| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 11:51
- Nahlásit
Gerda
co mám udělat
Di dělat někam,gde nic nezkazíš ,tagže můžeš jít rovnou na pracák
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 11:52
- Nahlásit
davidkova renata
No ty seš rozenej pojišťovací agent ))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 12:03
- Nahlásit
Gerda
Asi nejlíp to vyjde u kooperativy. Jmenuje se to "pojištění odpovědnosti za škodu způsbenou zaměstnavateli ". Zaměstnavatel po tobě může vymáhat škodu maximálně do 4,5 násobku tvojí hrubé mzdy takže nemá cenu se pojišťovat na vyšší částku. De facto to ani nejde. Pojistné se pak liší podle toho, jestli chceš, aby to platilo jen na území našeho státu, nebo v celém světě a za druhé podle toho, jestli v rámci firmy funguješ jako řidič, či nikoliv. Počítá se pokud řídíš služební auto, nějakou destu, ještěrku, traktor a podobně. POkud vezeš svým autem kolegy na oběd tak se to nepočítá .
Zařídit si tu pojistku můžeš buď tak, že zajdeš na kooperativu a budeš doufat, že nenarazíš na Úřednici (protože když narazíš tak tam strávíš půl dne ), nebo si můžeš pozvat nějakého pojišťováka z kooperativy domů, nebo můžu někde vyhrabat smlouvu, poslat ti ji a ty mi ji podepsanou pošleš zpátky. To bude mít pro mě jednu obrovskou výhodu, jelikož získám obrovské provize a pudu je do sklepa propít a když budete hodní, tak vás vezmu s sebou. Isdpcha vezmu jenom pod podmínkou, že u nás nechytne plíseň, jelikož ještě nemám vypěstovanou protiplíseň .
Pojistné ti spočítám, ale písni mi tu částku, na kterou se to má pojistit. Raději mailem.
davidkova renata
Máš vlohy pro pojišťovnictví, nech se u nich zaměstnat Během chvilky díky tobě zkrachuje Česká pojišťovna a fšichni fin. poradci v republice tě budou nosit na rukou a pět na tebe ódy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 12:17
- Nahlásit
Biluška
Máš vlohy pro pojišťovnictví, nech se u nich zaměstnat
Budu to mít jako vedlák k líííínijím
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 12:35
- Nahlásit
Biluška
Jmenuje se to "pojištění odpovědnosti za škodu způsbenou zaměstnavateli ".
Pro nás laiky"POJIŠTĚNÍ NA BLBOST".
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 12:49
- Nahlásit
jablunka
JJ, správně
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 12:57
- Nahlásit
já se tak těším až vypoadnu z Prahy ! jelikož mě fakt ty lidi tady začínaj srát
,ferda šel dělat bobek a baba ho nakopla aby šel ho dělat někam do křoví ,ferda vylítnula ajá jsem se začala na babu supit jak sopka,řvala na nmě at na ní neřvu,já že nepaseme spolu krávy tak at mi laskavě netyká a ve finále jsem jí někam poslala a ferda šel dělat bobek na ulici jako každý den
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 13:00
- Nahlásit
želva
No tak s tím barákem pohněte ne? Proč se tak flákáte?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 13:04
- Nahlásit
Biluška
to vysvětli tomu mímu exotovi
když mu najdu nějakej barák,tak že se napřed musí po 24 vyspat a pak stejně ani na ně j nekoukne a když,tak mi řekne no jo pořád
já tedy nevím,ale já když uvidím barák,tak zavolám do realitky a domluvím si nejbližší termín na kukačkua bud řeknu jo nebo ne,dělala byh to blbě nebo ne?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 13:59
- Nahlásit
Biluška
davidkova renata
Tagže dámy,chtěly ste odemě najít nějakýho kryče,tož tu ho máte!
http://www.doupe.cz/Files/Obrazky/art2/g/GearsOfWa r/Gearsofwar15.jpg
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 14:00
- Nahlásit
jablunka
Biluška
jak vy ste hledali baráčky a jak dlouho vám to trvalo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 14:06
- Nahlásit
jablunka
Ty woe ,to nemůžeš!!! Si to f klidu votevřu a ....
Už to viděla Biluše?? .Esi myslíš pro Brajenu,taxe vobávám,že se zasejc pos...e!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 14:18
- Nahlásit
davidkova renata
.Esi myslíš pro Brajenu,taxe vobávám,že se zasejc pos...e!
Tagže žádná změna!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 14:22
- Nahlásit
želva
jak vy ste hledali baráčky a jak dlouho vám to trvalo?
Od rozhodnutí po dovršení koupě 1/2 roku.Já nešla přez realitky,ale objela jsem v okruhu 20 km od PCE každou vesnici a ptala se místních.VŽDYCKY BEZ PSŮ!!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 14:27
- Nahlásit
jablunka
dík,no já bych taky jezlila bez psů
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 14:28
- Nahlásit
aren
čau ségra, vynacházím se velmi dobře, doufám, že ty taky. Konečně svítí slulníčko, odcházíme s G. a sestřenicí do přírody Jižních Čech, než zase začne pršet. Pozdravuj bobíky.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 14:30
- Nahlásit
Příjde chlap k doktorovi:Pane doktore,já má úplně červený oko.
Doktor:A souložil jste včera?
Chlap: Ano.
Doktor:A předevčírem taky?
Chlap: Ano,a v neděli i v sobotu.
Doktor:Tak to je jasný.Máte prázdnej pytlik a svítí vám kontrolka.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 14:31
- Nahlásit
Vtrhne doktor se samopalem do nemocničního pokoje pacientů......ratatata.... "a tohle je poslední dávka od pojišťovny".
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 14:34
- Nahlásit
Neessi
ratatata.... "a tohle je poslední dávka od pojišťovny".
No pani,vy ste blbka ,tak to je fakt síla a navíc ze života.
To první taky gůt,ale to byl nějakej jinoch eště asi né?
jablunka
VŽDYCKY BEZ PSŮ!!!
to byla zbytečná poznámka
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 14:36
- Nahlásit
davidkova renata
to byl nějakej jinoch eště asi né
No jistě,ti starší mají červený voči fšichni a furt.
|
overgod
Člen |
- Nahlásit
duckvoyeur popř. i paní invisible
prosím pěkně paní, nevíte,co znamená peritas? je to rozkoš(ný)?
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
To první taky gůt,ale to byl nějakej jinoch eště asi né?
Tak maximálně 25 let )))))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 14:37
- Nahlásit
Neessi
ratatata.... "a tohle je poslední dávka od pojišťovny".
drsný,ale čekám,gdy na to dojde.....
davidkova renata
to byla zbytečná poznámka
No gdyž myslíte,pani!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 14:38
- Nahlásit
želva
ste hledali baráčky a jak dlouho vám to trvalo?
Objela jsem vesnice v okruhu 15 km a od rozhodnutí do nastěhování,včetně zápisu do katastru 25 dní.
Ale byla to hrůza,páč stěhování do ruiny v mraze -13st.C,když nefunguje kotel na topení...............
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 14:43
- Nahlásit
Neessi
Ale byla to hrůza,páč stěhování do ruiny v mraze -13st.C,když nefunguje kotel na topení..
Tak funkční topení a splachovací hajzlík,to byly jediné podmínky které jsem měla,páč to bych radši chodila na hnůj než na sucháč!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 15:10
- Nahlásit
Neessi
jablunka
Holky vy asi máte štěstí na samečky, nebo ste si ty ruiny opravily samy? Vám už bych to věřila, jste statečné a odvážné a šikovné ženy. Kdybyste mě chtěly adoptovat, taky si najdu ruinu kvůli opravám.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 15:15
- Nahlásit
Gerda
vy asi máte štěstí na samečky
Prdlajs:kdyby nebylo samečka,tak jsem mělo všechno v klidu a v pohodě.Kam mám podat žádost o adopci?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 15:16
- Nahlásit
Gerda
Tak já nekupovala úplnou ruinu,dalo se bydlet okamžitě a opravovat postupně.Co se týká samečka,složí počítač,gdyž ho v noci vzbudím vyjmenuje fšechny komponenty podle abecedy,místo novin čte knížky o kompech,ovládá fšechny programy,ale obklady a dlažbu jsem si dělala já,gdyž nebyl doma,páč by si u toho ublížil.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 15:26
- Nahlásit
želva
My jsme kupovali domek poněkud netradičně Na netu jsme našli jeden, co se nám líbil. Realitce jsem nařídila, že se chci jet podívat hned a okamžitě. Jeli jsme tam, domek se nám nelíbil, bo to byla ultraruina. Paní realitková si vzpoměla, že jeden, co by nám mohl vyhovovat má v nabídce. Hodila nás tam, my jsme prošli barák a ještě ten den byla ruka v rukávě
jablunka
To je Kan?? To sis spletla fóra, ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 15:27
- Nahlásit
Neessi
Kam mám podat žádost o adopci?
U vás bych se adoptovat nechala, láká mě zejména ta velká zahrada s ajkydystí (stejně už je tvůj syn zadanej, takže by mi nebylo líto, že je teď můj bratr) a optimistický pohled na život.
jablunka
Jablunko, já bych ho asi zaškrtila!
|