Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Tinta76
# Zasláno: 10 Zář 2007 10:13
- Nahlásit

davidkova renata
Koberce vemte Vanishem

A já si myslela, že jedinej, kdo si poradí s kobercem, je Nyný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 10:14
- Nahlásit

želva
No to vypadá dobře,hlavně ta rekonstrukce,ale aby to zas nechtělo novou střechu.Je to i blízko,akorát dost drahý ne?

želva
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 10:17
- Nahlásit

davidkova renata
čím blíš k Praze tím je to dražší
ale já mám i jiné baráčky které bych brala

želva
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 10:19
- Nahlásit

Tinta76
A já si myslela, že jedinej, kdo si poradí s kobercem, je Nyný

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 10:27
- Nahlásit

želva
Topení Lokální - elektrické
To si pěkně poplatíte.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 10:27
- Nahlásit

Tinta76
želva
já si myslela, že jedinej, kdo si poradí s kobercem, je Nyný
No tady je zas něgdo ftipnej po ránu,že jo??!!Již několikrát jsem říkala,že to bylo nedopatření bo jí tam asi upad drobek

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 10:28
- Nahlásit

davidkova renata
Ty vado,to je tak složitý,že si to budu muset f klidu něgdy porovnat
To já musím občas taky....

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 10:35
- Nahlásit

Nazdar človjeci, jak se máte při pondělku? Mě ten víkend málem zabil - pochod 5P, celá skupina měla takový tempo, že mi ke konci utekli o celý kilometr a hytila jsem je až těsně před cílem, kde pravděpodobně z neznámých důvodů zpomalili, potom jsem ještě chodila se psem po návštěvách, v neděli bowenky - kdo to nezná, je to tortura třetího stupně, ale výsledek je velice příznivý, v podstatě se mi ruka zas o kus rozhýbla, potom jsem zas chodila po návštěvách a na prochajdu se psem, tak sem tak uchozená, žrala jsem předepsané množství kalorií, takže mám prostě děsnej hlad, stejnak sem se v noci budila na jídlo, ale jedla jsem jen půl trojúhelníčku sýra a 2x kousla do paštiky. Marie dostala jen jeden piškot. Cítím se slabá, hladová, bolí mě nohy a záda, jak mi na ně v noci fouklo. Myslim, že už nechci držet dietu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 10:38
- Nahlásit

Gerda
Cítím se slabá, hladová, bolí mě nohy a záda, jak mi na ně v noci fouklo. Myslim, že už nechci držet dietu

No přesně z tědle důvodů mě dyjety vobtěžujou
Eště že sem nemohla jít na pochod smrti,dyš to tak čtu ,bych zdechla něgde po cestě ve škarpě.Jinak mě víkend málem zabil též,tagže bud f klidu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 10:43
- Nahlásit

davidkova renata
Ten pochod byl super, fakt se to povedlo, jen se šlo na mě moc rychle, ale znala jsem cestu, tak nebyl problém potom dojít kousek sama. mařeně se to taky mco líbilo a mám i fotky - zejména pro Bilušku mám plující Akélu, koupala se s ostatními ve smrdutém rybníčku. jediná marie do vody nešla, ale zas se na ní všichni oklepali, tak byla mokrá a smrdutá taky.

Biluška
Akéla dostala postroj a táhla Štemberojc na bederáku. Chovala se způsobně, ke konci už byla zřejmě utahaná a ani cyklisti jí nevadili. Až stáhnu fotky, pošlu ti je, pokud bys chtěla, bo to sem neumim dát a návod nepochopim, takže mi ho sem ani nepište.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 10:49
- Nahlásit

Gerda
bo to sem neumim dát a návod nepochopim, takže mi ho sem ani nepište.
To chápu.ale pošli je teda isdpch páč ten je sem dát umí a my je céééém taky vidět!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 11:00 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
Hele co ten rok a půl starej NO??Néé do linijí,ale na hlídání.
http://www.utulek-tachov.estranky.cz/stranka/psi-k -adopci

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 11:03
- Nahlásit

davidkova renata
Jasný, fotky dám, nemám s sebou dneska foťák v práci, tak zítra. Saťák byl nejlepší tažný pes, jakmile mu MB zmizel za stromem, klidně by nás vytáhl na kopec všechny Brego mi zas počůral Marii a utopil nám míček v hluboké louži. Na obědě v zahradní hospůdce nás obsluhoval velmi statečný pan servír, když nesl jídlo směrem, kde ležel Sato, mordovala se Ovec s Bonym, odvážně donesl všechny talíře na stůl, i když se nejdřív trošičku zarazil ))) Axa vlezla do hodpody dovnitř do mrazáku a musela být vykázána, z čehož měla velkou radost jako vždy, když na ní začne mluvit nějaký člověk. Marie vypadala smutně a utýraně celou procházku, až do té doby, než si mohla na velké bahité louce vykopat jámu a zničit v ní kšírky. Pak už byla veselá, smrdutá a bahnitá, nicméně spokojená.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 11:06
- Nahlásit

Gerda
Na obědě v zahradní hospůdce
Vy ste jako jedla jo???? A co dyjeta??!!!
Axa vlezla do hodpody dovnitř do mrazáku
Proč mě to nepřekvapuje
až do té doby, než si mohla na velké bahité louce vykopat jámu a zničit v ní kšírky

Sou to hajzlové,doufám,že to nebyly ty nový,vostnatý??

Tinta76
# Zasláno: 10 Zář 2007 11:10
- Nahlásit

Gerda
davidkova renata

Dyš já nevim, kdo je Axa

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 11:14
- Nahlásit

davidkova renata
Vy ste jako jedla jo???? A co dyjeta??!!!
Já sem si sedla dál od všech a jedla sem gulášovou polífku, aby mi pak nevoněly ty jejich krásný jídla pod nos. Takže sem jedla podle předpisu.

Sou to hajzlové,doufám,že to nebyly ty nový,vostnatý??
Kšírky to byly po Dárkovi, takže naštěstí ne ty ostnatý, bo těch by kopal jámu jen masochista a to Marie není, to sem si na ní ověřila, když sem jí tuhle chtěla strašlivě zmlátit za to, že už značkuje a bude brzy hárat, a ona se vůbec netvářila radostně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 11:16
- Nahlásit

Tinta76
Dyš já nevim, kdo je Axa
Axa je novofundlanďák bonsaj od Luisy. Je to pes, co žije ve snu, bo furt spí a sní a u toho se baví. pak se zvedne na jídlo, nebo čůrání a zas jde spát. A miluje lidi, v té hospodě se šla přivítat se všema, jako kdyby se už dlouho znali

Tinta76
# Zasláno: 10 Zář 2007 11:18
- Nahlásit

Gerda

ahááá už vím

želva
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 12:59
- Nahlásit

jablunka
To si pěkně poplatíte
já se v tom nevyznám,můžeš říci proč,a jaké bych měla brát baráky s topením? dík za odpověd
jak vy topíte?

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 13:34
- Nahlásit

želva
Topení je v dnešní době nejlepší na tuhá paliva.My máme plyn a cenou se to pomalu začíná blížit té elektrice,takže hrůza.

benda2
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 13:59
- Nahlásit

jablunka
Topení je v dnešní době nejlepší na tuhá paliva
to se pleteš nejlepší je jednorázová investice do kožichu a lopaty s krumpáčem na budování zemjanky. Dále už je tulit a mačkat. Dobré je i mít doma krávu, ta údajně dokáže vytápět tím jak vyfukuje teplý vzduch.

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:08
- Nahlásit

benda2
nejlepší je jednorázová investice do kožichu a lopaty s krumpáčem na budování zemjanky. Dále už je tulit a mačkat. Dobré je i mít doma krávu, ta údajně dokáže vytápět tím jak vyfukuje teplý vzduch.
.....a vofce a slepice a prase a hodně psů a koček......

benda2
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:12
- Nahlásit

jablunka
.....a vofce a slepice a prase a hodně psů a koček......
no jistě, nakonec i takové lejno hřeje

isdpch
dobrý den pane velko-moderátore

benda2
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:13
- Nahlásit

ps: dobrý den soudruzi cenzůristé a dozorcí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:14
- Nahlásit

Dobré odpoledne. Tak jsem zpátky a nezabila jsem ani jednu úřednici, heč heč (ale asi tři měli na mále).

benda2
To s tou krávou je dobrý nápad čoveče. Koupím hned tři. Liší se to nějak podle plemene, nebo je to jedno? Jestli třeba nějaké velké žírné plemeno nevyfouká víc vzduchu?

želva
Nejlevněji vyjde dřevo, popř. uhlí. Je s tím podstatněji víc práce než s elektrikou, ale vyjde to o dost levněji. Určitě chtěj kotel na tuhá paliva,ale pozor NE LOKÁLNÍ. Pod pojem "lokální kotel na tuhá paliva" totiž spousta realitek schová kamna v každém pokoji a to je pak hrůza.

Gerda
Děkuji za zprávy o Ovečce, už jsem myslela, že mi o ní nikdo nenapíše . Ovečka má vodu moc ráda, plavání v rybníku úplně milovala (když se naučila, že ji ta voda nesežere). Tahat jsem ji učila, bo jsem s ní chtěla caniscrossovat. Tahá na poněkud nestandartní povel "napšůd" Fotky určitě pošli, jsem zvědavá

davidkova renata
Toho útulkáče nevím Už se mi do něčeho takového moc nechce Asi spíš skončím u štěněte erdela.... Uvidíme, každopádně plot ještě nestojí a dokud nebude plot a kotec tak nebude ani další pes.

Fšichni
Jdu do těch rybiček, protože ty malé mrchy (Winky a Lilátko) během mé nepřítomnosti odstranili všechny (celkem 6 ) květináče z parapetu, kde jim zavazeli v houpání se na zácloně. Záclonu roztrhali (určitě neúmyslně), kytky shodili (určitě neúmyslně), hlínu zašlapali do koberce (kolektivní vina, neboť jim pomáhali i ostatní) , jednu kytku mi odnesli do postele (nepochybně z lásky) , hlínu z ní rozmetali po celé posteli a k dovršení všeho k ní přidali smetáček na vymetání popela z kamen. Jdou z baráku ( zcela úmyslně) a koupím si rybičky. Hned zítra zajedu do zveráku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:15
- Nahlásit

benda2
Dobré je i mít doma krávu
Vo jedný bych i věděla,ale domů jí nechci
no jistě, nakonec i takové lejno hřeje
No jistě,sušené velblodbí trousky např. jsou ofiko palivo něgde...nevim ale gde,prostě jinde(zatim ).Čím ž i dostáváme odpověd na otázku,zda hovno také hoří

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:17
- Nahlásit

pro Bilušku
na hlídání
http://www.bohemia-elenor.cz/elenor_cz/BSO.htm
tři znám osobně i když ne z této stanice, tedy jenom fenky a ty jsou prima

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:18
- Nahlásit

Jimmi
to ale nejni moc vhodný plemeno na hlídání...ale sou krásný,to jo!

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:21
- Nahlásit

Jimmi
Ti by se mi taky líbili Pokoukám se po nich, Pentas má čtyři tak třeba podá nějaké info o tom, jací jsou to hlídači.

benda2
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:21
- Nahlásit

davidkova renata
čau sušené hovno hoří ...... teda asi ale někdo ho musí přikládat do kamen a to je vo hovně. To co zrovna vypadne je teplé a rovnou hřeje. V tom je ten rozdíl

Biluška
Jestli třeba nějaké velké žírné plemeno nevyfouká víc vzduchu?
to je jedno ale musí být živá

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání