Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2988 . 2989 . 2990 . 2991 . 2992 . 2993 . 2994 . 2995 . 2996 . 2997 . 2998 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
mac1
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:24
- Nahlásit

Alexa
jestli můžou nebo nemůžou , to nevím, ale nikdy si víc nestrhnuli . Navíc ta částka je napřed blokovaná na účtu, není stržená hned, strhávají si ji až při odeslání zboží, tudíž je čas na kontrolu částky a případný pokyn bance, ať to zarazí. Vlastně žádná platba kartou ( ani u nás) , ani výběry z bankomatu nejdou z účtu pryč hned, jsou vždycky nějakou dobu jen blokované, takže čas na protiakci máš .

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:29
- Nahlásit

mac1
ahá moc díky za vysvětlení

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:32
- Nahlásit

davidkova renata

kakat venku jak psal ráno argošek

von chodí argošek kakat ven?

Psíček
takze netreba si to jakkoliv brati Pip,

oká, chápeme. já jen, no , prostě - mně přijde prostě normoš, že se někdo svěří s tím, co ho trápí, naštve, udělá radost. Ano,je pravda, že studie říkají, že k tomuhle mají pochopitelně větší sklony holčičky než hošíci, ale už naši předci říkali, že sdělená starost = poloviční starost. Navíc zde je ten zvláštní psychologický efekt, že člověk se kolikrát spíš svěří i lidem, který nezná a uleví se mu víc, než kdyby to řekl někomu blízkému. A navrch- jako bonus je nás tady jako máku z prasklý makovice, takže nás na toho mentála bude nadávat mnohem víc, než když to řekne třeba sestřenici Vlastičce a to se taky počítá. Víc se vám uleví, když slyšíte z vícero úst to, že protivník je debil nejtěžšího kalibru, většího už na světě nemůžete potkat, zaslouží pověsit do průvanu za cokolif a tak podobně. Prostě se jednomu uleví.

ze jinak nez JAKOZE to tady fakt smysl nema

zde si dovolím kapek oponovati. Není to vždycky jen jakože. Není. A za tím si teda stojim. Budu mít sice možná křečáky, ale nešť

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:37
- Nahlásit

Čus žumpo!,je něco novýho nebo se tu pořád probírají naturely?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 15:03
- Nahlásit

Neessi

brej den, brej den.

Je něco novýho! Sem urvala kaprdí. Dala jsem ho pod matrac, doufajíc, že ho nikdo nevodhalí. Brtnik kutal díru pro rouru od kamen a vystěhoval celou cimru, aby to nebylo zaprášený. Kaprdí odhalil. Nebudeme bohatý Jaká jest možnost nápravy?

Jo a moje vídejo ste viděla? Sem na sebe hrd! Hlavně na to, že se mi to podařilo vložit na jůtrupku! Mně!! Počítačovýmu analfabetovi A pak taky tajně doufám, že jsem svým coursingováním probudila Ešusí zájem o tento sport. Takže tetkon krom kuřete tahám ešče igelitky
Ale s tím kuřetem - je to na prt asi. Neumim to, neumim. Je děsnej rozdíl, když jde po stopě kterou si vybral sám, tam pochopitelně neprasí. Na tý ode mne někdy jo, někdy ne. A nejlíp mu to jde ne ráno za rosy, ale paradoxně odpoledne a na ledvinu. Zkusim teda dát do síťofky místo kuřete ledvinu a tahat jí po vobědě, místo před snídaní

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 15:06
- Nahlásit

PetraK
Zkusim teda dát do síťofky místo kuřete ledvinu a tahat jí po vobědě, místo před snídaní
Pani, vy to mate evidentne desne slozity Dybyste radsi Esusaka zavrela do kotce a ne s nim vymejslela takovydle kraviny jako!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 15:10
- Nahlásit

Mathea
Pani, vy to mate evidentne desne slozity

je ten pes složitá vosobnost? Je - jak evidentně vídejo dokazuje , takže musí mít fšecko dostatečně složitý. Kotec nemám, ale můžu ho zavřít do sklepa.Nebo do garage. Ale garage si už zabral rehek, nevim, esli mu tam nebude Ešus vadit.

Erin
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 15:11 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

Mathea

Dybyste radsi Esusaka zavrela do kotce
Prdlačky sestro,vrazila bych mu siťovku do tlamky a poslala ho na louku vypádit na vizualní kontakt s igelitkou,to by byl teprvá hundesport.

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 15:15
- Nahlásit

PetraK
pockej, ti jednou natosim myho chrochtajiciho Balooa s balonem v tlame a ponozkou (proti drbani hot spotu) na tlape a to teprvaa uvidis magora! Sklep to jisti, tam bude mit temno a klid

Erin
A ja furt, ze delam neco spatne...

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 15:17
- Nahlásit

Psíčku, Matheo malheo?

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 15:21
- Nahlásit

Psíček

musite pomalu.l portugalstina je snadna, ale nesmis na to tlacit.

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 15:23
- Nahlásit

PetraK
Sem urvala kaprdí
Pani,vy ste trdlo-to se nerve na Filipo-Jakubskou noc,ale o Svatojánské noci!!!!!

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 15:24
- Nahlásit

Psíček

to je chvalyhodne. pane psicku, pudete k pani bilusce na dogtek podzimni nevetsy okouknout?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 15:26
- Nahlásit

Erin
Prdlačky sestro,vrazila bych mu siťovku do tlamky a poslala ho na louku vypádit na vizualní kontakt s igelitkou,to by byl teprvá hedesport

Mathea
myho chrochtajiciho Balooa s balonem v tlame a ponozkou (proti drbani hot spotu) na tlape

no my ešče taky vyvoláváme Máňu. Ale to nejde natočit. Teda de, ale je k tomu nutnej zvuk a to bohužel můj foťák nemá. Máňa je myš, resp. fšechny myši světa, který nechcou vylézt z díry.A když už tam ten vůl stojí půl hodiny a začnou ho bolet nohy, tak du jen tak nenápadně kolem a potměšile mu řeknu: "Máňa neni doma? tak zkus zavolat! Třeba Tě neslyší." A von strčí hlavu k tý díře a začne řvát tak, že nastane hromadnej exodus myší z louky do polí. škoda, že to takhle nefunguje i na krtka na zahradě

Psíček

neb by to bylo neco o tom, ze clovek, kterej nezvlada sam sebe a neni se schopen schopen srovnat se svými

proč myslíte, že nezvládá sama sebe? Vy jste se nikdy v životě, nikdy, ale opravdu nikdy nerozčílil? To přece o ničem nevypovídá, to co Garfíldová napsala.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 15:28
- Nahlásit

Neessi

Pani,vy ste trdlo-to se nerve na Filipo-Jakubskou noc,ale o Svatojánské noci!!!!!

já mám s tim kalendářem furt nějakou potíž totiš! Takže todle neplatí?? No jo, ale do háje, to je zase středa ten Svatej Ján!! Mě střelí! Tady v Prahé žádný kaprdí neni. Zas budu chudá, zas!

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 15:30
- Nahlásit

PetraK
Máňa neni doma? tak zkus zavolat! Třeba Tě neslyší.
Zis, na Vas by se mel ten Chocholousek asi taky meerknout, pani

No nic, ja su du udelat rybickovou pomazanku a zas chvili delat, ze se neco ucim

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 15:36
- Nahlásit

Akuratze mam malo majolky, tak to asi pak budu nastavovat tatarkou...

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 15:39
- Nahlásit

Psíček

ne nedelej tlaky. a stejne prijedes - uvidis. muzes si vzit helmu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 15:41
- Nahlásit

Psíček.

....a je to tady .....ne, nic takove nemyslim ... psal jsem asi o stonasobnem kdyby...jasny Píp

a dyš já už asi ničemu nerozumim. A tak si řeknu s panem Svěrákm .."A tak furt červ!"

Mathea
Zis, na Vas by se mel ten Chocholousek asi taky meerknout

co by viděl? Normálně komunikuju se psem. Má problém, tak mu ho pomůžu vyřešit. zaplaťNadbůch, že nemá problémy s matikou, zeměpisem a tak podobně, jako maj třeba děti. A nebo s vembloudama, že to sou jen ty myši

Majolka je starší sestra tatarky, tak se to nepozná.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 15:43
- Nahlásit

Psíček
argosek

pánové - s tim tlačením - vopatrně, StaHi tady ešče nebyla, aby to vyvezla.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 15:46
- Nahlásit

Mathea
To vyrabis rybi salat a ne rybi pomatlanku, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 15:47
- Nahlásit

Fifi
Stejnak se nerozdělí, ať si to klidně nastaví tatarkou.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 15:48
- Nahlásit

Gerda
Stejnak se nerozdělí, ať si to klidně nastaví tatarkou.
Mas recht.

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 15:57
- Nahlásit

Gerda Fifi
Vy ste trupky!
Sak prijedte a ja Vam navarim, co si jen budete prat. Klido pido ai metrovy rezy udelam, kvuliva vam!
A delam pomazanku, takhle sme ji taj delali dycky a rybi salat si kupuje akorat mati v kelimku z Lidlu!

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 16:00
- Nahlásit

Mathea
Sak prijedte a ja Vam navarim, co si jen budete prat. Klido pido ai metrovy rezy udelam, kvuliva vam!
Neslibovala bych tolik....Vono se snadno může stát, že to jeden veme vážně.....pak si bude přát punčovej dort...a prostě přijede.

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 16:03
- Nahlásit

Psíček

kdyz neprijedes tak neposle! :-P

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 16:04
- Nahlásit

Gerda
pch, dyt je to co by kamenem dohodil jako, tam vod vas! A ja rada hostim I dyz dysi mi babicka rekla, ze sem hovno hospodynka, ale do hospod ze uz chodim...

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 16:06
- Nahlásit

Mathea

vy mate babicku? slecno, mohu se stavit na navstevyu?

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 16:10
- Nahlásit

sokujici!! pan psicek nahy ve zprze! - http://www.youtube.com/watch?v=rmc-eg78gTs&feature =related

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 16:11
- Nahlásit

PetraK

a stahi mam babicku?

<< 1 ... 2988 . 2989 . 2990 . 2991 . 2992 . 2993 . 2994 . 2995 . 2996 . 2997 . 2998 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání