| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 11:12
- Nahlásit
overgod
Kde? Na jakým? Pro Blondýnu se musí polopatisticky, dyť víš . Tak to Blondýně písni, nebo skajpni, nebo founi, ale honem, jsem děsně zvědavá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 12:46
- Nahlásit
Čus fšicííí,kdo přežili ,u mě to bylo teda vo fous a není zdaleka vyhráno
Záda mě bolej ekskluzívně bo sem fčera navíc k tomu fšemu eště byla na cvičáku s Nyný bo děcko jaxi nemůže s tim voperovaným kolenem.Poslušnost dost dobrá,ale ty vobrany,ku*va!!! Asi budu mušet nějak nenápadně zrušit tu kruhofku bo tu sfini prostě neudržim .Navíc byla mokrá tráva,tagže skluzy sem měla lepčí než Nedvěd s Barošem dohromady .Já to nechápu,fšicííí ty psy udržej a to sou taky NO ,jediná já ne!!! Asi bude chyba ve mě,něco mi řiká... Dyš vona je fakt děsná ,je úplně nepříčetná a sílu má jak svině.Tagže esi má něgdo zlepčovák,sem s nim!Jinak vám popíšu zážitek z řadofky,kdy mě málem šlehlo .Chodí tam jedna dáma s výmarákem,lidi toho bych traverzou utloukla asi za 5 fteřin Co to je za zmetka??!! Má jí absolutně na háku,jako ty mě můžeš....Při povelu aport pes vybíhá opačným směrem za bodem svého zájmu,tedy nějakej čokl,nejlíp fena.Kníže Ignor je proti tomu slabej čajíček.Posléze je odchycen a dovlečen k aportu,o něž nejeví zájem a myslí si něco o prdeli Dále kladina..pes je odpoután a zní povel fpřed.Pes okamžitě začne čuchat a vochcávat keříky. .Je odchycen a přiveden před kladinu,kterou chodí docela dobře,to zas jó.Na konci je odchycen bo by odešel .Při přivolání zní napřed povel volno (ten mu fakt de ) a při povelu ke mě začne chcát na zajímavá místa. Povel je opakován asi 5 krát,než pes zjistí,že na něj jeho velitelka mluví.Vydá se přibližně tim směrem a je vyhráno Krom toho se pere .Při dlouhodobém odložení je raději upoután na vodítko(na radu výcvikářky ) a držen nakrátko bo chce jít za tou pěknou čubkou vedle .Ty voe,esi to tak pude dál,jednak bude hodina trvat hodiny asi 3 ,než se pořádně fšude vychčije a dvanak má slabá nervová soustava to neunese a sroluju ho, že se krom toho chcaní aji pos..e!!
Biluška
ale honem, jsem děsně zvědavá
Nechce se mi gestit,pani,jen drobnej postřeh,podotýkám můj...
Krapet mě vaše asi pomstychtivost mrzí ,bo mám za to,že když jste měla s Aki problém,RD vám pomoc neodmítnul a pokud jsem si všimla ,po celou tu dobu co jsme tam byli ,se k vám choval naprosto normálně a myslím,že slušně.Nechci to rozvádět ani tady ani jinde bo mě to neba,ale fakt mě to mrzí.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 12:52
- Nahlásit
davidkova renata
fakt mě to mrzí.
Mně taky. I ty chechtadla tady dole:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6741_9.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 13:53
- Nahlásit
davidkova renata
ale honem, jsem děsně zvědavá
Nechce se mi gestit,pani,jen drobnej postřeh,podotýkám můj...
Krapet mě vaše asi pomstychtivost mrzí,bo mám za to,že když jste měla s Aki problém,RD vám pomoc neodmítnul a pokud jsem si všimla ,po celou tu dobu co jsme tam byli ,se k vám choval naprosto normálně a myslím,že slušně.Nechci to rozvádět ani tady ani jinde bo mě to neba,ale fakt mě to mrzí.
Jo takhle, ono se to zase týká modrýho? Tak to nic, já myslela, že je řeč o něčem jiným. Já našemu Božstvu fakt někdy nerozumím, on neumí mluvit Blondýnovsky.
K RD se snad taky chovám slušně, ne? K Dzedzi a podobným se slušně chovat nehodlám, páč se oni tak nechovají ke mě. Ale s Modrým komunikuji na úrovni,ne?
A mimochodem pořád nevím co Nadbůch udělal a o čem je řeč.
aren
Mně taky. I ty chechtadla tady dole:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6741_9.html
Tak tohle mě nemrzí ani omylem, páč to se Jiříkovu fakt povedlo.
davidkova renata
Nýný neudržíš jelikož jsi vychrtlá. Kdybys byla prostorově výrazná jako my ostatní tak si normoš sedneš, budeš jako kotva a pes s tebou ani nehne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 14:02
- Nahlásit
Biluška
Jo takhle, ono se to zase týká modrýho
No já to předpokládala,vzhledem k aktivitám overdoga .Esi né ,tak to bude tim,že sem mimořádně tupá,což je ale vo mě známý
K RD se snad taky chovám slušně, ne
No já právě myslela,že je to tak jak sem myslela,chápete né ,tak to by mě právě mrzelo,ale dyš to tak teda není,tak mě to logicky nemrzí a sem ráda
Nýný neudržíš jelikož jsi vychrtlá
To sou kecy,pani ,zase sem dlouhá,delší než vostatní,tagže tim se to vyrovná! A gde ste viděla,aby si psoovod při kruhofce sednul???????????? to je nějaká novinka bo co,abych vo něco nepřišla...
Jediný co mě bohužel napadá je,cvičit kruhofku na zabroušeným vostnáči,ale nevim,esi by mě to tam ty zpátečnícííí dovolili Je to děsně zastaralej cvičák,mám prostě smolíka Sou tu lidi co maj na takový cvičáky asi nos,bo to furt vomílaj dokola a jiný v životě nepotkali,ale já ne...A navíc ani nevim kde bych takovej cvičák hledala,tak já nevim co budu dělat...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 14:12
- Nahlásit
davidkova renata
On má právě Nadbůch takových aktivit povícero, takže u něj jeden nikdy neví.
zase sem dlouhá,delší než vostatní,tagže tim se to vyrovná!
Tím se to právě nevyrovná. Máš těžiště moc vysoko a tudíž tě Nýný odtáhne. Prostě koukej ztloustnout
A gde ste viděla,aby si psoovod při kruhofce sednul???????????? to je nějaká novinka bo co,abych vo něco nepřišla...
Eště sem to neviděla, ale to neznamená, že s tím nemůžem začít ne?
Eště mě napadá jeden zlepošovák. V agility si občas nějaký ambiciózní element přivazuje na lýtka takové závaží, aby jako posiloval lýtkové svaly. Třeba kdybyste si těch závaží na sebe navázala moc tak by vás Nýný neodtáhla
Co se týče toho ochcávacího výmaráka. Kdysi jsem četla velmi zajímavý článek, že když má pes přivolání, blíží se ke svému majiteli a přitom začne něco ochcávat tak dává majiteli na vědomí "polib mi šos, já jsem víc jak ty" . Rada na toto chování byla taky velmi zajímavá . Prý má jít a psovi tu značku přečůrat. Tenkrát jsem se nad tím dobře bavila, ale pak mi to začala dělat pumice. Sem se naštvala a při večerním venčení, když široko daleko nebyla ani noha jsem jí to fakt párkrát přečůrala. Puma s tím okamžitě skončila a od té doby má vzorné přivolání. Pokud ji teda něco nezaujme, třeba romulus ve vedlejší ulici
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 14:24
- Nahlásit
Biluška
Eště sem to neviděla, ale to neznamená, že s tím nemůžem začít ne
No to máte ale recht!!!aq navíc si to dáme patentovat a budou zas prachy
Třeba kdybyste si těch závaží na sebe navázala moc tak by vás Nýný neodtáhla
Hmm..to budu muset promyslet,nebo sehnat nějakýho nosiče bo chodíme pěšky,což je teda na takovoudle akci jako dooost daleko By se mi f klidu mohlo stát,že bych se nevyvlekla ani z baráku.
Jináč tloustnout nebudu v žádným případě,rači jí prodám do lepčích rukou a pořídim si třá čivavu.
Kdysi jsem četla velmi zajímavý článek, že když má pes přivolání, blíží se ke svému majiteli a přitom začne něco ochcávat tak dává majiteli na vědomí "polib mi šos, já jsem víc jak ty"
No jistěže ,pani .Proto mě to tak vytáčelo,z toho psa to opovržení přímo ukapává .
má jít a psovi tu značku přečůrat.
Tak todle je hooodně zajímavý ,mám dojem,že to na cvičáku nečetli .Okamžitě jim doplním mezery ve vzdělání.Myslim,že budu mít úspěch bo představa oné dámy,která se včera mimochodem dostavila v botkách ve stylu koně se stříbrnou špičkou(dyby s ní toho čokla pokaždý nakopla,tak to samosebou chápu ),ana stahuje gatě uprostřed placu co chvíli,jistě nenadchne jen mne .Ovšem měla by si pořídit inkontinenci nebo aspon zánět močáku bo ten čokl chčije při každým povelu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 14:34
- Nahlásit
Biluška
davidkova renata
budete chtít připuštění něčím s mého chovu do těch vašich linií?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 15:05
- Nahlásit
želva
Ale jó, něco se bude hodit. Ale pro Bramboru potřebujeme něco echt dobrýho. To holt nemáš
davidkova renata
Tak todle je hooodně zajímavý,mám dojem,že to na cvičáku nečetli.Okamžitě jim doplním mezery ve vzdělání.Myslim,že budu mít úspěch bo představa oné dámy,která se včera mimochodem dostavila v botkách ve stylu koně se stříbrnou špičkou(dyby s ní toho čokla pokaždý nakopla,tak to samosebou chápu ),ana stahuje gatě uprostřed placu co chvíli,jistě nenadchne jen mne.Ovšem měla by si pořídit inkontinenci nebo aspon zánět močáku bo ten čokl chčije při každým povelu
To paní okamžitě poraď a rovnou jí prodej tak tři, čtyři traverzy
si pořídit inkontinenci nebo aspon zánět močáku bo ten čokl chčije při každým povelu
V krajním případě by jí snad mohl vypomoci nějaký pivní sameček, ti taky chodí dost často Nebo ať si to doma celý týden sbírá do petflašek a pak to výmarákovi polívá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 15:13
- Nahlásit
želva
budete chtít připuštění něčím s mého chovu do těch vašich linií
Ferdu nechcem,hledáme něco ekstra pro Brajenu...nevim,esi by Dasty vyhovoval.Hele,Biluše co říct tomu výmarákoj??Kuli vstřícný povaze,myslim...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 15:16
- Nahlásit
Biluška
V krajním případě by jí snad mohl vypomoci nějaký pivní sameček, ti taky chodí dost často
To jo,a neměla by mít problém se sháněním materiálu
Nebo ať si to doma celý týden sbírá do petflašek a pak to výmarákovi polívá
No,to by se musela asi přigestit s cisternou
Du ven,beru traverzy,hřebíky,vostnáče,el. proud bo výcvik si žádá svý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 15:23
- Nahlásit
Biluška
Ale pro Bramboru potřebujeme něco echt dobrýho
Bohužel,pani,du s křížkem po funuse a to doslova,bo tento velikán již není mezi námi,ale to by bylo NĚCO!!!!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 15:44
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
ale jestli chcete,tak já něco Dastymu nebo Ferdovy ještě dodám aby byli k světu
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 15:54 - Změnil/a: overgod
- Nahlásit
aren
Někdy z tebe padaj dobré myšlenky, ale myslím, že vpodstatě jsi pořád stejně zlomyslný
hele, nebudu v odpovedi konkretni a to proto, at se zase IMO zbytecne nezacneme hadat jo?
takze nevim, jestli to je zlomyslny...ani bych se o tom neprel, nebot jak jiste vis objektivne hodnotit sebe je zcela zcestna snaha )
ovsem mozna bych to prioritne nepovazoval za zlomyslnost, ale kdyz uz tak treba konani v duchu, ktery bylo deklarovano i v tom nedavno diskutovanym videu a to "na hruby pytel hruba zaplata" a klidne si to nazyvej pokmstou tez ti to nehodlam vyvracet
a milá Aren, je zde i treti moznost ...... a to hodnotit na zaklade skutecnych udalosti .....
-takze upozornil jsem na nejake zavadne chovani nekde, coz pochopi zasveceni, nahodni citatele sotva
-tedy zde se z me strany skutecne odehralo nejake popichnuti se zlomyslne vyhlizejicim usklebkem
-dale nevis, jestli jsem o tom opravdu spravil ona patricna mista a myslim muzes i vychazet ze zkusenosti, jestli toto delavam ci nikoliv a z te odvozovat
-dusledkem dle meho je to, ze dotycny si muze minimalne sjednat nápravu a vlastne mu uz nic vice nebude hrozit....rozhodne mene, nez kdyby na to upozornen byt takto nebyl
Takže IMO já jsem ten hodný, kdo upozornil na to, že lidé, kteří se na dotyčného culí a lezou mu do zadku mu bez problému jsou ochotni svým jednáním na jeho foru přivést problémy. A jsme zase u te falesne moralky vlezdoprdelove v podstate skodi...nebo ne? Nedava Ti to logiku? Mně ano.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 15:55
- Nahlásit
jo a nevím jestli jste viděli tuto sobotu CHcete mě? ale jestli ne,tak tam je takový minimagazín o psech a radí tam paní Brunclíková a ta ted radila že '' když vám pejsek běhá za hárajícími fenami,tak je nejllepší ho vykastrovat''
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 16:00
- Nahlásit
davidkova renata
Bohužel,pani,du s křížkem po funuse a to doslova,bo tento velikán již není mezi námi,ale to by bylo NĚCO!!!!!
Tak to by bylo něco . Škoda,že už není Něco podobného, ale živého! musíme najít
želva
ale jestli chcete,tak já něco Dastymu nebo Ferdovy ještě dodám aby byli k světu
To se nepočítá, musí to být genetický, jinak to nemá význam
když vám pejsek běhá za hárajícími fenami,tak je nejllepší ho vykastrovat''
jistě, potom bude mít klidnější štěńata, ti logicky budou běhat za fenkami pomaleji, taky se vykastrují, budou mít ještě klidnější štěńata a tak dál. Za pár generací se dopracujeme ke psům, kteří budou tak klidní, že za fenkama běhat nebudou. Paní Bruncvíková má naprostou pravdu
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 16:04
- Nahlásit
davidkova renata, ale i spousta dalších
takže paní, pokud to Vás i jiné mrzí....šak asi víte co. což takhle opravdu udělat něco proto, aby ti, co pějou slávu i opravdu svévolně a zlovolně neškodili???
nebo máte pocit, že jsem tu škodu napáchal já a nezlobte se na mne, ale i onen pán si na tom nese zásadní díl viny, nebot takovéto aktivity neusměrňuje...no hlavně že maže nesouhlasné názory....moc se mi fakt líbí, jak si zase sami bryndáte na trika...ještě chvilku žbryndejte a mou povahu to donutí k napsání článku
myslím to vážně neb jak sám onen pán tvrdí na hrubý pytelů hrubá záplata a komu není rady tomu není pomoci ....člověk tady naznačí slušnou nekonkrétní formou, že je něco špatně a ejhle ještě je za to skoro špatnej...já bych fakt byl uvážlivější ve svým konání , bo pak to je zas o tom, že někdo spláče na výdělkem a hrozně se tomu diví, že je mu takhle křivděno....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 18:34
- Nahlásit
Čus fšicíííííí
Tak nakonec se sameček pochlapil a víkend byl lukcucní.V sobotu výstava koní,pak děti domů,odjezd na výbornou večeři a taneček.Neděle výlet na po VČ,obídek sem vařit nemusela,páč nás taťka zase pozval,byli sme ve Slatiňanech na zámku a pak na Lichnici.
Nějak mi nedošlo co se děje,ale dneska přišlo rozuzlení.Tenhle víkend je to přesně 15 let,co mě taťka poprvé ukecal.
A já blbka si na to vůbec nevzdechla. Mám pocit,že opravdu zafungovala ta Morava!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 18:39
- Nahlásit
Biluška
Tak to by bylo něco . Škoda,že už není Něco podobného, ale živého! musíme najít
No to jo,dáme se do toho .Co třá zajet někam k Černobylu
overgod
takže paní, pokud to Vás i jiné mrzí
Momento,mě by to mrzelo od Bilušky,ale od Vás teda fakt ne .Krom toho to řikám už poikstý a doufám,že naposled,že můj spor či jak to nazvat se týkal zcela jiných identit,se kterými já a několik dalších prostě společnou řeč nenajdem a já se ani snažit nebudu,přiznám se...Nebyl to jen jeden konkrétní případ,ale je to celkovej pohled na svět a humor a nadhled a spoustu jinejch věcí,jak se např. ukázalo zcela nedávno zde v kauze hřebíky .S RD společnou řeč najdu,s nimi ne.Doufám,že je to jasný,nebaví mě to už.
Fšicííí
Taxem zpátky z vycházky,vám povim,že budu tu traverzu používat i na jiný psy než na svýho .A co se po prázdninách vyrojilo zvedačů,jak trefně říká Benda .Sem se snažila chodit po zastrčenejch cestách,ale ty lidííí snad vlezou fšude To je děs,jak je to přemnoženej druh.Nejvíc mě iritujou ty s malejma vořechama na flexině,celá rodinka se de vysmradit a jednou za tejden vyvětrat čokla.Si vyšlapujou a najednou v dáááli zblejsknou Nyný co si čte SMS a vůbec nic netuší.A tedka voni se zapíchnou jak vidle do hnoje(upozornuju,že sou tak daleko,že mám problém je vůbec registrovat ) a podlehnou panice .Nevěděj co jako dělat,esi utýct nebo vylízt na strom nebo předstírat,že sou třá vodpadkový koše .Páč vlčák je zlej,to je jasná věc,to ví každej .Tagže vytáhnou toho čokla za vobojek či kšíry do náruče a vyděšeně čuměj,kdy je Nyný zardousí fšecky. Někdy tu mrchu podezírám,že ví vo co go,bo má roztomilej zlozvyk a to,že nefšímavě dojde k nim a just si půl hodiny něco děsně důůůležitýho čuchá v těsným vokolí.Zvedači pracujou k infarktu .Dneska sme potkali asi 3.Závěrem sem eště jedný obzvlášt prudérní a hysterický matce udělila cenný info,že až Nyný pude do tý Delvity,tak si ten košík veme ,páč jak jinak by ten nákup asi táhla??!!
Vám řeknu,bych ty víkendy zrušila!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 18:43
- Nahlásit
jablunka
Upřímně kráááduluji! To abyste byla chvíli hodná, co?!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 18:45
- Nahlásit
overgod
mozna bych to prioritne nepovazoval za zlomyslnost
Tomu mám docela problém uvěřit při zarputilosti, s jakou se už přes rok onomu pánovi věšíš na paty a číháš na každý jeho skutečný i domnělý chybný krok, abys ho pak s viditelným potěšením sáhodlouze rozpitvával a rozmazával.
Viz k tomu hafo tvých článků na pejskařině a množství smazaných i zůstavších temat zde. A to nechodím na ifaunu, méhopsa a nevímkamještějinam.
hodnotit na zaklade skutecnych udalosti ....
Je mi známo, že pokládáš svůj názor na události za objektivní, nicméně já ho nesdílím.
dusledkem dle meho je to, ze dotycny si muze minimalne sjednat nápravu a vlastne mu uz nic vice nebude hrozit... Hm, až uvidím, jak je dotyčný z tvé přátelské pomoci fakt potěšen, bude to pro mne důkaz.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 18:47
- Nahlásit
davidkova renata
Páč vlčák je zlej,to je jasná věc,to ví každej
no to je
Vám řeknu,bych ty víkendy zrušila!
paní a kdybyste jako chtěla mít v práci volno když né vo víkendu?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 18:48
- Nahlásit
davidkova renata
Nejvíc mě iritujou ty s malejma vořechama na flexině
Ještě že jste to, paní, hned vysvětlila
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
rosnička
To abyste byla chvíli hodná, co?!
To já sem přece pořád!
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
jablunka
sobotu výstava koní
Byli tam taky kentauříííííí???
Jináč nevim,esi vám mám gratulovat či kondolovat,taxi to nějak přeberte
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 18:50
- Nahlásit
želva
No, nejlíp o víkendu a pak taky všechny ty ostatní dny v tejdnu, ne?!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 18:50
- Nahlásit
aren
Ještě že jste to, paní, hned vysvětlila
Pani,vy mě neiritujete ,páč nejste zvedač.Mě vůbec nevaděj malý čoklové,proč taky,ale vaděj mi ty páníčci a to tak,že velmi bo ničej těm malejm čoklům život"
želva
To nemám stejně,tak co...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 18:51
- Nahlásit
rosnička
no to je fakt
aren
neboj,ty noirmální mám taky ráda
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 18:53
- Nahlásit
jablunka
To já sem přece pořád!
Jéžiš, no jo vlastně, se vomlouvám, mi úplně vypadlo, komu radím!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 18:54
- Nahlásit
Musím se s vámi podělit o dobrý úklidový poznatek. Dnes jsem ostříhala v pokoji na koberci maltézáka (to bylo fakt urgentní, bo měl asi 15cm chlupy samej dred, nebylo poznat, kde je vpředu, a jak jsem ho vedla lesem, tak s vpletenýma větvičkama a kudlibabkama) (mám ho na hlídání, páníček je na 3týdny v nemocnici), tak jsem pejskovi v prvotní nasranosti bleskově provedla sestřih "na Korálka", bo tak má vypadat správnej pes, no a pak jsem řešila ty chlupy.
A víte, co je na to zlatý? Normální rejžák.
|