Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2979 . 2980 . 2981 . 2982 . 2983 . 2984 . 2985 . 2986 . 2987 . 2988 . 2989 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:31
- Nahlásit

davidkova renata
to znám a dělám taky.... ovšem toho pribiňáčka taky můžeš kydnout na těsto.... upečeš nějaký základ ( piškotový nebo třeba olejovou bábofku místo ve formě v plechu), na to plácneš pribiňák a posypeš třeba tou skořicí nebo kakaem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:32
- Nahlásit

mac1
ovšem musím pro BB , což znamená vstát z křesla, vylézt z bytu, vylézt z domu, dolézt cca 30 m k Vietnamci, koupit BB, a opakovat dalekou cestu ke křeslu,
no ty si snad magor??!!! snad udělej z něčeho co doma máš,nevim,třá nějakou z mouky jenom a becherofky nebo tak!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Garfield

On sám požaduje až nesnesitelně slušný jednání, ale chová se jak prase.

koukám, že vy máte poslední dobou na tydle lidi štěstí : D

edit - koukám, že mě zas předběhla Davídkojc

mac1
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:35
- Nahlásit

davidkova renata
třá nějakou z mouky jenom a becherofky nebo tak! no to není vůbec špatný nápad , jen jestli při ochutnávání přísady - jestli se třeba nezkazila delším skladováním ( v obchodě) nenastane nějaký error , že třeba dám péct jen tu mouku

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:37
- Nahlásit

Psíček
Vyhrožování, milej zlatej psíčku můj ušatej, nemusí být jen bombovým atentátem nebo obálkou s antraxem, pokud nezaplatí (mimochodem se tomu říká vydírání), vyhrožování je jakýkoliv úkon člověka vůči jinému člověku, v němž mu oznamuje, že pokud dotyčný neudělá kroky, které vyhrožovatel požaduje, tak vyhrožovatel učiní kroky, které vyhrožovanému ublíží.
Pán po mě chce omluvu za něco, co jsem neudělala a nemám s tím nic společného, jinak mi hodlá nepříjemně komplikovat život a vláčet mě po soudech a po policii. Já ač zcela nevinna, to budu muse absolvovat a do zpitomění opakovat, že ten čůmák je prostě nemocnej a patří léčit.

Toliko k pojmu vyhrožování.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:37
- Nahlásit

mac1
že třeba dám péct jen tu mouku
a no ták bóóže,tak tu upečenou mouku budou zapíjet tou becherofkou a je to stejný ne? Jestli teda nějaká zbyde(f tom obchodě )

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:39
- Nahlásit

Psíček
Nesštvi mě. Já to považuji za problém proto, že s tímhle člověkem budu následující tři roky velmi intenzívně řešit pracovní záležitost, ve které jde o moc a která je hodně náročná i bez jeho psychopatických extempore. To mi život komplikovat bude.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:39 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Garfield
tak vyhrožovatel učiní kroky, které vyhrožovanému ublíží
mi připomíná: Vyšetřovaná - tak co ,Jindro,už se holíš? Vyšetřovatel - holím To sme probírali minulej tejden

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:41
- Nahlásit

mac1
Alexa
z jemeriky jsem objednával už x věcí, všechno v pohodě a bez problémů , co Tě zajímá

zklamali mě na MSBO s nabídkou triček a mám suprovej odkaz kde maj úžasný trika třá todle:
tak bych ho chtěla objednat, sic vyjde na cca 600,- ale nešť. Ale právě teď mi kolegyňka poudala, že je ještě nějakej problém se clem, tak aby mi nevyšlo na 1500,- to už bych ho nechtěla

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:42
- Nahlásit

Psíček
Jde v pracovní kauze s ním o 110.000.000,- Kč a to mi jako prdel teda nepřijde, když bychom měli být v simbijóze a táhnout za jeden provaz a místo toho se chcem vláčet po policajtech.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:42
- Nahlásit

Alexa
taxi to sehnala konečně

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:43
- Nahlásit

davidkova renata
Alexa
taxi to sehnala konečně

právě že ještě nesehnala, zatím ho mám jen vybraný v koši ale teď nevím co mě dál čeká. Hele a maj tam i moc pěkný s vrčákama

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:43
- Nahlásit

Psíček
To s ním řeším, ne? Jen si potřebuju vybít vztek tzv. plácáním hubou (teda mlácením do klávesnice), ale o tom už jsem Ti psala v uplynulých dnech a nějak jsi to nepobral.

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:45
- Nahlásit

Psíček
Ešče je nemám a teď už vidím, že je ani mít nebudu, bo jednat s pitomci je tvrdej chleba řidičůf.

A pokud by vlastnění stodeseti mega mělo automaticky znamenat za manžela Psíčka. Tak to raději věnuju na nějaké dobré ty, skutky, třeba EFASU.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:46
- Nahlásit

Psíček
mám opravdu obavu, že problém může býti neřešitelný
A není nevyřešitelný?

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:46
- Nahlásit

Psíček
je přeci navíc tady dobře vidět
Bývalo kamaráde, bývalo. Nějak nám krotnete. Ale jen tak dál čoklíku náš ušatá.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:47
- Nahlásit

Alexa
maj tam i moc pěkný s vrčákama
tsss si můžu na bílý triko vot čongů vytisknout vlastní

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:47
- Nahlásit

Psíček

ovšem pokud cestu probírání toho zde považuješ za správnou
pane, to ste asi nepostřehnul, že zde jde o vylití si negativních emocí a ne o řešení problému? Garfíldová zde s námi problém neřeší, jen se vypovídává. Stejně jako já, když přijdu domů a sdělím Brtnikovi, jak je celník kretén protože................ Ani Brtnik ani my zde problém neřešíme a ani nemůžeme. Můžeme být a jsme - pouze jedno velký ucho, když má někdo potřebu se s něčím svěřit. To je přece normální ne? Takže tím že se Garfíldová svěří Slepici a nám se jí částečně uleví. jak prosté milý Watsone

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:53
- Nahlásit

davidkova renata
Nesnáším, když pubescenti vo něčim říkajou, že je to "luxusní". Ale ta fotka vrčáka je prostě luxusní.

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:54
- Nahlásit

Garfield

Nesnáším, když pubescenti vo něčim říkajou, že je to "luxusní". Ale ta fotka vrčáka je prostě luxusní.

zaspala jsi dobu. ta fotka je upa nejvic.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:57
- Nahlásit

Psíček
nezbývá než souhlasit

ešivá to myslíte tak, jak mě teď napadlo, tak mě to docela mrzí. No nic.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:59
- Nahlásit

Garfield
argosek
ta fotka je momentka z kanysky

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:03
- Nahlásit

PetraK
Tak hnusné by Psíčátko nebylo. Dyk je to vlastně hodné štěndo.

mac1
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:03
- Nahlásit

Alexa
problém se clem, tak aby mi nevyšlo na 1500,- to už bych ho nechtěla...jsem nikdy žádné clo neplatila

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:05
- Nahlásit

davidkova renata
z kanysky
Ty jo, já v první vteřině četla "z kenelky" a už jsem si říkala, že bys měla přestat hulit to sviňstvo, zblázníš se z toho...

mac1
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:05
- Nahlásit

Mucholabka
A není nevyřešitelný? jsem se chtěla zeptat na to samé

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:06
- Nahlásit

mac1
tak to asi risknu. Hele ještě mi pověz, když jim napíšu číslo kreditky, tak oni si pak nemůžou strhávat jako co je napadne? Jak je to chráněný.

mac1
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:07
- Nahlásit

Garfield
Nesnáším, když pubescenti vo něčim říkajou, že je to "luxusní" však Ty nejsi pubescent, ne ? Tož to říkat můžeš.

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:09
- Nahlásit

mac1
Ty nejsi pubescent, ne ?
Ne? Tyjo já něco zaspala? Mně není semnáct?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:09
- Nahlásit

Garfield
Dyk je to vlastně hodné štěndo.
ted eště naučit ho čúrat a kakat venku jak psal ráno argošek a můžem slavit

<< 1 ... 2979 . 2980 . 2981 . 2982 . 2983 . 2984 . 2985 . 2986 . 2987 . 2988 . 2989 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání