| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 14:36
- Nahlásit
čus žumpo, co máte dobrýho k obědu? Mám hlad jak netopýr, páč mi snídani sežrala Mijena a k svačině jsem se vůbec nedostala Takže se koukejte podělit o oběd, vetřu se k tomu gdo má nejlepčí
PetraK
leila
To byla určitě Colette Lady alias Izabela.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 14:39
- Nahlásit
argosek
Tak už si ze mě pane neutahujte stran toho cvičení, máte asi stejnej názor jako ten čék f tý debatě vedle, ale to vůbec neva, tak uš mě s tim nechte bejt.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 14:40
- Nahlásit
Biluška
čus žumpo, co máte dobrýho k obědu?
Sem si udělala restlý játra s novým bramorem a tatarkou,chceš poslat?
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 14:43
- Nahlásit
jablunka
loni sme chytli na výstavě psincák, mladá měla 3x ATB a to hnusný jakože dávení má etě furt. Nějak už taky nevim co. Vet říkal, že už je to moc dlouho a že by nasadil nějakou radikálnější léčbu. Mám strach, není moc v poho ani s hormónama, hárá po 4 měsících a poslení 4 hárání i faleška. Každej by cpal něco jinýho, chemickýho a hlavně hódně drahýho.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 14:44
- Nahlásit
jablunka
Sem si udělala restlý játra s novým bramorem a tatarkou,chceš poslat?
Je rozhodnuto, jdu na oběd k Jablůnkům Leda by měl něgdo palačinky, to bysem ještě váhala. Ale nejspíš bysem snědla obojí, páč jsem prakticky umrlá hlady
leila
mám tak zhruba představu, ale zatím fakt jenom hrubou. Pošlu ti odkaz na stránky co se mi moc líbí, tak nějak bysem to chtěla.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 14:45
- Nahlásit
malinka
No Hádek právě nejni chemickej,já ho používám na fšechno.......pomohl nám i Fytosan na bradavice,masti na ekzémy u dětí,kapky do nosu a jiný a jiná věci.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 14:46
- Nahlásit
leila
Kuknzí - http://www.borderkolie.cz/ - zvládneš něco takového?
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 14:46
- Nahlásit
jablunka
Sem si udělala restlý játra s novým bramorem a tatarkou
to sem měla vedět a mohla sem si ušetřit práci i nádobí. Vařila sem to taky.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 14:48
- Nahlásit
Biluška
Je rozhodnuto, jdu na oběd k Jablůnkům Leda by měl něgdo palačinky, to bysem ještě váhala. Ale nejspíš bysem snědla obojí, páč jsem prakticky umrlá hlady
Palačinky se špenátem budou zejtra.
malinka
to sem měla vedět a mohla sem si ušetřit práci i nádobí. Vařila sem to taky.
To budeme za chvilku synchronizovaná žumpa.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 15:25
- Nahlásit
Čůs bando
tak jsem na skok,z 80%jsme přestěhovaný,celá familie dvounožek něgde lapla střevní chřipečku.I přes tenhle hendikep Majkl dnes úspěšně učinil poslední podvod na školu
Tak, teď už jen aby se dostal na stavárnu,a nesestřelil ho nějakej dědula ve filcce,až pojede na choprákovi krajinou...
A zasejc du makat....byste nevěřili kolik krámu zbytečnejch čovek doma má...našli jsme na půdě aji total gym čaka norisovic
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 15:28
- Nahlásit
Erin
z 80%jsme přestěhovaný
Kam se stěhujete pani?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 15:31
- Nahlásit
Gerda
nenechame!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 15:38
- Nahlásit
jablunka
Palačinky se špenátem budou zejtra.
špenát je totální bléééé a řadím to do kategorie apsolutně nepoživatelných potravin. Ani Orina to nežere (a to už je fakt co říct, páč to je jediná věc co ten pes nežere )
Chci palačinky s marmeládou, s jahodama a se šlehačkou :mlask:
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 15:53
- Nahlásit
Biluška
Tak zrovna včera na véčeřu. Palačinky tenoučký do křuplava propečený, posypaný škořicou, namatlaný nutelou, zakydlý šlehačkou a ta ještě posypaná grankem. Mohla bych kadit kostky cukru.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 16:00
- Nahlásit
Garfield
Palačinky tenoučký do křuplava propečený, posypaný škořicou, namatlaný nutelou, zakydlý šlehačkou a ta ještě posypaná grankem
To chci, začni smažit, vezmu to k vám hnedle od jablůnků
all
Daruju debilního foxteriéra, je mi zcela jedno kam
Na to, že ten degen ukusuje květy kde čemu co rozkvete už jsem zvyklá. Na to, že čůrá výhradně na trsy pivoněk a kosatců taky Ale to, že mi vyhrabal plný truhlík včera osázený, to teda přehnal A eště je všechny pečlivě polámal, aby náhodou žádná kytka nepřežila
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 16:02
- Nahlásit
Biluška
Daruju debilního foxteriéra, je mi zcela jedno kam
...sou tam u vás Ho-či-mi-ni?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 16:06
- Nahlásit
Garfield
...sou tam u vás Ho-či-mi-ni?
Ne, nejbližší jsou až v Krnově To je třicet kiláků, tak daleko kvůli němu nepojedu. Ale mohla bych ho vyhodit u hranic, tam jezdí hodně kamionů.....
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 16:30
- Nahlásit
Gerda
Kam se stěhujete pani?
Daleko,daleko paní
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 16:36
- Nahlásit
Garfield
Biluška
Mňáááám, paláááča! Je jasný, že má bejt slatká, takže tu vot jablunky si nechte, tu slatkou sem pošlete. Kromě toho porckýho vot kolegyně, přinesl eště korektor domácí klobásky. Taky velký mňááám, uš sme je sežrali.
Erin
Daleko,daleko paní
Do Polska k Bilušce?
argosek
nenechame!
tak ne, no.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 17:44
- Nahlásit
čau všem,je něco nového?
|
past
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 17:55
- Nahlásit
Dobrý podvečer,
nemohu najít své téma tak to napíšu sem, protože tady to žije.
Stran výcviku čůrání na povel máme vyjasněno nicméně máme jiný dotaz. Znáte to někdo na žižkově v těch sadech ? Jezdíme kolem, rád bych se tam se psem prošel ale bojím se aby tam nebyly agresivní psi. Nedávno nás jeden napadl ze zadu ze zálohy zrovna když jsme nacvičovali to čůrání a já byl na čtyřech ohnutý u psa. Od té doby se trochu bojím.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 17:56
- Nahlásit
past
http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&topic=9666&forum=1&page=0
|
past
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 18:00
- Nahlásit
jablunka
děkuju.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 18:30
- Nahlásit
Biluška
Jj to je v pohode maji to delane jednema volne stahnutelnyma css stylama toto je snad to nejjednodušší co sis mohla přát
Jinak jsem zijistila ze foster se narodili pumi bez PP tak kdo vi kolik jich tu jiz beha
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 18:34
- Nahlásit
čuus,já cíí palačinky aji se špenátem..mňááám,aji slatký!
kam mám teda ject??
past
aby tam nebyly agresivní psi.
ty sou úpa fšude,pane
jeden napadl ze zadu ze zálohy zrovna když jsme nacvičovali to čůrání a já byl na čtyřech ohnutý u psa.
a co?? úpa se to bojim domyslet..
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 18:43
- Nahlásit
davidkova renata
No mě tady ty kecy o palačinkách tak nastartovaly, že bych si je dneska smážla klíďo zase, ale su líná, bo včera to trvalo děsně dlouho a vůbec mě to nebavilo. Takže jsem šla raději se psem a viděla jsem hroznou věc.
Nicméně pokud jde o véču, manža dělá mrtvoly, strašně se na ně těším, já mám hlááááád!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 18:46
- Nahlásit
Garfield
viděla jsem hroznou věc.
jakou????????????????????????
bych si je dneska smážla klíďo zase, ale su líná,
no a to je můj věčnej problém..su líné takřka furt
manža dělá mrtvoly
eh...nemůžete bejt konkrétnější?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 18:52
- Nahlásit
davidkova renata
No normální mrtvoly. Takový ty mořský zvířata, co byly živý a už jsou mrtvý. Mňam. Je miluju.
No venku du s kočárem a psiskem. Připojí se ke mně nějaká holčina, tipovala bych jí 12-13 let (teda ona se nepřipojila, jen měla stejnou cestu a šla skoro vedle mě). Ještě na ni koukám, že je to takový to, jak se dítě snaží vymódit jak dospělá ženská a vypadá to celkově blbě (stará-mladá). No a došli jsme na opuštěnou louku mimo lidská obydlí. Já zaparkovala kočár a cvičím s psákem, holka stojí opodál a stojí a stojí a stojí. Najednou k ní došel nějakej chlap (já ho viděla z dálky a jsem slepá jak troky (nevím, co jsou troky) ale dle mého dojmu působil tak na 40 let). Chvíli se tam spolu bavili a budili dojem, že jednou je uražená ona a on dolízá, pak se urazil on a ona musela dolízat a pak se schovali za takovou dřevěnou boudu a byli tam. Bylo mě to divný a tak jsem psákovi házela aporty směrem k nim, abych jako měla trochu přehled. No pak chlap vyslal holku podívat se, jestli tam jsem. Ona vylezla, pozoruje mě a já koukám, jak on mezitím vlezl do té boudy. Ona se otočila a vlezla tam za ním.... Tak nevím, no.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 18:58
- Nahlásit
Garfield
Tak nevím, no.
no pani,to ste ale neviděla žádnou hroznou věc,ale howno! Dyk to nemá žádný rozuzlení,sakra!
, co jsou troky)
vypadá to jako rakef sice,ale prej kádě na paření
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 18:59 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
de se parit?
(edit: lepci kade na pareni, nes parby na kadeni )
|