| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:28
- Nahlásit
Peču štrůdl. Můj první. To jsem zvědavá jak todlencto dopadne
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:28
- Nahlásit
Neessi
Hele, vidim křemenáče ! Anebo to sou halušky z hladu.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:31
- Nahlásit
Gerda
mi ten kefír chutná
tak to mně zase neé-to bych vrhla bílou obloukovou šavli,bo mlíko a jeho sraženiny nemůžu.Jinak cottage snídám s(50g) žitným chlebem(Vitalita) běžně.Je fakt,že pitný režim mám ukázkový-3 litry denně(Korunní + káva+ bylinkové čaje + občas červené vínko)
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
rosnička
Taková jako rozkochanost, nó.
To je ale pjekný ne? Pani, to máte recitovat ňákýho klasika, dyš ste v tý rozkochaný náladě - nebo eventuálně byste mohla sama poskládnout nějakou ódu...
Tinta76
Peču štrůdl. Můj první. To jsem zvědavá jak todlencto dopadne
Mňam! Hlavně aby tam byly voříšky, hoooodně jablek, spousta cukru a taky skořice, pani, skořice je děsně důležitá, tu tam nesmíte zapomenout dát!
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Kolegyně, kolegyně, bomba. BRAJENA HÁRÁ
Bože ,pani,nebesa nás vyslyšela!!Sem uplně hin!Už sem v to ani nedoufala,až se prokysličim,zkusim něco vymyslet,ale to musí bejt NĚCO ,pani! .Nejrači bych jí nakryla Akélou nebo pumicí,ale něco mi řiká,že to neklapne .Helejte,co ten Garfíííld? .Co vodbornik,nemá nějaký eso v rukávu?bože to sou starosti,todleto...já vám řeknu,je to řehole ta plemenitba .Co ten malej jork na kšírách u nás v baráku?
Sem úplně rozrušená,nemůžu se ani fstekle vyjádřit k Neessinejm křemenáčům a chutnejm rýžovejm polystyrenům,na kerejch sem živa
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:32
- Nahlásit
Neessi
pani, ale pěkný houby u vás rostou ... u nás je to samá babka a poddoubák
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:32
- Nahlásit
Neessi
Je fakt,že pitný režim mám ukázkový-3 litry denně(Korunní + káva+ bylinkové čaje + občas červené vínko)
se na ten standard taky dostanu, zítra na pochod si udělám horkej zázvor s citronem a medem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:33
- Nahlásit
Tinta76
Peču štrůdl. Můj první
Z čeho,pani?Nemyslim japka,ale těsto.Jinak dybyste tápala,Biluše má hafo levnejch a chutnejch receptůch
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:34
- Nahlásit
Gerda
Mňam! Hlavně aby tam byly voříšky, hoooodně jablek, spousta cukru a taky skořice, pani, skořice je děsně důležitá, tu tam nesmíte zapomenout dát!
Voříšky nevedem, ale dala jsem tam rozinky. Jablek moc nejni, bo mi skoro jedno celý v nastrouhanym stavu snědla Kytka
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:35
- Nahlásit
Gerda
To je ale pjekný ne? Pani, to máte recitovat ňákýho klasika, dyš ste v tý rozkochaný náladě - nebo eventuálně byste mohla sama poskládnout nějakou ódu...
To je! Projevuje se to tak, že si ZPÍVÁM U PRÁCE (u domácí, v rachotě by vomdleli) a maluju.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:36
- Nahlásit
davidkova renata
Z čeho,pani?
No si přectavte, že z těsta a nemyslete si jako, že se s tim nějak crcám ... bylo zakoupeno již rozválené v obchodě
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:38
- Nahlásit
Tinta76
bylo zakoupeno již rozválené v obchodě
To je taky to jediný rozumný, co se s těstem dá udělat, zakoupit ho.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:39
- Nahlásit
Tinta76
Voříšky nevedem, ale dala jsem tam rozinky. Jablek moc nejni, bo mi skoro jedno celý v nastrouhanym stavu snědla Kytka
Teda! To bych tam strouhla kus Kytky za tohlencto! Jinak na rozinky sem zapomnela, to je jasny, ty tam mušej být!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:41
- Nahlásit
Tinta76
pěkný houby u vás rostou
rostou,rostou-to je asi tím povjetřim a uranem tady
Koukej hlídat ten štrůdl,ať ho nepřipálíš.Já první pekla,když mi bylo 12 let a to se muselo ještě těsto dělat růčo,žádný polotovary z mražáku,takže dneska to je brnkačka,ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:41
- Nahlásit
rosnička
To je! Projevuje se to tak, že si ZPÍVÁM U PRÁCE (u domácí, v rachotě by vomdleli) a maluju.
To mi připomnělo, že jednoho krásného večera mi máma říká: "Hele to je zajímavý, jak já vůbec neumim zpívat" No a jelikož já to mám po ní, zpívám zásadně jen za trest a většinou si k tomu beru sluchátka na uši, abych se neslyšela, jen zpěv z cédéčka, to si pak přijdu, že zpívám stejně jako zdigitalizovaný umělec.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:42
- Nahlásit
Všichni
Jo a kdybyste měli zájem, potom náš mistr pořádá přednášku o cvičení: Přednáška na téma: Filozofie taoismu,
výklad principů Tai-ji a Ba-gua,
pravidla a předpoklady cvičení Qi-gong
dne 25. září 2007 v 18:30 ve Velkém sále Městské knihovny,
Mariánské náměstí 1, Praha 1
vstupné 50kč, žáci školy Mistra Zhai Hong Yin na základě předložené průkazky zdarma
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:43
- Nahlásit
rosnička
To je taky to jediný rozumný, co se s těstem dá udělat, zakoupit ho.
Rozumnější je ho vůbec nekupovat bo tim pádem nemusíte strouhat japka,což nesnášim bo se dycky šikovně strouhnu
jinak ste mě VELMI znepokojila tím mailem,chápete ne?
Tinta76
Jednoduchej recept je třá půl kila mouky,jedna hera a jeden bílej jogurt.U nás ho stejně rozválený neprodávaj,jedinej kdo se tu rozvaluje je čokl
|
Neessi
Člen |
- Nahlásit
Gerda
si udělám horkej zázvor s citronem a medem
neblbni,bude tě pálit žáha -na pochod to nedělej.A nebo vlastně jo-bude ti tak blbě,že zhubneš aspoň kilo
|
želva
Člen |
- Nahlásit
Neessi
co že to mám?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:45
- Nahlásit
Gerda
potom náš mistr pořádá přednášku o cvičení
Dyš já rozumim akorát spojkám...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:46
- Nahlásit
davidkova renata
Jednoduchej recept je třá půl kila mouky,jedna hera a jeden bílej jogurt
na co to těsto je?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:47
- Nahlásit
želva
co že to mám?
vysokej tlak
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:48
- Nahlásit
Neessi
No na štrůdl,ale je fakt dobrý.Třá to de i na něco inčího,ale cák já sem nějaká Retigová bo co??!!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:48 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Neessi
žádný polotovary z mražáku,takže dneska to je brnkačka,ne?
Pozor, nejni mražený! A jistě, že je to brnkačka, bych se na nějaký složitosti mohla, víte co?
davidkova renata
Jednoduchej recept je třá půl kila mouky,jedna hera a jeden bílej jogurt.
Tomu řikáte jednoduchej recept, jo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:49
- Nahlásit
Tinta76
Tomu řikáte jednoduchej recept, jo
Aha,tak nic,pusť to z hlavy
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:50
- Nahlásit
davidkova renata
neboj, jsem si to ani nestihla zapamatovat
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:52
- Nahlásit
Tinta76
Pozor, nejni mražený
jo ty myslíš ty rozválený placičky na folii v tom trojúhelníkovým obalu?Ty jsou taky dobrý-ale lepší jsou na slané pečení:rozložíš tam sýrové plátky,osmažené okořeněné houby ,zabalíš,potřeš žloutkem a upečeš.To nemá chybu.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:53
- Nahlásit
Neessi
vysokej tlak
no jo no,heled vím že to zní hnusně,ale já to peču,mámli umřít tak umřu a budu mít klid a je mi jedno na co
ten tlak mám taky z jendy a to dost často,ale já to vylítávám s Dastym po kopcích
já sice umím zhubnout,ale vím že se do toho nikdy nebudu pouštět,maso musím mít hodně často a je mi jedno jestli párek nebo kotlety nebo ten můj milovanej bůček
já se v tomhle omezovat nebudu
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:54
- Nahlásit
Neessi
rozložíš tam sýrové plátky,osmažené okořeněné houby ,zabalíš,potřeš žloutkem a upečeš.
sejra nerozložim, žloutkem nepotřu
já na to dávám špenát, žampiony, česnek a tofu ... mňam!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:54
- Nahlásit
davidkova renata
cák já sem nějaká Retigová bo co??!!
no to teda nejsi,ale štrůdl z tohodle by mi asi doma nebaštili-to víš,chtěj jenom z listovýho těsta a tam se dává sádlo
|