| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:28
- Nahlásit
Mucholabka
Mě by naopak zajímalo, co by se dělo kdybych dotáhla Frederika
blpko )))))))))))))) hele ale to by nás zajímalo fšecky..my se ti složíme na benzin,co:
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:30
- Nahlásit
davidkova renata
blpko)))))))))))))) hele ale to by nás zajímalo fšecky..my se ti složíme na benzin,co:
Až se tetelím, jak vidím že se ho rododendron snaží obrátit na záda a kousnout nebo co to s těma čoklema dělá.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:33
- Nahlásit
díky sestry
taxem úpa vomráčená jak to cécy vysvětlila a taky jak filtruje erin příspjefky a nic nenachází ,ty voe,to je nářez..hele myslíte že dyby začla bjehat kurzing,že by se to zlepčilo? Mohla by bjehat zatim jako návnada třá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:35
- Nahlásit
Mucholabka
Až se tetelím
taxe přestan zdržovat představama a koukej to naplánovat! Nalož ty svý kretény,máš jich dost, a vyraž.Pokud to bé na fríčko,přijedem taky bo tam může prej úpa každej Problém je,že na štábu už ted vědí,že to plánujem,takže tě essi assi nepustí vůbec do fsi
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:36
- Nahlásit
davidkova renata
co tam napsala ta chytrá cécy Lucce stran erin?
Že ví, proč to bylo smazaný a že Lucka to ví asi taky.
Takže lesli jsem to pochopila dobře, tak ti, co dostaly modrý banány se už na blue nemůžou ani zmínit. Prostě banán a šlus
Mucholabka
Mě by naopak zajímalo, co by se dělo kdybych dotáhla Frederika
Na to jednoduchý. To by pak už nebyly vůbec žádný Vlčáry. Protože, aby se pan modrý rododendron zaštupoval, tak by mu to jeho domácí šitíčko nestačilo. A vzhledem k tomu, že si neplatí zdravotko, tak by ho pak rovnou zašili pro dluhy za léčbu.
Jinak, co říkáš týhle fence? To je ta od nás ze cvičáku
URL
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:38
- Nahlásit
Baico
o znemená, že mi mi vyříznou kus patra a přišijou mi ho asi 7 stehy na dásně dole.
Tinta76
tak jsem vedle četla, že navopak coursing k nelovení zviřátek pomohl
tyjo no když to moc nevím jak. Právě. Páč v tom psovi to podle mě nutně podpoří, když nic jinýho, tak reakci na rychlej pohyb, nebo jak bych to řekla. Já sama za sebe, bych to prostě nezkoušela, dokud bych si nebyla jistá, že jsem psa u zvěře prostě zvládla. Páč já nemám ráda, když si věci komplikuju. Stejně jako třebas do obran bych já nemohla jít nikdy, protože v tomhle se vůbec nevyznám, nedokázala bych odhadnout, jestli to ten člověk dělá dobře a jestli ve výsledku to nebude tak, že pes bude nepřiměřeně reagovat v civilizaci, nebo se něco nějak pokoní na jeho povaze a já to pak budu muset nějak řešit a napravovat.
davidkova renata
lepčí dát si tu práci a vychovat rovnou čokla tak aby nelovil,než lovení řešit kůrzingem
[
no přesně, jednak si to fakt nedovedu sesumírovat, jak to k tomu pomůže, protože pokud pes nemá lovit, musím ho u zvěře klidnit, mít ho ovladatelnýho i na dálku, kdežte v kůrsingu si on jede sám, on si tu situaci řídí. Nevím, jak by to mohlo pomoct, nedovedu si to jako lajka představit.
i]Blbý ofšem je,dyš to neuměj Bych mušela bejt magor abych todle sežrala,netvrdim,že mám recht,ale mám dost citu na to,abych věděla co si můžu u svýho čokla lajsnout a co mi naopak zkomplikuje život [/i]
no přesně - já bych třeba neuměla pořešit to co píšu Tintě o obranách, že kdyby se to nějako pokazilo z mojí neznalosti, neuměla bych to napravit, proto to nezkouším.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:39 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Baico
Pěkná, jak je stará a jak je velká-kolik váží?
Jen trošku zhubnout a natrénovat by to chtělo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:40
- Nahlásit
brezen2008
hezký nový doma od 5 000 000 za garzonku
kupujete??
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:41
- Nahlásit
Se tam teď nemůžu podívat, protože mi to v práci nefunguje ale Dzedzy mi napsala, že vím proč to smazali, jenže já to, kujva, nevím
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:42 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
PetraK
ci cvok ))
no ale skoro 3/4 tech bytů je prodaná,jenom ty za 10 500 000 nikdo nechce,a je to jenom 120m2
máš meila
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:42
- Nahlásit
Mucholabka
Až se tetelím, jak vidím že se ho rododendron snaží obrátit na záda a kousnout nebo co to s těma čoklema dělá.
Startuju Míňu, jedu pro tebe a valíme na Rudačáry . Vezmu s sebou aj Ovci II, Rudík může hned začít shánět fousáče .
Mášenek vydal okamžitý pokyn k její evakuaci a je mu prý jedno kam, hlavně daleko od něj. Si v noci otevřela dveře, vcucla se do baráku a vlezla si Mášenkovi do postele . Jediný pes, kterýho Mášenek trpí (doslova trpí) v posteli je Hesinka a výjimečně Lilátko. Jiné tam nesnese a teď se mu tam nasáčkoval takový tank Byl ráno úplně nevrlý a prohlásil, že je to asi fakt Akéla, páč takhle ho ze všech psů srala akorát ona
PetraK
Pani, vy si furt melete svoje a snad nečtete co vám píšu Tak polopatisticky. 1) Utečou asi dvakrát do roka, gdyž se vykašlu na to abych je hlídala a čumím po vejrech. Zbytek vycházek se spokojeně courají pár metrů od srnek a páč se jim řeklo, že ne tak ne. To podle mě není pes, který loví.
2) Když už teda utečou a doženou srnu, pak se otočí a letí zpátky tak to zase není pes, který loví. Lovící pes je třá Gozéra, nebo Arman, kteří po té srně půjdou, strhnou, možná nezabijou, ale pokoušou. Nebo budou kolem ní alespoň tancovat a přemýšlet kde by ji teda kousli kdyby sebrali odvahu. Ale určitě nepůjdou pryč.
Neboj se, že by malí psi nevěděli jak ji zabít. Jednak třá Lilátko, nebo Megera nejsou až tak malé a za druhé jich je velká smečka. Armana jsem na vlastní oči viděla zabít lišku u nás na zahradě, takže si nedělám iluze, že je to nějaký svatoušek co by s dohnanou srnou hrál pexeso.
Trvám na tom, že oni neloví. Strhne je ta běhací vášeň, pronásledují kořist (stejně jako na coursingu), ale není v tom sebemenší touha zabít. Jenom běžet.
Mimochodem Tex patří do té skupiny co si zvěře ani nevšimne a přitom coursinguje úplně suprově.
Baico
nechoď k tomu zubaři, bude tě to zase bolet a zase si budeš nadávat proč si tam lezla.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:44
- Nahlásit
Baico
tak ti, co dostaly modrý banány se už na blue nemůžou ani zmínit
hele jaký je to zakázaný slovo v Potrovi?? jako ten ,jehož jméno se nesmí vyslovit? třá se dívaj hodně na telku
PetraK
nic jinýho, tak reakci na rychlej pohyb
jo! todle přesně já tak vidim! ste na to kápla,prostě automatická reakce.
F obranách se já nevyznám vůbec,naštěstí Nána jo ,tagže nemáme problém
du na kolo,nepište,vy hovada
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:45
- Nahlásit
Biluška
Jaká Akéla? Jako Bagetka?
Tak až budeš mít cestu na Vlčáry, dej vědít
Ale jako nedám mu ho, enem pučim.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:45
- Nahlásit
Mucholabka
jak je velká-kolik váží
To nevim, ale uplně veliká není. Je jí rok a půl. Zatím je to fakt pohodářka, nemá problém se psy ani fenami.. Teď jsi jí vzala do parády přítelkyně pánečka, takže začala dost intenzivně pracovat. Dokonce už s ní složila ZZO na výborně. Takže jak bude makat, tak se podle mě ta postava upraví.
Myslíš, že se ten její vztah k ostatním psům může ještě změnit? Vůbec do tohohle nevidim a nikdo z nás na cvičáku s tímhle plemenem nemá zkušenost a Pavel je tak trochu psí mimoň. Hodnej kluk, ale....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:48
- Nahlásit
Biluška
Strhne je ta běhací vášeň, pronásledují kořist (stejně jako na coursingu), ale není v tom sebemenší touha zabít. Jenom běžet
no to je ale vono!!! my právě nechcem aby běhali,natož vášnivje,chápete? Je klidně možný že Tex neloví,ani neběhá vášnivě teda ,je klidně možný,že je to pes od psa a je klidně možný,že ne každej to dokáže odhadnout,já bych do toho s Nánou absolutně nešla! Ale fakt je,že s tou bejvalou i jo,ta byla jiná a věřim,že by to s ní neudělalo naprosto nic.Nevim jak to vim,ale vim to
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:49
- Nahlásit
Mucholabka
Jaká Akéla? Jako Bagetka?
Jo, sme zjistili, že je to reinkarnovaná Akéla. Tomáš už na ni volá Ofce a ona na to slyší
davidkova renata
Myslíš Voldemórta? No to byl nakonec taky čaroděj, třá k sobě maj s Rododendrónem blízko
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:50
- Nahlásit
PetraK
jsem ty příspěvky kolem toho coursingu vedle hledala, ale bohužel už jsou asi smázlý, takže ti k tomu vlastně nemůžu víc říct
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:50
- Nahlásit
Biluška
Myslíš Voldemórta
no jo,to je von! kluk jeden ušatá
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:50 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Baico
Myslíš, že se ten její vztah k ostatním psům může ještě změnit?
To záleží na x věcech, hlavně taky po jakých je rodičích a jak se namíchaly geny, i po sebevětší sfini se může narodit pes který se bojí jiných psů a naopak, těžko říct, čím víc je znám tím míň si troufnu cokoli odhadovat. Z Bucky se stala potvora až v nějakých dvou letech. A hlavně musí dávat bacha, když poprvé zjistí že se se psama dá i porvat, tak to bude chtít pořád. Náhodou není s PP, že?
Třeba z Frederika rodokmenu jsem se podroněji zajímala o jednoho psa, prý to byl takový zlosyn, že po prodeji se na něj majitel bál 2 měsíce sáhnout a poprvé na něj sáhnul, až když ho málem uhnal k smrti. A jeho brácha i ségra byli na lidi přitom úplně v klidu, i jeho rodiče. Potomci toho psa taky, ale pak po dvou generacích tam byl zase psychouš-ale ne tak moc, pak co vím byli všichni v klidu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:51
- Nahlásit
Biluška
bude tě to zase bolet
Ono to ani tak nebolelo, jako to bylo nepříjemný. Nemohla jsem moc mluvit a hlavně jsem se nesměla smát a pořádně jíst.
davidkova renata
jako ten ,jehož jméno se nesmí vyslovit?
Teď jsi na to kápla. Oni jsou všichni kouzelníci. Akorát podle toho množství banánů,je těch Voldemortů trochu víc. Ohrožují jejich kouzelnický svět. Akorát to návštěvu Muchoš s Ferdíkem vidím jako nutnost, aby hlavnímu hrdinovi taky udělal fešáckou jizvu na čele.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:51
- Nahlásit
PetraK
paní vy meila nemáte,to bylo na lucku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:52
- Nahlásit
davidkova renata
No já taky nechci aby vášnivě běhali, proto je pokaždé zmlátím traverzou . Časem je to třá odnaučím úplně, když nebudu čumět po vejrech
Ale trvám na tom, že vášnivý běch je něco jiného než lov. Mám experty na obojí a je to fakt o něčem úplně jiném. I když obojí je naprt
Ten coursing na to nemá sebemenší vliv, stejně jako ti Nána nezakusuje každého člověka co jde kolem ve vaťáku, nebo snad jo? Mají obrany vliv na to, že by napadala lidi na ulici?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:54
- Nahlásit
Mucholabka
Náhodou není s PP, že?
Není. A pochybuju, že bych Pavel věděl, kdo jsou rodiče. Ale zeptám se ho. Pavel říkal, že její brácha je fakt hajzl. No my se snažíme, aby byla se psema, aby si zvykala a jsme připravení se do toho vložit kdyby něco.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:54
- Nahlásit
Baico
a pořádně jíst.
Cože Bobčo???!!! No tak do toho bych nešla
davidkova renata
kluk jeden ušatá
No essi si dobře pamatuju tak nebyl ani tak ušatej jako spíš beznosej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:55
- Nahlásit
Biluška
tak to zase není pes, který loví.
no tak a máme jádro pudla. Já píšu HONÍ a vy LOVÍ. tam je ten zásadní rozdíl
Je fuk, jestli to udělaj 2x do roka, jednou za kvartál, ale honěj. Pes co nehoní je ten váš malej prďola co ji zvířete nevšimne vůbec. Ti co je musíte dozorovat a jsou-li 100 metrů od vás, tak máte smolikof , tak přesto, že to udělaj semo-tamo, tak honěj.
nelověj, honěj.
Strhne je ta běhací vášeň, pronásledují kořist (stejně jako na coursingu), ale není v tom sebemenší touha zabít. Jenom běžet.
no vidíte, že mám pravdu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:57
- Nahlásit
BaicoAkorát to návštěvu Muchoš s Ferdíkem vidím jako nutnost, aby hlavnímu hrdinovi taky udělal fešáckou jizvu na čele.
Ferdík se zaměřuje na kotníky a kolena. To čelo nevidím moc optimisticky.
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Biluška
No tak do toho bych nešla
No dva dny se na piškotech máčených v čaji dají vydržet A pak už je to dobrý, akorát to chce malý sousta a nic, co drobí.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Tinta76
sem ty příspěvky kolem toho coursingu vedle hledala, ale bohužel už jsou asi smázlý,
jo to psali vedle? Ty chytrý děfčice? No tak to neberu v potaz vůbec.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 09:59
- Nahlásit
PetraK
Ty chytrý děfčice?
Poradci paní, žádný defčice, ale KOMLEMETNÍ PORATCI
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 10:00