| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:06
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Vedle v tématu se paní ptá, jestli bude stačit entlebuchovi venčení 3x denně.
No jo, ale to se neptá mně... )))
Proč ses ty vlastně rozhodla si ho nepořídit? Matně si vzpomínám, že jsi o tomhle plemenu uvažovala...
No protože je to záložní varianta, já bych chtěla golyji dlouhovlasou, ale ta moc nepracuje, asi, krátkovlasá je moc rychlá, beardedka je taky kandidát, borderku nikdy, bílej švýcar je asi moc velkej a asi by byl s nervama na tom stejně jako já, entlebucha řikala můdr a holky tady řikaly, že je moc aktivní....tak nevim. Bestak je to ještě za dlouho, dva psy bych nechtěla ani za nic.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:09
- Nahlásit
Gerda
bílej švýcar je asi moc velkej a asi by byl s nervama na tom stejně jako já
Hele pani, to chce vybrat akurát správnou chovku. Baijkonůr má nervy jak lana. A čubiny nejsou tak vejiký.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:13
- Nahlásit
PetraK
ste neschopná upíct každej den pětipatrovej dort a musíte s tim dělat takovýdle přesuny, jo?
Promiňte, já se fčéra lechce zdržela f práci, pak mi uš bylo zatěško zadělávat těsto....promiňte, uš se to jistě nestane....
Baico
No jako pani, dyby vyhrál bělobník, pak jedině s tý chovky od pana Bajkonůra - a vůbec, dyby vy ste někdy plánovala pana bajkonůra otatit, pak bysem ráda děcko po něm, ale muselo by mít i takovou Bajkonuří mamku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:13
- Nahlásit
Biluška
Dyť si přečtu jaká čára vede tam co jdu a du po ní ne?
no ale vy píšete...chlapečcíí,králíčcííí,želvy... ,pani ,dyk já se nenašla vůbec!!
Alexa
gde a kam a s kým vystupujete???
u nás s čoklama
tak to je fajný ,já sem s Nánou taky tudle vystupovala...z autobusu zatim jako..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
promiňte, uš se to jistě nestane
to bychom taky jako prosili. A proč ste zas musela bejt do noci f práci? Ste taky čudinka, jako marůška?
Alexa
no komedie to bude dost dobrá
a bude to taky komedie století? :
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:16
- Nahlásit
PetraK
Ste taky čudinka, jako marůška?
no jistěěě,za chvílu si začne ždíbat prtku
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:18
- Nahlásit
Gerda
dyby vy ste někdy plánovala pana bajkonůra otatit
To neplánuju. V týhle linii je to špatný se zubama a varlatama. Povahy jsou tam super, displázka taky dobrá, ale zuby a varlata tam lítají dost.
pak jedině s tý chovky od pana Bajkonůra
To se pak klidně na mě s klidem obrať a zařídím ti protekci
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:19
- Nahlásit
Baico
ale zuby a varlata tam lítají dost
ty voe,co je to za mejdlo?????????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:20
- Nahlásit
davidkova renata
,za chvílu si začne ždíbat prtku
ste blbá! Naprosto!
uš ste došla k želvě? Nebo na králíci?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:23
- Nahlásit
PetraK
No vono se teď zas něco narychlo dodělává, tak tu budem i vo víkendu, ale já jen v neděli večír.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:24
- Nahlásit
PetraK
uš ste došla k želvě
zatim se k ní teprf chystám na náfštěvu
na králícíí sem uš taky jednou byla..tadyk u obory bejvá dycky výstafka drobnejch zvěrstef
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:25
- Nahlásit
davidkova renata
no jistěěě,za chvílu si začne ždíbat prtku
))) ty si trupkááááááááááá )))))))))) To si rači budu kousat nohy )))))
Baico
To se pak klidně na mě s klidem obrať a zařídím ti protekci
Ale voni sou fakt hodně velký....já ti nevim holka, rači snat menčího pejska....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:33 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
davidkova renata
ty voe,co je to za mejdlo?????????
No je to tam po Baicovo tátovi. Baico nemá kouli a Bartos nemá 3 zuby. Jinak pes po Aicovi na Slovensku už je chovnej a v prvním vrhu po něm byli dva psi, jednomu varlata neslezli vůbec a druhýmu jenom jedno. Ještě jsou taky po Aicovi ti psi dost velký, někteří i přerostli. Ale zase tam jsou super povahy. A musim říct, že mě se Aico jako pes moooc líbí!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:34
- Nahlásit
Gerda
No vono se teď zas něco narychlo dodělává
pani to je hrozná práce! dyk vy ste víc tam než doma
Ale voni sou fakt hodně velký
ale šak velikost nejni problém. Jen teda v případě, že seš sama f přírodě a pes se zraní. Jinak ne.
davidkova renata
výstafka drobnejch zvěrstef
vás zajímaj úchylnosti jo? To sem netušila
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:36
- Nahlásit
PetraK
a prooooooooooooooč bysem měla jít Davídková?
já mám doma bordel a psy se najedli masa,tak se tak 2 hodky nemůžou rozptylovat a elis jsem vykoupala na tu zejtřejší voříškiádu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:37
- Nahlásit
Gerda
Ale voni sou fakt hodně velký....
Uvidíš. u tebe se bude mít každej pes dobře
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:42
- Nahlásit
Baico
A musim říct, že mě se Aico jako pes moooc líbí!
je strašně vobrofskej, ale pan Bajkonůr je vjěčí. A nemáte ho stavět na fotky vedle čistoskvoucího vyčesanýho Ajkáče, dyš je chudák Bajkonůr neučesanej.
u tebe se bude mít každej pes dobře
no to právě bohužel moc ne právě stran těch nervů, proto to ňák zvažuju víc, abysem neposrala dalšího čokla.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:44 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Baico
No je to tam po Baicovo tátovi
ale prt...sem si jen přectavila jak někde dost lítaj varlata a zuby
brezen2008
a prooooooooooooooč bysem měla jít Davídková
no dyk já ani nechci,bestak nestíhám ,jenže biluška psala..po zelený ,že k želvě mám jít po zelený...ste želva nebo né?? Tak vidíte!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:44
- Nahlásit
brezen2008
a prooooooooooooooč bysem měla jít Davídková?
protože jí to na zem namalovala Biluše. No. tak co má tetkon dělat? Dostala za úkol jít na králící a na želvu. tak de. Poslouchat se halt musí, to se nedá nic dělat
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:47
- Nahlásit
davidkova renata
PetraK
no tak pojd a cestou můžeš nakopupit,proplácí Biluška
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:47
- Nahlásit
davidkova renata
ale prt...sem si jen přectavila jak někde dost lítaj varlata a zuby
Jo tááák! mě to dneska nějak nedochází! Ještě že už je pátek.
A když jsem si to přectavila, jak tu kroužej varlata a zuby........ Asi to vemu z práce rovnou do Bohnic, protože do beřkovic je to daleko.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:50
- Nahlásit
Baico
protože do beřkovic je to daleko.
to je fakt a navíc to asi nebé ani značený ani pro želvy ani pro králíícíí
du teda ven,eště nevim po kerý pudu ,možná po modrý...modrá je dobrá a modří uš vjedí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:58
- Nahlásit
žádnej jogurt nedostanete, páč moc píšete A nezametli jste podlahu A ty kytky taky nejsou zalitý
davidkova renata
Šiš to byl příklad !! Rozumíte paní? Okamžitě zrušte tu cestu po zelený k želvě a děte po červený na vlastní záchod. Pak se opět po červený vrátíte zpět do kuchyně a uvaříte mi oběd, páč já nic nestíhám . Bože, to je materiál tohlencto, no moje nervy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:59
- Nahlásit
Biluška
Pak se opět po červený vrátíte zpět do kuchyně a uvaříte mi oběd, páč já nic nestíhám
du rači po zelený k želvě i dybysem se cestou měla poeat
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 11:02
- Nahlásit
Gerda
No to jo, jsme se byli podívat na výstvě v Rakousku a já ho nestihla vykoupat. Jinak teď je mu Bajkonůr ještě víc podobnej, než před těma dvěma lety
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 11:05
- Nahlásit
Baico
sou to medvědi pani, úplný polární medvědi!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 11:08
- Nahlásit
Gerda
Jo oni jsou v podstatě bonsai lední medvědi, ale je lepší, když si lidi myslej, že jsou to psi. Nemusíš mít tolik povolení a tak.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 11:26
- Nahlásit
Baico
To zní rozumně, teď už je mi to trošku jasnější s těma běloušema ))))))))))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 12:44
- Nahlásit
Lidijové - za chvíli bouchám dveřmama a valim dom, dozabalit, vyvenčit a pak tradááá nach Beskydy. Držte mi palce, ať vyjde dobrý počasí, na kůrsing a soutěž palce držet nemusíte, to vim dopředu, že stejně nevyjde . Ale třeba bude dobrý postavení Marzu s Uranem a Sluncem a vyjde to jako to soutěžení u Waldy. I když tu slepou dráhu už asi nic nepřekoná
Tak se tu mějte! Jo a ešče, prosim vás, držte mi palce, ať Brtnik nezapomene vyzvednout auto. Teď sem mu volala, jako co v servízu a ... VON ÚPLNĚ ZAPOMNĚL NA AUTO! By přijel normoš autobusem. bez auta. A jeli bychom,................. každej ví kam. páč tam maj jen do čtyrech dneska.
Sem Svatá Anežka za živa, to musí každej vidět!
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 12:58
- Nahlásit
Tak to ja jdu na obed vyvencit a vubec a pak odjizdim na vodu.
|