Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3294 . 3295 . 3296 . 3297 . 3298 . 3299 . 3300 . 3301 . 3302 . 3303 . 3304 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:00
- Nahlásit

Biluška
KOMLEMETNÍ PORATC

nojo, ale mě kompletní poratci nějak neberou, stačilo mi pár příspěvků, který jsem tam tehdy pročetla a ne děkuju.

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:01
- Nahlásit

Biluška
Chci být taky kompletní poratce. Co mám proto udělat?

Tinta76
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:02
- Nahlásit

PetraK
jé, ale vono to nebylo myšlený jako, začni dělat se psem coursing a přestane ti lovit, to ne teda ... ale že se psu umožní "legálním" způsobem dělat to, co ho náramně baví a zároveň se pracuje na tom jeho honění/lovení zviřátek ... pes se naučí, co honit může a co ne, tak jsem to aspoň pochopila já

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Tinta76
zároveň se pracuje na tom jeho honění/lovení zviřátek ... pes se naučí, co honit může a co ne, tak jsem to aspoň pochopila já

no já bych to právě zároveň nedělala. Nejdřív zakážu - definitivně, pořeším a pak můžu povolit vybrané. Si myslim. ale já su fakt lajka. Tak jen, že bych to takhle řešila já.
To máte podle mě podobný jako když budete psa učit, že nesmí žrát žrádlo co venku najde a zároveň ho budete učit aport buřta- tzn. že ho vzít do tý kušny smí. Tak pak se vám, podle mě, nepovede ani jedno.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:06
- Nahlásit

Baico
Chci být taky kompletní poratce. Co mám proto udělat?
Poslat pár drobných a začít dělat rektální alpinismus u okrasných keřů. Čím líp budeš alpinismovat a čím víc drobných pošleš tím budeš kompletnější

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:06
- Nahlásit

brezen2008

Čoveče, piš srozumitelně, komu posíláš maily, já myslela, že maila má PetraK

Máš maila

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:07
- Nahlásit

PetraK
Prosím tě coursing nemá s lovením (honěním) zvěře nic společného. Když děláš agi tak tím taky nenaučíš psa přeskakovat plot. Když děláš obrany tak ho nenaučíš napadat lidi na ulici. Když děláš canisterapii tak to neznamená, že se bude vrhat ke každému na ulici a lízt mu do náruče....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:08
- Nahlásit

Biluška
Prosím tě coursing nemá s lovením (honěním) zvěře nic společného. Když děláš agi tak tím taky nenaučíš psa přeskakovat plot. Když děláš obrany tak ho nenaučíš napadat lidi na ulici. Když děláš canisterapii tak to neznamená, že se bude vrhat ke každému na ulici a lízt mu do náruče....

Za předpokladu, že ten pes je normální a vyrovnaný.

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:09
- Nahlásit

Biluška
Čím líp budeš alpinismovat a čím víc drobných pošleš tím budeš kompletnější
No tak to nikdy nebudu kompletní. Protže alpinismus ani jednoho typu nevyznávám a drobných mám sama málo. Stačí, že když se okrasnému keři něco nepovede a skončí v nemocnici, tak to budu platit ze svých daní

Tinta76
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:11
- Nahlásit

PetraK
no já bych to právě zároveň nedělala. Nejdřív zakážu - definitivně, pořeším a pak můžu povolit vybrané. Si myslim. ale já su fakt lajka. Tak jen, že bych to takhle řešila já.
no já si zasejc myslim, že to zároveň jde, ale já su pakovikuňa

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:13
- Nahlásit

Tinta76
Taky si myslím že to jde u slušného chytrého psa, ale zase s mojim přístupem-seru na vás kreténi, by to asi dlouho trvalo.

mac1
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:14 - Změnil/a: mac1
- Nahlásit

davidkova renata
Já osobně mám svou hlavu a svůj mozek a svůj rozum se div, že dostáváš banány

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:16
- Nahlásit

Biluška
Prosím tě coursing nemá s lovením (honěním) zvěře nic společného.

a tak jo. Já Ti to neberu.
Já neříkám, že kůrzingem se pes rozloví , stejně jako to ostatní co píšeš dál o agi, obranách atd.. Víš.
Řikám, že podle mýho osobního názoru, že pes který honí, tak kůrzing to odnaučování rozhodně zkomplikuje, nebo-li nemám-li psa u zvěře zmáklýho, do kůrsingu nejdu. Tož můj osobní názor. ten nevyvrátíš

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:18
- Nahlásit

Nazdar čéci, uš nejsem mrtvá, uš sem vstala z gauče, musim vám říct, že mi upadla hlava, což neni taková tragédie, do krku mi eště nenapršelo, bo eště nebyl déšť.
Fčéra sem apsolvovala velké odpoledne - čtyři ženy, tři kočárky, tři chodící pézetka, z toho dvě měly kočárek s panenkou, jeden byl kluk a neměl nic. Za ČTYŘI hodiny jsme došli tam, kde jsme s Mařkou normálně za 30 minut. Po čtyřech hodinách sem utekla, když nastalo rozplývání nad 6týdenní pupínkatou holčičkou, co eště nevypadá jako čék. Maryje sežrala Lauře rohlík, kterýmžto jí Laura provokovala velice schválně, byť je jí rok, a i dyš sem jí řikala - ty vole, meresjefko, nedělej to, veme ti to i s tou pazourou a budeš se divit - a maresjefka se nedala, provokovala rohlikem, až Mařka skokla a vzala si rohlik i s miminčí rukou. Laura byla statečná, stoupla u mě v ceně, vůbec nepanikařila, držela svou část rohliku v psí hubě a smála se, zatímco Máňa odžvejkávala volnou část. Když jí ruku pustila, Laura ubráněnou a už řádně jetou část pěkně zvesela sežrala. Zajedla to pak klasicky dvěma kilogramy písku z lesního pískoviště. Má moc ráda zvířata, to se mi na ní líbí, je jak stafbulík - jak to psali vedle u bullů na foře - nezáleží na tom, jak moc si ten druhý nechce hrát, stafbulík si chce hrát vždy. A Laura taky, mazlí pejska, ať chce nebo ne. Takže jí vůbec nevadilo, že jí jeden takovej malej bílej několikrát kousnul. A máňu hladí nejradši na jazyku a na zubech. Pořídíme jí tu vzteklou čivavu od toho chlapa z vídeja.
Jinak sem vykoukala spoustu filmů a upekla první štrůdl v životě.
Jak se máte jelimani?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:19
- Nahlásit

Tinta76

no já si myslím, že to nejde, páč v tom tomu čoklovi uděláš bordel. Nejdřív musí jasně vědět CO NE! pak můžu postoupit do vyššího levlu. Pokud jasně neví co nesmí, bude ten bordel v tom mít. Vem si to - dopoledne půjdeš ven, pohodíš tam maso , buřta a pes, kterej si bude chtít dát dlábes, dostane céres. A odpoledne má ležícího buřta zase do tý huby vzít. Tak jak je to? můžu, nebo nemůžu?? Bude mít psycho. a ty psa, kterej bude bufetit.

Tinta76
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:21
- Nahlásit

PetraK
Řikám, že podle mýho osobního názoru, že pes který honí, tak kůrzing to odnaučování rozhodně zkomplikuje, nebo-li nemám-li psa u zvěře zmáklýho, do kůrsingu nejdu.
a pakovikuňa si zas myslí, že to třá psovi může pomoct rychlejc se naučit rozlišit, co ano a co ne

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Tinta76
a pakovikuňa si zas myslí, že to třá psovi může pomoct rychlejc se naučit rozlišit, co ano a co ne

no jo, ale postupně. Jedno po druhým. Jinak to nedotáhnete do konce - pes bude bufetit a navíc místo aby vám buřta přiaportoval, tak vám ho cestou sežere obrazně řečeno

Tinta76
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:25 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

PetraK
no pani, podle mě je to založený na tom, že pes musí vědět, co má dělat, takže když chce honit zvižátko, tak mu neřekneš nehoň ho, ale zastav ... a u coursingu mu řekneš utikej ... znovu vopakuju, že jsem pakovikuňa, Kytku z vodítka/stopky nepouštim, páč mi u ní dalo vobrovskou práci vobyčejný pocem (edit) a to ještě jenom doma, nejlépe, když jí chci dát papů

mac1
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:29
- Nahlásit

obchodník s banány - jsem napráskala jedno téma jako zcela porušující registrační podmínky poradny URL
A chci také nějakou ikonu , najděte mi někoho, koho budu nekriticky uctívat , třeba to je krásné , chci to také někdy zažít

A ať Vás neopouští Vaše rebelství, bez kterého by jste nebyl tím, čím jste - vůdčí osobností, vzorem i lektorem pro všechny příznivce psů, tssss, rebel ....houno chlap to je, vyzval k otázce, když mu byla položena , zmizelo celé téma, pak se vrátilo ovšem se smazanou otázkou a dalšími reakcemi, jen ta jeho výzva na konci zůstala, obyč sračka to je a ne rebel ...podobné ikonypro mě ne prosím, tak čekám na doporučení ...koho si pověsit na zed'

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:30
- Nahlásit

Jdu ven, pokud mě nesežere Ferďas, tak odpolko dojdu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:31
- Nahlásit

mac1
URL
Jejda to je tak slaďounkýýýýý...

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:40 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

mac1
najděte mi někoho, koho budu nekriticky uctívat , třeba to je krásné , chci to také někdy zažít
No tak můžeš teda uctívat mě jestli po tom tak toužíš
Edit: Hlavně teda pošli pár drobných, to je na tom uctívání to nejpodstatnější Jinak to odnesou moji psi

PetraK
Pani, to je složitá diskuze a tu je děsný horko a krom toho mě bolí záda, takže se omluvuju, ale odstupuju z diskuze a du k rybníku plašit sumce . Je to putna, když máš z toho kůrzingu strach tak prostě neběhej a je to.
Děsně mi tím připomínáš chlápka (nic ve zlým teda), co mi chtěl chodit na agi, ale chtěl běhat jenom tunýlky a zonovky, páč měl strach, že kdyby čokla naučil skákat tak mu bude přeskakovat plot a utíkat . Že prý je rád, že pes skákat neumí

Mucholabka
Za předpokladu, že ten pes je normální a vyrovnaný.
Jo, za tohohle předpokladu. Taky předpokládám, že má v hlavě alespoň pár mozkových buněk, řekněme víc jak tři.

Baico
Stačí, že když se okrasnému keři něco nepovede a skončí v nemocnici, tak to budu platit ze svých daní
Já bysem mu daleko radši ze svých daní sponzorovala pohřeb na státní útraty. Aspoň už by byl konečně klid

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:47
- Nahlásit

Mucholabka
Teď sem si přečetla, že gina je OK - super zpráva! gratuluju!

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:50
- Nahlásit

Biluška
Já bysem mu daleko radši ze svých daní sponzorovala pohřeb na státní útraty
No a bylo by to vyřešený jednou pro vždy. ale tak hezkej jako Davítková by ho stejnak neměl

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:51
- Nahlásit

Hele děcka, nebude někdo hromadně objednávat Falco maso? Kritická situace, dochází maséééénko

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 11:03
- Nahlásit

Biluška
vášnivý běch je něco jiného než lov
chyba v metriksu...pro vás slovo lof znamená na konci zvíře zabít či se o to aspon pokusit,u mne to znamená,že ho vůbec honí,přesně jak píše petrak.
Mají obrany vliv na to, že by napadala lidi na ulici?
přesně jak píše muchoš..u nány ani omylem bo je dost dobrá v povaze a vyrovnaná.Bejt kretén nevyrovnanej a bázlivej,dost možná by to dělala.Dle mýho ty obrany co děláme maj vliv na to,že pokud nastane v reálu situace,která se trénuje,pes bude vědět,že má a může kousnout.Jestli to udělá nevim.Ale bude vědět vo co go...Tagže sme se dobraly k závěru,myslim.
Mac1
nemůžeš mi to poslat meylem,my s banánama nic nevidíme

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 11:07
- Nahlásit

davidkova renata
Dle mýho ty obrany co děláme maj vliv na
...zejména na tvý bicepsy, kerý se dost jako formujou a taky ti ty vobrany zlepčujou rovnováhu bych řekla.....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 11:18
- Nahlásit

Gerda
neboj,taky chci chodit od října na obrany,takže taky budu mít svaly místo tuků a hlavně si musím sehnat větší batoh,abych měla místo na převlíknutí věci a vodu 2 l

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 11:19
- Nahlásit

mac1
Taky bysem tu slaďounkou věc prosila na mejl, Rudík v hrůze, že proniknu na blůforum zablokoval celé Osoblažsko (jako zcela vážně, nedostanu se tam vůbec z žádného počítače včetně veřejné knihovny ). Chudáci lidi, co potřebují poslat pár drobných a nemají kam

davidkova renata
Dle mýho ty obrany co děláme maj vliv na to,že pokud nastane v reálu situace,která se trénuje,pes bude vědět,že má a může kousnout.
Pokaď jí ofšem nezapomeneš dát správný povel

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 11:22
- Nahlásit

Gerda
taky ti ty vobrany zlepčujou rovnováhu bych řekla.....
tak to bych zrovna neřekla a bicepsy se mi taky nějak né a né rýsovat..zejména třá ty "želvičky" na bříšku.Tam sou teda spíš hrošíííícíííí
brezen2008
vodu 2 l
a jako na co? esi chceš jít k Jirkovi,tak tam teče potok,já nevim,že se s těma čoklama tak mažete,

<< 1 ... 3294 . 3295 . 3296 . 3297 . 3298 . 3299 . 3300 . 3301 . 3302 . 3303 . 3304 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání