| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:58
- Nahlásit
benda2
a co na ní uvidíš ??
No to právě uvidim až tam
dobrý den všem lidem dobré vůle
Tak to nás tu moc nezbyde
Jinak jaxe daří amině Bendoj
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:01
- Nahlásit
davidkova renata
Jinak jaxe daří amině Bendoj
celkem dobře, občas jěště hrkne ale nic víc. Když má zábavu tak ani nehrkne, ho podezírám že to je jeho finta ............ no nic jak se zase vyblinká dostane traverzou nebo lépe hokejkou páč tý se bojí jak čert kříže
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:11
- Nahlásit
benda2
no nic jak se zase vyblinká dostane traverzou nebo lépe hokejkou páč tý se bojí jak čert kříže
No tak ale tim ste měl začít,pane Benda!!Né letět hned k vetoj!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:17
- Nahlásit
Tak už jsme doma a jdeme pohřbívat Braisy už to tak nějak neřešila, v celku jí to bylo všechno jedno. Akorát při injekci se trochu cukala, to ona nerada Měla jsem s sebou i malou Bon-bon na převaz. Držela ji chůva v čekárně. Když jsme jí předlahovali nohu a pustili ji na zem, aby vet viděl jak s tím chodí tak se přitulila k Brajence (už mrtvé) a zůstala u ní. Bulel i vet. Já bulím taky a jdu kopat ten hrob.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:17
- Nahlásit
davidkova renata
No tak ale tim ste měl začít,pane Benda!!Né letět hned k vetoj!
a proč myslíte paní že jsem k tomu vetovi šel ?? páč je tam ten čokl ve stresu a zapomene na zdravotní problémy. Taky to tak hodlám řešit do budoucna. Jak bude mít zdravotní problém tak dostane hokejku do pelechu a jak bude ve stresu tak zapomene na nemoc .
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:19
- Nahlásit
Biluška
nevím co říct já to zatím nezažil
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:20 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
]Biluška
Když jsme jí předlahovali nohu a pustili ji na zem, aby vet viděl jak s tím chodí tak se přitulila k Brajence (už mrtvé) a zůstala u ní. Bulel i vet. Já bulím taky a jdu kopat ten hrob.
Děte do prdele,vy náno,já bulim taky!Dycky přísahám,že mi domů nesmí už ani ťuk...nesnášim tohle,fakt.Nemám na to uzpůsobenou psychiku.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:20
- Nahlásit
davidkova renata
Tagže jedete?
No určo,pokud děti a počasí dovolí. Gdyby né,tak to určitě písnu sem a tobě na mobil.
benda2
ale aspon zahlídnout tě musim!!!!
a co na ní uvidíš ??
Tsssss,něco takovýho ste ještě neviděli!
jak se zase vyblinká
No gdyby ste byl něgdo jinej,tak řeknu,že to vokoukal,ale taghle je mi ho líto.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:22
- Nahlásit
benda2
Jak bude mít zdravotní problém tak dostane hokejku do pelechu a jak bude ve stresu tak zapomene na nemoc
Hele,můžeš mi nějakou nadpočetnou hokejku bez PP taky vobstarat? Čistě dyby náhodou..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:22
- Nahlásit
Biluška
a pustili ji na zem, aby vet viděl jak s tím chodí tak se přitulila k Brajence (už mrtvé) a zůstala u ní. Bulel i vet. Já bulím taky a jdu kopat ten hrob.
Du se přihlásit do pardubickýho kremáče,páč můžu z fleku dělat plačku!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:23
- Nahlásit
jablunka
Tsssss,něco takovýho ste ještě neviděli!
a že sme toho viděli už dost
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:24
- Nahlásit
Biluška
Biluško, je mi to líto! Brajeně už je teď líp.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:25
- Nahlásit
benda2
Taxe vyflákni na tu slavnou dáču a pojed taky.Ráno můžete na Sen zvířat do Vinoře a vodpoledne za jablůůůnkou
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:25
- Nahlásit
davidkova renata
Hele,můžeš mi nějakou nadpočetnou hokejku bez PP taky vobstarat? Čistě dyby náhodou
ale jo že seš to ty tak ti jednu dám ale nejdřív s ní musíš hrát doma hokej, třefit pukem poličku s talířema, lednici, a sklo ve stěně. Jinak ta hokejka nefunguje.
ps: du tak se mějte jak chcete
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:29
- Nahlásit
benda2
nejdřív s ní musíš hrát doma hokej, třefit pukem poličku s talířema, lednici, a sklo ve stěně.
To nebude problém
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:33
- Nahlásit
benda2
sklo ve stěně
myslite okno, pane benda?
Biluška
uprimnou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:35
- Nahlásit
Tak děcka já už vím, že budu v práci v neděli, to je prostě pecháček. Aspoň že tu nebudu dlouho dneska, když mám ten spánkovej deficit. Večer jdem s holkama do divadla na představení s Liškou (já teda nevim, na co jdeme, protože hokly to objednávaly, když jsem měla spoustu práce, jen sem kývla, ať mi taky vezmou lístek, ale vlastně vůbec nevim na co a eště ani nevim, kolik stál - tak doufám, že to nebude VIP lóže na Lišku Bystroušku v opeře.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:37
- Nahlásit
Gerda
na Lišku Bystroušku v opeře.
Ty voe,esi jo,taxi ale vemte dvojnásobnou dáfku antideprezíííf a Neurolu aji kopru pro jistotu!Janaček je na můj fkus mírně řečeno krapet mimo
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:46
- Nahlásit
davidkova renata
Ty voe,esi jo,taxi ale vemte dvojnásobnou dáfku antideprezíííf a Neurolu aji kopru pro jistotu!Janaček je na můj fkus mírně řečeno krapet mimo
Janáček dobrý, ale Bystroušku jsem ořvala, když už mi bylo asi 12 a nechtěla bych si to zopakovat...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:49
- Nahlásit
maixnerova
ale Bystroušku jsem ořvala, když už mi bylo asi 12 a nechtěla bych si to zopakovat...
Hele,mě jako děcko museli vzít domů z Národního z Čert a káča,páč dyš tomu čertíkoj nějakej hajzl urval ocásek , já dostala hysterák!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:55
- Nahlásit
davidkova renata
maixnerova
Tak já teda docela doufám, že jdeme na Pavla Lišku ))) Do opery bych šla na něco italskýho, veselýho, třeba Italku v Alžíru, nebo tak něco.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:55
- Nahlásit
davidkova renata
,páč dyš tomu čertíkoj nějakej hajzl urval ocásek , já dostala hysterák!
To úplně vidím!
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:57 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
davidkova renata
Hele,mě jako děcko museli vzít domů z Národního z Čert a káča,páč dyš tomu čertíkoj nějakej hajzl urval ocásek , já dostala hysterák!
chápu, to je trauma jak prase
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:57
- Nahlásit
jablunka
To úplně vidím
Čert ví co zas vy vidíte .Vám poudám,že sem byla děcko
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:00
- Nahlásit
davidkova renata
Čert ví co zas vy vidíte
Fšechno nepublikovatelný!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:40
- Nahlásit
davidkova renatanazdar reni!tak co,jak je,vyspala jsi se fajn?ja celkem dobre,az na ty nohy,potrebuju celkovou G.O. Biluškazdravim,mam jeden malinkej dotazek,na vas jako na fundovanou osobu,co se tyce pojisteni zvirat ve sluzbe,nebylo by tam neco,jako treba pojistit meho psiho kamarada s kterym chodim do sluzby,jako proti urazu a nechci strasit,treba i proti umrti?potrebovala bych nejakou sikovnou pojistku,jestli vubec existuje,pes byl dlouhodobe marod a samozrejme,ze firma mi na leceni nedala ani kacku,hlavne,ze pes chodil do roboty,jinak me mrzi,ze jste prisla o pesana,mi skoro vsichni to mame jako srdecni zalezitost.diky dana
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:00
- Nahlásit
nemethova5
Psí úrazovky jsou teď na trhu dvě, už jsem slíbila Isdpchovi, že je prostuduju a dám vědět která je lepší. Pak to sem hodím, tak ještě chvilku vydrž. Dá-li pánbu tak se k tomu dostanu v neděli, bo dneska jedu pro nového psa a zítra budu intenzívně týrat agiliťáky na celodenním tréninku.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:04
- Nahlásit
Biluškadiky moc,bo jsem se bavila s rencou o tom,tak mi dala na vas tip,jinak co to bude za noveho pejsu,jestli se muzu optat?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:16
- Nahlásit
nemethova5
Čauky,vyspala sem se málo jako ostatně dycky .Du s čoklem a makat,malíři se jistě činili .Tak večír kouknu,ptala jsem se Neessi na ten kašel,zřejmě se dostaví tak se zeptej,ale zatim říkala MucosolvanPpodrobnosti dodej ty.
Zatim se tu mějte
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:46
- Nahlásit
nemethova5
malý bílý špic. Teda špicka. Od jedné velkomnožitelky, které se už nehodí do líniji . Večer tam jedem, ovšem čubu vezmu jenom pokud jí skutečně jsou 3-4 roky jak paní tvrdí (přesněji to neví) a je to skutečně bílá špicka. Pokud je to malý bílý pes se špičatýma ušima, bude jí kolem deseti let a bude zcela zhuntovaná porodama tak dám babě do držky a pojedu, aby si nemyslela, že se zhuntovaných čoklů tak lehce zbaví.
|