Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3294 . 3295 . 3296 . 3297 . 3298 . 3299 . 3300 . 3301 . 3302 . 3303 . 3304 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 19:33
- Nahlásit

Ebony
To sou krasne vosklivy rypackyyyy! A 22 kusu, twe, to uz je dijagnoza.

Sem byla s perdelicema v lese, pulky stazeny, v rosti neco dost rachotilo (nejhorsi scenar me samozrejme napadnul, divoky prasata ) , cubky napjaty a nateseny, ze bude legranda. Mely smulu, zacala jsem si zpivat.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 19:39
- Nahlásit

Fifi
cubky napjaty a nateseny, ze bude legranda. Mely smulu, zacala jsem si zpivat.

No essi zpíváš jako já,tak je mi holek i prasete srdečně líto.

leila
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 19:40
- Nahlásit

Mucholabka
ahujky dneska nám poslala jedna paní info o Axovi, estilva ho mas taky nevim tuna je:

ahojky...Axík je u nás v Jeseníku.....po dokončeném odčervení začne chodit na cvičák...je to milej , přátelskej pesan, jen má problémy s hygienou.....i když přijde po prochajdě domů , tak se vyčůrá doma.....tak snad se to podaří odbourat pomocí pamlsků a velké pochvaly při konání potřeby venku......až bude trošku v kondici, hodím vám sem pár fotek))

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 19:43
- Nahlásit

Ebony
protože tu mám, ať Biluška praskne, 22 čoklů
Kurňa, zase si mě trumfla

Fifi
nejhorsi scenar me samozrejme napadnul, divoky prasata
Prosím tě, nějaký dva tam dělali tó, tys začala zpívat, oni šli do šoku a následně do komatu..... v důsledku toho ona neplánovaně otěhotněla páč on včas neto..teda vlastně to. On včil bude mít poruchy s erekcí páč vlivem tvého zpěvu utrpěl šok a ponese si psychické následky. Ona pude do kláštera. Děcko dá do bejbyboxu. Chudák pézetko bude mít taky následky na celý život a bude zázrak essi se nenarodí postižené Mělas tam rači pustit ty perdelice, ty by nadělaly míň škody

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 19:57
- Nahlásit

Biluška
v důsledku toho ona neplánovaně otěhotněla páč on včas neto..teda vlastně to. On včil bude mít poruchy s erekcí páč vlivem tvého zpěvu utrpěl šok a ponese si psychické následky. Ona pude do kláštera. Děcko dá do bejbyboxu. Chudák pézetko bude mít taky následky na celý život a bude zázrak essi se nenarodí postižené Mělas tam rači pustit ty perdelice, ty by nadělaly míň škody

ty si debil))))))))))))))) že vaši rači nešli do kina než aby to..
ebony
22 čoklů

japa to??? dyk bylo 16 naposlet né?

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 20:03
- Nahlásit

davidkova renata
že vaši rači nešli do kina než aby to..

Biluška
nějaký dva tam dělali tó,
Toho by si cupky nevsimaly, proste vim, ze tam byla naka zver a tecka.

Ebony
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 20:06
- Nahlásit

jablunka
no hlavně luxusní fotograf Wami
ale musím říct, že Ája je ďábel fakt je supr povaha, i našeho nasratýho Růůůfuska dokázala rozveselit, ten je jak vyměněnej

davidkova renata
no plus štěňata, ne...

Fifi
ty jo z prasat mám taky hrůzu, ani nechodím běhat svou voblíbenou trasu, protože vede kol kukuřičnýho pole, avoni tam ty sfině prý rády přebývaj

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 20:06
- Nahlásit

Fifi
tam byla naka zver
a nemohli jenom dělat zvěrstva??

du se svalit ,volové,nepište uš!

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 20:14
- Nahlásit

Ebony
ty jo z prasat mám taky hrůzu, ani nechodím běhat svou voblíbenou trasu,
Ja uz mela lesovej abstak, az pak mi to docvaklo. No prezily jsme, jen jsem si zrakem hledala vhodnej strom k naskoceni. A porad mam takovou naivni predstavu, ze bych pripadne tomu praseti stihla uhybat okolo silnejsiho kmene, kolemdokola, takova hra na honenou.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 20:16
- Nahlásit

Ebony
no hlavně luxusní fotograf Wami
njn,ona je šikulka.
ale musím říct, že Ája je ďábel fakt je supr povaha, i našeho nasratýho Růůůfuska dokázala rozveselit, ten je jak vyměněnej
Já ti je fakt závidím.
protože tu mám, ať Biluška praskne, 22 čoklů
Sry,sem si teď představila,jak naše babička chodila krmit 30 vepřů.Tohle musí vypadat podobně.

Ebony
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 20:21
- Nahlásit

Sry,sem si teď představila,jak naše babička chodila krmit 30 vepřů
no jo, jenže ti aspoň nechtěli běhat, skákat, aportovat, cvičit...doplň co můžeš....

Ebony
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 20:23
- Nahlásit

jinak zbytek fotek tady

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 20:25
- Nahlásit

Ebony
no jo, jenže ti aspoň nechtěli běhat, skákat, aportovat, cvičit...doplň co můžeš....

Tak tam vidím rozdíl.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 20:29
- Nahlásit

Dámy průser. Bageta má asi zánět f uchu Se zvencnu, doufám, že mě do rána nezabije Musíme fofrem hned sehnat nějakého toho fousáče

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 21:14
- Nahlásit

Ebony

jablůnka má pravdu, měli by vám zakázat vkládat fotky - no copak Wami, její fotky nikdá nezklamou

jablunka
Sry,sem si teď představila,jak naše babička chodila krmit 30 vepřů.Tohle musí vypadat podobně

a vám by měli zakázat fkládat příspěfky

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 21:15
- Nahlásit

leila
Ježiš, kam vám to hodila? Myslela jsem na ně, že jim napíšu smsku.
Ax, to je ten darovaný boxer. Ten chlap co mi ho dal se nedávno ptal kde skončil, dělal že ho to nezajímá a donesl mi za to vajíčka pro psy.
Rozhodně díky za info, jsem ráda.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 01:46
- Nahlásit

čus žumpo, dřete?

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 02:56
- Nahlásit

Tu fakt nikdo není? No pak nemá být ekonomická krize

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 03:38
- Nahlásit

No tak teda dobrou noc všem co už dávno spí i těm, kteří budou za chvilinku vstávat

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 06:17
- Nahlásit

Brý ránko všem

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 07:37
- Nahlásit

čus žumpáci, vstávejte a děte dřít

Má někdo v okolí nějakého fousáče? Už ho fakt nutně potřebuju

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 08:08
- Nahlásit

Biluška
Nevím jestli je fousáč, ale v sobotu chce někdo vidět Frederika.

BTW nevím jak s tím pátkem, jestli budu mít prachy vůbec dojet vlezly mi do toho neočekávané náklady.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 09:01
- Nahlásit

čau všem
těším se na zítřek .-)
to vemu všecky psiska ahurá do polí a hájů
elis už nehárá,takže už je to zas ta stará divná holka co si hlídá maminku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 09:10
- Nahlásit

čus jelita
Biluška
si normální?????????????????? podivej se f kolik píšeš,mám dojem že si chvdí,páč ten dycky taky psal f takovou diunou hodinu

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 09:10
- Nahlásit

Mucholabka
BTW nevím jak s tím pátkem, jestli budu mít prachy vůbec dojet vlezly mi do toho neočekávané náklady.
Myslíš na trek?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 09:41
- Nahlásit

Biluška
jo

Mathea
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 09:50
- Nahlásit

Brejtro ve spolek
Davidkova ma pravdu s tim mozkem, pac kdybych ho mela, tak fcera rozhodne nevypiju toliko panaku Musim zas chvili apstinovat, nejak se mi nekam vytratila zaklopka, kdy to este rozdejcham a kdy uz ne

A ste blbky, fsecky, se nemuzu moc smat, takze vas uz nebudu cist

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 09:59
- Nahlásit

DObré ráno fšem s jiskrou f oku, i s osinou f prdeli!

Neska má svátek Lola, a tendle tejden už měli - mamka, babička, saraksová, děda dokonce fčera, taky stahyjová, ale ta už minulej pátek...hodně vás je, tolik dortůch nemám, dostanete jen....dobrou radu: Vždycky se směj. Nikdy se nemrač. Ani když jsi smutný. Nikdy totiž nevíš, kdo se může zamilovat do tvého úsměvu - to je z Na stojáka s Hanákem, strašlivá scénka, takhle to nezní, ale koukejte: http://www.youtube.com/watch?v=TCfk_1um5Qg

Fčéra sme s kolegyní přivezly vapku, budeme v neděli uklízet zahradu f práci. Couvala sem ve velmi tmavém prostoru. Nic jsem neurvala. Ani na podvozku. Maryje byla moc nasraná, že s námi jel italský chrtík, bo po ní furt něco chtěla a ona ho ani nesměla kousnout. V noci sem šla žrát štrůdl a rozbila se mi zářifka. Montovala jsem tedy zářifku pod linkou a šroubovala drátky k vypínači. Jednak se divim, že mě to nezabilo, dvanak se divim, že sem to opravila a třeťak se divim, že sem to přišroubovala zpět. Kdypak se ochladí? Ája je poctatně hesčí než růůůfusek...v porovnání s růůůůfuskem...)))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 10:08
- Nahlásit

Mathea
Musim zas chvili apstinovat
Apstinuj až do pondělka do oběda. Pak už musíš do tý svatý anny. O víkendu kůli vám uklidim, vy čůzy!

Erin
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 11:03
- Nahlásit

Jupííí,je pátek...blázni majó svátek

Všem co se bojí divočáků rada zde: http://www.novinky.cz/koktejl/177540-kung-fu-babic ka-ubila-kance-motyckou.html

Všem alkoholikům radím kouknout na MUDr. Nešpora a záklopku budete mít opět v kondici.

<< 1 ... 3294 . 3295 . 3296 . 3297 . 3298 . 3299 . 3300 . 3301 . 3302 . 3303 . 3304 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání