| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:31
- Nahlásit
davidkova renata
to znám a dělám taky.... ovšem toho pribiňáčka taky můžeš kydnout na těsto.... upečeš nějaký základ ( piškotový nebo třeba olejovou bábofku místo ve formě v plechu), na to plácneš pribiňák a posypeš třeba tou skořicí nebo kakaem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:32
- Nahlásit
mac1
ovšem musím pro BB , což znamená vstát z křesla, vylézt z bytu, vylézt z domu, dolézt cca 30 m k Vietnamci, koupit BB, a opakovat dalekou cestu ke křeslu,
no ty si snad magor??!!! snad udělej z něčeho co doma máš,nevim,třá nějakou z mouky jenom a becherofky nebo tak!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Garfield
On sám požaduje až nesnesitelně slušný jednání, ale chová se jak prase.
koukám, že vy máte poslední dobou na tydle lidi štěstí : D
edit - koukám, že mě zas předběhla Davídkojc
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:35
- Nahlásit
davidkova renata
třá nějakou z mouky jenom a becherofky nebo tak! no to není vůbec špatný nápad , jen jestli při ochutnávání přísady - jestli se třeba nezkazila delším skladováním ( v obchodě) nenastane nějaký error , že třeba dám péct jen tu mouku
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:37
- Nahlásit
Psíček
Vyhrožování, milej zlatej psíčku můj ušatej, nemusí být jen bombovým atentátem nebo obálkou s antraxem, pokud nezaplatí (mimochodem se tomu říká vydírání), vyhrožování je jakýkoliv úkon člověka vůči jinému člověku, v němž mu oznamuje, že pokud dotyčný neudělá kroky, které vyhrožovatel požaduje, tak vyhrožovatel učiní kroky, které vyhrožovanému ublíží.
Pán po mě chce omluvu za něco, co jsem neudělala a nemám s tím nic společného, jinak mi hodlá nepříjemně komplikovat život a vláčet mě po soudech a po policii. Já ač zcela nevinna, to budu muse absolvovat a do zpitomění opakovat, že ten čůmák je prostě nemocnej a patří léčit.
Toliko k pojmu vyhrožování.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:37
- Nahlásit
mac1
že třeba dám péct jen tu mouku
a no ták bóóže,tak tu upečenou mouku budou zapíjet tou becherofkou a je to stejný ne? Jestli teda nějaká zbyde(f tom obchodě )
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:39
- Nahlásit
Psíček
Nesštvi mě. Já to považuji za problém proto, že s tímhle člověkem budu následující tři roky velmi intenzívně řešit pracovní záležitost, ve které jde o moc a která je hodně náročná i bez jeho psychopatických extempore. To mi život komplikovat bude.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:39 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Garfield
tak vyhrožovatel učiní kroky, které vyhrožovanému ublíží
mi připomíná: Vyšetřovaná - tak co ,Jindro,už se holíš? Vyšetřovatel - holím To sme probírali minulej tejden
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:41
- Nahlásit
mac1
Alexa
z jemeriky jsem objednával už x věcí, všechno v pohodě a bez problémů , co Tě zajímá
zklamali mě na MSBO s nabídkou triček a mám suprovej odkaz kde maj úžasný trika třá todle:
tak bych ho chtěla objednat, sic vyjde na cca 600,- ale nešť. Ale právě teď mi kolegyňka poudala, že je ještě nějakej problém se clem, tak aby mi nevyšlo na 1500,- to už bych ho nechtěla
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:42
- Nahlásit
Psíček
Jde v pracovní kauze s ním o 110.000.000,- Kč a to mi jako prdel teda nepřijde, když bychom měli být v simbijóze a táhnout za jeden provaz a místo toho se chcem vláčet po policajtech.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:42
- Nahlásit
Alexa
taxi to sehnala konečně
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:43
- Nahlásit
davidkova renata
Alexa
taxi to sehnala konečně
právě že ještě nesehnala, zatím ho mám jen vybraný v koši ale teď nevím co mě dál čeká. Hele a maj tam i moc pěkný s vrčákama
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:43
- Nahlásit
Psíček
To s ním řeším, ne? Jen si potřebuju vybít vztek tzv. plácáním hubou (teda mlácením do klávesnice), ale o tom už jsem Ti psala v uplynulých dnech a nějak jsi to nepobral.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:45
- Nahlásit
Psíček
Ešče je nemám a teď už vidím, že je ani mít nebudu, bo jednat s pitomci je tvrdej chleba řidičůf.
A pokud by vlastnění stodeseti mega mělo automaticky znamenat za manžela Psíčka. Tak to raději věnuju na nějaké dobré ty, skutky, třeba EFASU.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:46
- Nahlásit
Psíček
mám opravdu obavu, že problém může býti neřešitelný
A není nevyřešitelný?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:46
- Nahlásit
Psíček
je přeci navíc tady dobře vidět
Bývalo kamaráde, bývalo. Nějak nám krotnete. Ale jen tak dál čoklíku náš ušatá.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:47
- Nahlásit
Alexa
maj tam i moc pěkný s vrčákama
tsss si můžu na bílý triko vot čongů vytisknout vlastní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:47
- Nahlásit
Psíček
ovšem pokud cestu probírání toho zde považuješ za správnou
pane, to ste asi nepostřehnul, že zde jde o vylití si negativních emocí a ne o řešení problému? Garfíldová zde s námi problém neřeší, jen se vypovídává. Stejně jako já, když přijdu domů a sdělím Brtnikovi, jak je celník kretén protože................ Ani Brtnik ani my zde problém neřešíme a ani nemůžeme. Můžeme být a jsme - pouze jedno velký ucho, když má někdo potřebu se s něčím svěřit. To je přece normální ne? Takže tím že se Garfíldová svěří Slepici a nám se jí částečně uleví. jak prosté milý Watsone
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:53
- Nahlásit
davidkova renata
Nesnáším, když pubescenti vo něčim říkajou, že je to "luxusní". Ale ta fotka vrčáka je prostě luxusní.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:54
- Nahlásit
Garfield
Nesnáším, když pubescenti vo něčim říkajou, že je to "luxusní". Ale ta fotka vrčáka je prostě luxusní.
zaspala jsi dobu. ta fotka je upa nejvic.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:57
- Nahlásit
Psíček
nezbývá než souhlasit
ešivá to myslíte tak, jak mě teď napadlo, tak mě to docela mrzí. No nic.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:59
- Nahlásit
Garfield
argosek
ta fotka je momentka z kanysky
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:03
- Nahlásit
PetraK
Tak hnusné by Psíčátko nebylo. Dyk je to vlastně hodné štěndo.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:03
- Nahlásit
Alexa
problém se clem, tak aby mi nevyšlo na 1500,- to už bych ho nechtěla...jsem nikdy žádné clo neplatila
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:05
- Nahlásit
davidkova renata
z kanysky
Ty jo, já v první vteřině četla "z kenelky" a už jsem si říkala, že bys měla přestat hulit to sviňstvo, zblázníš se z toho...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:05
- Nahlásit
Mucholabka
A není nevyřešitelný? jsem se chtěla zeptat na to samé
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:06
- Nahlásit
mac1
tak to asi risknu. Hele ještě mi pověz, když jim napíšu číslo kreditky, tak oni si pak nemůžou strhávat jako co je napadne? Jak je to chráněný.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:07
- Nahlásit
Garfield
Nesnáším, když pubescenti vo něčim říkajou, že je to "luxusní" však Ty nejsi pubescent, ne ? Tož to říkat můžeš.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:09
- Nahlásit
mac1
Ty nejsi pubescent, ne ?
Ne? Tyjo já něco zaspala? Mně není semnáct?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:09
- Nahlásit
Garfield
Dyk je to vlastně hodné štěndo.
ted eště naučit ho čúrat a kakat venku jak psal ráno argošek a můžem slavit
|