| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 11:19
- Nahlásit
davidkova renata
my sme teprf začínající chovatelky
Pani,fšechno je jednou poprvý!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 12:43
- Nahlásit
davidkova renata
Mě se zdá přece jenom lepší nakrýt ji Garfíldem. Z toho co máme na výběr je nejlepší. Musíme věnovat větší pozornost databázi svých krycích psů
Garfield
Kde jsi? Vyřiď psovi, že do týdne přijedem. Zavolám na veterinu, vezmu Brajenu na stěry, abysme měli jistotu a startujeme auto k vám
davidkova renata
Předklonit se nejde,bo padám dopředu,asi voda v hlavě bo co
To zní taky dobře, možná je to nakažlivý, Nýný to od vás chytne a použijeme to v línijích
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 12:54
- Nahlásit
Biluška
možná je to nakažlivý, Nýný to od vás chytne a použijeme to v línijích
No a kdyby nechytla, mužete do línyjí použít Davídkovou.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 12:58
- Nahlásit
davidkova renata
Jéééžiš vy ste tupá,pani No přeci von a k tomu
S první částí se ztotožnim . Hele, ale tak zlý to se mnou nejni, bo už (asi jenom teda) vim gdo a k čemu . Mejl.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 13:01
- Nahlásit
Biluška
Nýný to od vás chytne a použijeme to v línijích
no jak píše Rosnička,dyby to nevyšlo,můžete chovat na mě bo tak dorasenýho čokla stejně nenajdem Zatim mi vyberte nějakýho krycího psa teda.
rosnička
vim gdo a k čemu.
no konečně
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 15:24
- Nahlásit
davidkova renata
hlava se mi motala jak na prodloužený jízdě na lochnesce.Předklonit se nejde,bo padám dopředu,asi voda v hlavě
Přestaň se cpát tím Modureticem-už jsem tě varovala,ale ty jsi nepoučitelná a chceš se stát první žijící mumií asi,bo co.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 16:04
- Nahlásit
Biluška
tak zítra jsem doma až k večeru a v pondělí jdo na bronchoskopii nástup v 8 ráno a jestli se neproberu tak máš po křákách.
Neessi
paní dochtor ,jak moc to bude nebezpečné?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 16:47
- Nahlásit
Pentas
jak moc to bude nebezpečné?
pro isdpch by to bylo smrtelné,ale normálně je to jen hnusný a člověka pak škrábe v krku.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Zář 2007 17:53
- Nahlásit
Hlásím, že štrůdl je bezpečně sežranej, ještě jsme si k tomu uklohnili puding ... vejlet se nekonal, bo tady celej den "chčije a chčije řikal děda"
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 17:57
- Nahlásit
Tinta76
Hlásím, že štrůdl je bezpečně sežranej,
Tinta, to není moc prozíravý, s tim štrůdlem. Dybys ho skovala pod poklop jak Sněhurku po smrti, moh Ti vydržet navěky. Takhle abys zase pekla... a znova ....a ještě jednou..........
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 18:06
- Nahlásit
Neessi
Přestaň se cpát tím Modureticem
Žádnej sem neměla ty chytrá a sem zvědavá ,jak to zdůvodníš teď!
rosnička
přesně todle sem jí radila večír!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Zář 2007 18:06
- Nahlásit
rosnička
no vona Renča mi to radila, jenže ... bylo to silnější než já
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 18:40
- Nahlásit
Chuděrka pumička dneska strašlivě trpěla. Představte si, že jsme měli tři obrovské krabice plné tenisáků, plný strom tenisáků, plné kýble tenisáků a ANI JEDEN jsme jí nehodili. Zoufalá pumička na nás neustále štěkala, říkala :" házej, házej. Je můj, házej" a my pořád nic Furt jsme si je skládali do těch pitomých bedýnek a nic jsme jí nehodili. Tak si jeden ukradla, že si s ním bude hrát sama. A ten zákeřný tenisák se jí rozpadl v hubě, vypustil šťávu a vyklubalo se z něj pitomé jabko, které ona nerada
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 19:53
- Nahlásit
Biluška
Pošlu na vás Srstku aji s Kubišovou!Taghle tejrat pumičku!
Hele,koukněte na příspěvek vod Bely f tématu kentauřííí a podobný potfory.Tim by se Brajena nakrej dala,ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 19:56
- Nahlásit
Pentas
Tak změna plánu, přijedu v pátek.
Zjistili jsme totiž, že nutně potřebujeme kočku, takže ségra nám jednoho kocoura vyzvedne v útulku a v pátek přiveze. Tudíž pojedu v pátek do Bruntálu a vezmu to přes Habeš
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 20:01
- Nahlásit
davidkova renata
No hrůzostrašnej je, vo tom žádná . Otázka je jak je na tom geneticky. Chápejte, takové línije musíme tvořit s rozmyslem, né to nakrýt prvním kdo se nám líbí. Zeptejte se Nadbůcha, on vám to potvrdí. Musíme prostudovat rodokmeny, porovnat předky, ujasnit si co chceme předávat dál (pochopitelně, že sqělý zdravotní stav a bílý znak na pravé přední) a tak. Si říkám jestli bysme neměli jít napřed na školení k odborníkovi, abysme něco nezkazili
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 20:02
- Nahlásit
Biluška
Zjistili jsme totiž, že nutně potřebujeme kočku
A co puma??????Dyk jí zakousne!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 20:06
- Nahlásit
davidkova renata
A co puma??????Dyk jí zakousne!!!
Puma si zvykne, je učenlivá. Větší strach mám z Lilátka. Nebo spíš o Lilátko. Nebudeme mít žádné malé koťátko, ale největšího kocoura co v tom útulku bude, jestli mu to blbé Lilátko naběhne pod drápy tak si užije . Kocour nebude domácí, kocour bude chlívový a půdový jelikož s přicházejícím podzimem tam přicházejí i myši. Domů kočku nechci, nejsem sebevrah.
Taky jsem zjistila, že už nejspíš nechci lakeňáka. Jsem to konzultovala s pár lidma od fochu a všichni mi tvrdí to samé - lakeňáci jsou na vymření a tudíž se chovají příbuzenskou plemenitbou. Vlivem toho by to mohl být značný přínos jak do línijí, tak do kapes veterinářů. Tož si to asi rozmyslím a buď skončím u útulkářů, nebo u erdela.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 20:13
- Nahlásit
Biluška
Otázka je jak je na tom geneticky
No asi bude dost živataschopnej a přizpůsobivej...nevim ,esi se nám to hodí..
Musíme prostudovat rodokmeny, porovnat předky, ujasnit si co chceme předávat dál
To je moc složitý,uděláme to podobně jak vy s těma buchtama dneska
Vlivem toho by to mohl být značný přínos jak do línijí,
No pokud by to nebyl přínos do [b]našich[b] lííínijí,tak je to samosebou vo ničem!
Sem viděla něgde,nevim už zas gde(ten němec mi už vážně se..e! ) pěkný NO,jeden dokonce asi roční,druhej s PP,asi 6 let.Mám zapátrat?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 20:19
- Nahlásit
Biluška
Sem si vomylem fspomněla
http://www.volny.cz/utulek-melnik/index_soubory/Pa ge398.htm
Dole,pani vlevo
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 20:33
- Nahlásit
davidkova renata
Sem si vomylem fspomněla
Dole,pani vlevo
Zvážila ste to dobře?
Todle přeci nemužete šoupnout do línyjí: má to fšecky nohy, voči, ani na svrap to nevypadá ......eště béte mít fádně zdravý a normální štěňata!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 20:34
- Nahlásit
davidkova renata
Sem si vomylem fspomněla
Dole,pani vlevo
Jste se zbláznila paní? Dyť to není vůbec mutant. Přece nedáme Brajenku nějakému obyčejnému vlčákovi?? Vám říkám, to musí být echtmutant
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 21:04
- Nahlásit
Biluška
Jéééžiš,ale já myslela jako pro vás,na hlídání,místo lakeňáka!!!Do lííínií sou samosebou na houno!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 21:15
- Nahlásit
davidkova renata
Jó tak to jó . Na hlídání nevím, zvažuju spíš toho erdelka, nebo něco podobného. Na útulkáče už nějak nemám odvahu , to by mě musel obzvlášť chytit, abych do toho šla. Průšvih je, že v tom útulku mi o tom psovi nikdy neřeknou pravdu. Nakecají cokoliv, jenom aby se ho zbavili
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 22:19
- Nahlásit
Biluška
nutně potřebujeme kočku
Místo tenisáků?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 09:14
- Nahlásit
Lola1
Né, kočka bude na myši a jiné záškodníky. Tenisáků máme tři stromy a pumu uvádějí do zuřivosti .Dneska budeme pokračovat tak se asi zblázní úplně
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 09:33 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
ahoj lidičky
tak jsem včera vyrazila s Dastym,sindy a jéňou do šárky na houbičky.
Houbičky jsemn našli,viděli jsem srnky i s miminem a psy lítali jak paka,pořád hledali klacky a sindy hledala myšičky,já jim říkala '' místo abyste hledali myšičky a klacíky,tak hledejte houby'' ,jsem marně vzpomínala na vaše rady jak naučit psy hledat houby,ale na žádnou si nevzpoměla
no lítali jsme v šárce asi 4 hodiny i viděli jsme jiné houbaře,ale byli jsme lepší:
1 veliká bedla,fakt pěkná,několik hříbku a mali bedličky
foto není
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 10:23
- Nahlásit
želva
1 veliká bedla
Potvrzuju. Tu bych snad našla i já, kdyby byla o číslo větší, mohla ji želva nosit místo deštníku.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 10:34
- Nahlásit
Vážení,
tak konečně jsem odhalil nelegální činnost na jednom nejmenovaném diskuzním foru. Jako čestný občan této země jsem tedy podniknul vše, co bylo nutné a správné. Věřím, že tento počin bude i satisfakcí pro ty, jež byly nestoudnými praktikamy nuceni přejít diskutovat na forum jiné
|
aren
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 10:41
- Nahlásit
overgod
Někdy z tebe padaj dobré myšlenky, ale myslím, že vpodstatě jsi pořád stejně zlomyslný.
|