| Autor |
Zpráva |
Walda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:02
- Nahlásit
Garfield
Oj té ironyje...,
Ani tak né, spíš sranda bez smajlíka.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:03
- Nahlásit
Dobré ránko vespolek
koukám, že už tu chybí jen Gerda a zase bude žumpa v cajku .... hurááááá, už chyběla ta naše žumpička
Jinak si myslím, že Sali nepředvedla nic jiného než co předváděla vždycky..... to že píše jak hotentot na druhou snad nikoho nepřekvapí, to že se v zápětí objeví Tchoř a podpoří jí taky ne, tak proč se všichni vztekáte? Ona jiná nebude.... a o tom, že napíše něco, co odporuje tomu, jak to je ve skutečnosti je?..... holt i v tomhle směru jiná nebude...
Garfield
koukej psát dál, pokaždé je to balzám na dušičku a kdo tě zná ví, jak to ve skutečnosti je....a hlavně ví, že píšeš s nadsázkou a pohledem sobě vlastním
jablunka
ty jo fotečky supééér, hlavně Brůs vypadá mocinky pěkně
Chrudim se odkládá na neurčito, švagrová je dost nemocná a tak musím počkat, až jí lékařská věda uzdraví ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:04
- Nahlásit
janika
Jasně, ale janiko, mně prostě přišlo, že jí dáváš bodance tupou dýkou tak trochu mimo bojovej ring. Je to něco, jako kdyby mě někdo chtěl nadat, že prasím a stresuju psa, ale protože by nabyl dojmu, že to nikam nevede, že se stejně nepoučím, tak si mě vzal na paškál třeba ve smyslu - že když jsem zamindrákovaná pixla, která kvůli svýmu hlasu znějícímu jak starej alkoholik po 2 litrech rumu, neumí komunikovat s lidma osobně z očí do očí, tak si honí svý "vyposmívaný" ego na virtuálním webu, kde si může kydat do aleluja broskvoviny jakýkoliv a svý nedostatky schová za zdánlivě veselej sloh... To mi přišlo obdobný a tohle bych asi taky nedala.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:06
- Nahlásit
PetraK
Já se lekla, že se třeba kucí začli hádat
Jó,to uš taky zkusili,ale rychle sem jim vysvjetlila,že maj smolíka,přez tohle vlak nejede.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:13 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Helejte gerda se vybourala z butky a leje a leje ,já jí zmlátim až jí uvidim ne??
Petrak
pani vy uš netaháte mrtvý kuřata?? Tekonc tahaáte ygelytky z Delvity? NJn,vona je ta krise..
Garfield
která kvůli svýmu hlasu znějícímu jak starej alkoholik po 2 litrech rumu
no vidíš,uděláme z tebe závisláka,čokla ti vodeberem a pude k někomu s datama třá uvidíme,ne?
brut
že už tu chybí jen Gerda
nechybí!!! zas bé lejt kuli ní celej den
tak proč se všichni vztekáte? Ona jiná nebude..
no ale po nás by se to chtělo abysme byli jiný? A proč jako?Nemusí bejt hnusná,jak psal isdpch, vo těch datech a uchu..
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:14
- Nahlásit
davidkova renata
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:20
- Nahlásit
davidkova renata
no ale po nás by se to chtělo abysme byli jiný? A proč jako
nemyslím, ona je prostě jiná a jinou zůstane.... holt má sama se sebou co dělat a ví to, tak občas dojde do krize a chová se jak malá holka
Nemusí bejt hnusná,jak psal isdpch, vo těch datech a uchu..
a ty znáš jiné její projevy? Já ne.... pokud zrovna nerozebírala domácí přestavbu, tak její vyjadřování bylo vždy hodně, slušně řečeno, peprné ....
Mně nepřekvapila... ba naopak sem s tím počítala a je vidět, že nezklamala
Zase na druhou stranu bych řekla, že než se takhle projevovat, tak by si měla zamést před svým vlastním prahem .... ovšem je to pouze otázka pohledu na věc... ono se všeobecně líp kouká k sousedům na svinčík než na svůj vlastní
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:22
- Nahlásit
Čus bus cambus!
Kdo to vymyslel tohle hnusný pondělí!! Leje, já furt nemůžu pořádně jíst a ještě jsem se dozvěděla, že mi asi nejspíš snížej plat!!! Asi fakt vezmu tu základku, budu mít dva měsíce prázdnin, plat o třetinu vyšší než tady a nebudu se každej den skoro dvě hodiny kodrcat vlakem!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:24
- Nahlásit
Garfield
Hele kašli na to. Taky si moc ráda přečtu, co napíšeš. A každej kromě uplnejch pitomců z toho musí vycítit, že je to psaný s nadsázkou!!!
Já sama mám psa, kterýho tahám všude sebou a myslim si, že to na jeho "pracovní" výkony vlim nemá.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:25
- Nahlásit
brut
ona je prostě jiná a jinou zůstane
máme taky právo bejt "sví",tedy tací jací jsme a proto reagujem tak jak reagujem nebo má jen ona výsadní právo?
holt má sama se sebou co dělat a ví to
to není ale omluva! Znám dost lidí(i ty páč jsou tady z fory třá),kteří měli a mají dost co dělat se sebou,už třá v dětsví to neměli snadný, a přesto nejsou hnusný a zlý!a to jsou jistě méně inteligentnější než ona,o tom není pochyb.Každej má svýho kostlifce ve skříni,ale je na něm co s nim udělá,to jako sorry..
a ty znáš jiné její projevy
no a ty ne?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:33
- Nahlásit
Dobrý den, celý den, bába leze komínem
PetraK
Paníííí, Ešus je dobrá máčofka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:35
- Nahlásit
Tinta76
bába leze komínem
kecáte bo sem komínem nelezla
A nese*te mě nigdo bo mušim ven a to se mi jako nechce!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:41
- Nahlásit
davidkova renata
hej, hej.... píšu, že mně její projev nepřekvapil, protože se tak povětšinou chovala i k jiným. Samozřejmě, že každý má právo bejt svůj a ne podle jejího vzorce. Ovšem, když si vzpomeneš, jak vždycky reagovala, co psala atd. tak prostě jiná nebude a vždycinky bude stavět ten svůj vysněnej svět do popředí bez toho aniž by se zamyslela nad ostatními možnostmi ...
Samozřejmě, že není omluva to, že má se sebou co dělat. Taky znám spoustu lidí, kteří jsou na tom mnohem hůř než ona a chovají se minimálně slušně, ale ona se tak chová od začátku. Tak proč tě to najednou překvapuje?
no a ty ne?
budeš se divit, ale já jiné projevy opravdu neznám... i u nás se tak projevovala. Prostě to ber tak, že je jiná než ty, isdpch, janika, gaf či já ..... a myslím, že na rozdíl od nás je v životě hodně nešťastná a pro se chová jak pitomec ( možná je to i tou závistí nebo jen naprostou neschopností empatie a humoru)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:42
- Nahlásit
isdpch
lepší než kdyby bylo takhle včera
čéče u nás sháněj ve škole někoho na sekání trávy,si mě napat ty ,mám ti to zamluvit?
jinak si to hesky sesumíroval,to jako jo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:43
- Nahlásit
isdpch
na hrubej pytel hrubá záplata,
jenže u ní to zřejmě neplatí ... jinak by sem bu%d už nechodila nebo by si vzala ponaučení
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:47
- Nahlásit
isdpch
Je fakt taťku, že pro ní platí jeden zásadní zákon (který jste tady všichni uvedli stokrát), že ona může shazovat všechny, za všechno a pořád, může urážet, být sprostá a může z člověka dělat tajtrdlíka, jak se jí zlíbí, ale sama žádnou (byť zcela slušnou a racionální) kritiku nesnese. Votomžádná a to by se asi naučit měla, tuplovaně, když sama kope jak okovaná chobotnica.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:47
- Nahlásit
davidkova renata
jako ctu zes byla na zkosce boco? ses zblaznila ne? su tedko zvedava jak dlouho teho cokla budes z toho dostavat jako!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:49
- Nahlásit
brut
Tak proč tě to najednou překvapuje?
tož ani ne překvapuje,ale sere mě.bych právě řekla,že to graduje a to vod jistý doby .Se to holt časem nakupí a pak to někde bóchne,no...normálka..Krom toho dyš už vo tom mluvíme,tak já osobně mám černo před vočima dyš se někdo naváží do mý sladký Nány a snaží se z ní nenááápadně udělat trvale zastreslýcho chudáka,co je vynervenej neschopnou paničkou(která ale dělá tytéž chyby jako ona ,což sama píše),chovem v paneláku,nemožností žrát hovna,nutností mejt si špinavý hnáty a břicho a taháním jí všude s sebou byt jí to nečiní potíž.Mám Nánu jako druhý dítě a jaxe někdo začne do ní neprávem vysírat,mamííínka se mocinky nasere a přiřítí se jako bůh pomsty a vyřve dotyčnýmu díru do hlavy.Jako nevim esi je to dobře nebo ne ,ale mamííínka holt hlídá svojí holčičku nejen v reálu,ale i ve virtuálu.Tož tak.
a du něgdo zamk gerdu na hajzlu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:52
- Nahlásit
Mar
jako ctu zes byla na zkosce boco
depááák,vona se jablůůnka spletla(ale děkujem za přání),skóška byla uš před 14 dny,tetkanc to byl dokonce závod , byly sme druhý ,chudák čokl,ten uš se nefspamatuje
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:55
- Nahlásit
brut
no a ty ne?
budeš se divit, ale já jiné projevy opravdu neznám
eště todle..no já mám za to,že při těch 3 osobních setkáních se právě chovala docela normálně..
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:59
- Nahlásit
PetraK
já lítala deset dní s igelitkama ty woe, to ještě žiješ ? , to já bych už byla po smrti
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:59 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
davidkova renata
mně taky pořádně nas*alo, když vykřikovala, že mám vystreslý psy ..... taky jsem jí napsala, že se budeme bavit jen o práci a ničem jiném, protože nemám za potřebí, aby se ke mně chovala jak pitomec. Taky dělám chyby, vím o nich a jsem ráda, když mně na ně někdo upozorní a poradí mi, co dál. Vždycky to člověka posune o pořádný kus dopředu a může si ušetřit spoustu trápení.
Nenávidím, když se pak věc, která byla v soukromí, veřejně propírá na foru a nafukuje jako bublina...což oba výborně umí. Na druhou stranu jsem nikdy nepoužila to, co jsem viděla. Jen jsem si tím dokreslila obrázek .... a o vystreslých psech zrovna ona nemá co mluvit. ALe to už je na jinou debatu ....
Zkrátka holka nepřekvapila ani projevem ani sebestředným pohledem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:02
- Nahlásit
janika
já neřekla tolerovat, ale chápat ...... fakt jsem s její hysterickou reakcí počítala hned, jak jsem Garfieldový článeček dočetla. A ten projev? Znáš jinej? Já ne...
Myslím, že stačí její výstřiky podebraných knedlíků ignorovat...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:10
- Nahlásit
isdpch
tady většina psů včetně slepice dokáže projít Václavák na volno
dokážou projít lesem z místa A do místa B aniž by někam zdrhli
joaha, tak to neni vo nas
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:12
- Nahlásit
brut
Sry, ze se do toho pletu, ale nasralo me to tez.
Chapat se da vselicos, ale kdybych se treba ja, o kery nemate v podstate zadny info, a uz vubec ne o moji minulosti, tady chovala podobne jako Sali, tak me vykopete vsichni a hned. Ja jakozto pomerne nestranej clovek (fakt vodsud znam akorat Fifinu a z jednoho videni Gerdicku) nemam zaludek cist taj takovyhle posmesny a urazlivy kecy, co predvadi Sali. A uz vubec ne mireny na lidi, vo kerejch aspon ze cteni odsud vim, ze se snazej se svym coklem neco delat, aby mu bylo lip. A proste pak mi moje srdce ci neco podobnyho veli, nedrzet hubu. A myslim, ze podobne to tady ma dost lidi, a ty sou navic zainteresovany tim, ze alespon ejdnu stranu znaj osobne.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:16
- Nahlásit
isdpch
víš jakej je rozdíl mezi náma a Sali s Tchořem? My chceme se psama žít i ten společenskej život, protože si myslíme, že jim to taky něco dá ... minimálně se naučí chovat v nezvyklých situacích a nejsou z nich na větvi. Oni si vybrali žití jen psí ...
My je nepřesvědčujeme, že to jediný správný je "společenskej život", ale oni nás přesvědčují, že se máme přizpůsobit psům.
Nevím, myslím, že minimálně u Sali je to útěk od reality do relativního bezpečí něčeho jistého a neměnného ...... což my máme rádi tu změnu, proměnu a i jsme schopní přijmout realitu, i když je občas na oběšení naše nebo psů
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:19
- Nahlásit
Garfield
že daleko větší talent mám na bouřlivé hádky a vzdmutí , ale prd, však o Tebe vlastně ani nešlo ...hlavně piš dál
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:21
- Nahlásit
Mathea
počkej, já nepíšu, že mně to nenasralo, jen že mně její reakce nepřekvapila a počítala jsem s ní dopředu. Zároveň jsem se rozhodla jí projevy ignorovat, protože ona jiná nebude a já mám svých starostí dost, než se rozčilovat nad někým, kdo se chová jak malej, nevycválanej, zakomplexovanej harant....
Jinak já znám obě strany osobně ... teda myslím konkrétně Gafa a Sali
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:24
- Nahlásit
brut
Ale ja taky nepisu, ze tebe to nenasralo Jasne, ty mas dost vule k ignoraci, ja ne, me proste dere zbytecny trefovani se a neumim pak mlcet (to neber proti sobe, naprosto chapu, jak to myslis). A tak no, ja uz asi taky jina nebudu a nenaucim se takovyhle "toleranci" vuci zlejm lidem a to at uz sou zly z jakyhokoli duvodu.
No ja se snad postupne taky vopcas s nekym seznamim
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:30
- Nahlásit
brut
víš jakej je rozdíl mezi náma a Sali s Tchořem? My chceme se psama žít i ten společenskej život, protože si myslíme, že jim to taky něco dá ... minimálně se naučí chovat v nezvyklých situacích a nejsou z nich na větvi. Oni si vybrali žití jen psí ...
to je ten zasadni omyl. sali a tchor nekritizuji fakt, ze nekdo se psem zije spolecensky zivot. to, co tchor pise, chapu tak, ze kritizuje situace, kdy tandem clovek-pes jest predpomlckovou polovinou az dvemi tretinami uvaden do situaci, na jejichz alespon trochu hladke reseni tato dvojice nema.
garfield
a na tebe to vubec nemyslim, pac te vubec neznam - jde mi jen o ty nesmyslne reakce 9 z 10 stomatologu ve vedlejsim tematu a ted i zde, kde tchor pise o kozach a devcata pisou o lukach.
tak ci onak, i ja se pripojuji k sprvedlivemu rozhorceni nad bezprecedentni ukazkou pokusu o rozvrat zdejsi mile a pratelske atmosfery a zadam pro slecnu sali nejvyssi, ne-li jeste vyssi, trest. at je odstrasujicim prikladem pro vsechny, kdo napriste dostali by chut nazvat sveho druha v diskuzi slovem silnejsim nez "bambule".
|