Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 18:56
- Nahlásit

Biluška
Mi to taky mejlni, taky ti to spočítám ...to je snad národní zvyk, ale dík za nabídku, docela jsem zvědavá , co mi na důchodeček zbude (a nepištehovno)

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 18:58
- Nahlásit

Biluška
by byl docela slušnej, kdyby měl záchod. Má akorát kadiboudu

Želva je mladá a horkokrevná a navíc,co by chtěla za ty prachy.Třá jí tam spadne něčí čepice a bude ji muset lovit,jak Homoláči

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 19:06
- Nahlásit

Neessi
Až pojedu k Želvě na návštěvu tak děckám zabavím kšiltofky hned před branou

Taky ročně platím na pojistkách cca 50táců a vim,že z toho budu mít velký houno,jenže když čék podniká,tak mu nic jinýho nezbejvá,než živit pojišťovny.
Ono by se s tím dělat dalo, ale jsi moc daleko Takové velké sumy už po netu nevyřeším. Možná někdy až pojedu ku Praze tak se slezem a mrknu na to. By ses divila jaké sumy už jsem podnikatelům zachránila

Mimochodem jak je možné, že Jablunce na chcíplost naordinuješ týden bez harantů a mě na moji skoro úplně uřízlou ruku nechceš dát neschopenku minimálně měsíc?

Jimmi
Neboj, já ti to vyčíslím v penězích, ale o moc víc to nebude

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 19:13
- Nahlásit

Biluška
Ono by se s tím dělat dalo

Nedalo,bohužel.Je to kromě povinných pojistek(protiprůserových apod)ještě na ušlý zisk v nemoci a to je podle daňového přiznání.A to mám ,díky nečerpání za 15 let,15%slevu.

Jo neschopenky se ti zachtělo,holubičko?A na měsíc?tak tu ruku vyfoť a vzorek zbytků ruky zabal a pošli-pak se uvidí

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 19:20
- Nahlásit

Neessi
tak tu ruku vyfoť a vzorek zbytků ruky zabal a pošli-pak se uvidí
Jo, to víš, že jo a ty to dáš sežrat psům jako při operacích co? To ani náhodou

ještě na ušlý zisk v nemoci a to je podle daňového přiznání.A to mám ,díky nečerpání za 15 let,15%slevu.
To je podle toho, kolik si řekneš a hlavně podle toho jakou si vybereš pojišťovnu. I na tomhle se dá ušetřit

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 19:20
- Nahlásit

Biluška
úplně uřízlou ruku

hele,moc to nerozebírej,nebo isdpch ráno klepne závistifka,bo nic už dlouho neměl a furt čeká na ten novej katalóg chorob,což ho udržuje v docela dobrém stavu(to je moje nová metóda therapie-udržovat v očekávání nových informací o chorobách.Dobrý,ne :lol

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 19:23
- Nahlásit

Biluška
jakou si vybereš pojišťovnu

No to máš pravdu.Já jsem zůstala u Kooperativy,ale vím,že jiné poj.jsou levnější,jen s tím plněním zase trochu haprují.
To máš fuk,já stejně nikdy bohatá nebudu ,tak to nebudu řešit.

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 19:25
- Nahlásit

Biluška
a ty to dáš sežrat psům jako při operacích co? To ani náhodou

a z čeho si myslíš,že mi krakenky rostou

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 19:33
- Nahlásit

Neessi
to je moje nová metóda therapie-udržovat v očekávání nových informací o chorobách.Dobrý,ne :lol
No nevím, zase aby zvědavostí neprasknul

Já jsem zůstala u Kooperativy,ale vím,že jiné poj.jsou levnější,jen s tím plněním zase trochu haprují.
To teda nevím. Je fakt, že já mám s Koo dobré zkušenosti, ale spousta klientů na ni nadává, že jim neplnila. Já budu teď hlásit utopený sklep a žaludama ve vichřici opadanýma otlučené auto tak uvidím jak se k tomu postaví. Na tu nemocenskou bych ti doporučila Pojišťovnu České spořitelny, ti jsou spolehliví a mají hodně slušné ceny. Jenže ti neřeknu nic přesně, bo mi hapruje piškotek a tím pádem nefungují kalkulačky. Až za pár dní, až to Mášenek spraví.

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 19:39
- Nahlásit

Neessi
To 15letý výročí tě zmohlo-14 dní nic,jen rutinní makačka doma,děti,psi,barák a pak najednou takovej nářez.
No asi jó,ale dneska je to krušný.
kdyby ten tvůj donšán odjížděl a vzal si s sebou i všechny děti aspoň na týden,tak bys nebyla tak scíplá,že jo?
Ftipný,ale já bych asi nevěděla najednou co s časem.

želva
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 20:27
- Nahlásit

lidičky,pokud mi chcete najít baráček,tak musíte RD,na chatu to jeníkovi nepřiklepnou,ale díky za hledání

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 20:27
- Nahlásit

Tady je to jako po vymřetí,nigde nigdo,tak já du spat.
Brou noč fšem.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 20:29
- Nahlásit

Gerda

Si blbá?
Nevim, možná, snad, pravděpodobně... .-)))))))

Určitě
Dobrýýý večer,přátelé,no gdo to má po vás číst,proboha??!!
Želva
nevim esi je to ten barák,zjisti to!Případně ho kup a nemusíš už zapsovávat
Biluška
Vy simulante,kam byste chodila??? S takovou pérkotinou,cák ste isdpch??Ten by z toho žil po zbytek roku,ale vy...
Se zatáhne,pani,tudle sem šikouně krájela velkým nožem eště zmrzlej takovej ten psí salám,nožík mi nějak sjel bo co a co nevidim...no nevidim 2 bříška vod prstůch.Krve bylo jak dyš cvičíme s traverzou ííípo.Jenže sem musela do práce,taxem to něčim vobvázala a šla.Ty bříška sem psoj přihodila do žrádla,čék ušetří,dyš je snaživej.Je teda fakt,že se to kure*sky hojilo,asi měsíc bo při každým dotyku z toho zas začla lejt kref,tagže sem si vysloužila přezdífku hraběnka Báthoryová.gdo to viděl řek abysem šla k doktoroj,ale copak sem blázen???!!!!
Jinak čubís dobrý,akorát 11 je dost na NO,za chvíli asi budete shánět zas...Co ta brajena s tou pyodermou???

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 20:40
- Nahlásit

davidkova renata
Bych se taky mohla na nějaký dochtory vyprdnout, ale chtěla jsem vytřískat nějaké eura z té úrazofky . Jenže Neessi mi odmítá přiznat měsíc neschopenky Tak nic a budu muset makat.

,akorát 11 je dost na NO
Já vím, ale co s nima nadělám když tak žebrají Náklady na toho psa si budou hradit tak tu holt dožije.

za chvíli asi budete shánět zas...
Si toho erdeláčka možná pořídím i tak . Nebo landseera. Uvidíme co se z toho přes zimu vyvrbí.

Co ta brajena s tou pyodermou???
Pyoderma se drží v mezích normy, ale pes je čím dál degenovitější Většinu dne sedí a čučí do zdi. Tak trochu mi připomíná tchána pár měsíců před smrtí.

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 20:47
- Nahlásit

davidkova renata
gdo to má po vás číst,proboha

no a co mám říkat já,když tu přes den namastíte 20stránek?Než to přečtu,je večer,mužskej bez večeře,krakenky hlady ohlodávají dveře,koně přeskakujou k sousedům za lepčí trávou a já furt čtu.
Mělo by se f tvým tematu dát maximum 3stránky přes den-to je únosný,ne?

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 20:50
- Nahlásit

Biluška
Většinu dne sedí a čučí do zdi. Tak trochu mi připomíná tchána pár měsíců před smrtí.

No ono to tak asi bude.Kolik jí je?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 20:50
- Nahlásit

Biluška
Jenže Neessi mi odmítá přiznat měsíc neschopenky
Ale,slibte jí 10 balení čekulády Lindt a ste neschopná do konce roku
Nebo landseera
Ten ale moc nehlídá,ne?ale zas by je moh zavalit,to jo.
Většinu dne sedí a čučí do zdi. Tak trochu mi připomíná tchána pár měsíců před smrtí.
Hm...no moc dobře to nezní.Při těch všech chorobách je zázrak,že vydržela až doted
Hele,má ta 11letá nějaký těžký vady?Myslim na naše lííínije

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 20:52
- Nahlásit

jablunka
Brou noč fšem - já četla " brou moč..."- no jo,to stáří

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 20:56
- Nahlásit

Neessi
Mělo by se f tvým tematu dát maximum 3stránky přes den-to je únosný,ne?
No nevim ... a gdo to bude kontrolovat,máš nějakej návrch??
Neessi
já četla " brou moč..."- no jo,to stáří
To je náhodou v našem věku moooc důležitý
Brajeně je asi 9 nebo kousek přes ,myslim

želva
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 20:58
- Nahlásit

davidkova renata
no jistě,to je chytrý

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 21:02
- Nahlásit

davidkova renata
gdo to bude kontrolovat,máš nějakej návrch

no isdpch,přece.Dyž budou 3 stránky,tak udělá tečku,nebo zbytek smázne,ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 21:04
- Nahlásit

Brajeně bude 9 v říjnu.
Ta nová "je trochu špatná na zadní nohy" takže to by mohlo slibně vypadat na dysplazku, ne?

Ale,slibte jí 10 balení čekulády Lindt a ste neschopná do konce roku
Na tenhle týden už tu mám 8 klientů tak stejně budu muset do práce

Heleďte lidi, jsem právě odblešovala psy a zjistila jsem, že blondýna fakt není barva vlasů, ale diagnoza.
Koupila jsem jedno balení frontline (3 pipety) pro psy od 10-20 kg (Lilátko, puma, Brambora) a jedno balení pro psy od 2-10 kg (fšechny šeltie) . Rozbalila jsem balení pro malé psy, chvíli jsem se dobývala dovnitř, mezitím dobýváním jsem zapoměla, kteréžeto balení mám otevřené. Přede mnou na stole leželo nerozbalené "velké" . Blondýna se podívala na NEROZBALENÝ obal od velkého, přičemž v ruce držela roztrhaný obal malého. Řekla :"aha, to je na velké, ježíš já su blbá, málem jsem to nalila na malé" a pečlivě zapipetovala všechny velké psy. Načež jsem rozbalila velké, chvíli nadavála a pak nalívala půl na malé psy a zbytek na velké. Blond no. Neessi, dá se na to uhrát neschopenka?? Uznej, že nejsem schopná samostatného života. Neměla bych dostat alespoň průkaz ZTP/P ??

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 21:05
- Nahlásit

Neessi
davidkova renata
gdo to bude kontrolovat,máš nějakej návrch

no isdpch,přece.Dyž budou 3 stránky,tak udělá tečku,nebo zbytek smázne,ne?

Na co máme dohlížecí službu?

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 21:08
- Nahlásit

Biluška
dá se na to uhrát neschopenka??

no,neschopenka už asi néééé,ale pobyt na uzavřeném oddělení jistého zařízení doživotně zdarma-to asi jóoo a k tomu ZTP/P,značka pro invalidy do auta právního zástupce(Mášenka) jako bonus.

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 21:10
- Nahlásit

Biluška

myslíš tu sportovní?No to je fakt,jak dohlížej,tak všicí prchaj,to kolikrát ani stránka není celá.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 21:15
- Nahlásit

Biluška
No právě.Aby jako věděli co maj novýho v náplni práce
Biluška
že blondýna fakt není barva vlasů, ale diagnoza
Hele,to bych si vám dovolila voponovat..já blond už dááávno nejsem(mladická nerozvážnost ),ale stávaj se mi podobný věci každou chvílu.Bych nás dvě chtěla vidět v jednom baráčku Něgdy vám nějakou příhodu popíšu,to ale nedodržim ty 3 stránky.Ted ale né bo su unavená a du se zhroutit.Tož zatim fšícííí brou...
P.S.
je trochu špatná na zadní nohy" takže to by mohlo slibně vypadat na dysplazku, ne?
no nic moc,ale aspon něco,je tam nová,tuty se něco časem vobjeví.Neprošvihněte hárání!!!!!F tomdle věku by mohla mít zajímavej vrh

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 21:17
- Nahlásit

Neessi
Jestli tam můžu běhat agi tak to beru

značka pro invalidy do auta právního zástupce(Mášenka) jako bonus.
Mám na autě samolepku šarpeje, šeltie, pumi a čuvače. Na blatníku je další samolepka "nejsu žádná blbá blondína" . Mášenek už mi další zakázal. Myslím ale, že tuhle samolepku přijme moc rád

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 21:20
- Nahlásit

Neprošvihněte hárání!!!!!F tomdle věku by mohla mít zajímavej vrhdavidkova renata
Jistě, nakrejeme ji Garfieldem, aby tomu dodal ten drajf

LIdi, já se z toho Lilátka picnu. Sedí před televizí a normálně se dívá. Naklání hlavu na bok, aby líp viděla a sleduje jakýsi dokument o Portugalsku. Asi mi dává najevo kam hodlá jet na dovolenou

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 21:21
- Nahlásit

Biluška
Jestli tam můžu běhat agi tak to beru

no to v pohodě můžeš-ale bez psů a trenér bude mít bílej vohoz

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 21:21
- Nahlásit

Biluška
blatníku je další samolepka "nejsu žádná blbá blondína" .

Tak ta je zvlášt pikantní
Mášenek bude asi brzo svatořečenej nebo blahořečenej ...no prostě bude ofiko vyhlášenej za svatýho

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání