| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 19:50
- Nahlásit
rosnička
Ty jedna žižibabo
Nebůj, želva není zas taková dobračka,aby ti běžela pro dort.Možná by ti nabídla buřta,co má v kapsa pro Dastyho ,
takže klíďo vychrtávej,jen ne ,proboha,jako Davídková -všeho moc škodí.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 19:51
- Nahlásit
maixnerova
Zkusit můžu. Dnes už ale né
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 19:53
- Nahlásit
Neessi
takže klíďo vychrtávej,jen ne ,proboha,jako Davídková -všeho moc škodí.
Di se bodnout,ty radile!
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 19:56
- Nahlásit
davidkova renata
Di se bodnout,ty radile
hmmm , pořádný ženský je aspoň do čeho
|
Neessi
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
Di se bodnout,ty radile!
no já mám ,na rozdíl od tebe,do čeho ,ale tobě by to mohlo poškodit hned kostru
|
overgod
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
Momento,mě by to mrzelo od Bilušky,ale od Vás teda fakt ne.Krom toho to řikám už poikstý a doufám,že naposled,že můj spor či jak to nazvat se týkal zcela jiných identit,se kterými já a několik dalších prostě společnou řeč nenajdem a já se ani snažit nebudu,přiznám se...Nebyl to jen jeden konkrétní případ,ale je to celkovej pohled na svět a humor a nadhled a spoustu jinejch věcí,jak se např. ukázalo zcela nedávno zde v kauze hřebíky .S RD společnou řeč najdu,s nimi ne.Doufám,že je to jasný,nebaví mě to už.
to teda nechápu, to vysvětlení...poněvadž mně je vouplně fukkk, s kým zasek Vy řeč najdete a s kým ne...nijak ve zlým teda, ale fakt mne to netrápí.
a ŽE vÁS TO MRZELO VOD bILUŠKA?
aLE CO?
Že jsem se snažil pomoci a zajistit eliminaci možných komplikací a Biluška byla zvědavá jakých? Vy byste teda jakože raději, aby tam ty komplikace byly jo?
No teda , to jsem si ale vo Vás nemyslel...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 20:01
- Nahlásit
overgod
Hele,já mám jiný starosti,například jak dostat Jardu na chatu a né tu věčně slovíčkařit.Esi máte nějakej plodnej nápad stran dáči,sem s nim,jinak konec debaty
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 20:04
- Nahlásit
davidkova renata
nevím, kdo je jarda, alecož ho naporcovat a pak přepravit v batohu? nebo nejde porcovatz? jo a konec debaty jo? no šak debatít nemusíte že jo )))
Jinak já bych Vánm poradil, ale nesnáším tyhlety maloměš´táky a zazobance, co maj dokonce dáču....takovej imperialistickej přežitek no fuj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 20:13
- Nahlásit
Hele,já mám jiný starosti,například jak dostat Jardu na chatu a né tu věčně slovíčkařit.Esi máte nějakej plodnej nápad stran dáči,sem s nim,jinak konec debatydavidkova renata
S tou slušivou kombinézkou jak jste měla posledně by to nemusel být zas až takový problém, ne? Se musíte kurňa trochu snažit paní, když tak skákněte k Jablunce na školení
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 20:14
- Nahlásit
overgod
ale nesnáším tyhlety maloměš´táky a zazobance, co maj dokonce dáču....takovej imperialistickej přežitek no fuj
Tak mně by se občas šikli, akorát škoda, že žádnýho takovýho neznám.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 20:16
- Nahlásit
overgod
alecož ho naporcovat a pak přepravit v batohu
To je škoda!
Jináš Jarda je náš figurant...abyste nebyl zcela mimo mísu.
Jinak já bych Vánm poradil
No tak to mi klidně poradte,bo můj největší problém tkví f tom,že já nemám vůbec žádnou dáču...
Fšicííí se loučim bo spratek mě vyšoupnul z písí že si de pouštět nějakej film ,to je dneska mláááádež!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 20:17
- Nahlásit
Biluška
skákněte k Jablunce na školení
No konečně by přibrala,bo to základ fstahu,že jo?Když chlap uvidí takový vižle,tak si řekne: týhle nemusím dávat žádnou vejplatu,bo nic nesežere.A vo tom to je
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 20:18
- Nahlásit
Biluška
tou slušivou kombinézkou jak jste měla posledně by to nemusel být zas až takový problém, ne
A jó! No ale nevim,aby to ustál...je sice trénovanej na zátěžový situace,ale že by až tak...
když tak skákněte k Jablunce na školení
Si chci jen užít a pak dotyčnýho vodkopnout,na sňatek nepomýšlím
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 20:22
- Nahlásit
davidkova renata
Fšicííí se loučim bo spratek mě vyšoupnul z písí
no mě sice nikdo nevyšoup,to by si taky moh zkusit něgdo.Ale když už jsem proflákala celou neděli,tak jdu s sebou fláknout do kutlochu a dočíst knížku,bo od zítřka se mi o flákání se bude jen zdát.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 20:32
- Nahlásit
Neessi
bo od zítřka se mi o flákání se bude jen zdát.
Jak jako, že se ti bude zdát o flákání, dokaď máš čas chrnět, tak se snad flákáš, ne?!
P.S. Želvus odhalila přesně, dort mi prej muže tak leda namalovat!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 20:43
- Nahlásit
davidkova renata
spratek mě vyšoupnul z písí že si de pouštět nějakej film ,to je dneska mláááádež!
si ho nemáte paní pořizovat,víte? já si taky nepořizuji spratky a nikdo mě nevyhazuje
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 20:45
- Nahlásit
davidkova renata
Di se bodnout,ty radile!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 20:54
- Nahlásit
želva
si ho nemáte paní pořizovat,víte? já si taky nepořizuji spratky a nikdo mě nevyhazuje
Děvče, ty se mi líbíš
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 20:57
- Nahlásit
davidkova renata
Neessi
Biluška
No telenóvela to byla,páč po pěti letech fstahu(podotýkám,že sme spolu žili),mi tak něják docvaklo,že eště nejsem rozvedená a chtěla sem miminko a do domečku.Pánovi se na ves nechtělo,tak sme se dohodli,že až něco seženu,že on si zůstane ve městě. Gdyž sem se konečně dočkala domečku,tak sem po hodně pokusech i vlítla do jináče a hošánek se stěhoval a já konečně rozváděla. Svarbu sem porád nechtěla,tak sme absolvovali soudy o uznání a popření otcofství a pak se nakonec i vzali. Tagže to máme fšechno tak nějak naruby.
Ňákej hrábě Monte Kristo se může jít bodnout.Jeslivá má ofšem do čeho.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 21:02
- Nahlásit
rosnička
Tak mně by se občas šikli, akorát škoda, že žádnýho takovýho neznám
tož paní Davídková ......pročpak vona asi tasdy má svůj nick jakoby že prej jméno a příjmení...no aby si každej myslel, že je Davídková a nikdo se nešťoural v tom, že je Gatesová....to dá rozum ne?
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 21:04
- Nahlásit
davidkova renata
No tak to mi klidně poradte,bo můj největší problém tkví f tom,že já nemám vůbec žádnou dáču...
Fšicííí se loučim bo spratek mě vyšoupnul z písí že si de pouštět nějakej film ,to je dneska mláááádež!
na spratky nejlepší T61 nitrožilně paní
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 21:08
- Nahlásit
jablunka
dobrý to máš
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 21:15
- Nahlásit
želva
dobrý to máš
No nýčko huž určitě,ale byly doby gdy sem si připadala jako chudák Esmeralda.
Drahoušek zase zejtra na tejden odjíždí,tak mu du eště dělat společnost.
Brou noč fšem.....
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 21:29
- Nahlásit
jablunka
tak mu du eště dělat společnost
to já až zítra ,ted je v robotě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 06:52
- Nahlásit
Gde ste fšichni?? Co to je za pořádek tohlencto? To jako vstávám jenom já, nebo co? A eště k tomu musím do práce Budu lítat po úřadech a vyřizovat a vyřizovat a vyřizovat. Kdybych večer nepřišla tak jsem zakousla nějakou Úřednici a sedím ve vazbě. Buchty prosím výhradně povidlové, já jiné nerada . Buchty pečené Želvou prosím zřetelně označit, použiju je k utlučení dozorců a následnému úniku
Brajenu dneska utluču taky, nejspíš traverzou. Kvůlivá tomu, že se poeává musí bydlet na chodbě, jelikož je tam dlažba. Všude jinde jsou koberce. Jenže ta dlažba pamatuje ještě Hitlera a tudíž ty spáry mezi dlaždicemi jsou pěkně hluboké. Včera odpoledne se Braje zamotala hlava, spadla na dveře z obýváku a vysklila je. Nou problém, máme objednané nové co mají každým dnem přijít. V noci se Brambůrka napřed poeala uprostřed chodby a pak usoudila, že jako hlídací pes musí hlídat a nemůže spát. Aby neusla tak chodila. Nad ránem mě probudil smrad. Ale příšerný. Říkala jsem si, to nic, Braja se pos...a, ráno to uklidím. Ráno mě probudil Mášenek a dožadoval se, ať jdu ihned uklízet, neboť nemá jak jít do práce. Brajena to rozšmatlala doslova po celé chodbě, pak si do toho lehla a našla jsem ji jak spokojeně spí uprostřed ví víte čeho. Prase jedno. Smrdí chodba, smrdí pes, je to zalezlé ve spárách a samozřejmě je to rozšmatlané i na koberce, protože sameček přeskočil to nejhorší uprostřed a to co bylo na okrajích vesele roznášel dál. Ježíš já budu dneska zlá
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Zář 2007 07:00
- Nahlásit
Biluška
ty vado, tak do takovýho dne, bych se radši neprobudila
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 08:00
- Nahlásit
Biluška
Paní,vy musíte přijít k nějkejm velkejm penězům,páč tolik hoven,to už o něčem svědčí.
Brýýýýýý rááááánko fšem.........
|
želva
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 09:48
- Nahlásit
ahoj všici
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 09:51 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus fšicííí
želva
já si taky nepořizuji spratky a nikdo mě nevyhazuje
no jenže před 17 lety sem vo písí ani nevěděla
jablunka
Ty vado,to je tak složitý,že si to budu muset f klidu něgdy porovnat
Biluška
jako vstávám jenom já, nebo co
né,pani,já fstávám ve čtvrt na pět !!!! ,ale doted sem makala,esi víte co co go!
sameček přeskočil to nejhorší uprostřed a to co bylo na okrajích vesele roznášel dál.
Ten je eště horší jak ta Brajena ,bo ta už je ,chudák,asi senilní,ale von by eště neměl ne?Teda,ale nezávidím vám to,pani .Koberce vemte Vanishem ,ale tim na prádlo f tý velký růžový flašce,ten hodně smradu přerazí,spáry ředěným Savem a fšim co najdete .A nepořezala se vo to sklo?Mě teda přijde,že už je krapet dost mimo.... .Co ta pyodermie?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 10:06
- Nahlásit
davidkova renata
dobrá to tě omlouvá
a tady je ten baráček,jenda se jede na něj podívat kolem 22
http://www.sreality.cz/domy-a-vily-prodej--1974490 453
|