| Autor |
Zpráva |
aren
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 21:45
- Nahlásit
Dobrou noc, lidičkové
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 21:48
- Nahlásit
aren
Uff, tak to tedy všechna čest
no to si nejsem jistá-myslím,že je to spíš neschopnost donutit makat ty druhý.Plot byl máček,vždyť už jsem postavila půl baráku,ateliér,krb s obloukem.................prostě ,když něco chci,tak si to udělám sama.Oblíbená historka:Pokládám dlažbu v předsíni a muž z gauče volá-"a kdy po tom budu moct šlapat,miláčku?"
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 21:49
- Nahlásit
jablunka
takbrou noč
taky brou moč
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 21:52
- Nahlásit
Neessi
Tě k nám vezmu na melouchy . Taky jsem dneska štípala třísky zatímco se chlap koukal s dětma na Asterixe . No řekněte mi lidi, na co ty samečky vlastně máme? Akorát na opravu auta je dobrý (ale zase se využívá často )
Dobrou s kobrou.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 22:14
- Nahlásit
no koukám že všici už už jsou v postýlkách u svých miláčků
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 22:17
- Nahlásit
želva
no koukám že všici už už jsou v postýlkách u svých miláčků
já ne, páč můj miláček je v postýlce na kolečkách
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 22:26
- Nahlásit
overgod
joooooooo
no já toho svýho mám v robotě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 07:36
- Nahlásit
Dobré ráno. Kde jste všichni?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 08:08
- Nahlásit
Biluška
Tady...To je zasráno...
jablunka
Jasný,nigdo ze mě nic nedostane
Já vím,pani,jako hrop,jako hrop Vám pak řeknu,jo?
overgod
já ne, páč můj miláček je v postýlce na kolečkách
No a gde je problém??? Naopak f tom spatřuji různé výhody,třá se můžete f pohodě dovézt k ledničce nebo na jiná důležitá místa
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 08:15
- Nahlásit
isdpch
čest práci
A rukám klid si zapomněl dodat!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Zář 2007 08:19
- Nahlásit
davidkova renata
Tady...To je zasráno...
Pani, co jste to měli za událost doma?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 08:21
- Nahlásit
Tinta76
Pani, co jste to měli za událost doma?
Ale,asi mi vypadla pomlčka,no...F tom fofru,pani Helejte co béte píct dneska?Štrůůůdl počítám nevydržel bo ste nedala na mý dobrý rady
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 08:23
- Nahlásit
davidkova renata
To je zasráno...
Nevím jak u vás paní,ale tady Brajena zopakovala akci "poser celou chodbu a pak to rozšlapej" . Ta její stařecká demence už mi fakt jde na nervy. Navíc nějaký pilný mysliveček od brzkého rána střílí v lese hned za barákem takže mám strach pustit psy. Sice mají své slušivé červené šátečky, ale bůhví co je to za vola. Takže jsou v baráku a nemůžou ani na zahradu, bo náhoda je blbec. Vzhledem k tomu, že ten magor střílí do všech světových stran tak na tu zahradu radši nejdu ani já
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Zář 2007 08:23
- Nahlásit
davidkova renata
no nevydržel dlouho, musela jsem upíct ještě jeden, dík za připomenutí, hnedle doma zadám úkol - nastrouhat jabka - to je totiž na celé té procedůře nejsložitější a nejnamáhavější úkon
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 08:26
- Nahlásit
Tinta76
hnedle doma zadám úkol - nastrouhat jabka - to je totiž na celé té procedůře nejsložitější a nejnamáhavější úkon
Proč je strouháš? Já už je roky pouze nakrájím na plátky. Pochopitelně od oka, jenom tak zhruba. Jak se to peče tak ty jabka se úplně rozpadnou a je to stejný efekt jako když jsou nastrouhané. Proboha lidi, myslete trochu efektivně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 08:28
- Nahlásit
Biluška
zopakovala akci "poser celou chodbu a pak to rozšlapej
No to je ale blbá akce,to uznávám a cejtim s váma bo ne každej by tohle dlouho vydržel.Já například nevim,v celým bytě mám koberce,takže si to nějak neumim představit
Navíc nějaký pilný mysliveček od brzkého rána střílí v lese
Třá to nejni mysliveček,třá je to nějaký pofstání,ted je toho všude plno a vám to uniklo
Tinta76
nastrouhat jabka - to je totiž na celé té procedůře nejsložitější a nejnamáhavější úkon
To ste řekla naprosto přesně,pani,proto já ho moc nedělám bo to nesnášim a zadat to nejni komu
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Brýýýý rááááánko fšem....
davidkova renata
Já vím,pani,jako hrop,jako hropVám pak řeknu,jo?
Hrop asi někomu brzo vykopu! Ten hajzl bílej si kvůlivá tomu bambusu vylezl i na skříňku a dal se do něj znova!Teď už ho nevskřísím!
|
Lola1
Člen |
- Nahlásit
Ćus baby-kolegyně, dnes jsme tu po ránu, vidím, že vaříte. Taky se chystám na jabka, přesně to vytihla Tinta76, jj to je nejsložitější. Ale u nás to bude žemlovka, bo jsem koupila moc rohlíků.
Jinak mám dovču a užívám si pod deštníkem. Gerrymu je to jedno, hlavně, že jsem doma. Dnes se chystáme do Stádlce na řetězový most.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 08:32
- Nahlásit
Biluška
nějaký pilný mysliveček od brzkého rána střílí v lese hned za barákem
Nám už třetí den taky!!!Asi vezmu traverzu a půjdu to těm myslivcům vysvětlit!A vidličku pro jistotu taky,páč sou to hovada drajvový.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 08:33
- Nahlásit
jablunka
Hrop asi někomu brzo vykopu
Udělejte ho vječí,plííís,já tam někoho přihodim,tak at je to při jednom bordelu
Hajzla zkuste vykastrovat bo to je prej řešení na fšecko
Lola1
čus ségra ,ty žiješ jo? .No holt dovolenou si musíš umět naplánovat .Já kupříkladu neměla žádnou ,abych jako nepropásla ten nejvhodnější čas
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 08:36
- Nahlásit
davidkova renata
Udělejte ho vječí,plííís,já tam někoho přihodim,tak at je to při jednom bordelu
Jasně, ale ještě musím do OBI pro vápno.
Hajzla zkuste vykastrovat bo to je prej řešení na fšecko
Na to dojde stejně,páč kulka neslezla ani po hormónech. Ale zasejc pak bude mít klidnější štěňata.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 08:38
- Nahlásit
zdravím všecky na foru
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 09:08
- Nahlásit
isdpch
Pane kolego vydržte, zároveň přišla se stejným produktem ještě jedna pojišťovna. Českou už mám prostudovanou, teď čekám na pojistné podmínky České podnikatelské a vyberu tu lepší Pár týdnů navíc už nás nezabije. Ta Česká nevypadá až tak špatně (rozhodně v porovnání s tím, co tady nabízela ta slečna ), ale není zrovna levná, vyplatí se jednoznačně jenom na mladé psy a navíc Českou nemám ráda už z principu.
jablunka
Nám už třetí den taky!!!Asi vezmu traverzu a půjdu to těm myslivcům vysvětlit!A vidličku pro jistotu taky,páč sou to hovada drajvový.
Vem radši i elektriku, u nich jeden nikdy neví.
davidkova renata
No to je ale blbá akce,to uznávám a cejtim s váma bo ne každej by tohle dlouho vydržel.Já například nevim,v celým bytě mám koberce,takže si to nějak neumim představit
Mášenek taky vypadá, že už to dlouho nevydrží Navíc to po celém bytě děsně smrdí ať to meju jak chci. Když přijdu z venku tak je to smrad jak v opičárně
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 09:24
- Nahlásit
isdpch
já myslel, že calvádos
servus, to je geniální. no ale jak víš, mám doma slivovicu a ta to plně nahradí.
davidkova renata
holt dovolenou si musíš umět naplánovat
Tuhle dovolenou jsem si neplánovala sama, přijela mi sestřenice, kterou celý týden rozptyluju a obveseluju, neboť má doma manžela, který leží pátý rok po mrtvici a hrabe mu, je o 26 let starší, tak si ona konečně udělala dovolenou. Fčera jsme třeba byli v bazénu, v pátek jdeme zas. Taky jsme si skočily na výlet do Františkových lázní, máme takovou rodinnou okružní dovolenou.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 09:56
- Nahlásit
Lola1
koukáš ještě na ztracení
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 09:59
- Nahlásit
Dobré ráno mládeži, včera sme byli na vycházce v modřanské rokli, došli sme na pivo na Točnou a pak zase zpět do modřan. Celé to trvalo 4 hodiny a bylo to moooc fajn. Etšě že sme měli baterky, teda že hyena měla dobrou baterku, bo bysme jinak zabloudily v bahně. V závěru jsme se rozdělily na dvě skupiny, my s Hyenou jsme se potýkaly s nejtěžší zpáteční trasou. Když jsme vylezliy v sídlišti na světlo, bylo vidět, jak velmi špinavé psy jsme dovedly. Teda eště že ti psi ve tmě vidí a umí nás najít, bo jinak bych teda to svý černý lemro v tom lese nenašla. Holky byly obě děsně běhavý (u Hyeny normál, u Marie výjimka), takže fakt parádní procházka - nechaápu, proč ste jako nešly taky.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 10:03
- Nahlásit
Gerda
nechaápu, proč ste jako nešly taky.
protože někteří musejí makat navečír a někteří i večer
mě by to vyhovovalo tak ráno po 8
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 10:10
- Nahlásit
Gerda
čau, no supr procházka, úplně vás vidím, jak vypadáte.
želva
na ztracený jsem se tentokrát nedívala, protože předchozí dva díly mě nějak nebavily, pořád jsem nevěděla, kdo je kdo. Ty jsi vydržela? Možná budu tuto neděli zase pokračovat. Co tam bylo minule?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 10:19
- Nahlásit
Ahoj lidi
Taky jsme měli včera supr procházku v bahně, ale vedla jsem pak smečku domů vysokou mokrou trávou, tak se bobíšci před příchodem domů vykoupali.
Lola1
Nazdar, ségra, jak se vynacházíš?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 11:09
- Nahlásit
Biluška
Byluško já bych potřebovala pojištění proti odpovědnosti, nebo jak se to jmenuje, když v práci něco zkazíš a jsou vícenáklady, abys to nemusela platit sama - co mám udělat, mám někam zavolat? Napsat? Poraď prosím.
|