| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 14:10
- Nahlásit
Baico
To jsou hrozně inteligentní a milá zvířata a na rozdíl od některých lidí i užitečná.
To jo, to máte pravdu. Beru zpět!! Krávy já mám taky ráda a vadí mi, že jim to maso, ale to už asi s tim nic udělat nepude
to sem netušila, že je to krůtí zvíře takhle nahlouplý?? :confussed: a to jen krůty nebo i krůti kluci krocani?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 14:11
- Nahlásit
PetraK
Vidím člověka v bílým lajntuchu... a janika
No tak počkej, aš příde děda a přečte si, že janika je strašidlo! Na hodinu tě vypne, kamarátko!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 14:13
- Nahlásit
Gerda
Vidím člověka v bílým lajntuchu... a janika
No tak počkej, aš příde děda a přečte si, že janika je strašidlo! Na hodinu tě vypne, kamarátko
hele a víte, že tohle přesně mě napadlo, dyš sem to dopsala?? Teda ne to, že by mě děda vypnul, ale to s tou janikou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 14:16
- Nahlásit
PetraK
hele a víte, že tohle přesně mě napadlo, dyš sem to dopsala?? Teda ne to, že by mě děda vypnul, ale to s tou janikou
Tim je to jasný, vypne tě na dvjě hodiny....anebo přijde janika a...pěkně ti to spočítá! A víš, že to vona umí!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 14:16
- Nahlásit
Gerda
Nejblbější zvíře s jakým jsem měla tu čest jsou krůty
A já si furt řikala, votkut tu mamku znáš! A ty už si jí svítila!
tak todle sem ale vůbec nějak nepochopila..
To už nemůžeš pamatovat,
no nemyslím macka,ale to hecfrý
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 14:17
- Nahlásit
Baico
Kráva má trošku jinou držtičku
pravdu díš, jsem úplně zapomněla, jak mají oslizlé čumáky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 14:18
- Nahlásit
Gerda
A já si furt řikala, votkut tu mamku znáš!
Ty jsi fakt trupka
PetraK
Je jedno esli krůta nebo krocan, jsou to fakt uplně tupý zvířata
a vadí mi, že jim to maso
To je dobře, protože je má hodně bílkovin a železa. A krávy chované na maso trávěj většinu života na pastvě a sluníčku a i ve výkrmu se mají dobře. Nesmíte věřit těm ekoteroristům. Teď jsou nastavený takový předpisy v chovu skotu a je to tak hlídaný, že si každej dá pozor, aby něco dělala špatně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 14:21
- Nahlásit
Baico
Kráva má trošku jinou držtičku
no jo,na tý fotce vypadá trošek jako argošek bez dvouch zupůch
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 14:22
- Nahlásit
davidkova renata
bez dvouch zupůch
Kráva nemá ve předu v horní čelisti žádný zuby
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 14:23
- Nahlásit
davidkova renata
tak todle sem ale vůbec nějak nepochopila
já jo! Heč!!
Gerda
Tim je to jasný, vypne tě na dvjě hodiny....anebo přijde janika a...pěkně ti to spočítá! A víš, že to vona umí!
ten kdo mi škodí, sám sobě škodí, a páč sme s Janikou ta schíza bylo by to dvojnásob. To nepude.
Baico
a je to tak hlídaný, že si každej dá pozor, aby něco dělala špatně.
tak mě nejvíc vadí ten jejich smutnej konec- způsob transportu a porážky . to je to co mi na tom hodně moc vadí. To že masožravec žere býložravce, no to už prostě tak nějak je, ale mělo by to vypadat jinak, no.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 14:24
- Nahlásit
davidkova renata
no nemyslím macka,ale to hecfrý
hecfrí bylo až po mackovi?? Vidiš, mě se to tak plete...
no jo,na tý fotce vypadá trošek jako argošek bez dvouch zupůch
Takže kromě janiky přijde i nasranej argošek.
Baico
A krávy chované na maso trávěj většinu života na pastvě a sluníčku a i ve výkrmu se mají dobře.
A jak je zabijou? Nějak rychle?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 14:27
- Nahlásit
ja jsem junak porad akorat to nikdo nevidi zato benda junior ma teplutku a marodi vlastne ma stesti ze jsem ho nezabil kdyz mi vcera prujmickem zadelal auto vcetne sedacky (nastesti spolujezdce) a vsechny pedaly takze jsem nemohl ridit leda bych slapal v hovnech teda primo srac... Jenze to bylo u narodniho divadla tak jsem natahl na nohy gum rukavice co v nich sali pitva stahnul okno na nos si dal kolicek a jel na mene frekventovane misto. Jinak vsechny zdravim
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 14:28
- Nahlásit
Baico
Kráva nemá ve předu v horní čelisti žádný zuby
no a co ti nesedí??
Gerda
Takže kromě janiky přijde i nasranej argošek.
ale ten nás vypnout nemůže
A jak je zabijou? Nějak rychle?
chceš nějaký vídejko??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 14:29
- Nahlásit
Gerda
Hodně rychle a ohleduplně. Je to fofr. Za hodinu a půl od porážky je už maso v chlaďáku.
PetraK
způsob transportu a porážky .
No ty transporty, co jedou přes půl Evropy je docela hrůza. Ale u nás to neni vůbec taková hrůza, jak se to občas líčí na Nově. Proto je dobrý kupovat české produkty, protože u nás je o ta zvířata postaráno.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 14:29
- Nahlásit
Benda
zajímavý...jak je řeč vo tvým mackovi,si tu f cuku letu
zato benda junior ma teplutku a marodi
je vystreslej bo ho bereš s sebou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 14:32
- Nahlásit
davidkova renata
dyš seš kún,spíš ho kopni ne
dobrej nápad, páč po zhlídnutí udělátka na koňský zuby bych mušíla bejt setsakra rychlá, abych zubaře kousla dřív než mi tuhle věcičku nasaděj do úst ... a to nejsem
Baico
mno, a můžu ho kousnout?
Koňský zubaři jsou od svých pacientů zvyklí na ledacos. Myslim, že by ničim nepřekvapila. A navíc mají takové udělátko, že kousnout nemůžeš
krásný udělátko ... to raději budu kopat nebo mlátit berlí než něco takovýho
PetraK
To je fakt, Brůůtofka má smolika
nemááááááám, budu kopat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 14:44
- Nahlásit
Benda
Ahoj taťko, jsi zdráf a silen? Ty vozíš běžně f autě gumové rukavice?
davidkova renata
chceš nějaký vídejko??
Neee, to fakticky necííí ani náhodou.
Baico
Jen jesi nekecáte paninko.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 14:47
- Nahlásit
Gerda
a silen
to je silan,to si pleteš,ale to je avyváš...von je tatka ted avyváš??Nějaká blbá karma,asi dluhy z minula bo co..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 14:53
- Nahlásit
Gerda
Jen jesi nekecáte paninko
zvířata nemůžou být stresovaná, protože to pak znehodnotí maso, a to je pak dál nepoužitelný ke zpracování pro lidi.
A u kuřat je to ještě rychlejší. Ty už se chladěj po 3/4 hodině.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 14:57
- Nahlásit
isdpch
hledal mě něgdo
retardi se probíraj vedle u ešusový
du dřít nepište!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 15:04
- Nahlásit
Benda
tak jsem natahl na nohy gum rukavice co v nich sali pitva stahnul okno na nos si dal kolicek a jel
škoda, že vás nezastavila Polícije! určo byste dopad v tomdle vybavení líp jak fčera Fifijová
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 15:08
- Nahlásit
Baico
líčí na Nově.
Znovu a Plesk já nebrat, fujble. ale tak nějak si myslim, že se s nima prostě v rukavičkách moc nezachází, ten transport tady asi nejhorší nebude, páč ta vzdálenost, že jo. Ale na těch jatkách...
brut
budu kopat
vejkopy, jo?
Gerda
a silen
tak šílen von byl asi dycky, ne? Nebo se pletu?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 15:37
- Nahlásit
kapitalisti zdraví žumpu. Opět se trapně ptám jestli něgdo dělá výcuc??
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 16:14 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
PetraK
(Fšecky přítomné učitelky současné i budoucí prominou, nejni to myšleno vůbec vážně, rozhodně si nemyslim, že co úča to kráva, to jen vobčas se stane. Je to v kontextu s tou krafkou učitelskou vod Brůtofky, tak aby někdo nebyl smutnej)
tímhle už to nezachráníš
Biluška
hele když si tu a máš zmáklý to pojišťovnictví. Na mýmpsovi se nadále rozvíjí debata o kryči atak by mě osobně zajímalo, když by měli pojistklu odpovědnosti z čokla uhradí to pojišťovna nebo prt?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 16:17
- Nahlásit
Biluška
Opět se trapně ptám jestli něgdo dělá výcuc??
tak argošek nemá zuby, brut chce jít ke koňskýmu zubaři, ale ten má nějaký udělátko, Davítková chce agresivního psa, ale když jí nutím ÍPO psa Báru tak si zas vymějšlí že by chtěla něco jinýho, pak tu proběhlo něco že Jablunka s Ešusovou jsou jedna osoba pak něco o krůtách a mamce, pak taky o jatkách a pak už nefim
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 16:33
- Nahlásit
Alexa
hele když si tu a máš zmáklý to pojišťovnictví. Na mýmpsovi se nadále rozvíjí debata o kryči atak by mě osobně zajímalo, když by měli pojistklu odpovědnosti z čokla uhradí to pojišťovna nebo prt?
Záleží na pojistce a pojišťovně. Pokud mají takovou tu za tři stovky přifařenou k pojištění domácnosti tak na to můžou rovnou zapomenout. Ta je dobrá tak akorát když vytopíš sousedy. Pokud mají přímo "pojištění odpovědnosti občana za škodu způsobenou v občanském životě" tak by za určitých podmínek mohli prachy dostat, ale moc šancí bych jim nedávala. Museli by to pochopitelně podat tak, že k celé té akci došlo nešťastnou náhodou a jejich zaviněním. Třá "pes byl na vodítku, šli jsme kolem, ucítil háravku, přetrhl vodítko (to prasklo, patrně vada materiálu), vběhl tam, než jsem stačil zareagovat tak byl na feně" . Pokud přiznají (nebo budou svědecky usvědčeni), že se jim pes flákal po vesnici půl dne a přitom obskočil tu fenu tak mají smůlu a nezaplatí jim to žádná pojišťovna.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 16:35
- Nahlásit
Nejvíc humorný mi přijde, že zítra tu budu smrdět velice dlouho a v neděli tu budu taky - není to pěkné? Masakéééro děckáááá!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 17:07
- Nahlásit
Biluška
Hele, funguje malokrálík coby králíkoterapeut?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 17:13
- Nahlásit
kachna_
zatím terapeutí jenom u nás, ale brzo už ho vezmu do terénu .
Dítě ho učí podávat pac a má určité drobné úspěchy . Třá ze začátku ji králík na povel "pac" kousal a útočil, včil už většinou nekousne
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 17:22
- Nahlásit
Biluška
Budeš mu tvořit nějaký speciální králíkoterapeutický zkouškový řád?
Nejedeš náhodou příští týden do Litoměřic? Já tam budu vystavovat a přihlásila bych se o přepravku
|