| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 09:06
- Nahlásit
BiluškaModrej akutně nabízí některé psy.
Už sem ti jednou psala,abys vzala toho znakatýho howíka.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 09:07
- Nahlásit
jablunka
Přemýšlím nad ním. Znáš ho osobně? Je tu někdo kdo zná bernardýna, nebo toho howíka osobně a je schopen podat zasvěcené info?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 13 Zář 2007 09:07
- Nahlásit
jablunka
Už sem ti jednou psala,abys vzala toho znakatýho howíka.
ten už k mání nejni
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 09:08
- Nahlásit
Biluška
Lilátko tě zafuní a naplive ti do ucha
Su zvyklá z domova,tagže nic novýho.A já to myslela dobře.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 09:09
- Nahlásit
jablunka
Su zvyklá z domova,tagže nic novýho.A já to myslela dobře.
Pch, nějaké boxeří slintání je nic proti dobře mířenému plivanci od Lilátka
Tinta76
To je dobře, že jsi tady. Máš nějaké zasvěcené info o bernardýnovi? Jak moc je přerostlej? Abysme ho potencionálně vůbec uživili
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 09:11
- Nahlásit
Biluška
Znáš ho osobně?
Toho od RD neznám,ale dva znám osobně a sou to způsobně vychovaný pejsci.A má je dokonce holka,která do doby než si je pořídila o kynologii ani neslyšela.Ale je důkladná a psi jsou opravdu výborný.A bernardýny znám jen z filmů.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 09:12
- Nahlásit
Biluška
Pch, nějaké boxeří slintání je nic proti dobře mířenému plivanci od Lilátka
Nezapomínej,že mám ještě dva angličany!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 13 Zář 2007 09:17
- Nahlásit
Biluška
To je dobře, že jsi tady. Máš nějaké zasvěcené info o bernardýnovi? Jak moc je přerostlej? Abysme ho potencionálně vůbec uživil
No já ti tady teď nebudu k ničemu, bo psa jsem neviděla a na tu jeho poradnu se vocaď z práce nedostanu. Jestli jsi tam regnutá, jukni se tam, včera se tam bernardýn probíral, ale už si sakra nepamatuju, co se tam vo něm psalo. Vim jenom to, že ho tam majitel zanechal, páč vodjel do zahraničí.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 09:18
- Nahlásit
Biluška
davidkova renata
Tak sem vám pro Lilátko našla pořádnýho ženicha.A gdyž nebudete chtít vy,určittě si dá říct Neessi pro krakenky.
http://www.sculptfiction.com/SDCC05/Kraken.jpg
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 09:19
- Nahlásit
Tinta76Biluška
Můžete mi prosím napsat,kam že to koukáte?Dík
|
Tinta76
|
# Zasláno: 13 Zář 2007 09:21
- Nahlásit
jablunka
Nevim, jak vostatní, ale já koukám do monitoru
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 09:22
- Nahlásit
Tinta76
Woe,na jaký stránky se mám kouknout,abych viděla tu nabídku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 09:26
- Nahlásit
jablunka
Nezapomínej,že mám ještě dva angličany!
No jo, ale angličani mají jenom podkus, Lilátko má vpravo podkus, vlevo předkus, zadní zuby jí trčí do stran a zhruba co druhý zub jí chybí
|
Tinta76
|
# Zasláno: 13 Zář 2007 09:27
- Nahlásit
jablunka
www.psycholog-psu.com ... mikroazyl nebo poradna (sekce "kandidáti na utracení")
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 09:27
- Nahlásit
BiluškaNo jo, ale angličani mají jenom podkus, Lilátko má vpravo podkus, vlevo předkus, zadní zuby jí trčí do stran a zhruba co druhý zub jí chybí
uznávám,je lepčí!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 09:53
- Nahlásit
Dobré ráno děcka, s hovíkem znakáčem sem byla jednou na procházce snad s Hyenou, ale to si nejsem jistá, nechci kecat. Choval se způsobně a vesele, na vodítku umí v pohodě, zkoušely jsme i přivolání, na vodítku to šlo na první povel. Měly jsme s sebou ještě toho černobílýho křížence bordery, ten je trošku praštěnej, tak na sebe chviličku vrčeli, ale naprosto v pohodě šli celou prochajdu spolu bez problémů. Jinak znakáče neznám, bernardýna jsem ještě ani neviděla.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 09:59
- Nahlásit
Tinta76
díky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 10:31
- Nahlásit
Biluška
Rychle,zas du...bernardýna ne.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 10:35
- Nahlásit
davidkova renata
Proč ne? Teď jsem mluvila s Modrým a on říká, že bernardýna jo? Tak jak teda?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 10:35
- Nahlásit
davidkova renata
Máš mejlík.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 10:41
- Nahlásit
davidkova renata
Rychle,zas du...bernardýna ne.
A proč ? Bernardýni sou činaný !
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 10:45
- Nahlásit
Jestli plánujete nějaký trénink, zkuste to na sobotu ráno. Díky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 10:52
- Nahlásit
isdpch
Modrej říkal, že bernardýn-obřík je sice krapánek větší, ale v zásadě hodný. Váhám. Jednak zase bude pálka do rodinného rozpočtu tohle živit a za druhé bych nerada řešila zašlápnuté šeltičky.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 10:55
- Nahlásit
Biluška
Jednak zase bude pálka do rodinného rozpočtu tohle živit a za druhé bych nerada řešila zašlápnuté šeltičky.
Tagže f podstatě ušetříte.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 11:05
- Nahlásit
isdpch
Máme se celkem dobře, jinými slovy eště to se mnou nešvihlo. Kupodivu teda, bo včéra to vypadalo, že to se mnou mikne . Jak se maj voni? Ňáká nová progresívní choroba?
Bernardýni činaný jsou, zejména když jsou větší než medvěd grizzly v nejlepčích letech
Jisťéééé! Takovej bernardýn zvící stodoly je uš to poslední, co mi chybí ke štěstí!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 11:07
- Nahlásit
isdpch
Za nejtěžší při výcviku považuje Milan Kozák naučit psa poslušnosti. "Spoustu věcí se naučí každý pes a často se stává, že to předvede, jen když má náladu. Policejní pes musí poslechnout na slovo a vždy, když je to potřeba. V akci jde nejen o jeho život, ale i o život psovoda," upozorňuje kynolog.
Kdyby to tam teď nenapsali,budu navždycky nepoučená.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 11:19
- Nahlásit
isdpch
.... no vyzvednout si to nepudu
To máš jedno, když si to nevyzvedneš tak oni to stejně považují za doručené
co Brajena ?
Stojí proti zdi a prohlíží si omýtku . Normálně se jí zavírají oči a ona má strach si lehnout. Nebo ji to možná bolí když leží, co já vím. Prostě spí ve stoje . Jsem domluvená s vetem na zítra ráno
Odpoledne ještě zkusím poslední šanci. Pošlu Tomáše ať jí vykope hrob, to zatím pokaždé zabralo. Cassi měla hrob vykopaný dva měsíce a králice Sandy dokonce skoro rok
esi se před sednutím nekoukne, tak jsou na odpis všechny včetně Lilátka a dětí
No dobře, ale na druhou stranu když přilehne sousedku při krádeži kolíčků tak to bude plus ne?
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 11:24
- Nahlásit
ať se taky trochu vzděláte
Jéé, toho znám, chodí na chat. A má chovku NO Mineo
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 11:25
- Nahlásit
Biluška
No dobře, ale na druhou stranu když přilehne sousedku při krádeži kolíčků tak to bude plus ne?
Halt si budou muset děti a čoklí hlídat, gde je a esi si náhodou nechce dadnout, no!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 11:32
- Nahlásit
Biluška
To je smutný s Brajenou, jestli jí to bolí, i když leží, asi bych ani tu poslední alternativu nezkoušela - vždyť i kdyby žila dál, bez bolestí a na pohodu to nebude, ne? Nebo že by kopaný hrob způsobil, že se vzpamatuje a začne fungovat zdravěji? Já ti nevim.
isdpch
To s tou páteří je určitě Berechtěv. Měl bys ještě vysondovat, jestli nemáš zánět duhofky v oku, to k tomu patří taky. já už sem zánět duhofky měla na vánoce - heč!
|