Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:23
- Nahlásit

benda2
to je jedno ale musí být živá
No, ona taková utopená, nafouklá kráva může vyfouknout mnohem víc vzduchu než živá...zvaž to, možná že z mrtvý, uleželý krávy bys měl větší výhřevnost.

benda2
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:24
- Nahlásit

Gerda
No, ona taková utopená, nafouklá kráva může vyfouknout mnohem víc vzduchu než živá...zvaž to,
no to máš pravdu a taky se to i využívá ale v létě, místo klimatizace.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:24
- Nahlásit

Biluška
Jdu do těch rybiček
No tadle má vyloženě dobráckej výraz,bude spíš na fishterapii než na vobrany

Jináč ty vaše čokly bych zmlátila na jednu hromadu a vyrazila na mráz!
co Delíííza?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:25
- Nahlásit

Gerda
No, ona taková utopená, nafouklá kráva může vyfouknout mnohem víc vzduchu než živá...
Ale co ten zápach??

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:31
- Nahlásit

davidkova renata
Ale co ten zápach??
jak se řiká - smrádek, ale teplíčko. Nesmíš bejt hnidopich.

benda2
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:36
- Nahlásit

isdpch
tak tak ... ze smradu ještě nikdo nezmrz .......
navíc by to pomohlo vyřešit i ty jejich věčný diety.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:38
- Nahlásit

isdpch
ze smradu ještě nikdo nezmrz
Tak proč si tak ječel,dyš ti Nyný omylem poblila auto bo si jel jak prase??!!
benda2
navíc by to pomohlo vyřešit i ty jejich věčný diety.
Na tom ale něco je....jakože ta nafóklá kráva je tááák velká,že se do bytu už žádný potraviny nevejdou,viď??

benda2
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:40
- Nahlásit

davidkova renata
,viď??
nevidím ale mám kontrolní otázku: když NYNY poblinkala drakovi auto a bylo to cítit měl někdo z vás chuť na jídlo ??

Tinta76
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:41
- Nahlásit

davidkova renata
akože ta nafóklá kráva je tááák velká,že se do bytu už žádný potraviny nevejdou,viď??

bych řekla, že tááák strašně smrdí, že budeš celou dobu jejího pobytu jenom blejt a blejt a blejt

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:42
- Nahlásit

benda2
Jestli je to test přemýšlivosti, pak říkám, že bych si nejdřív vystoupila, pak se najedla a pak to došla pěšky, nebo bych počkala, až si drak vyčistí auto.

benda2
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:44
- Nahlásit

Gerda
až si drak vyčistí auto
tak auto snad čistí majitel poblitého psa nikoliv poblitého auta.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:45
- Nahlásit

isdpch
a za druhé tím blitím nevydala žádné teplo .........
Ale to jen proto, že jsi určitě otevřel okýnka ty plejtváku!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:45
- Nahlásit

benda2
když NYNY poblinkala drakovi auto a bylo to cítit měl někdo z vás chuť na jídlo ??
Nyný.Vona to vyblinkaný zase spapala než sme dojeli na Vofčáry,je čistotná,viĎ?
isdpch
poblila se po tvejch báječnej stoletejch rybičkách z Delvity za korunu dvacet
Ó nikolif,to byly játra,na to si jasně fspomínám,s mrkví...strouhanou...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:47
- Nahlásit

Gerda
ty plejtváku!
Myslíš patrně myšoka,že?
Ale máš recht,je to zmetek..prej nevydala teplo!!!Mu vylít adrenalín tak,že žádný jiný teplo už nepotřeboval!

benda2
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:49 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit

Gerda
Ale to jen proto, že jsi určitě otevřel okýnka ty plejtváku!
no i u toho se totiž musí přemýšlet a nechat je blejt po špagetách páč u toho se bude dávit a tím se rozpalovat a topit. ale je fakt že to plejtvání otevřeným oknem je blbost. Hold asi chlapec nezažil bídu.

davidkova renata
je čistotná,viĎ?
celá po tobě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:51
- Nahlásit

benda2
je čistotná,viĎ?
celá po tobě

no jak chceš,příště nepojedu s drakem,ale s tebou,si rád,viď?

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:52
- Nahlásit

davidkova renata
benda2
s tim větráním se to nesmí přehánět - víte přece, jak se krásně tvoří teplo v létě v autobusech, když důchodci zavírají všechna okna. Však oni ví, jak se má topit, měli bychom si z nich brát příklad, ode dneška již žádné bezdůvodné otevírání oken.
A kdo bude mít tepla málo, sám si navaří špaget a postará se o zpětné trávení s dávením za účelem ohřátí se.

benda2
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:54
- Nahlásit

Gerda
Však oni ví, jak se má topit,
hele a někteří jsou takový machři že se ani nekoupou jen aby si to v létě nabrané teplo uchovali na zimu, třeba to teplo z toho autobusu.

davidkova renata
no jak chceš,příště nepojedu s drakem,ale s tebou,si rád,viď?
tak až bude mrznout, jo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:55
- Nahlásit

Gerda
A kdo bude mít tepla málo, sám si navaří špaget a postará se o zpětné trávení s dávením za účelem ohřátí
Hezky řečeno
Beru ešus se špagetama a du venčit...

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:59
- Nahlásit

davidkova renata
Ale co ten zápach??

To nejni zápach,ale strašnej smrad,puch..........blééééé a ještě to dobře zvedne kufr-takže je u toho úplná dyjéta.Nevim,jak na zahřátí,ale na zhubnutí 100%A pro kuřáky absolutně smrtelnej.

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 15:04
- Nahlásit

ad želva:

ten barák je podezřele levnej-tam bude nějaký fígl.A elektrický topení? Cca 4000,-měsíčně jenom zálohy.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 15:31
- Nahlásit

Tak jsem to tady podrobně prostudovala a jdu k sousedům zabít krávu. Vysvětlím jim, že mrtvá je mnohem užitečnější než živá. Jednak proto, že udělá teplo a za druhé proto, že zhubnem. Já i sousedka. To by bylo,aby na to nepřistoupila.

Přátelé, musím se s vámi podělit o závažné životní dilema. Koupila jsem si popelnici. Novou. Ono už to bylo zapotřebí, na tu starou vylepoval vlaječky ještě sám soudruh Lenin. Nová popelnice nechtěla opustit své rodné hnízdečko a pomstila se mi tím, že mě řízla do prstu. Moc. Jednak to bolí,ale o to tak nešlo. Srolovalal jsem popelnici, párkrát ji přetáhla traverzou a hned mi bylo líp. Jenže teď váhám jestli s tím jet na šití, nebo nejet. Mám tuze drahou úrazofku, takže aby se trochu rentovala. Na druhou stranu nechci, aby si o mě v nemocnici mysleli, že jsem nějaký hypochóndr, nebo nedejbože Isdpch . Kde je můdr, aby mi poradila?
Navíc mě štve, že to je přímo na ukazováčku pravé ruky, takže nemůžu pořádně psát Datluju to tady jednou rukou systémem blesk a psychicky mě to deptá

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 15:34
- Nahlásit

Biluška
Já bych asi na šití šla, jestli je to tak hluboký, aby to bylo nutný šít.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 15:43
- Nahlásit

Gerda
Co já vím jak hluboké to má být? Chci můdr, aby mi sdělila parametry, já to podle toho prohloubím a pojedu

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 15:45
- Nahlásit

Biluška
No tak tam zapíchni pravítko a když to bude cca 1 cm a víc, tak si to nech zašít, ne?

želva
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 15:50
- Nahlásit

DĚKUJI VŠEM ZA RADY

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 15:58
- Nahlásit

Gerda
ty sadisto,kdyby to mělo víc jak centák tak mám uřízlý prst . co si myslíš,že mám tlapu jak brontosaurus?

Garfield
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:03
- Nahlásit

Biluška
Padej na tetanofku, pokud ju nemáš. Když se mstí popelnice, to je horší jak sám bolševikůf otec.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:07
- Nahlásit

Jo a myslim, že by sis měla nechat píchnout tu tetanofku přímo do toho prstu, příště tě přejdou ty chvastounský akce vytahovat se na starou, zkušenou a rezavou popelnici. Až se příště budeš chtít prát, měj posily, nebo se per s něčim, na co stačíš - třeba odpadkový koš, popelník atd.

Garfield
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:10
- Nahlásit

Gerda
třeba odpadkový koš, popelník atd.

...to jsou rady tedy, až dostane popelníkem mezi voči, tak si bude píchat tetanofku přímo do hlavy...

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání