Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 21:45
- Nahlásit

davidkova renata
povel Nečum a vypadni

Tak tenhle povel zatím nezvládáme,i když pokusů už bylo dost.Vona stejně furt čumí a slintá a ještě si chce trochu uždibnout.
No nic,jdu se svalit,Bordža mi už zahřívá kutloch.Brou

Tinta76
# Zasláno: 14 Zář 2007 23:32
- Nahlásit

My deme na houby zejtra ... a budem je sušit, abych je v zimě mohla dávat do zelňačky mňam!

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 00:26
- Nahlásit

Ahoj lidi, tak jsme právě dorazili domů. Přivezli jsme skorošpicku Miu a kočku Jůšenku. O paní množitelce vám povím zítra, bo to je na dlouho a bude to obzvlášť výživné. Mia je špicka nejméně z poloviny, možná i ze dvou třetin takže do línijí by se nám mohla hodit MInimálně povahu bude mít sqělou, bojí se, bojí se a bojí se. V přestávkách se zase bojí No jak říkám, fantasie. Možná by to nějak mohlo souviset s tím, že je poprvé venku ze dvora. Nefim, budu se na to muset zeptat odborníka.
Dobrou s kobrou.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 00:31
- Nahlásit

Biluška
.....bojí se, bojí se a bojí se

chuděrka malá, hele, Biluško, a to je ten hlídací pejsek, co má odstrašit kradače kolíčků a jiného, svým vystupováním a zjevem?

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 00:37
- Nahlásit

maixnerova
Né, tahle je přece do línijí. Ona už z jedněch línijí přišla, takže má praxi. Bude školit ostatní čubiny, aby věděli jak se to dělá. Na hlídání kolíčků budu muset vzít někoho jiného, asi toho bernardýna od Modrýho I když už se zjistilo, že je krade Isdpch a používá je na sušení vypraných špinavých peněz, takže je to vlasně na dobrou věc . Pokud si to budu moci odepsat z daní tak mu je dám jako charitativní dar

maixnerova
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 00:46
- Nahlásit

Biluška

aháááááááááá , tak tož to jóóó. Pozdravuj "učiteľku tanca"

Lola1
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 05:40
- Nahlásit

dobré jitro dámy, kde sakra fšechny ste?

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 07:45
- Nahlásit

Lola1
dobré jitro dámy, kde sakra fšechny ste?
Fšechny ještě chrápem....
davidkova renata
Tak zasejc je to jináč,děti jedou,páč mám chůvu na hovno,ale to neva.Jen to počásko zatim za nic nestojí,tak se snat vyčasí.

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 07:49
- Nahlásit

jablunka
Jen to počásko zatim za nic nestojí,tak se snat vyčasí.

Nevyčasí,bé větrno a deštivo
Esi chceš vidět Davítkovou,vem si s sebou kotvu,bo v tomhle větru jinak ulítne a uvidíš ji jako z rychlíku

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 07:56
- Nahlásit

Neessi
Esi chceš vidět Davítkovou,vem si s sebou kotvu,bo v tomhle větru jinak ulítne a uvidíš ji jako z rychlíku
Kotvit ji snad bude Nyný!To já to mám jednodušší,Se mnou by měla problém Tsunamííííí:

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 08:04
- Nahlásit

jablunka
Kotvit ji snad bude Nyný!
Nyný chodí na volno

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 08:12
- Nahlásit

Neessi
Nyný chodí na volno
Tak to musíme doufat v bezvětří.

rosnička
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 09:31
- Nahlásit

jablunka
Tak to musíme doufat v bezvětří.
Doufej v hurikán, Davídkovóu snadno přehlídneš, ale rozhodně nepřeslechneš!

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 09:47
- Nahlásit

rosnička
Tak to sem ráda,že to vím.Držte palečky,za čtvrt hoďky vyjíždíme.

rosnička
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 10:36
- Nahlásit

jablunka
Tak to sem ráda,že to vím.Držte palečky,za čtvrt hoďky vyjíždíme.
Pak nám povyprávíš, ať z toho něco má i dělnej lit!

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 10:49
- Nahlásit

Dobré ráno

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 10:52
- Nahlásit

Čus fšicííí
Biluška
Hlejte,tu čubu namnožíme co nejrychlejc bo bázlivost je nutno podporovat,pes se pak drží u pána dyš se bojí.S tim dvorkem nevim,jestli byste jí taghle měla rozšiřovat zbytečně vobzory,pes má bejt u boudy,bo pak nebude chtět hlídat!
Jináš neslibuju,bo němec maká i vo vejkendu ,ale esi si vzpomenu,zkusim vám zejtra toho bernardýna vyfotit esi se mi teda vejde do vobjektívu.Možná to bé muset bejt hooodně z dálky
rosnička
Ste ňáká drzá ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 11:04
- Nahlásit

davidkova renata
bo bázlivost je nutno podporovat,pes se pak drží u pána dyš se bojí.
To jó, právě zalehla dveře, aby měla jistotu,že z baráku nikdo neuteče. Je strachy úplně posraná z Lilátka, ale to každý pes než pochopí, že Lila má zdeformovanou hubu a necení na ni zuby. Příjemně mě překvapila, bo se tady v noci nepotentila. Vůbec jsem nepočítala s tím, že by mohla být naučená na nějakou hygijénu. Ale třeba to byla náhoda .

ale esi si vzpomenu,zkusim vám zejtra toho bernardýna vyfotit esi se mi teda vejde do vobjektívu.Možná to bé muset bejt hooodně z dálky
No já nevím paní, snad zkuste radši poprosit nějakou tu firmu co dělá tydlencty bilbórdy

Oprava - právě se poeala v předsíni

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 11:52
- Nahlásit

Biluška
snad zkuste radši poprosit nějakou tu firmu co dělá tydlencty bilbórdy
zkusim voslovit Šaudka,ten fotí rád ty prostorově výrazný

rosnička
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 12:02
- Nahlásit

davidkova renata
zkusim voslovit Šaudka,ten fotí rád ty prostorově výrazný
Dyby jenom ty, von rád i ty tlustý!

Lola1
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 14:22
- Nahlásit

rosnička
davidkova renata
Co tu probíráte? Jde o ženy mého typu?

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 14:23
- Nahlásit

Lola1

Ale nééééé,vo fotku bernardýna

Lola1
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 15:09
- Nahlásit

Neessi
tak dík, ale sedí to i na mě.

rosnička
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 16:17
- Nahlásit

Lola1
Ále houbec, Tvé krásné ženské postavy se to vůůůůůbec netýká!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 18:26
- Nahlásit

čus fšicííí
taxem vyííípená do alelůůůja ,to zas bylo Já tu sfini asi zabim na tej vobraně .Navíc sem naštvaná bo jablunky sameček nám to pochopitelně zkomplikoval a to sme to měly tak hezky naplánovaný Prej ho vodvolali do práce,tagže sme se s jablunkou neviděly Jediný co ho zachránilo je slib,že prej jí sem hodí solo za nama To bysem mu radila!!!! Jablunka slíbila na večír vložit nějaký ekskluzíívní foto ,předpokládám,že to bé isdpch f ebrietě .Fsteky sem se pak šla socyjalizovat na pláň,gde probíhala dramatycká rekonstrukce bitvy na Bílý hoře.Zejtra pudu spočítat voběti bo by to mělo bejt co nejvíc autentický né? Jako socyjalizace čokla docela gůt,bordel,řef,lidí jak sr..k,kouřmo,nějaký výstřely, asi z Auróry dle intenzity ,parchanti lítali a mydlili se nějakejma mečema,koně tam courali jak nějaký mustangové,prostě dobrý.Nyný byla vydrajvovaná z obran,takže f klidu,ale vona je celkem zvyklá i tak.Ale co mě zaujalo byla výstava nějakejch asi dobovejch zbraní.Našla sem několik velmi vydařených kousků,který by se s úspěchem daly použít ve výcviku.Vesměs byly velký,vostrý, špičatý a vůbec vypadaly hodně drajvově.Pokusím se zjistit zdroj

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 18:54
- Nahlásit

davidkova renata
Našla sem několik velmi vydařených kousků,který by se s úspěchem daly použít ve výcviku.Vesměs byly velký,vostrý, špičatý a vůbec vypadaly hodně drajvově.Pokusím se zjistit zdroj
Paní, okamžitě je sežeňte . My jsme dneska agilitily s Wiňátkem. Pumičku jsem nebrala, bo mám ebbriteku a tudíž bych ji nedokázala řídit. Páč rychle jednoucí vozidla se pod vlivem řídit nesmí, to je jasný každýmu malýmu děcku.Wiňátko se opět projevilo coby blondýna a na dráze se spíše vystavovalo než běhalo. Lilátko bylo velmi smutné, neboť muselo býti zavřené doma, zahrada byla totiž plná cvičánkujících psů. Ofšem jednoznačným pozitívem dnešního dne je, že mám konečně kryče pro Lilouška. Bude jím velškorgi Borísek. On teda nemá žádné tělesné vady, což mě trochu deptá, ale ta povaha, kolegyně, ta povaha. Ten pes nikdy neudělá nic na povel už jenom proto, že to byl povel. Pokud se nám zadaří a budou štěńata po Lilátku blbá a po Borisovi tvrdohlavá tak to budou naprosté bomby.

Mia se tu nádherně adaptovala, neustále za mnou lozí a slibuje mi věčnou a nehynoucí lásku. Dopoledne se mnou upravovala Brajenčin hrob a dost mi tím šla na nervy, neboť se mi stále vtírá do náruče s cpe se pod ruky. Takže člověk nemůže dělat vůbec nic, neboť kamkoliv dám ruku tam sáhnu na Miu. Oceńuji ovšem, že ač se šíleně zabordelila hlínou tak během pěti pikosekund byla opět sněhobílá. Ta samočistící srst má něco do sebe. Kupříkladu Ovce nebyla bílá už tři vteřiny po okoupání. Asi by stálo za úvahu to nějak zakomponovat do línijí
Je vidět, že byla neustále zavřená v tom chlívě, normálně má fóbii z volného prostoru. Nechtěla vůbec vylézt do zahrady, stála mezi dveřma a nevěřícně na to zírala. Ven ji musím vyloženě lákat a pak raději chodí při zdi.

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 19:13
- Nahlásit

Čus fšicí.......
Tak sme štastně dojelíí a sameček zasejc vodjel.Prej asi na tři hodiny,ale tomu nevěřím!

davidkova renata

Jediný co ho zachránilo je slib,že prej jí sem hodí solo za nama To bysem mu radila!!!!
A gdyby né,tak přijédu i gdyby to mělo bét vlakem!!!

Jablunka slíbila na večír vložit nějaký ekskluzíívní foto ,předpokládám,že to bé isdpch f ebrietě
Si pište!!!Jen co vobstarám děti a pokusím se.Je to jen telefonu,páč foťák sme samozřejmě nechali doma.

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 19:45 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Tak tady sou ty fotešky, co Davídková slibovala...

Chrápal nahlas,věrného psa po boku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 19:49
- Nahlásit

jablunka
Uš sem se vyjádřila vedle f tématu,no to je nááádhera,den se fskutku vydařil

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2007 19:50
- Nahlásit

davidkova renata
Jj,my sme naštěstí dorazili dříf než voni,tak sme se stihli i seznámit.

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání