jedu na služebku do Břeclavi. Je to sice blíž, ale tak uplně blízko to taky neni.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 12:41
- Nahlásit
Fsem taj dekuju, ze taktne pomlceli o tom, co napraskala Fyfyjova
Ackoli to fcera vypadalo, ze letecky den nebude mit nasledky, dnesni probuzeni bylo bolestny...
A fsecky srdecne zdravim
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 12:51
- Nahlásit
Baico
V pndělí jedu na služebku do Břeclavi. Je to sice blíž, ale tak uplně blízko to taky neni.
No to by se skoro dalo hádat jestli je to blíž. O kousek možná jo . POjeď na služebku tak do Krnova, to už je fakt kousek . Mimochodem už jsi přišla na to jak to zaonačíš, abys mi mohla dát ty dotace?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 12:54
- Nahlásit
Biluška
POjeď na služebku tak do Krnova
A má tam někdo vinice?
už jsi přišla na to jak to zaonačíš, abys mi mohla dát ty dotace?
Zjistila jsem, že jsem na blbým oddělení. My o dotacích nerozhodujeme.Tady každe tý administrace dělá kousek, aby se to špatnš uplácelo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 12:58
- Nahlásit
Baico
A má tam někdo vinice?
Asi ne, ale je tam jeden barák porostlý psím vínem, bude to stačit?
Zjistila jsem, že jsem na blbým oddělení. My o dotacích nerozhodujeme
COŽE Bobčo????? No to si děláš prdel,ne???? Tak sypej na to správný oddělení
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 13:01
- Nahlásit
Biluška
COŽE Bobčo????? No to si děláš prdel,ne????
Já si vždycky vyberu blbě. To jsem prostě celá já.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 13:03
- Nahlásit
Mathea
dnesni probuzeni bylo bolestny.
tak víš co, letec amatér to nemá jednoduchý
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 13:10
- Nahlásit
davidkova renatacau pani,mate sovu.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 13:15
- Nahlásit
PetraK
letec amatér to nemá jednoduchý
Ale takhle to nebolelo ani tehda tim ultralajtem.. Von ten asfalt byl precik jenom trochu tvrdej na pristani a hlavne sem reflexne zatnula svaly na brise a krku, abych se nebacila do palice..to se vyvedlo, takze otres mozku nehrozil (mozna pak z toho huronskyho Fifajze). Ale za to me ted ty svaly bolej jak cert
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 13:19
- Nahlásit
Mathea
mozna pak z toho huronskyho Fifajze
Tssssssss, si zapomela, ze jsem se nejdriv optala, zda ses OK? Az PAK sem se zacala tlemit, a ty taky, tak neke. A aspon vis, ze mas naky svaly.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 13:32
- Nahlásit
Muchooooš
Si tu? Dokážeš takhle ostříhat Bibinku?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 14:07
- Nahlásit
jaké vovoce , však já se snažím udržovat čistotu fora , dbám na neporušování registračních podmínek, jedině že bych třeba za odměnu ananas dostala .....pinacolada také dobrá
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 14:08
- Nahlásit
dlouhé pvely jsou na prd, nejlepší je povel jasný ,stručný a využitelný za každé situace " NESER MĚ !!!"
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 14:14
- Nahlásit
mac1
dlouhé pvely jsou na prd
sou, ale dyš máš pomalýho psa, tak se to snese )))))
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 14:20
- Nahlásit
Héj, tak Matylda z Rosic má od včerejška nový domov. Prý teda zatím na zkoušku, vzala si ji paní s dcerou a dcery přítel má psa, tak leda, že by ji nepřijal. Což si nemyslím. Jsem za ni moc ráda, ale přiznávám, že mě trochu mrzí, že nový domov nemá u nás. Neva, budeme hledat dál a vybereme určitě.
Matylda
URL
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 14:22
- Nahlásit
čus babizny,jenom letím kolem.Co je novýho? Už tohle téma někdo vydal knižně? 3500 stránek by byla fakt megabichle a mně se už nevejde do knihovny,leda bych vyhodila Jiráskovy spisy Zas musím letět dál !
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 17:03
- Nahlásit
Fifi
Fsak sem psala, ze "pak"
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 17:30
- Nahlásit
nazdar cloveci, vypada to, ze vedle zas bylo veselo.. ma este smysl lovit modry guvna, nebo uz maj vyvezino?
davidkova renata
tak co tu děláte???? máte dřepět f parlamentu či vládě za těěěžký lóve!!!!!!!!!!!
vo mne se nevi, vo mne vis jenom ty, tati ..nemas v zaloze nakyho intervyjuka?
Gerda
uš nejsem mrtvá
eh a cuze vam tu smrt vylecilo (a co k ni vubec vedlo)? a videla ste konecne ty japoncky pohatky?
Biluška
Dokážeš takhle ostříhat Bibinku?
ja ci bilyho vemblouda a cernyho bizona.. nezbudou vam naky chlupy?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 18:12
- Nahlásit
Biluška
Si tu? Dokážeš takhle ostříhat Bibinku?
Za předpokladu, že bude tak kvalitní srst jako pes na obrázku, tak ano.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 18:13
- Nahlásit
davidkova renata
Roura, jo? No já tam normálně nechodím, dneska jste mně navnadili, zdrželo mě to od běhání s blbečkama, a navíc to je teda drsný
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 18:15
- Nahlásit
Biluška
Ad povely, co třeba
Ferune ty debile nečum tak na mě, a pojď, dám ti vodítko a obojek, ale jestli budeš tak čumět tak tě nakopu do p..ele místo venčení...většinou dycky pochopí, že jdeme ven a nemá mě zabít.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 18:22
- Nahlásit
Mucholabka
Za předpokladu, že bude tak kvalitní srst jako pes na obrázku, tak ano.
Bibinka má docela kvalitní srst, takže by to nemusel být problém. Kdyby byl, vybereš si jinýho psa,kterýho tak ostříháme....Armánkovi by to taky mohlo docela slušet
..většinou dycky pochopí, že jdeme ven a nemá mě zabít.
Se mi před chvilkou poškorpilo Lilátko s Orátkem. Důvodem byl talíř položený kus ode mě a kdo bude mít právo vysát z něho drobky Samozřejmě, že těm mrchám není vůbec nic a já mám asi zlomený palec u nohy jak sem je nakopla Řekni mi, proč nechováme radši ty rybičky? Třá paví očka sou docela hezký
StaHi
ja ci bilyho vemblouda a cernyho bizona.. nezbudou vam naky chlupy?
Určitě zbudou, ale musíš sebou hodit. Už si nějaké zamlouvala sousedka-kadeřnice, páč by se jí prý hodily na prodlužování vlasů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 18:25
- Nahlásit
Mucholabka
Tak ti nevím, essi by takováhle Bibinka nebyla hezčí?
Neuděláme radši pandu z Armánka a Bibinka bude víla?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 18:51
- Nahlásit
šiš co je to tu za bordel??? Co je to tu za čokly?
a proč bláznivá mathea zdůraznuje,že nemá votřes mosku? to je přeciž jasný,že se jí nemůže votřást něco co nemá
Jo a muchotlapka je prej závistivá ,závidí modrýmu ty prachy za reklamu na elektrickou džípíesku .Řikaly to žencký na blůčku,tak to musí bejt pravda!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 19:27
- Nahlásit
lidid, jen probíhám, absolutně nemám čas, protože tu mám, ať Biluška praskne, 22 čoklů
a dneska jsme byli s Boninou darovat kref pro jednoho chudáka na veterině, tak mi to zase narušilo můj nabitý časový harmonogram
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 19:29
- Nahlásit
Ebony
Někdo by ti měl zakázat vkládat sem fotky!!! Zase pukám závistí. Je to luxusní dvojka.
|