Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2997 . 2998 . 2999 . 3000 . 3001 . 3002 . 3003 . 3004 . 3005 . 3006 . 3007 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 09:49
- Nahlásit

Brejtro fšem

kachna_
Neessi
Roundup? to je divný, já jsem si vždycky myslela, že je to totální herbici

Roundup je totální herbicid, možná si chtěl zlikvidovat výnosy , Proč měl ale roušku to netuším, já ji teda nenosila a žiju, možná bude zádrhel v Metrixu.

Baico
vyměním za učitelskou

jé ahoj účo! Bacha tetkon na Brůtofku, je na úči dost nabroušená

Lidi já su tak blbé! Předefčírem jsem si po půl roce uvědomila, že jsme na sobotu přihlášený do takový hurásoutěže a že bych teda asi měla povyzkoušet jak nám půjde na veřejnosti povel Šílená Veverka a Mrtvý péf. Vzpomněla jsem si pozdě , doma dobrý, venku nic. Na Mrtvý péf je předpisové lehni s hlavou mezi tlapama a na šílenou veverku předvede mrtvýho psa . Medajle nebude

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 09:56
- Nahlásit

PetraK
je na úči dost nabroušená
Na to jsme zvyklá, naše mami učí už 25 let. A dost lidí si vylejvalo zlost na mě. To mě nerozhází. Ale já budu pohodová úča,tim jsme si jistá

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:00
- Nahlásit

Čus fšicííííííí............
Standartně nestíhám a gdyž vidím tenhle cvrkot,tak se nedivím. URL

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:03
- Nahlásit

Baico
mít dalekovíc času na Bajkonůra
a jé,chudák..to ho zas béte vláčet fšade možně eště víc jak ted!
PetraK
Lidi já su tak blbé
řekni něco co eště nevíme!!!
povel Šílená Veverka
nějaká naráška zas na mě???!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:05
- Nahlásit

jablunka
gdyž vidím tenhle cvrkot

šiš to to letí...třá ty cigára sou dost kvapík,na úmrtí sem číhla jen krátce..abysem nedoplnila statistiku

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:06
- Nahlásit

Dobré ráno lide pracovitý s psíky s nosíky!
Je možný, že Maryje is drbe zadek daleko víc než před vymáčknutím žlázek? Ráno sem jí ho umyla v hypermangánu. Děěěsně vykulila vočiska
Dnes má zase něgdo svátek - a je to Aleksa! Takže přejeme příjemné zažívání:

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:08
- Nahlásit

davidkova renata
šiš to to letí...třá ty cigára sou dost kvapík
No šla sem si na to rači zapálit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:12
- Nahlásit

Baico
Na to jsme zvyklá, naše mami učí už 25 let. A dost lidí si vylejvalo zlost na mě. To mě nerozhází. Ale já budu pohodová úča,tim jsme si jistá

tož trénink máš, tak směle do toho Nicméně na druhou stranu- je to dost rizikový povolání.

davidkova renata

nějaká naráška zas na mě???!!!!

a proč myslíte, že sem ho to asi jako učila?

Gerda

a já fčera dort nedostala, tetkon z toho uš hubnu

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:13
- Nahlásit

davidkova renata
to ho zas béte vláčet fšade možně eště víc jak ted!
Když mě to tak baví to zvíře stresovat. To je takovej můj koníček. Třeba jezefčík je tak stresovanej, že se celkem ve zdraví včera dožil 12 let.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:14
- Nahlásit

Baico
Když mě to tak baví to zvíře stresovat. To je takovej můj koníček
njn,se přiznám,že mám podobnou úchylku,ale čekám gdy na mne pošlou Srstku bo todle se fakt nedělá!!!!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:16
- Nahlásit

PetraK
Nicméně na druhou stranu- je to dost rizikový povolání.
Já nevim, tady by mi asi hráblo daleko dřív. Vedení se o to dost dobře stará. Chtěj po nás výsledky, ale mají představu, že to zvládnem jenom od poče. A já už nemám sílu dělat vědu pro vědu a vymýšlet věci, ze který jsoi sice ty jejich pitomý body, ale v praxi na farmách to použitelný prostě neni.

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:16
- Nahlásit

Mathea

se ti musi ale krasne sislat!

no jifte

kachna_

StaHi

mno a pak mam neco stihat! nemoh' by ste si pane na chvili lipnout na dasen tra zvykacku? ja chtela jit na vecu
ps. to chce mrzel, tra mochofskej

nikam, slecno stahi, kdyz uz jsem si kvuli vam nechal vytrhnout zub, budeme spolu uz nafurt. tedy pokud stale mate babicku a nejlepe i prababicku.

PetraK

kuš!! Kuš!! Vypadá to, že mě čeká něco podobnýho, páč se asi vrtí osmička volně v dásni vodorovně ložená. Mám tetkon hubu dovnitř votelkou (naštěstí jen dovnitř), rozedranou dáseň a uš vim, jak se cejtí nemluvně když se mu klubou žuby.

Bolelo to moc? Ste chudák pane?

slecno petro nebojte . nebolelo to vubec - byl jsem poprve u tehle slecny zubarky a musim rict, ze tak pohodovou navstevu zubare jsem jeste nezazil. sice to trvalo 2 hodiny, ale byla sranda. puvodne se vrtalo, ale pak zjistila, ze zub je praskly, tak ho vyndala a trochu pocistila kosticku, jelikoz byl zanet, tak snad uz trable s timto zubem a okolim skonci.

a chtel bych timto od srdce podekovat neznamemu mazlivemu divokemu vymarackovi, ktery mi pred mesicem ulozmil v parku kousek zubu, neb nebyt toho, k zubari bych se neobjednal a zub tento po par dnech sam se zahojil a ja se zbavil jineho zubu, ktery me trapil mnohem dele. cesty prozretelnosti jsou nevyzpytatelne .

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:20
- Nahlásit

argosek

slecno petro nebojte

marná lásky snaha pane, kdykoliv jdu k zubaři, týdne před tím nespím a mám detašované pracoviště v takový jedný malý místnosti . A to mám hodnou paní zubařku, nejvlídnější vílu, hodnou a trpělivou. Vždycky na mě už čeká připravená injekce, neb už dole, když vylezu z tramvaje řvu: "Drogyyyyyyyyyyy!!"
Ne!zubař a lékař jsou pro mě horší než Noční můra z Elmstrýtu. A vy ste pane statečnej, že ste to vydržel.

Ať žijí výmaráci!

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:22
- Nahlásit

Gerda
Dnes má zase něgdo svátek - a je to Aleksa! Takže přejeme příjemné zažívání
jé děkuju ten je mňamozní
PetraK

a já fčera dort nedostala, tetkon z toho uš hubnu

tak já ti kus dám, aspoň ho neseřeru celej sama

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:23
- Nahlásit

PetraK
Ježiš pani, to je furt něco - tady máte vomluvnej dort ze fčéra, jo? takže heskeeej fčerejšéék a šééécko nejlépči!

argosek
Tobě chybí ten přední zup? )))))))) Taky ti nemoch vyrazit jinej než ten nejvíc vepředu? ))))))) Pane, vy ste asi komickej teťkonc, viďte? ))))))) Takže ti chybí zupy dva?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:26
- Nahlásit

Alexa

tak já ti kus dám, aspoň ho neseřeru celej sama

díky pani, ste hodná, ale nedělejte si škodu! Já aspoň můžu Gerdu citově vydírat : D

Gerda
tady máte vomluvnej dort ze fčéra

nejim starý dorty!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:26
- Nahlásit

PetraK
řvu: "Drogyyyyyyyyyyy!!"
helejte skuste se stavit ve zvěráči,tuty to bé zdravější neš hérák
http://www.novinky.cz/koktejl/168728-u-britskych-b rehu-nasli-rybu-ktera-vyvolava-halucinace.html

a du ven,nepište!

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:27
- Nahlásit

davidkova renata
mám podobnou úchylku
Taky je Nána z toho, jak je furt s tebou tak vystreslá, že se může zbláznit radostí,když bereš do ruky vodítko? A na každý akci je tak vystreslá z lidí, že to pak vypadá takhle

A nebo takhle

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:33
- Nahlásit

davidkova renata

tak nevim esli by Sarpa salpa zvládla mou paniku a navrch to, že to nesmí bolet. Dybych se chtěla sjet zajdu do lesíka za chalupou pro lysohláfku ňákou. Já potřebuju VOTUPIT (ešče víc než normálně )

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:36
- Nahlásit

PetraK

no vidite, dostanete injekci, tak ceho se bojite? )

Gerda

ale prdlajz - ten prave je normalne nechanej, za 2 tydny tam jedu zas a dodelaji mi ten rozek. vyndanou mam stolicku, co byla rozpadla uvnitr dasne.

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:36
- Nahlásit

PetraK
Já potřebuju VOTUPIT
To znám, minulej tejden, jak mě řezal a pak šil ty dásně, tak mě krásně otupil a vůbec to nebolele. Pan doktor byl moc hodnej. A zatim to vypadá, že nebudu muset ani na vyndavání stehů, protože mě už dva opustili uplně sami.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:40
- Nahlásit

argosek

co byla rozpadla uvnitr dasne.
jááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááu!
Bože to je zas téma todleto

tak ceho se bojite?

injekce!
bolesti
bílýho pláště
zvuku vrtačky
všech těch smradů
sestřičky
doktorky

fuj udělalo se mi nevalně, jen sem vo tom psala.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:41
- Nahlásit

Baico
Pani, vy máte tak špinavýho Bajkonůra, že to snat neni ani možný! A necháte ho takhle voptěžovat slečnama ňákejma třema! To maryji nemůžu ani říct todleto!

argosek
vyndanou mam stolicku, co byla rozpadla uvnitr dasne.
To muselo strašně bolet pane! Hlavně ta injekce, ta je důležitá, bez ní by nešlo v poctatě skoro nic, žádmej lékařskej zákrok. škoda jen, že je po ní čék takovej vochrnutej f ksichtě.

PetraK
nejim starý dorty!
Ale von byl v lednici.....připravenej na zejtra pro Brut...si myslíš, že Aleksa má ňákej dnešní, nebo co? Ten je z minulýho tejdne, jak si ho tu taťka zapomněl vyzvednout.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:42
- Nahlásit

Baico

minulej tejden, jak mě řezal a pak šil ty dásně

PANEBOŽE, PANEBOŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, co vám to dělali????? Vy chůdě nebohý.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:42
- Nahlásit

Baico
se může zbláznit radostí,když bereš do ruky vodítko
tak to vůbec teda.. já si vodítko totiš ven neberu
jinak ty fotky sou hrúúúza ,to je hnus čeho sou lidi všeho schopný!!!!!,já bych to strkala do kriminálu!!

Jako vona je hlavně vystrelá třá z malejch psů smetáků co lítaj furt navolno,lidi si to nedržej a voni sou pak jak urvaný ze řetězu,to je ta posraná parková kultůůůra

jinak vona moc společenská nejni,většinou ve společnosti usíná..

já taky moc nechci aby se s lidma stýkala nějak důvěrně,rači bych dyby byla eště víc streslá a kousala každýho kdo de kolem,ale neměla sem tentokrát štěstí

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:46
- Nahlásit

PetraK
injekce!
bolesti
bílýho pláště
zvuku vrtačky
všech těch smradů
sestřičky
doktorky

ad injekce - na tu se mocinky těšim dycky
bolest - po injekci neni žádná
bílý plášť - co je na něm tak strašnýho?
zvuk vrtačky - todle chápu, dycky si zpívám a povídám s můdr, abysem to neslyšela. Taky máme rituál a on mi nechává vybrat vrtáček. Teť už teda ne, bo je f irsku a chodim k jeho mamince, kerá mi nenechá vybrat nic.
smrad - dyť je tam cejtit jen desinfekce....
sestřička - my máme hodnou, dyš na ní mrknu (jako že se můdr nedívá) natáhne to do stříkačky silnější, nebo víc, nebo nevim, ale prostě sem rači.
doktorka - ta moje je hodná, její syn je eště hodnější a tu hodnost zvyšuje právjě ta iňjekce, kerou sem teda objevila dost nedávno, do té doby sem se vrtala bez ní.

Tak co blbnete pani? Dyť s tim pigárkem to musí bejt pohodička, ne?

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:47
- Nahlásit

PetraK

ta injekce ale neboli - jen to tam zajede a pak ztuhne huba. ja nechapu, ze nekdo, koho boli zuby se boji "bolesti" u zubare. vzdyt je to uplne iracionalni .

a kdybyste mela tak hezkou zubarku jako ja, tak se tam tesite .

Gerda

vcera to bylo poprve, co mi u zubare dali injekci a je to fakt uplne neco jineho - nic nebolelo. pamatuju si jak mi pred 2 lety zasivali prst, co mi kidak zlomil a dali mi nejake blbe umrtvovadlo, co vubec neumrtvuje, tak jsem to mel cele na zivo, tak jsem se trochu bal, ze to bude podobne, ale tohle, co mi puchla mi uplne tu pusu zatvrdlo a pak uz jsem necitil vubec nic (jen lahodnou vuni vytekajiciho hnisu )

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:50
- Nahlásit

argosek
já chtěla celkovou narkózu při prvnim vykloubenym rameni, ale nedali mi vůbec nic, tak sem křičela a kopala botama od koňskýho hnoje, tim se mi taky trošku ulevilo. Podruhé sem si přála dostat krupáčem do hlavy, bo injekci s sebou na fríčku nigdo neměl. Pane, vy ste měl hnis v dásni? Fůůůj, vy ste prase!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:51
- Nahlásit

Gerda
bolest - po injekci neni žádná
to neni pravda,sou případi,že to nezabere téměř vůbec,třá dyš to je v zánětu a pod....ti přivedu iks lidůch s podobnou skušeností!

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:51
- Nahlásit

Gerda
Ale von byl v lednici.....připravenej na zejtra pro Brut...si myslíš, že Aleksa má ňákej dnešní, nebo co? Ten je z minulýho tejdne, jak si ho tu taťka zapomněl vyzvednout.

no fuuuuj a já tě chválím, kudy chodím blé už jsem ho byla vyblejt

<< 1 ... 2997 . 2998 . 2999 . 3000 . 3001 . 3002 . 3003 . 3004 . 3005 . 3006 . 3007 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání