| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 19:48
- Nahlásit
Alexa
Z čeho teď mám asi vařit poblívku
uvař jí z nich
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 19:51
- Nahlásit
Tak jestli se můj informátor nesplet tak Oskárek s Láďou Machem má 95 obranu i poslušnost, to mě teda s.re že jsem tam nezůstala
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 19:52
- Nahlásit
davidkova renata
Neřeš takovou pitomost, jako z čeho dělat poblífku. Ty jo já včera nadělala plnou mísu krabí pomazánky. Ze sterilovaných okurků. Myslíš, že to někdo poznal? Nepoznal. Musela jsem to celý sežrat sama.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 19:55
- Nahlásit
Sem ted udelala dobrej skutek, se mi to snad zapocte do karmy. Vod rana chtej lezt cubky do mastale, kde zrovna sukaj vlastofky, tak sem jim rikala, ze nee, at maj soukromi.. A porad tam chtely a votravovaly, terierky blaznivy (sikovny, vsimavy), az sem tam vlezla a zachranila dve stofky od jisty smrti!!! Spadly, blbky, do vazy keramicky vysoky a chudatka tam tloukly kridylkama sos. Vobe litaj a nasrane po vysypani z vazy odkvacily o dum dal.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 20:00
- Nahlásit
Fifi
Jestli to byl ovšem páreček, tak se po takovýmhle šoku už jen těžko zreprodukuje. Chuděry, vymřou po přeslici.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 20:03 - Změnil/a: mac1
- Nahlásit
Alexa
jedno vepřový žebro na kousání a oni to krávy sežrali a sou jak koule jedno ubohý mrňavoučký žebírko .....máš čivavy ?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 20:05
- Nahlásit
Garfield
plnou mísu krabí pomazánky. Ze sterilovaných okurků
nahoď recept
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 20:07
- Nahlásit
Garfield
Zreprodukujou, uz zase jsou do mastale nalety a jasave svitorej, takze ne o dum dal.. Zatim jedina ztrata je vrabci miniholatko, ktery samo vypadlo z nesikovne postavenyho hnizda, ani cubam nestalo za jednohubku. A ani bych si ho nevsimla, kdyby se v nem pred chvili nechtela jedna estetka vyvalet.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 20:07
- Nahlásit
mac1
edno vepřový žebro na kousání a oni to krávy sežrali a sou jak koule jedno ubohý mrňavoučký žebírko .....máš čivavy ?
no počki ne jako jedno žebro ale jeden kus žeber od páteře dolů
něco takovýho:
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 20:08
- Nahlásit
Neessi
plnou mísu krabí pomazánky. Ze sterilovaných okurků
nahoď recept
seš si jistá že ho chceš když ho jedla jenom Garfíldová?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 20:10
- Nahlásit
Alexa
no počki ne jako jedno žebro ale jeden kus žeber od páteře dolů a tak to jó , to je nemoříš hladem , nebudu volat Kubištové
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 20:14
- Nahlásit
Alexa
Neessi
Náhodou! Vemete několik kilo krbích tyček, krabí pomazánkové máslo, majonézu, sůl a na vymačkání citron. Vše rozesračkujete v míse, zlepšovák je pár kousků vlašských ořechů.
A je to hotovo.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 20:16
- Nahlásit
Garfield
Vemete několik kilo krbích tyček, krabí pomazánkové máslo, majonézu, sůl a na vymačkání citron. Vše rozesračkujete v míse, zlepšovák je pár kousků vlašských ořechů.
A je to hotovo.
ale v tomdle receptu není nic o tomdle: plnou mísu krabí pomazánky. Ze sterilovaných okurků.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 20:17
- Nahlásit
Alexa
Holka, to chce nápaditost! Byl hlad. Velkej hlad. Nebyl citron. Všude už zavřeno. Místo citronu jsem tam prostě nastrouhala sterilovaný vokurky a nalila trošku toho láku. Víš, jak to bylo dobrý?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 20:20
- Nahlásit
Garfield
hele nejseš divná? já myslela žes vymyslela jak nahradit krabí tyčinky okurkama a ty je tam jen přidáš
hele a s porkem salát znáš ten je taky mňamozní
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 20:21
- Nahlásit
Alexa
Hoď ho sem. Porek nesnáším, tak by mi to mohlo chutnat.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 20:25
- Nahlásit
...a taky jsem nedávno kupovala v Barunce chlebíčky a ochutnala jsem tam jeden (ale asi ho každej zná) s Nivovou pomazánkou, v tom nastrouhaný právě vlašský ořechy a v tom na plátky jablko. Čéče musím říct, jako dobrý.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 20:25
- Nahlásit
Uf, vyplevelila jsem všechny kedlubny a salát. Vzápětí se mi po tom prošel ten blbej tank (Orina) a všechno polámala Fakt nevím co se tu s tím dřu
Ta čuvačka je taky ňáká divná, páč nechce žrát. Ani granule, ani hnusný smradlavý maso. Nabídla jsem jí ještě vetamixové mleté drůbeží s mušíma vajíčkama a ani k tomu nečuchla Moje devítihlavá saň přitom dostala hysterický záchvat. Napřed ječeli hrůzou, že jim to ta vetřelkyně sežere a potom pohoršením, že to odmítla
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 20:26
- Nahlásit
Garfield
Hoď ho sem. Porek nesnáším, tak by mi to mohlo chutnat.
Krabí tyčinky a pórek nakrájíš třá na nudličky. Pórek umeješ osolíš a necháš na chvíli změknout.
Do mísy k pórku přidáš krabí kousky, jogurt nebo tatarku a dosolíš, případně dáš pepř. Dávám napůl tatarku se smetanovým jogurtem
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 20:28
- Nahlásit
Alexa
V neděli to zkusím návštěvě předložit, třeba když to sní, tak je nesní Gafák.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 21:11
- Nahlásit
Garfield
Nivovou pomazánkou, v tom nastrouhaný právě vlašský ořechy a v tom na plátky jablko
to už vařila moje babička-jenže poctivějc: domácí majonezu,sýr rokfór ( dneska se to nazývá Niva) ,to se ušlehalo s tou majonézou a do toho se strouhaly vlašáky.Nechalo se to v chladu zatuhnout a pak se to zdobítkem stříkalo do košíčků ze slaného listového těsta.Na to se dával jablečný rosol a na vršíček se pokládal tenký srpeček červeného jablíčka. Ale to se dělalo fakt před 50 a více lety.V podstatě to byly jednohubky
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 21:20
- Nahlásit
zdar žumpařky....v kolik jste jeli dom fšichni??
my byli nakonec do konce...viděla jsem Macha s Octaviem na poslušnosti i obranách..obojí za 95b. faaakt moooc pjekný
jen mě nasráál ten Němec co dal němcoj na obraně 97 za obranu nic mnoho...
jinak sem zjistila že i Venezuelci a Turci cvičej s malinama a džaponci taky
ráda sem vás zahlídla...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 22:09
- Nahlásit
čauuuuuuuu všem
dneska bylo snad boží všecko,až na sindy
takže jsme potkali houbaře,malí koníky falabelly,koupali jsme se,nikde nikdo,kopřivy natrhali......
sindy se dnes vyválela v kaprovy,mrtvé zvěři,mravencích a hovnech
elis s dastym žrali trávu jak koníci
krásně bylo,pohoda klídek....
ted tu spěj,dostali maso a všici chrápou a já jdu snimi chrápat
tady jsou ty fotky i těmi Cacibama
http://klimatizac.rajce.idnes.cz/Plocha/
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 22:27 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Neessi
domácí majonezu,sýr rokfór ( dneska se to nazývá Niva) ,to se ušlehalo s tou majonézou a do toho se strouhaly vlašáky.Nechalo se to v chladu zatuhnout a pak se to zdobítkem stříkalo do košíčků ze slaného listového těsta.Na to se dával jablečný rosol a na vršíček se pokládal tenký srpeček červeného jablíčka.
Terezka uďála večer vanilkovej puding a teď ho u toho žéru a přectavuju si.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2009 06:39
- Nahlásit
Bodré ráno ,večer byla bouřka děsná
,ale teď je venku nádherný vzdoušek.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2009 06:58
- Nahlásit
dobré ráno všem
Neessi
jako u nás,venku je krásně
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2009 07:07
- Nahlásit
Dobré ráno. U nás je trochu zamračeno.
Jdu s Emmou na výstavu, nebude-li pršet nezmoknem.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2009 08:20
- Nahlásit
Dobré ráno žumpo.
Dneska pořádáme džukeliádu. Gde je to krásné slunečné počasí co se hlásí na celý víkend pro celou republiku?? Tady je tak hnusně, že Lilátko odmítlo jít ven
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2009 08:21
- Nahlásit
Zdravim slavný vosobnosti, ráda sem vás viděla
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2009 08:56
- Nahlásit
jo a ještě k v čerejšku:
jsem myslela že pojedem až po 10 busem,jenže jsem vstala už kolem 6 a tak jsme vyrazili už busem v 8 a lidí už bylo hodně,ale pan řidič nás vzal,jsem se předem zeptala,cesta byla v pohodě a dojeli jsme na nádraží Radotín.
Pak jsme došli přes most k řece a tam jsem donutila psy se smočit,bo jsem nechtěla jít napřed podél řeky,ale jít napřed lesem a pak jít domů po směru řeky.
Dasty si našel klacek a vyrazili přes most,jenže naše Elis se mostu bála,bo tam pod ní bylo vidět na řeku a tak jsem se ní nepárala,vzala na vodítko a šlo se,no šla,bo jsem jí říkala že je strašpitl a že at se koukne na sindy s dastym jak hezky šlapou,no myslela si vomě že jsem ta nejhorší osoba pod sluncem a že by jí bylo líp v utulku kde by nemusela překonávat tyhle šílenosti a lézt se mnou po skalách a jinech šílenostech
Šli jsme po červené do lesa,potkali jsme pár lidí co neslo věnce k pomníku k výročí 8 května,dětičky kteří říkali,jak elis je malá a dasty naopak velkej
Došli jsme do lesa a sindy se hned vyválela v mršině,psy byli na volno,ale nevzdalují se odemě daleko,takže pohoda,spíš si mě hlídaj,pak jsem viděli houbaře,nikde nikdo,po lesní cestě jsme viděli slepíše,mraveniště,vrabce a jiná ptáčata
pak jsme došli ke krásnému výhledu,ale jako fakt bomba ,bylo vidět na celou Zbraslav a kus Prahy,pod náma řeka a louky a i kus laguny co se plánuje,psy si i sedli a chvilku odpočívali,tak jsem si vedle nich sedla a povídala si snimi,a jak je mi snimi krásně a jak jsem ráda že je mám.....
pak jsme došli k stájím,tam dostali další část vody a pak se vydali směr Černošice furt z kopečka,tam jsme potkali pejska a malí děti co měli falabelly,moji psy bez problému,sindy se vyválela v čerstvých koblížkách a část i jich snědla ,dasty taky ,jenom elis se nechala hladit od dětí a čekala kdy jí zachráním ,ale já nee
Došli jsme k řece a tam si už dastík zaplaval dobrovolně i se sindy,jenom elis si smočila tlapky a napila se ,pak jsme měli na výběr,bud jít jak je cyklostezka anebo na druhé straně po polích,když jsem viděla ty cyklisty,tak jsme přešli lávku a šli jsme po polích ,dobře jsem udělala,bo psy by nemohli lítat na volno a honit koroptve a bažandy a žrát furt trávu a sindy by se nemohla vyválet kde se dá a elis by nemohla líta s nimi
pak jsme zastavili,já dala povynou a šla jsem si s dastym zaplavat,dasty mě chtěl utopit a já jsem ho taky topila,sindy s elis na nás z břehu řvali at se okamžitě vrátíme,že se nám může něco stát
po vykoupání jsem natrhala kopřivy a trávu a šli jsme zas zpátky na bus,jenže nám to jelo až za půl hodky a tak jsem dala povel u řeky a tam už chvilku i odpočívali
došli jsme na bus a dojeli všici spokojení domů
Dastyho neboleli nohy ani dneska ráno v pohodě,jenom elis mě už nechtěla do smrti vidět ,bo přišla domů,hopska do pelechu a ihned zavřela voči ale ven večer ještě šla
Tak to je konec našeho včerejšího vejletu,dnes jim dám volno a zejtra jdem na kopřivy k vodě,ale jenom podél ní ,žádnej velekj vejletek
|