Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
rosnička
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 11:56
- Nahlásit

Gerda
já už sem zánět duhofky měla na vánoce - heč!
Jesi už ho isdpch nemá, určo si ho co nevidět pořídí!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:03
- Nahlásit

Biluška
Bernardýna ne páč ste nechtěla Satáka a tendle je eště krapet věčí .Navíc hrozí ta alternativa co píše isdpch,že jaxi nebudete mít žádný psy bo je zadupe do země.A je mu 7....
Ale fakt je,že k vám na zahradu si teda pro kolíčky už nigdo nepude

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:08
- Nahlásit

davidkova renata
Vím, že je mu sedm a že je slepý a hluchý. Modrý mě varoval . Ono je to už stejně celkem jedno. Mám dojem, že kolem sebe vyzařuju nějaké zvláštní fluidum, nebo co. Jakmile se mi uvolní místo a začnu jenom UVAŽOVAT o dalším psovi tak se objeví někdo, kdo mi nějakého vnutí. Takže na 99% se tady během víkendu objeví malá bílá špicka (asi, otázka nakolik to bude čistokrevné) od jedné množitelky. Ta paní normálně natvrdo přiznala, že je množitelka, že má oranžové špice a tahle jí to tam kazí. Už prý měla několikrát štěńata, neví se kolikrát přesně, neví se ani kolik jí je let, asi tři, možná čtyři.....Grrrrrrrr. No tak holt místo bernardýna budeme mít špicku. Berňouše bysme asi stejně neuživili, bo mi klienti neproplácejí faktury takže řeším problém každého českého podnikatele Asi emigruju.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:10
- Nahlásit

isdpch
běhá to agility a prej líp než bordery,
To není žádný problém, líp než bordery běhá každý druhý pes (akorát mezi lidma je takový rozšířený názor, že jsou bordery strašně dobré. Patří to mezi staré pověsti české, hned za kapitolu "fenka musí mít alespoň jednou štěňata")

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:11
- Nahlásit

isdpch
napiš jaký to má příznaky a mám to do tří pikosekund
máš červený oči, zejména kolem duhofky (překvapivě), rozmlžený vidění, když se to zhorší, bolí tě strašně světlo a děsně bolí i oko, jako kdyby tě někdo nakopl pohorkou od písku přímo do bulvy Pak dostaneš atropin na roztažení zornic, nebudeš moct zaostřit na blízko, takže se ti bude blbě psát na počítači a eště si všcihni budou myslet, že jsi nastřelenej pervitinem ) trvá to docela dlouho, než to odezní a je to opravdická nemoc! Vesměs bývá příznakem jiného zánětlivého procesu v těle, popřípadě právě toho Berechtěva. Vřele doporučuju, je to komplexní soustava nemocí, co můžeš mít. Já to měla 4 týdny a dost blbě se mi pracovalo, bo mi nikdo neřekl, že na to mám mít neschopenku, když v podstatě nevidim. Ale bylo to mezi vánočními svátky, tak sme se tu spíš dívali na filmy, aspoň sem se tolik nebála u Shiningu .-))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:15
- Nahlásit

isdpch
Tu nemoc od Gerdy ber, to vypadá hodně slibně . Světlo tě ještě nikdy nebolelo, to bude zcela nová zkušenost hodná minimálně zápisu v nějakém lékařském časopise

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:16
- Nahlásit

isdpch
To jsou mudíci Kámoška má dva. Agilití to docela dobře a vypadá to taky skvěle. Ale pumička je stejně lepší

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:19
- Nahlásit

Biluška
akmile se mi uvolní místo a začnu jenom UVAŽOVAT o dalším psovi tak se objeví někdo, kdo mi nějakého vnutí
Tomu se říká synchronicita,pani
Ofšem na co špicka???To je malý,k čemu vám to bude,potřebujete velký pleeno na odstrašení.Špicka asi bude ňafat,ale to je fšecko.Proč si teda nevemete toho ročního ovčouna co sem vám posílala?Je i pěknej.tahle jí to tam kazí. Už prý měla několikrát štěńata, neví se kolikrát přesně, neví se ani kolik jí je let, asi tři, možná čtyři.....Grrrrrrrr.
Okamžitě jí nabídněta spolupráci v našich lííínijích,takový lidi potřebujem!!!!!
Stojí proti zdi a prohlíží si omýtku . Normálně se jí zavírají oči a ona má strach si lehnout
Pani,já nejsem vet,ale já bych to neprotahovala...Ani ten hrobeček bych snad už nezkoušela.Oni ti psi často vůbec nedají bolest najevo,ale může jí mít strašlivou,vzpomente si co si ten vet myslí...Moje čuba taky poslední dny ani spát nemohla,celou noc jen dejchala,bylo to strašný!!! Nakonec jsem to nerozdejchala a v 10 večer jela i když jsme tam byli ráno a ty idioti by jí léčili až by jí konečně umořili a to si nezasloužila.Dodnes se zmítám mezi pocitem,že jsem jí zabila zbytečně a mezi tím,že jsem to měla udělat už dřív.Nevím,ale když pes už ani spát nemůže a léčba nijak pozitivně nezabírá,tak se asi nedá dělat nic
Joker
Už jsme si psali,nevyjde to bo musí bejt ve 12 na cvičáku a to bysme nestihli.Tak příště..

Tinta76
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:19
- Nahlásit

isdpch

ten byl teďkonc v psích sportech, to je úplně boží čoklík, hlavně ta fotka, jak tam sedí na vovci

Joker
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:23
- Nahlásit

davidkova renata

Už jsme si psali,nevyjde to bo musí bejt ve 12 na cvičáku a to bysme nestihli.Tak příště..

Tak co ještě dřív? Klidně od 9

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:25
- Nahlásit

Joker
To já právě nemůžu ,na tom to kikslo
isdpch
to je pes pro mě, některý vypadaj úplně jako po chemoterapii a to se ke mně móóóc hodí, toho chcu
Co je na něm divnýho????Mě přijde normální a né po terapii!.Takovej blů merle bonsajofčoun
Tinta
Ta vypadá jak ovec

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:26
- Nahlásit

davidkova renata
No jo, zítra půjde . Chtěla jsem jet hned dneska, ale to by bylo šílené. Mám odpoledne pět klientů, zrušit to nemůžu a ubulená jet ke klientům taky nemůžu. Takže až zítra ráno

Paní spolupráci nenabídnu, páč by nám kradla kšefty. Eště by jí to mohlo jít líp jak nám, bo už má zkušenosti a my teprvá začínáme . Ale čubu použiju do línijí, vo tom žádná. Beztak se na ní nějaká choroba najde. Prý se jmenuje Belinka tak teda nevím jak to vyřeším, bo dvě Belinky přece mít nemůžeme. PUma by to nerozdýchala. Mášenek už to rozdýchal, kupodivu ani moc neprotestoval. Čekala jsem, že to bude horší . Bernardýn by se mu prý líbil víc. Mě by se líbil taky, ale v naší finanční situaci by nás za chvíli sežral bo jiné žrádlo by neměl

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:37
- Nahlásit

Biluška
ubulená jet ke klientům taky nemůžu
Proč?Třá byste budila soucit a uzavřela lepčí pojistku!Myslete trochu třídně,pani!
Jinak furt nechápu tu špicku,dyk je to malý!!!
isdpch
pani s takovejma přízpěfkama jako na minulý stránce běžte příště tam jako vždycky
To je život,pane a stojí za pěkný hovno!
Jinak mě můžete tamo následovat s těma vašima vobráskama!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:44
- Nahlásit

isdpch
V tom filmu byla poprvé použita kamera zavěšená na tý tříkolce, co s ní ten kluk jezdí, sou tam luxusní interiéry, byl to fakt dobrej film, eště že sem na to nekoukala sama a viděla to jen rozostřeně. Předloni na vánoce sme tu koukali na japonskej Kruh, to byl taky celkem masakr, vono vůbec ty japonský horory sou fakt strašný. Stačilo mi jen, když sem četla japonský pohádky a pak sem se docela dost bála, horší než Grimmové, to vám povim.
Co se chemoterapeutickýho psa týká, to si vemte, pane, po chemoterapii je fosforeskující moč a můžete tak oslňovat spoluvenčiče při večerním venčení, to prostě jen tak někdo nemá.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:48
- Nahlásit

Gerda
vůbec ty japonský horory sou fakt strašný.
Kor dyš sou f původním znění,to je fakt síla
isdpch
psalas modrýmu, pani pejsková se těší
jo,na chvíli prej to nebé problém.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:52
- Nahlásit

davidkova renata
Jinak furt nechápu tu špicku,dyk je to malý!!!
Paní, prosím vás, co na tom nechápete? Špicka přece nebude na hlídání, to bude do línijí. Na hlídání se sežene jinej pes. Velkej.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:53
- Nahlásit

davidkova renata
Kor dyš sou f původním znění,to je fakt síla
vono se v nich moc nemluví, většinou vidíš detailní záběry na strašně vyděšené tváře, hroznou hudbu, pak sled rychlých střihů s ještě hroznější hudbou a pak oči vyděšený mrtvoly umřelý na vyděšení. Takže i kdyby to titulky nemělo, budeš se bát. Navíc, pokud se dívám na filmy ve staré samurajské japonštině, sem ještě schopna sem tam něčemu porozumět, voni toho samurajové taky moc nenakecaj, spíš řvou kiai.

želva
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:53
- Nahlásit

Biluška
je mi to líto

a všici
takže v sobotu se tam sejde na Sen zvířat: 180 koček a 55 psů

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:55
- Nahlásit

Biluška
Na hlídání se sežene jinej pes. Velkej.
aháááá,tagže bernardýn je teda furt ve hře,dá se říct Tak co ten ofčoun,že s nim furt votravuju,ale chápete né
Gerda
detailní záběry na strašně vyděšené tváře, hroznou hudbu, pak sled rychlých střihů s ještě hroznější hudbou a pak oči vyděšený mrtvoly umřelý na vyděšení
dyš já věčinou dycky usnu...

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:58
- Nahlásit

davidkova renata
dyš já věčinou dycky usnu...
Přinesu ti Nenávist, to je celkem povedenej hrůzák

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 13:00
- Nahlásit

Gerda
to je celkem povedenej hrůzák
Tak jo,ale moc si vod toho neslibuj...

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 13:01
- Nahlásit

želva
gdyby tam bylo něco pořádného do línijí tak mi to vezmi. Ale musí to být čistokrevné, aby se to dalo prodat jasný? Žádné vořechy, protože byli roztomilí . Jedině čistokrevné feny, eventuelně psi, ti se taky občas hodí. A dobře prodatelné plemena - jorky, bišony, jack russely a retrívry. Taky by mohli být ridžbéci. S pořádnýma vadama pochopitelně, ne že dotáhneš něco zdravýho. Ty seš všeho schopná . Tak si to pořádně pamatuj a nic jiného se neopovažuj přivést.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 13:27
- Nahlásit

isdpch
A co jsi říkal Mechanickýmu pomeranči? Já to nečetla, tak nemůžu posoudit rozdíl, nicméně se mi opět dost líbily interiéry.

želva
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 13:41
- Nahlásit

Biluška
rozkaz

želva
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 13:43
- Nahlásit

však má Lucie Točeková mě na starosti abych nic domů netáhla,budou tam i koně a králíci a možná i ježci
no ale stejně to pak doma ořvu až uvidím ty oči psů jak moc prosí

Tinta76
# Zasláno: 13 Zář 2007 13:49
- Nahlásit

želva
možná i ježci

na co ježci?

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 13:51
- Nahlásit

isdpch
Zvetšeninu jsem včera kvůli ebrietce prošvihla, eště sem to neviděla, ale obávám se, že bych tomu taky nerozuměla. Nerozuměl tomu ani hlavní herec, ten to prostě jen odehrál s tim, že to nechápe

Okno do dvora? Neviděla jsem to, ale je to Híííčkok, tak to asi bude tošku psycho

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 13:59
- Nahlásit

,tagže bernardýn je teda furt ve hře,dá se říctdavidkova renata
Dá se říct, že jo. Ofčouna neci , ofčouni nejsou moje krfní skupina, bo je pořád srovnávám s nebožkou Kazbundou a tak nějak už žádnej není takovej. Krom toho sem přijde ta ovčačka-důchodkyně, co má dožít u nás na hotelu a zase těch ofčounů nemůžu mít moc, bo by si lidi eště mohli myslet, že je množím. A já přitom budu množit akorát šeltie, Lilátka a možná ty špice

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 14:15
- Nahlásit

0svícení je lepší si přečíst, nemůžu si pomoct, film je dobrej, hlavně obsazením, ale jinak je to blábol, co z tý knihy dokázali udělat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 14:39
- Nahlásit

isdpch
Já mám Kinga skoro komplet a bojím se i když to čtu bůhví pokolikáté Je prostě nejlepší

Jimmi
Tvůj mail mám a řeším, neboj, nezapoměla jsem

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání