Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2997 . 2998 . 2999 . 3000 . 3001 . 3002 . 3003 . 3004 . 3005 . 3006 . 3007 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:02
- Nahlásit

Cus zumpo, nejni vono 13.?! Sem nasrata festovne, neb dva pomahajici a chranici bezmozci mi prave naparili jeden trestnej bod a litr pokuty.

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:04
- Nahlásit

davidkova renata
jak to že uš si doma??? ty dochtořííí se teda maj!
Prdlajs- musela jsem se tu otočit kvůlivá balíku pro gaučáka,taxem rovnou pověsila prádlo a zase frčím zpět. Aodpol. zase znovu sem a pak na cvíčák

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:10
- Nahlásit

Alexa
no když si vzpomenu na knedlíky, tak snad ani néé
no co dyby nebyla cimrdlich,mohla ušetřit gaučákoj za véču
Fifi
neb dva pomahajici a chranici
voni nešli uplatit? si jim měla dát každýmu litr a třá by ti nedali pokutu
Neessi
Neessi
pak na cvíčák
no to budou mít vostatní radost

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:12
- Nahlásit

isdpch
huž jsem tě našel

koukám,že ty seš tam taky..druhej zprava f první brázdě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:27
- Nahlásit

isdpch
já sem ten f tom kvádru veprostřed

to máš blbý teda..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:29
- Nahlásit

davidkova renatacus pani,co noveho?ja za chvilku tahnu na cvicak,hajan samozrejme bude v klidu,zadni skakani,litani,hele,budu muset na veterinu se zeptat,on kulha sem-tam,nema to furt,vcera nic,predevcirem taky ne a dnes taky ne,ja ti nevim,jestli on uz ze zvyku nekulha!nebo jestli to nebude pocasim,jo a dnes je krasne,jako nechapu,co to tam od vas z praglu jste poslali k nam tak hnusny pocasi,si zapomnela nejak zavrit gerdu do kadiboudy!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:29
- Nahlásit

děcka, už mám zase tlustofleta, už mě pěkně sejří, vůbec neumí na vodítku, bertíka žere zcela nenávistně, v koncentráku bejt nechce, řve tam jak idiot, až jsou všichni v baráku naštvaný, bojí se po dlaždičkách, takže sem ho za sebou vláčela na schůzku do velký zasedačky jak kozu na porážku, a šéf je zase v prdeli. Taky mám velkohlad, od rána sem eště nic nejedla, jen dvjě japka a to se jako jídlo nepočítá. S tímhle debilem nemůžu ani do parku, má takovou flexinku na pudlíka, maličkou, a rve se a nemá ani košík. No nic, dám ho zpět do koncentráku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:33
- Nahlásit

nemethova5
jako nechapu,co to tam od vas z praglu jste poslali k nam tak hnusny pocasi,
dyk je tady hásky,já nic neposílala..
Gerda
S tímhle debilem nemůžu ani do parku, má takovou flexinku na pudlíka, maličkou, a rve se a nemá ani koší
sis nechala doma traverzu nebo co??????????

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:36
- Nahlásit

davidkova renatanekecejte pani!sotva jsem dolezla a zavrela za sebou dvere,tak spustilo hotove inferno!!!to bylo asi objednany na me,takze gerda je pustena a pujde do kadiboudy,kdyz si takhle lita po svete,no dnes je pekne,ale co bylo predevcirem???
Gerdavas asi pani nekde prikurtuju,pac jsem byla v robote a nekdo se me chtel zbavit,poslal na me hromobiti a kroupy,hele co mas zase za cokla a co marka?

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:37
- Nahlásit

isdpch
huž jsem tě našel
první zprava žejo
Gerda
Taky mám velkohlad,
si upeč tlustofleta

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:38
- Nahlásit

davidkova renata
sis nechala doma traverzu nebo co??????????
ale ne, mám jí s sebou, už sem mu jednu takovou facku flákla velikou, když táhl za bertíkem s děsnym řvanim. Lískla sem ho přes čuňu, až sklapnul. Von tak děsně tahá, že mě málem sejmul ze schodů, a to sem dost hodně stabilní a uzemněnej čék. Kretén je to, počkej, dostane sodovku, probudim ho pokaždý, jakmile zabere, bude utahanej tak, že ani nebude vědět, kdo je bertík.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:39
- Nahlásit

nemethova5
ale co bylo predevcirem
humáč
Alexa
si upeč tlustofleta

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:40
- Nahlásit

nemethova5
U nás je krásně....pere slunko, povlává větřík, na nebi jen bělavé mlhy a pár stratokumulů.....Mařka dobrý, zlobí jako čert.

Alexa
si upeč tlustofleta
no já ho právě vedla z koncentráku docela naštvaně, tak se lidi ptali, kam ho vedu, řekla sem, že utratit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:40
- Nahlásit

Gerda
Kretén je to, počkej, dostane sodovku, probudim ho pokaždý, jakmile zabere, bude utahanej tak, že ani nebude vědět, kdo je bertík
jj,todle sem praktikovala s dítětem dyš bylo malý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:41
- Nahlásit

Gerda
Mařka dobrý, zlobí jako čert.
jí nasad elektriku - jako Čertovi

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:42
- Nahlásit

davidkova renatano byl humač,prislo to od vas z prahy
Gerdajj,taky je tady ted pekne,mařka zlobi???a od ktere doby,ze ani nevim

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:53
- Nahlásit

Zdar žumpo. Co je novýho? Gdo dělá výcuc? Od Varlete Frištenskýho už výcuc nechci, posledně to pěkně odflákl

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:57
- Nahlásit

Biluška
Co je novýho
jako nic moc dneska,garfielt má prasečí křipku,coš těšce nese ispidich,tagže z nostalgyje vyhrabal svý starý foto ze sokola,fifi dostane asi 5 let natvrdo ,gerda upekla nějakýho tlusofleta bo furt by jen žrala,nemethový nateklo do bot,mudr hárá a aleksa prudí.Toš asi tak

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:00
- Nahlásit

davidkova renata

brut
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:01
- Nahlásit

Biluška
garfielt má prasečí křipku,coš těšce nese ispidich,tagže z nostalgyje vyhrabal svý starý foto ze sokola,fifi dostane asi 5 let natvrdo ,gerda upekla nějakýho tlusofleta bo furt by jen žrala,nemethový nateklo do bot,mudr hárá a aleksa prudí.Toš asi tak
davídkojc se půjde opalovat v neoprénu, páč u rybník číhá jedovatej pabouk

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:01
- Nahlásit

davidkova renatajo,tak do bot?kvuliva komu asi?kdo si nehlida gerdu,kdo ju mel mit v kadiboude pod zamkem,he???clovek aby vas furt hlidal,jak maly decka.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:02
- Nahlásit

brutpani,ted jste me dostala,jo,jo,jedovatej pabouk,jeste,ze neziju v australii,bo uz bych tam davno scipla na hadi,nebo pabouci ustknuti!

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:05
- Nahlásit

běžím kolem, tak vás baby fšecki zdravím a zasejc mizim....jak by řekla Biluše, du budovat kapytalizmus

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:06
- Nahlásit

brut
jako uš jednou sem tě schálně přehlídla s tou nemístnou poznámkou ,ale ty prostě s tim budeš furt vopruzovat ,že jo???!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:08
- Nahlásit

gabifi
běžím kolem, tak vás baby fšecki zdravím a zasejc mizim....jak by řekla Biluše, du budovat kapytalizmus
jako to si ani nedáš nic k jídlu????????????????

brut
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:10
- Nahlásit

davidkova renata
jo aháááá, sem byla přehlídnutá.... si budu muset na vás dát pozor

Neříkej, že nemám pravdu... tuhle toho byly plný noviny ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:12
- Nahlásit

brut
jo aháááá, sem byla přehlídnutá.... si budu muset na vás dát pozor
sem jako skusila nereagovat na provokace stran mý osoby,ale koukám,že to nikam nevede a asi tě budu mušet poslat do prdele aji s paboukem!

brut
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:23
- Nahlásit

davidkova renata
když to nebude s Paroubkem, tak to zvládnu

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:27
- Nahlásit

brut

myslíš tohodle: http://www.denik.cz/z_domova/jedovati_pavouci_hluk 20090409.html

davidkova renata
hele to si dej fakt pozor , přectav si že ni naň u rybníčku sedneš a kousne tě zrovna tam

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:29
- Nahlásit

brut
No jo, ale s davítkovou v neoprénu uš tam budou ty paboucííí dva!

<< 1 ... 2997 . 2998 . 2999 . 3000 . 3001 . 3002 . 3003 . 3004 . 3005 . 3006 . 3007 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání