| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 15:42
- Nahlásit
Biluška
To je Kan?? To sis spletla fóra, ne?
Prdlajs Kan,pani,ale perfektní krycí materijál!
Gerda
Jablunko, já bych ho asi zaškrtila!
A proč???On se časem zvládne zabít sám při výměně žárovfky.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 16:14
- Nahlásit
jablunka
On se časem zvládne zabít sám při výměně žárovfky.
kurňa,pani,my my máme tak identycký eksemláře,až se mi to zdá diuný-nejni to jeden a ten samej: ?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 17:05
- Nahlásit
Neessimy máme tak identycký eksemláře,až se mi to zdá diuný-nejni to jeden a ten samej
No já nevim,nejezdí ten váš eksemplář na pásone pryč???Pak by to odpovídalo.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 17:30
- Nahlásit
jablunka
nejezdí ten váš eksemplář na pásone pryč
No právě že nejezdí,buď je v ordinaci,nebo na gauči,maximálně,když je teplo a sluníčko,tak je v křesle na zahradě.Ale stejnak je to diuný,že jo?Jen jsem ráda,že f tom nejsem sama.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 17:33
- Nahlásit
Neessi
Jen jsem ráda,že f tom nejsem sama.
Já si myslím,že je nás takových většina,jen ti chlapi si to nějak nechcou přiznat.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 17:48
- Nahlásit
jablunka
že je nás takových většina
S některými obměnami možná,ale vídám i pohyblivé exempláře a dokonce i něco pracují .Jen si nejsem jistá,jestli bych si o ně mohla třá opřít kolo
S tou Gerdou-mohly bysme ji adoptovat vobě a navrhnout střídavou péči,ne?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 17:55
- Nahlásit
Neessi
S tou Gerdou-mohly bysme ji adoptovat vobě a navrhnout střídavou péči,ne?
Vždyť nás chce jen aby sme ji daly dokupy tu ruinu!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 18:00
- Nahlásit
jablunka
Neessi
Sem si najyvně myslela, že máte pohyblivé exempláře a že vám s těma ruinama jako pomáhaj, nebo to třeba dělaj sami. Takže se místo vaření radši naučim stavět plot a nějaké truhlářské práce a tak. Je fakt, že při stavbě zdi na zahradě mám taky takovou zkušenost - že jsem s kamarádem, co byl stavbyvedoucí, tahala pytle cementu, betonu, rozmíchavala maltu, či co to bylo, kopala základy, očišťovala cihly a bourala starou zeď, zatímco chlap řekl, že on nám uvaří a celý dopoledne vařil posraný těstoviny s nějakym masem, stejně sme to zhltli za pikosekundu po tý dřině, on se s tim crcal aspoň dvě hodiny! Po týdnu práce na zdi jsem byla dost utahaná, zatimco on prostě jenom vařil! Ani to po sobě neumyl. Ale to už sem křičela, to je jasná věc.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 18:04
- Nahlásit
Gerda
Ani to po sobě neumyl. Ale to už sem křičela, to je jasná věc.
No vidíš-tak to znáš důvěrně A vo tom to je.
Hele,mně už kupují dárky typu: pěkný šroubovák,náhradní diamantový kotouč do mafla,sady šroubků a matiček..............
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 18:10
- Nahlásit
Neessi
Hele,mně už kupují dárky typu: pěkný šroubovák,náhradní diamantový kotouč do mafla,sady šroubků a matiček..............
To důvěrně znám,gdyž sem se loni zeptala,cože to dostanu k narozeninám,bylo mi řečeno,že sem dostala těch pět pytlů cementu! Nakonec se teda pochlapil,udělal mi oslavu jako svatební hostinu,ale v ten okamžik sem viděla rudě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 18:15
- Nahlásit
Neessi
jablunka
Tak já nevim, tak maj ty chlapi aspoň nosit peníze? Kdybych měla někdy děti, kluky, potom je určitě připravim slečnám tak, aby s nima neměly v životě tolik starostí. Budou ohleduplní, na rukou je budou nosit, všecko udělaj, hotový gentlemáni.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 18:23
- Nahlásit
Gerda
Budou ohleduplní, na rukou je budou nosit, všecko udělaj, hotový gentlemáni.
A gdyže tě pustěj???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 18:53
- Nahlásit
jablunka
Neessi
Taky se hlásím do klubu Sameček se celé dny hrabe v počítači, nebo v bouraném autě. Včera si koupil motorovou pilu. No nic, má úrazofku, má životku, bude ze mě krásná mladá bohatá vdova
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 20:43
- Nahlásit
Co je dnes za den? Zima je mi od božího rána, v noci mě pronásledovaly nějaké divoké sny, sotva stojím na nohou......Před chvílí mě kamarádka zreikovala, bylo to moc příjemný, akorát jsem se trochu skácela. Takže se sice cejtím líp, ale eště slabčí!
Neessi, co to je?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 20:46
- Nahlásit
rosnička
Je nov
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 21:06
- Nahlásit
takže já už zítra začínám vypomáhat na tom Sen zvířat,už se moc těším hlavně na sobotu a pak na neděli bo to jdu venčit pořádně psíky
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 21:18
- Nahlásit
a koukám že všici koukáte na fotbal,je fakt zajimavej,hlavně rosa
dobrou noc
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 21:21
- Nahlásit
rosnička
v noci mě pronásledovaly nějaké divoké sny
Jo,tak to mě taky,dokonce jsem pro jistotu ráno některé ve snu zúčastněné prověřovala,jestli jsou ještě živí.
Takže se sice cejtím líp, ale eště slabčí!
to je asi hladem
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 21:26 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Biluška
Taky se hlásím do klubu
Ale jen jako pozorovatel,jo?Bo ten tvůj aspoň opravuje auto a počítač.To já musím auto a počítač opravovat naopak jemu.Nejvíc mne rozesmál,když chtěl vyměnit žárovku u auta: pořád chtěl sundat ten přední kryt a když už na to šel s kladivem,tak jsem zakročila,zvedla kapotu a ukázala mu,jak na to.Stejně to nepochopil.Ach jo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 07:49
- Nahlásit
Neessi
Tak jo, zjišťuju, že jsem na tom vlastně ještě dobře
All
Mám dvě zprávy. Jednu strašně špatnou a jednu sqělou. Ta špatná - Brajenku už fakt musíme nechat utratit. Akci "podělej předsíň" opakuje každou noc a minimálně jednou za den, celé dny pak sedí a čučí do zdi Ven jde jenom když ji vytáhnu násilím. Doslova a do písmene násilím, normálně sáňkuje, pere se a chňape kolem sebe. Už jsem volala na veterinu, potřebuju to udělat tak nějak, aby nebyli doma děcka. Takže nejspíš zítra dopoledne jak budou ve škole
A ta dobrá, abysme nebyli déprezívní. Lilátko začalo hárat. Honem hledáme vhodného krycího psa. Vzhledem k jejím anatomickým a povahovým zvláštnostem to pochopitelně nemůže být jen tak někdo Asi uděláme konkurz
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 08:01
- Nahlásit
čus fšicííí
nestíhám a jen procházim
Biluška
Brajenku už fakt musíme nechat utratit. Ak
Je to humus,pani,ale chápu a souhlasim .Ta čubina už asi ze života moc nemá a vo vás ani nemluvim...Nevim co jinak říct,stejně je všechno k hovnu .
Lilátko začalo hárat
Ty voe,tak to muší bejt NĚCO!!!Řeknem jablunce,nemá co dělat a kryče má teda hustý .Esi ty štěnda budou vobratný po ní,tak nás potěš pánbůh
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 08:06
- Nahlásit
davidkova renata
Esi ty štěnda budou vobratný po ní,tak nás potěš pánbůh
Musí být po ní Tohle žádný sameček nemůže dokázat . Na štěňata hodlám přenést hlavně její obratnost a fyzickou zdatnost. Odvahu ( neustále se pokouší vyskočit z okna) a pochopitelně vzhled
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 08:09
- Nahlásit
Biluška
Na štěňata hodlám přenést hlavně její obratnost a fyzickou zdatnost. Odvahu ( neustále se pokouší vyskočit z okna) a pochopitelně vzhled
Ty voe a gdo to koupí???????!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 08:10
- Nahlásit
davidkova renata
Ty voe a gdo to koupí???????!!!!!!
Lienka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 08:14
- Nahlásit
Biluška
Lienka
Tak doufám,že budem mít početnej vrh!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 08:36
- Nahlásit
Biluška
davidkova renata
Tak Lilátko můžete f klidu nakrej tímhle,bo stejně nigdo nepozná rozdíl a když páníčky štěňátka omrzí,můžou je sežrat.
Víte jakej budete mít vodbit?!?!?!
http://www.zoofarma.cz/administrace/upload/obr_14_ 28_406.jpeg
Biluška
S Braj je mi to líto.Ale asi lepší pro všechny.
Brýýýýý rááááánko fšem.........
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 08:38
- Nahlásit
isdpch
mně je taky nějak mdlo, ale to asi bude tou včerejší konzumací
A co si konzumoval,že je ti mdlo???
Já si dala fčera jedno pětipívo a je mi fajn.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 08:40
- Nahlásit
jablunka
Ty si na Lilátko bekaná, Lilátko tě zafuní a naplive ti do ucha
Někdo ze sekty
Zkoukla jsem sektový web a zjistila jsem, že Modrej akutně nabízí některé psy. Napadlo mě, že bych tak mohla vyřešit problém hlídacího psa a odvděčit se mu za Akélu. Který z nich splňuje moje požadavky? Rovnou upozorňuju, že ty babky z Krupé nechci, alespoň ne než obrečíme Braju. Mášenkovi by se prý líbil ten bernardýn, ale nejsem si jistá, jestli ho uživíme Můžete mi někdo podat podrobnější info? Hlavně chci bezproblémovou povahu, už žádnou Akélu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 08:55
- Nahlásit
isdpch
Saťák je taky v nabídce? Ten by asi kolíčky na prádlo ohlídal Jenom nevím jestli bych pak nemusela řešit větší procento zlomenin způsobených zašlápnutím
Davídková Renata
Paní průser Musíme jednat rychle. Lilátko se snaží vykašlat na plánované rodičovství a hodlá si ženicha najít samo. Normálně mi zdrhlo za sousedovým vlčákem. Teda mělo smůlu, protože jsem viděla jak zdrhá a došla jsem si pro ni. Dostala traverzou a žádný sex nebyl. Co když ji ale příště neuvidím? Ten pes nemá žádnou zodpovědnost, to je hrůza tohleto No umíte si to představit? Ten vlčák nemá vůbec žádné podstatné vady. Není nijak zajímavě zdeformovaný, nikoho nezabil, no prostě úplně obyčejný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 09:05
- Nahlásit
isdpch
jo to Lilátko je schopný všeho, chudák Sato
|