| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:11
- Nahlásit
Garfield
Gerda
Nerozumíme si. Mě kousla ta nová, čisťounká popelnice. Ta nechtěla z rodného hnízda, od sestřiček na dvoře obecního úřadu
All
Tak mám vyřešeného toho hlídacího psa. Přijede sem nějaká jedenáctiletá ovčounka, jako na hotel, ale bude tady na dožití, jelikož se jí lidi odstěhovali do podnájmu kde ji nemůžou mít. Napřed ji dali do útulku, ale pak si to rozmysleli a vyslali tchána jako velvyslance k nám, aby dojednal podmínky. Tož jsme se dohodli
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:13
- Nahlásit
Gerda
Až se příště budeš chtít prát, měj posily, nebo se per s něčim, na co stačíš - třeba odpadkový koš, popelník atd.
Pch, sem jasně řekla, že jsem ji srolovala, ne? Mělas vidět jak fofrem se zarolovala do kombíka
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:16
- Nahlásit
Biluška
Furt mlátím na lopatky jenom se psem a přicházím o tak úžasný zážitek jako je plechovica plechová.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:19
- Nahlásit
Gerda
Neessi
Tinta76
isdpch
davidkova renata
heledte nění tohle náhodou ten barák co vněm byli Krupáci? mám pocit že jo
http://www.sreality.cz/domy-a-vily-prodej-krupa-19 74071638
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:21
- Nahlásit
želva
Želvo a seš si jistá, že byste do toho nemuseli další mega vrzit, aby to bylo obyvatelný? A jak se odtamtud dostaneš do města?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:25
- Nahlásit
Biluška
Co já vím jak hluboké to má být? Chci můdr, aby mi sdělila parametry, já to podle toho prohloubím a pojedu
Je to jedno,jak hluboké,ale jak dlouhá ta rána je-to je důležité.A pokud můžeš palec ohýbat,tak to neřeš,jen to občas olízni.A nová popelnice je skoro sterilní,ne?
Teď mi došlo-to se ještě dávají plechový popelnice?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:26
- Nahlásit
Gerda
máš maila
|
želva
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:29
- Nahlásit
Gerda
já hledám i jiné baráčky,třebas bude do té doby už fuč
|
želva
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:30
- Nahlásit
Neessi
já ci taky maila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:32
- Nahlásit
Neessi
díky za mail, hbitě jsem odpověděla
Nemůžeš Bilušce ten prstík zašít? Mohla bys jí na něm ušít kapsičku a ona by v ní mohla nosit piškotky pro šeltičky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:47
- Nahlásit
Neessi
To je na ukazofáčku . Ohýbat ho můžu, ale co ta úrazofka? Přece ji nebudu platit jenom tak zbytečně? Dlouhý je to přes celý prst na šířku a ještě kousek za roh
Gerda
Si blbá? By mi ty pažravé šeltie tu ruku ukousli, kdyby věděli, že tam mám piškoty
želva
Vybírej barák tak, aby byl obyvatelný. Nejlíp si sebou vzít nějakého statika, zedníka a pod., on ti řekne, jestli se en barák jenom maskuje jako barák, nebo jestli je fakt obyvatelný. Spousta jich vypadá jako že jo a pak zjistíš, že na co sáhneš, to se rozpadá. Nehledej ty levné, ty fakt většinou mají spoustu zádrhelů . Chtěj po realitce vědět jestli je ten barák izolovaný (abys neplavala jako my), prolez střechu (nejlépe po dešti), prolez sklep (taky po dešti), podívej se jestli někde neplesniví omítky ( vlez nadrzo za skříně a pod.). POkud plesniví tak jdi od toho, do toho baráku určitě někde teče. Poptej se na sousedy (ne majitele, klidně i vzdálenějších sousedů). No a pak samozřejmě topení, elektriku a pod. Stará el. se většinou musí měnit, protože ti na ni elektrárny nedají smlouvu a to taky stojí majlant.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:47
- Nahlásit
želva
http://www.reality.cz/cgi/detail?ord=G23-R20076
http://www.reality.cz/cgi/detail?ord=865-B06AD8
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:49
- Nahlásit
Biluška
Si blbá?
Nevim, možná, snad, pravděpodobně... .-)))))))
|
želva
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:51
- Nahlásit
Biluška
Gerda
díky moc ,jak za nabídku tak i za za nové informace
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:55
- Nahlásit
želva
http://www.reality.cz/cgi/detail?ord=AJB-000066
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:56
- Nahlásit
želva
http://www.reality.cz/cgi/detail?ord=K72-CHPN94
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 17:14
- Nahlásit
Gerda
no tenhle je docela slušnej.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 17:17
- Nahlásit
Biluška
Dlouhý je to přes celý prst na šířku a ještě kousek za roh
ježimankote,to je ale bebíno-tak to určitě na šití není-leda že byste to,pani,trochu rozpárala ještě po dýlce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 17:50
- Nahlásit
Neessi
Paní, ste mě teda nepotěšila Co já s tou úrazofkou? Už to platím tolik let a zytečně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 17:51
- Nahlásit
Biluška
Co já s tou úrazofkou?
Kdybys nebyla pojištěná, určitě by sis ten prstík upajcla celej, to mi věř. Kdyby sis vyhodila rameno, mohla si z toho mít 3 měsíce léčení jako já. Taky to budu hlásit na pojišťovnu )) bo mám taky úrazofku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 17:53
- Nahlásit
Neessi
no tenhle je docela slušnej.
Ten by byl docela slušnej, kdyby měl záchod. Má akorát kadiboudu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 17:54
- Nahlásit
Gerda
Kdybych si vyhodila rameno tak bych nemohla agilitit a umžela bych. Pojišťovna by ovšem cvakala tak jako tak, jelikož mám i životku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 18:02
- Nahlásit
Biluška
Ten by byl docela slušnej, kdyby měl záchod. Má akorát kadiboudu
Kadibouda nevadí, želva je statečná žena a časem si přistaví záchod. Podstatná je zahrada.
Co se životky týká, tu mám taky, i další a další pojištění a spoření. Až budu stará, budu bohatá.
Agility mě bavilo, Mařenu moc ne, schválně mi to kazila, abychom to musely běhat celý znova. Běh moc ráda nemám, spoléhala jsem na to, že bude běhat a já jí jen ukazovat kam. Běhaly jsme s malinkejma pejskama, aby neměla moc vysoký překážky a jezdily na soustředění do Brna k Olině...teď nevim, jak dál, v Praze nás učila Martina Podešťová.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Zář 2007 18:06
- Nahlásit
želva
heledte nění tohle náhodou ten barák co vněm byli Krupáci? mám pocit že jo
též mám takovej pocit ...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 18:08
- Nahlásit
Neessi
Hele,dochtor,sem dneska ňáká scíplá,nevíš co mi je?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 18:15
- Nahlásit
Gerda
No dál k Martině přece Nebo už nebydlíš v Praze?
spoléhala jsem na to, že bude běhat a já jí jen ukazovat kam.
Kdybys věděla jak často ten názor slýchám
, i další a další pojištění a spoření. Až budu stará, budu bohatá.
Nechci ti kazit radost, ale bohatá bude pojišťovna, nikoliv ty. Jestli máš zájem a chvilku času tak mi do mailu písni základní info o daných pojistkách a já ti spočítám co k stáru dostaneš.
Stačí mi vědět - pojišťovna, datum počátku, datum ukončení, kolik měsíčně platíš, jaké jsou limity plnění (v případě úrazu, smrti a hlavně dožití).
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 18:31
- Nahlásit
Biluška
Nechci ti kazit radost, ale bohatá bude pojišťovna, nikoliv ty jak to??? mi slibovali, jaká budu spokojená důchodkyně!!! teda pokud se důchodu dožiju
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 18:47
- Nahlásit
Jimmi
Mi to taky mejlni, taky ti to spočítám . Pojišťovny holt slibují, to už k nim tak nějak patří
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 18:51
- Nahlásit
jablunka
Hele,dochtor,sem dneska ňáká scíplá,nevíš co mi je
Vim.To 15letý výročí tě zmohlo-14 dní nic,jen rutinní makačka doma,děti,psi,barák a pak najednou takovej nářez.
A navíc to scíplý počasí k tomu.
Hele,kdyby ten tvůj donšán odjížděl a vzal si s sebou i všechny děti aspoň na týden,tak bys nebyla tak scíplá,že jo?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 18:56
- Nahlásit
Biluška
bohatá bude pojišťovna
No jistěěěěěěěě!!!!!Proč by to asi dělala ta pojišťovna?Z lásky k bližnímu svému?Taky ročně platím na pojistkách cca 50táců a vim,že z toho budu mít velký houno,jenže když čék podniká,tak mu nic jinýho nezbejvá,než živit pojišťovny.
|