| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 21:30
- Nahlásit
davidkova renata
Vynech šunku,tlusťochu
Co je na nich jako tučnýho???? Jako gde???Dyk je tam akurát kůže a kosti
Nezdá se vám pani, že mou šunku srážíte oproti vepřovým nožičkám, notabene kilu vepřových nožiček?!
Co se týká vystoupení operního pjefce, potom vězte, že až vám zpívnu já, budete plakat taky a mnohem víc než Amanda.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 21:34
- Nahlásit
želva
SUPROVÝ TO JE
To jo,ale ty to laskavje nezkoušej!
Gerda
Nezdá se vám pani, že mou šunku srážíte oproti vepřovým nožičkám, notabene kilu vepřových nožiček?!
Klíííd,pani,to je normální jef,hladoví lidi bejvaj přesně taghle fsteklý a nedůtklivý,to znamená,že už hubnete
že až vám zpívnu já, budete plakat taky
Pro vás platí to samý co pro želvu
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Zář 2007 21:39
- Nahlásit
Ten štrůdl tak strááášně voňá! Akorát teď nevim, esi ho mám načnout
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 21:41
- Nahlásit
davidkova renata
MUSÍM ZÍTRA NA HOUBIČKÁCH,JÁ TADY ŘVU JAK MALÁ I TOHO VIDEA
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 21:42
- Nahlásit
Tinta76
Akorát teď nevim, esi ho mám načnout
Já bysem ho nenačínala bo je to škoda!Já bysem ho dala do vitríny a koukala bych na něj .Navíc esi se načne,nejspíš se sežere a vy ho budete muset píct něgdy znova
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 21:43
- Nahlásit
želva
Jo,je to bezva,já měla husí kůži.
Ale zpívat stejně nebudeš!!!!!!!!!!!!!!!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 21:46
- Nahlásit
davidkova renata
NECHCEŠ SE PŘIDAT ZÍTRA?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Zář 2007 21:46
- Nahlásit
davidkova renata
a sakra, tak to mě nenapadlo
Jdu se psama a do hajan, ráno moudřejší večera
Tak dobrou ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 21:48
- Nahlásit
želva
Vypni ten capslóóók,ty jantare .Ne,jdu makat a nevim gdy se probudim.Chvílema doufám,že už nikdy...
čus
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 21:51 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
davidkova renata
aha,tak to ti nezávidím,dobrou,já mám ještě od 22.30 do 2 ráno golf mužu ,tak chci jukat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 21:52
- Nahlásit
To je děsné, tady člověk hoďku lochtá vlnky ve vaně a pak to nestíhá dočíst
davidkova renata
Brajence musíme vybrat echt psa, žádného Ferdu . To musí být zvíře zvířatové. Snad se nám poštěstí,aby měl alespoň polovinu vad co ona Dysplazka, luxace a nějaké to onemocnění vnitřních orgánů je základ.
Každý do rána povinně alespoň jeden návrh,ale pořádnej
Neessi
Kdyby jenom cemr Heleď, já ti řeknu co mě nebolí jo? Nebolí mě vlasy, tím ten výčet zhruba tak končí. Ale všechno je to od páteře. No, možná ty achilovky od páteře nejsou, ty jsou možná od agility, ale jistá si nejsem
K tomu štrůdlu - včera jsem přišla na skvělé zdokonalení buchet dusivek (v Práglu se jim tuším říká honzovky). Sem spěchala, jelikož při povodních není moc času na nějaké vyvařování. To tady ostatně není nikdy. Jenže uklohnit jsem je musela, neboť mi něco říkalo, že nám vypnou proud a vodu a že zůstaneme bez jídla. Když teda nepočítám studené potraviny v ledničce a ty Mášenkovi nikdy nevydrží dlouho. Mé kuchařské výtvory jsou přece jenom trvanlivější . No a jak jsem neměla ten čas tak jsem se odmítla plácat s jednotlivýma buchtama. Půl těsta jsem nalila do pekáče, pak jsem tam naplácala vrstvu povidla (jde to dost blbě, lepí se to ) zalila to druhou půlkou těsta, nahoru jsem flákla pár švestek, páč nevím co s nima a vrazila to do trouby. Trošičku to tam nabobtnalo, no alespoň je toho víc a bylo. Chutná to stejně, možná ještě trochu lépe a stráví se u toho desetina času . Ještě budu muset domyslet jak tam dostat ty povidla nějak efektivněji
Venku začalo zase pršet, jdu čekat jestli kolem proplave něco zajímavého. Včera jela jenom rozpadlá psí bouda, nějaký plevel a jedna pánská bota. Beru hrábě, abych to když tak chytla a budu čekat až kolem pojedou diamantové náhrdelníky a zlaté řetízky.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 22:00
- Nahlásit
Biluška
Včera jela jenom rozpadlá psí bouda, nějaký plevel a jedna pánská bota. Beru hrábě, abych to když tak chytla a budu čekat až kolem pojedou diamantové náhrdelníky a zlaté řetízky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 22:07
- Nahlásit
Biluška
Ježiš pani, to vaše povidlový výtvoro musí bejt dobroučký!
Kdyby kolem vás plaval milionář, chyťte mi ho prosím, nejlépe kdyby plaval i s bratrem a bohatou tetičkou ze západního Německa, jo?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 22:09
- Nahlásit
Gerda
nechceš toho mího,heled barák bude mít a jistě i tebe a je mu jedno jestli máš psa nebo nemáš
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 22:12
- Nahlásit
Gerda
Kdyby kolem plaval milionář tak si ho nechám ale budu velkorysá a bratra ti přenechám
želva
Já ti říkám furt, zbav se ho, dokud je čas.
Jdu spát, dobrou s kobrou
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 22:30
- Nahlásit
Tak pust přímej přenos,taky to céééém vědět
davidkova renata
ale on nepochopí,že potřebuji kromě bydlení v baráku( jako el,voda,palivo,teplo,wc a spo.)že potřebuji pro psy pořádnou zahradu aby se tam mohli blbnout,( i když budou choditz ven na vychajdu)jemu by stačilo že bysme měli asi tak 20m2 a nic víc- no magor,jsem mu to trochu vysvětlila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 22:48
- Nahlásit
Tak děcka, nám už vybrali posledního vyvolenýho, tzn do hodiny budu moct odejít z práce - teda aspoň doufám - jste tu ještě někdo?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 06:45
- Nahlásit
Biluška
hele, buchty, to je dobrej nápad, to zkusím. No a nešlo by tam dát lžičkou takový povidlový bobky? To by se nemuselo pracně rozprostírat. Jo a děláš mi chutě po ránu nebo je ještě noc?
Gerda
Kdyby kolem vás plaval milionář, chyťte mi ho prosím, nejlépe kdyby plaval i s bratrem a bohatou tetičkou ze západního Německa, jo?
Kdyby něco takovýho šikovnýho plavalo, copak milionář, ale kdyby byl blbej, co s ním? Něco hezkýho a hodnýho (tím nemyslím až blbýho) by se mi hodilo pro dceru.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 07:24
- Nahlásit
Biluška
Nebolí mě vlasy, tím ten výčet zhruba tak končí.
hmmmmm.Tak to sme na tom skoro stejně.Mě teda ještě nebolí řasy a to,co už asi stejně brzo z těla odpadne,bo to dávno necejtim.Ale myslim,že Davídková je na tom hůř,bo tudle ji bolely i ty vlasy.No tady je rada jednoduchá:Tak víš co,jeď do Pelhřimova,tam je krematórium,pořádně si ho prohlídni,ať víš,do čeho jdeš,Bedřichu.:lol ale toho maila stejně můžeš poslat)
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 07:33
- Nahlásit
želva
ale on nepochopí,že potřebuji kromě bydlení v baráku( jako el,voda,palivo,teplo,wc a spo.)že potřebuji pro psy pořádnou zahradu
Proč by to měl chápat?Tak ať koupí zahradu a ten zahradní srub na ní si necháte postavit .Vždyť ty malý sruby(jsou to skládačky i s kuchyňkou,sprchovým koutem,WC,2 místnosti + podkrovní ložnice) stojí 200 tis.Topit můžete v krbových kamnech dřevem,který nasbíráš na procházkách se psama a máš všecko,co potřebuješ.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 08:34
- Nahlásit
Brýýýýýý ráááánko fšem........
Fčera sem přerušila spojení,páč se mi vrátila drahá půle a ňák už nebyl čas na nic.Na dnešek mají děti a já slíbenej výlet,prej překvapení! To úplně strašně nenávidím!!!Už ste něgdo viděl samečka,aby překvapil příjemně.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 09:35
- Nahlásit
jablunka
Už ste něgdo viděl samečka,aby překvapil příjemně
Já! Překvapivě si o dva dny protáhl rekonvalescenci v nemocnici, kde ležel po násilném odejmutí zubů moudrosti. Asi usoudil, že doma nemá koho citýrovat a sestry eště nepřišly na to, že je jen obyčejnej prevít.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 09:48
- Nahlásit
jablunka
Paní, soucítím s vámi
davidkova renata
Paní, mě nikdo nenapadl . Jak jste na tom vy? Musíme sebou hodit, ona nebude hárat věčně Neměli bysme založit téma s výzvou "hledáme ženicha" ?
Žádný milionář kolem neplaval Takže zase nic holky, budem se muset spolehnout na vlastní zdroje.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 10:19
- Nahlásit
Dobrý ránko,
Biluška
nemáš náhodou předvádět tu svojí smečku v Brně?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 10:33
- Nahlásit
Pentas
nemáš náhodou předvádět tu svojí smečku v Brně?
Mám. Jenže jedna má zlomenou nohu, druhá v uchu díru 0,5 x 1 cm a třetí chytla jakousi plíseň a slezly jí všechny chlupy na pérdeli a krom toho už týden kašle. Tak koho mám vystavovat Leda bych mohla sama sebe a to bych asi neuspěla
Buď zítra, nebo v pondělí se stavím pro ty křáky, budeš tam? S jakou cenou mám tak +- počítat? Jak hustě se ty křoviny musí nasázet? POtřebuju to tak, abych neviděla na semetriku (a ona na moje psy ) a zároveň, abych tam nenechala celou výplatu. Ten plot má tak 30 metrů, osázet se musí asi 20, zbytek už je. Vyber nějaké křovíčko, co poroste hodně rychle, ale není jedovaté.
Z těch růží bych prosila "ramblery" a kdybys sehnal "rambler Goldfinch" tak by to bylo úplně nejlepší Jsem ho našla v jednom časopise a je mooooooc čananý. Pak bych potřebovala pár velkokvětých růží a pár záhonových, nejlépe červených, nebo růžových . Pochopitelně levných, ale to snad ani nemusím zdůrazňovat
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 10:41
- Nahlásit
davidkova renata
Já se taky bavim, a už se vyjádřil?
Pani, nevim přesně gdo a k čemu, tak mi za tim oučelem vjenujte mejl, SZ, SMS, nebo vyšlete kouřový signály.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 10:47
- Nahlásit
Biluška
Paní, soucítím s vámi
Moc vám děkuji.paní,ale ňák to nejni nic platný,asi nebudu schopna pozřít oběd,jak sem na nerf! Ale zasejc je to nová metóda hubnutí!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 11:11 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Brýýý ráno fšicííí i když popravdě nevim co je na něm dobrýho
Biluška
Tak pani,váš recept na bochte je,jak taky jinak,dokonalej .Gdo by se s tim crcal,že jo..Jinak podobným způsobem se dá připravit aji sekaná,prostě to plácnete fcelku do pekáče a dáte píct,páč na co se mazat se šiškama,dyš se pak stejně musej krájet.A taky bramborák,postup je stejnej bo dělat z toho placky a smažit je složitě jednu po druhý je nesmysl!
K výčtu chorob dneska můžu přidat další potíž,doted asi latentně skrytou.Krom toho,že mě bolej i vlasy a zuby ,který mám už léta vytržený,sem se ráno probudila aže jako fstanu.Omyl,hlava se mi motala jak na prodloužený jízdě na lochnesce .Předklonit se nejde,bo padám dopředu,asi voda v hlavě bo co .Tagže sem vyhodnotila,že pěšky toho čokla asi nevyvenčim a vzala sem za sklepa kolo(nemáme tam vodu,ale kola ).To se ukázalo jako dobrej nápad bo sem se půlky cesty vo něj vopírala místo berlí a f Oboře naň nasedla.Kupodivu se mi hlava nemotala bo při jízdě koukám zásadně vytřeštěně před sebe,jelikož moje jízda na kole je srovnatelná s mojí jízdou f autě .Bohužel po džampnutí s kola se obtíže vrátily .Nevim co mám dělat bo uklízet třá f práci a jezdit při tom na kole asi nepude .No nic,kouknu,kdy mi to jede nach Pejřimof.
Jinak s Brajenou je to teda dost průser bo moc času nezbejvá a tady se nigdo nesnaží nám pomoct .To se dalo čekat!!Lidi sou závistiví a nepřejou nám úspěch!!Třá poplave nějakej kandidát vokolo,budte ve střehu!Hlavně nevytahujte žádný lidi bo ty sou k ničemu!Pokud by to byl milionář,poznáte ho podle toho,že poplave na jachtě,tagže klíííd.
rosnička
nevim přesně gdo a k čemu
Jéééžiš vy ste tupá,pani No přeci von a k tomu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 11:16 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
davidkova renata
Jinak s Brajenou je to teda dost průser bo moc času nezbejvá a tady se nigdo nesnaží nám pomoct
Tak ji nakrejte rovnou pekáčem,pro štěkaný se vám lidi budou vracet.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 11:17
- Nahlásit
jablunka
Tak ji nakrejte rovnou pekáčem,po štekný se vám lidi budou vracet.
To je fakt,ale my sme teprf začínající chovatelky
|