| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 06:09
- Nahlásit
dobré ráno
tak tady je malohnusně a je silnej vítr
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 06:16
- Nahlásit
Fstávejte žumpo a děte dřít
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 08:24
- Nahlásit
Dobré ráno!
Nesnáším pondělky!!!!!
A co jinak, jakej byl víkend?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 08:32
- Nahlásit
Krásné ráno, proč je zase hnusně?????
tak na zlepšení nálady vám sem dám fotku, kterou jsem si půjčila jinde:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 09:28
- Nahlásit
Bré ráno na pijáno
Baico
A co jinak, jakej byl víkend?
super! Byli jsme třetí a v kůrzingu se nám taky docela dařilo. Ale hlavně Ešus byl šikovnej hošíček - jsem na něj pyšná, jak to celý zvládnul
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 09:32
- Nahlásit
PetraK
Byli jsme třetí a v kůrzingu se nám taky docela dařilo
Gratulujém, kdy přijdou na řadu zkoušky?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 09:35
- Nahlásit
PetraK
No tak to my gratulírujeme!
My jsme se byli včera po dleší době podívat na koních na Suchdole. Přivítali nás s otevřenou náručí. A já si jenom uvědomila, jak mu ty hajtry chyběj
Huž abych učitelírovala a budu mít zase čas jezdit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 09:36
- Nahlásit
kachna_,
kdy přijdou na řadu zkoušky
nikdá. nesnášim zkoušky totiž - v tom je ta potiž
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 09:41
- Nahlásit
PetraK
Hele to musíš jít se správnou partou, jinak to nemá cenu. Mě na prvních závodech a zároveň zkouškách na Slovensku ožrali Francouzi a byla z toho zkouška a celkově 3. místo na mistrovství světa bílého ovčáka. S fajn lidma se ty zkoušky dělají dobře
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 09:50
- Nahlásit
PetraK
nikdá. nesnášim zkoušky totiž - v tom je ta potiž
Pořád? I přes úspěchy na poli závodním?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 09:59
- Nahlásit
Baico
A já si jenom uvědomila, jak mu ty hajtry chybě
a bych řekla, že nebyl sám, ale
No tak to my gratulírujeme
pro mě je nejhezčí to, že to ustála jeho nervová soustavička a že fakt zvládnul i ty prudiče obecný . On je takovej bublal, ve smyslu, jdi pryč, nechci Tě u sebe. Byl tam jeden umělec, jednu chvíli už mě svrběla bota , páč se dokázal v tichosti připlížit a nenápadně mu vrčet do kulek. je to ten tip psa co provokuje, ale fest, jen aby byla bitka. Nesnášim tyhle šmejdy mrňavý.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 10:02
- Nahlásit
kachna_
Pořád? I přes úspěchy na poli závodním?
porád. To se nezmění uš , ale tohle nebyly závody žádný, tohle byla sranda akce. Nicméně i klasickou poslušnost jsme si sami pro sebe střihli v tom psím a lidským davu a hošíček byl žižkovnej. Ne, to je málo. Byl úžasnej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 10:10
- Nahlásit
čus trupkýýý
tak jaká?
PetraK
tagže vystoupení gůt jo? A co hory,našli ste ty správný??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 10:14
- Nahlásit
PetraK
No já chtěla napsat, že chyběj mě. Jemu chybí to lítání se stájovejma psama
Baico je naštěstí kliďas a pohodář. I když po něm někdo vyjede, tak si zahučí a jde pryč s výrazem, nestojíš mi za to debile!
Mě serou lidi a bohužel moji příbuzní. Táta má po rodičích zahradu, kterou ze 3/4 obsadil pro změnu mámy brácha a nám tam milostivě nechal kus záhonku na pár rajčat a kedluben. V sobotu jsem to byla vysázet a vzala psy sebou, že si tam pak na poli našlápnu stopu. Kromě maringotky, bazénu a vlastnoručně stlučený strašný pergoly tam má strej i dvě jehňata. Baico se tam s nima naprosto v pohodě volizoval, pes v klidu, ovce v klidu. Najednou mi strejc začal na psa ječet, ať ty ovce nechá v klidu, že jim určitě prokousne krk a že je to velkej pes a že mi kašle na to, že má složený zkoušky. Tak jsem se neudržela a řekla mu ž je debil a ať si laskavě uvědomí, že je to naše zahrada a ten pes tam má právo být, na rozdíl od jeho ovcí. Ten slovní průjem bych vám přála slyšet. Asi ho napráskám na plemenářskou inspekci, protože ty ovce nemá označený ušníma známkama a bude klid.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 10:24
- Nahlásit
Baico
Baico je naštěstí kliďas a pohodář
Není!! Je úpa vystreslej a s nervama f prdeli vod toho jak ho sebou furt něgde vláčíte!! Prostě není,jasný???!!!
strejc bé pěknej debil asik
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 10:31
- Nahlásit
davidkova renatacus pani uz skenuju,za chvilku budete mit sovu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 10:32
- Nahlásit
davidkova renata
Je úpa vystreslej a s nervama f prdeli vod toho jak ho sebou furt něgde vláčíte!!
Jo tak proto, on je tak vystreslej, že už nemá ani to se porvat nebo zakousnout jehně.
strejc bé pěknej debil asik
Nebejval, ale holt alkohol je alkohol.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 10:36
- Nahlásit
uaaa, chci si moct sednout! Bze, jak mne to chybelo, chci zas jezdit pravidelne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 10:38
- Nahlásit
Baico
on je tak vystreslej, že už nemá ani to se porvat nebo zakousnout jehně.
bojí,se pani...bojí se uš aji jehňátka!Tak vidíte kam ste ho aš dohnala ,moch se krááásně porvat s každým kdo by šel vokolo(to pracácííí dělaj)a tetkonc skončil taghle!
nemethova5
OK,du ted ven tak pak číhnu jaxte čikovná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 10:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
tagže vystoupení gůt jo?
byl fantastickej, Pipina můj!! Dokonce i balanc kusu párku na nose se nám povedl. Scípnul naprosto předpisově, a možná kdybych trvala na dodatkovým povelu: Záááaaavři voči!, že by se povedlo i to, ale to jsem nechtěla riskovat. Veverka byla dostatečně šílená, no prostě to klaplo. I v kůrsingu -u sebe mám vídejo, ale to je druhý běh, kde předváděl vocogo, když ohař maká v poli (takže vystavil, postoupil, vystavil, postoupil ), ale zájem o střapec gůt, ale HLAVNĚ - ňákej drát mu nevadííííl!! jooodlejidooooooo!!!! První běh byl moc krásnej, jenže pánik chrápal, tak mám gulový a ne vídejo Hory jsme našli ty správný, jen cestou auto před námi málem srazilo v serpentýnách srnu. Měla jsem strach, že to někdo nedobrzdí (jeli jsme tři auta za sebou), a bude vystaráno. Naštěsti to klaplo. A ta druhá to poté otočila do lesa. Jeden z účastníků srazu takový štěstí neměl. Paradoxně je to člověk, který dodržuje pravidla, takže mi je jasný, že rozhodně nejel jako šílenec. Srna mu tam vlítla - měl ji v chladiči
Baico
No já chtěla napsat, že chyběj mě.
to nemusíte pani, já to přečetla mezi řádkama , ale uš se dočkáte, uš to příde, budete si chodit léčit nervy z harantů do stájí
I když po něm někdo vyjede, tak si zahučí
Ešus do konfliktu nejde, on bublá právě jako, že ... Di pryš, nechci Tě tu. a když je u baby, tak vytěsňuje, že si stoupne mezi ní a psa, se zvukovým doprovodem bublybublajdá, není rváč, jest poserou. Ale je nejistý, proto mám takovou velkou radost z toho, jak to probíhalo. U prezenčky teda zmatkoval, ale dal na mě.
Poprvý asi budu souhlasi s Davidkojc, že
strejc bé pěknej debil
škoda, že se některý lidi nedaj kastrovat, nehrozilo by, že se budou množit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 10:42
- Nahlásit
Baico
alkohol je alkohol
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
davidkova renata
tetkonc skončil taghle
měla by ho vrátit.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 10:42
- Nahlásit
davidkova renata
moch se krááásně porvat s každým kdo by šel vokolo(to pracácííí dělaj)a tetkonc skončil taghle!
Von by stejně nikdy pracák nebyl, protože má blbou barvu. Uš ste někdy viděla bílýho pracáka? To je blbost, ne?
Vy ste to s Nánou pohnojila daleko víc, protože ona jako vlkošedá pracák být mohla, na rozdíl od předem ztacenýho bílýho Bajkonůra.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 10:50
- Nahlásit
Baico
. Uš ste někdy viděla bílýho pracáka
a jo,to mě nenapadlo..asi proto,že já v životě eště vůbec žádnýho pracáka neviděla,jen na vobrásku
Vy ste to s Nánou pohnojila daleko víc, protože ona jako vlkošedá pracák být mohla, .
Njn.. gde vona mohla bejt dyby byla neztloustla
du rači ven fňukat
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 10:56
- Nahlásit
davidkova renata
žádnýho pracáka neviděla,jen na vobrásku
Já možná jo, i na živo. Chodí k nám na cvičák psovod vod policajtů. Ale nevim jestli má pracáky, když nás nesežerou i se psema. Tagže to možná ani pracáci vlastně nebudou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 12:59
- Nahlásit
Baico
Ale nevim jestli má pracáky, když nás nesežerou i se psema
to nejsou,to je jasný!
vidíte jak vám to de..nepsat
hele uš se vám stalo,že ste zařvali K noze tak,že se vám povedlo rozštěkat psy f okolí?? Páč mě se to stalo tetkonc.. Sme šli f Obůrce a jak šla Nána přede mnou,tak jedna úpa pošahaná blbá veverka - kamikadze překlusala Náně 2 metry před čumákem přes cestu Sou to fakt krávy tupý Sem zařvala to K noze a psi za zdí v barákách začli hystericky štěkat Jako fakt je,že se Nána votočila na podpatku a mazala k tý noze aniž se vohlídla,ale nejni vyloučený,že jí zpátky ke mě vrhla tlaková vlna způsobená mým povelem Ale řeknu vám teda jedno..bych nikdy nevěřial,že stačí jedna zkušenost a tomu čoklovi se to tááák zalíbí Ta by lovila jak fsteklá,vidim to na ní úpa jasně,jak se něco vlní jako vevera,je napnutá jak guma vod trenek,posledně taghle číhala soustředěně f Oboře páč kráva na tu dálku nepostřehla,že je to jork v listí byla dost zklamaná dyš to zjistila
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 13:07
- Nahlásit
Mathea
Baico
uaaa, chci si moct sednout
No tak to ani nebudu provokovat tím, že jsem si sedla, až nemůžu vstát
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 13:07
- Nahlásit
davidkova renata
Sem zařvala to K noze a psi za zdí v barákách začli hystericky štěkat
Pani asi máme stejnej hlasovej fond.
stačí jedna zkušenost a tomu čoklovi se to tááák zalíbí
Jj, bohužel stačí. Ten loveckej pud v nich nějak furt dříme.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 13:09
- Nahlásit
davidkova renata
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 13:09
- Nahlásit
davidkova renata
jak se něco vlní jako vevera,je napnutá jak guma vod trenek
Ste mi furt záviděla Hyénu a chtěla, aby měla Nána drajf....tak neremcejte, bo máte, vo co ste si řekla. ;)
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 13:10
- Nahlásit
Haló je tu něgde GERDA?
mám pro ní báječnýho kamaráda, aby jako měla nad čim přemejšlet
mohla by ho i česat
jinak můžu popsat osobní zkušenost, páč tohodle fešáka znám osobně (jo a je to zatim miminko
|