| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 22:13
- Nahlásit
Lola1
ahoj,já naštěstí bydlím na žižkově,takže máme klid,ale BILUŠKO držte se,vím co to je voda,v r.2002 nám voda vzala chatu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 22:21
- Nahlásit
jablunka
Ty už si pořiď konečně ten domeček a můžeš konečně začít zapsovávat,gdyž nechceš zalidňovat
neboj,jeníkovi schválili hypošku,ted jenom hledáme baráček a hned se stěhujem,tady to je zabalený během 2 dnů v pohodě
a zapsovávat bych chtěla( to slovo se mě líbí,budu ho používat ),ted záleží jestli budou penízky na další zapsovávání
kdybyste viděli jak to tady u mě ted vypadá: 1 pes na 1 půlce postele,2 pes na druhé půlce postele a ten největší na matraci chrápe ,kde budu spát já nevím
|
želva
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 22:22
- Nahlásit
a dávaj mi přímý přenos v golfu až do 1 ráno,tak mám na co koukat
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 06:42 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
No nic,jdu makat
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 07:07
- Nahlásit
Brýýýýý ráááánko fšem.........
Konečně u nás nepršííííííííííí.
Biluško,jak u vás,domek porád na místě,neuplavali ste???
Neessi
To jsem já,tvoje stáří
Ale prdlas můdr,jenom se vám nechce do pracproc!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 07:11
- Nahlásit
Biluška
Bilušinko čuměla jsem včera na správy a držím palečky bo to opravdu tam u vás nevypadá moc dobře. Hned jsem si s poměla na tebe jak u kázaly tu vesnici tam u vás Vidnov.
Já tam vydělá lidičky na břehu tak jsem hnedka čuměla jestli jsi se nešla projít s čoklama, ale nikdo tam neměl pejsky no kdo by v takovém počasí vyhnal ty chudáčky, že jo.
Neessi
No Nessi a ty jsi která pak na tom operačáku? Ta v předu? To víš ono to v těch hábitech nejde nějak poznat.
Pěkný humor po ránu, ty musíš mít dobrou náladu.
Tak ať se ti daří v práci to ti přejí Biško a Damiško.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 07:40
- Nahlásit
Povodňové zpravodajství
Voda pomalu opadává, ve sklepě se vrátila k prvnímu schodu. Venku všechny baráky stojí, ale minimálně dva jsou slušně vytopené. Od paní slepicové-Lilátkové a od semetriky. Dál po proudu nevím, od nás tam není vidět. Statky v okolí přežily všechny . Děcka jsem nepustila do školy ( k jejich velké radosti), neboť nevím jak se to bude vyvíjet dál a jestli by se ještě dostali zpátky. Protože teď sice neprší, ale tváří se to, že každou chvíli začne a ještě k tomu sem dorazil ten hlášený severák. Elektřina zatím jde, voda teče pouze symbolicky, hodně tenkým pramínkem. Lilátko ráno oznámilo, že bude spát zimním spánkem a nemám ji obtěžovat dřív, dokud venku nebude zářit sluníčko na závěje prachového sněhu. Bonišmyš si už podruhé sundala dlahu, začíná mi s tím jít na nervy, jestli to udělá ještě jednou tak dostane satelit a bude to mít.
Darina1
ale nikdo tam neměl pejsky no kdo by v takovém počasí vyhnal ty chudáčky, že jo.
Nevím jak na Vidnavě, ale já jsem včera všechny obhlídky terénu dělala se čtyřma psama za zadkem. Jenom Brajka zůstala doma, no a Bonnie s tou nohou nemohla . Ostatním se to moc líbilo a já jsem pořád musela řvát "neloz tam", protože jinak by si ty kachny snad šly zaplavat . Pak objevili alespoň megakaluže a potoky,které tvořila voda co stékala z polí a rochnili se v nich.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 07:59
- Nahlásit
Brý ráno fšicíííí
Jen nakouknu koho voda vodnesla a koho zatim ne
jablunka
Můj muž říká,prokristapána co sem si to vzal
Helejte,tak mu pohrožte,že na víkend vodplavete na Moravu a uvidíte jak zkrotne
Neessi
No nic,jdu makat
Ty voe,no pak je ale jasný ,proč razíš krmení psů masem a né amarounama .To se ti to kecá,dyš máš přísun zadara!
Máš recht,má se to vyhodit...
Biluška
Hurááá,pani,žijete a intronét taky .Ráno sem číhla na telku a mluvili vo Krnově a Dívčích hradech a tak ,že prej se tam v noci ejakuovalo ,víte vo tom něco??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 08:34
- Nahlásit
davidkova renata
U nás se neejakuvalo Hasiči tu teda jezdili jak vzteklí, zásadně se sirénou, mě z nich braly mory, protože kdo by se jim asi tak o půl třetí ráno v povodních motal na silnici, že jo? Ale ne, pánové musí houkat jak blbí, aby celá vesnice věděla, že jedou. Pokud vím, tak nikoho neevakli, fšichni domorodci hodlali zůstat až do konce. Těch utopených baráků je tady docela povícero, ale co jsem tak koukala tak fakt všechno stavěné za posledních padesát let. Přesně od té doby, co lidi začali poroučet větru a dešti a přestali ho respektovat Voda se stáhla ze silnice zpátky do korýtka a drajvově tam valí přes šutry a klády. Kdo se jí postaví, toho odnese Zprávy z Dívčáku budou odpoledne, Tomáš tam jel do práce tak uvidíme jestli se vůbec vrátí Určitě se tam ejakuvalo hodně moc, poněvadž tam teče velký potok a jestli se ten velký potok rozvodnil tak jako naše strouha tak musel uplavat celý Dívčí Hrad. Já jsem ráda, poněvadž sem tam odpoledne měla řešit jakousi hypotéku a jestli mi odplaval klient tak nemusím do práce
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 08:34
- Nahlásit
dobrý den občané
davidkova renata
až budeš mít čas,tak písní na zítřek kvuli tomu cvičáku
Biluška
jsem ráda že vás to nevodplavilo,já bych v noci nespala a hlídala vodu baterkou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 08:40
- Nahlásit
isdpch
To víš, že mám pojištěné úplně všechno (krom psů teda a i tady se konečně něco rýsuje ) ale nám se fakt ta voda vyhýbá
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 08:58
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
že prej se tam v noci ejakuovalo
U nás se neejakuvalo
Se z vás dámy pose.u smíchy!!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 09:58
- Nahlásit
jablunka
to víš tady je hrozná banda,ale když je ti smutno tak tě tě rozveselí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 10:47
- Nahlásit
jablunka
Čemu se smějete osobo? Těm lidem v noci určitě do smíchu nebylo, když je ejakuvovali. Mimochodem, už tady obchází povodňová komis (to brzo co? ) a nějaký chlápek co vypadá jako špatná atrapa pojišťováka. Nejspíš bude od České
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 10:50
- Nahlásit
Nazdar dámy, tak už sem byla u tý hubnoucí doktorky. Nemůžu žrát skoro nic a příští pátek jdu na kontrolu, tak doufám, že tam nepřijdu tlustší než dnes!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 10:51
- Nahlásit
Gerda
čauky,jak ti dopadl byteček na 4? kolik to stojí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 10:51
- Nahlásit
Gerda
Nemůžu žrát skoro nic
Tak to už se mi víc líbil ten recept od Neessi. Když nad tím tak přemýšlím tak jíst 5x denně půl tabulky čokolády není zase tak špatná dieta, ne? Asi to zkusím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 10:57
- Nahlásit
Biluška
Tak to už se mi víc líbil ten recept od Neessi.
Ale já taky můžu sladký, čokoládu, ale jen do 14.00 hodin. Vlastně můžu všechno ,ale děsně málo. Musím přijmout jen 4800kJ denně, což sem normálně schopná slupnout ke svačině!
želva
čauky,jak ti dopadl byteček na 4? kolik to stojí
Byteček dopadl tak, že bude stát v průmyslové zoně Prahy 4, tak jsem to zrušila a čekám na nový projekt na Praze 4 a mezitím hledám i starší zástavbu. Doufám, že něco vyjde.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 10:59
- Nahlásit
Gerda
já myslela že máš ten baráček s kámošem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 11:46
- Nahlásit
želva
já myslela že máš ten baráček s kámošem
kdepak, nemám nic. A ty už máš vybranou ňákou tu nemovitost?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 11:49
- Nahlásit
Gerda
něco se rísuje,jenda si už musí jenom domluvit s realkou abyse šel podívat na ty baráčky a hned jak to bude vědět že je to ON,tak se stěhujem,ale až po těch papírech co ktomu patří
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 13:00
- Nahlásit
isdpch
kam zmizelo moje "stáří"?To bylo nevhodné,či co,že to někdo smáznul
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 13:10
- Nahlásit
jablunka
No ale to není moc k smíchu dyš teda jako nic...
Gerda
Nemůžu žrát skoro nic
Vy trubko,už tudle sem vám psala NEŽRAT !A co vona vám řekla?To samý ,se z vás pani pose..u
Neessi
kam zmizelo moje "stáří
Bud ráda ty joudo
jinak mě se vůbec nevobjevilo,byl tam ten prázdnej vobrázek ráno.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 13:13
- Nahlásit
Gerda
to znám, já taky chodila k takové doktorce. No a pak jsem našla jedno řešení a mám od 2.5. dole 20 kilo.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 13:17
- Nahlásit
isdpch
kam zmizelo moje "stáří
že by nová píseň konkurující písni "když jdou na mužskýho léta"
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 13:22
- Nahlásit
isdpch
mažu do hospody do Brna
já mažu domu na malinovou štávu tak je pozdravuj brňaky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 13:26
- Nahlásit
monika
No a pak jsem našla jedno řešení a mám od 2.5. dole 20 kilo.
JAký??????????????????????????????????
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 13:28
- Nahlásit
davidkova renata
JAký??????????????????????????????????
dělená strava 10x denně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 13:28
- Nahlásit
isdpch
NEŹER ....
no jenže to mám hlad A to nesnášim!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 13:43
- Nahlásit
davidkova renata
benda2
monika
Nebojte, jasně že mi řekla, že se nemám přežírat, ale zároveň můžu jíst všecko, jen ňák moc málo na můj vkus. Měla sem docela slušnou dehydrataci, takže musim začít hodně pít, už to zkoušim a přísaham, že sem tak napitá, že snad nemam ani hlad. Teda už sem po obědě samozřejmě, jedla sem podle tabulky a nebylo to tak strašný. Příští pátek jdu na kontrolu, třeba to bude lepší a nebudu už mít takovej hlad.
|