| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 06:36
- Nahlásit
argosek
Promiň, ale mám moc práce, takže dneska takovou krásnou provokaci opravdu neocením
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 08:52
- Nahlásit
dobré ráno všem
tak včera jsme stávali v 5,36 a koukám z vokna a vono lilo,jsem říkala elišce,tak a máme po vejletě
no potom jsem vyrazili,sindy s dastym by šli nejlépe snámi,dojeli jsme na palmovku a sešli dolů k metru a tam čekali na kámošku,co přišla fandit ,jenže tam byla takovej velkej hafan a mladá panička a hledala něco a tak jsem se ptala jestli nehledá voříškiádu a ona řekla že jo ,tak jsme poznali Evu a jejího šmudlu křížence NO a BO
Došli jsme na místo a našli jsme kamarádku z flyballu a snu zvířat Lucku Točekovou,rozprostřeli jsme deku a začali se koukat co jsme to dostali: 3 vzorky od Roalu caninu,brožurky o výchově psů,karty od Roalu caninu,psí časopisy
Počasí se už umoudřilo a tak jsme se slíkali do triček a mikin.
Poznali jsme pani Kladivovou co má utulek v Komořanech
Eliška celou dobu spala a nic jí nebavilo.
A pak jsme šli na řadu mi,obešli jsme kolo a zkusila jsem elišku předvést a udělala krásné kolečko za piškotem, dostali jsme 1x3,2x4 a 2x 5,no kdyby nám pana starosta nedal tu 3,tak jsme bojovali o 4 místo
a tak jsme odešli a počkali až na konec a pak jsme odchytli pana Srstku a udělali fotečky
Poznali jsme plno pejsků a jejich někdy i šílené osudy
Výstava byla pěkně uspořádaná,výtězové dostávali poháry,pytle od firmy Royal canin a barely na krmení
Pan Srstka velice krásně mluvil,dokonce se tam osvojil i jeden pejsek z utulku troja
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 17:46
- Nahlásit
nazdayr děcka, opět sem f práci, ste tu něgdo?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 17:48
- Nahlásit
Gerda
já a promin že jsem včera nenapsala,bo z voříčkiády jsem přišla až kolem 5 a pak ještě na kopec se zbytkem
doufám že jste si hvězdu užili?
a by jsi dnes na semináři v helpíku?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 17:59
- Nahlásit
brezen2008
My ve hvězdě stejnak nebyli, šli sme jen na pláně, až později odpoledne, jen s pardálkou, davítková šla dříf. Na semináři sem nebyla, sem f práci.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 17:59
- Nahlásit
čus paka
jaxe máte,co děláte? já se smažila,heč!
argosek
by se snad k te chemii (ktera ti sama o sobe stejne nepomuze) nasla nejaka alternativa.
třá doživotní koteček jako pro Beníka a bělouše co vlastně nevidí?
brezen2008
Pan Srstka velice krásně mluvil
to jo,ouplnej Cicero
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 18:13
- Nahlásit
čau fšicí
tady vám předávám pozvánku :
Zveme Vás na Voříškiádu a výstavu psů bez PP spojenou s dětským dnem, která se koná dne 30.5.2009 v ZKO Štětí, přislíbeni bohatí sponzoři a zajímaví mediální partneři, ukázky Frisbee, pro děti skákací hrad a hlídací koutek. www.zkosteti.unas.cz
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 18:18
- Nahlásit
Alexa
Já bych docela jela, pokud vyrazime k mori, tak to nestihneme, pokud ne, pak to stihneme, i když to už bude mařena hárat, bo jinak bysme jely k moři....
davidkova renata
nazdar ty rouro jedna vysluněná!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 18:22
- Nahlásit
davidkova renata
no jo,to je von )
Gerda
ok
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 18:25
- Nahlásit
Alexa
já už jsem přihlásila elišku na Kladno a pak na Sen zvířat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 18:27
- Nahlásit
davidkova renatazdur pani opalena,u rybnicku bylo dobre,coz?dnes jsem byla na cvicaku a super,jak jinak,jo a ten debil,chce se pry vratit zpatky(ten pokus o figuranta),pokud se vrati,ja koncim s celym cvicakem,to jsem jim dnes rekla!jinak zejtra uz valim do rachoty,budu tam od pondeli,koncim v patek rano,patek volno a sobota a nedele asi kremacka,rikam asi,nevim,jak se to jeste bude dlouho tahnout!
jo jinak vas vsecky taky zdravim z krasneho nedelniho dne!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 18:29
- Nahlásit
Gerda
číhni na maila,rouro
Alexa
skákací hrad
tak to se mnou asi pičítej,si hopsnu bo se vracim do děckejch let..
hehe to mám ale radost,teta
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 18:49
- Nahlásit
davidkova renata
no tak to je bomba! zrovna když sem se zase najedla. ale jen japkem. a to nestačí. už půjdu domu, začíná se to tu zahušťovat.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 18:49
- Nahlásit
Gerda
heled možná to zní šíleně,ale to jí by marušce nepomohlo,že bys jí doma dělala tu slané moře doma?
jako ta sůl a voda doma?
že bys jako nemusel k moři jednou za rok
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 18:51
- Nahlásit
brezen2008
možná to zní šíleně
nno popravdě mě přesně to samý dneska u libo napadlo..vona se ta sůl tuty prodává někde,tak dyby jí to dala do vody a dělala koupel...Gerda
anebo ti můžu nakrást sůl cio je u nás f solný jeskyni..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 18:53
- Nahlásit
brezen2008
davidkova renata
no doma jí to koupu v hypermangánu, betadině a takovejch věcech, te´d na to máme ňákej šampon.....asi bych jí nemáchala v normál solený vodě, možná v tý mořský....nevim, jestli moře má ještě něco kromě tý soli v sobě, že se to tam tak pěkně hojí....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 18:58
- Nahlásit
Gerda
se ti zejtra zeptám holky co dělá v horoskopu - bylinky a přírodní medicína,nebo se ti můžu zeptat pana Sychry
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 18:58
- Nahlásit
Gerda
asi bych jí nemáchala v normál solený vodě
šiš to né!!!! ty rouro! ale ta mořská se tuty něgde prodává,nějaká kosmetika,někdo bé vjedět tuty.Jinak ta co je f solný jeskyni je dovežená vod móře,aspon to fšude píšou,je taková hodně hrubá,ti jí můžu přinýst esi chceš.Dyštak si to najdi na netu ,vo tej solnej jeskyni,já ted du luksovat koberec a sobě hlavu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 19:02
- Nahlásit
davidkova renata
no hele jestli nezahárá, vyzkoušim to hned v sobotu u vopravdickýho móřete já už mám vyluksováno, v obou ubikacích, dost mě překvapuje, proč si to ten čokl neluksuje sám, dyš sou to bestak jeho chlupiska!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 20:10
- Nahlásit
Gerda
dys mi to budete pravidelne pripominat, votsypnu vam pri naky prilezitosti trochu soli, kopec soli... mam tu morskou (to samy z ceho jsou ty solny jeskyne nebo lampy.. takovy nacervenaly ca 7mm hrudky sou to) ..at to muzete prubnout.. mi to na exemy a podobny humusarny funga upa jako more.. ..a normos se to prodava, treba tady:
http://www.koros.cz/himalajska-koupelova-sul/
ps. koukam, ze je jich iks druhuch, ja mam model 'hruba cervena'
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 20:14
- Nahlásit
To mi řekněte kam ta WAMI na ty ksichty chodí ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 20:19
- Nahlásit
StaHi
trochu soli, kopec soli
mám tě ráda jako sůl
Alexa
kam ta WAMI na ty ksichty chodí ?
šiš co je to zas za retardu??
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 20:25
- Nahlásit
Alexa
to je krášaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 20:36
- Nahlásit
davidkova renatamate meila pani,mam hubu jak rohlik!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 20:40
- Nahlásit
nemethova5
pani,mam hubu jak rohlik!!!
šak,pani ,si brnknem a proberem to vorálně
brou fšicííí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 20:54
- Nahlásit
davidkova renatajiste pani voralne virtualne,jak jinak,tak se pani mejte a dobrou pani
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 21:18 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Čus trupky už rostou křemenáče !!!!Tak tadfy máte pár fotek a ještě tam jsou fotky minipsa čivaváka Bobíka u nás.Tetka přivezla ten křemeňák ,abych jí věřila.
http://samanka.rajce.idnes.cz/Prvni_kremenac_a_nav steva_Bobika_civavaka_s_tetkou_Oli/
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 21:34
- Nahlásit
Neessi
jéééééééééé,ten čivavák,to by byl ženich pro elišku )
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 21:45
- Nahlásit
Neessity vo.e,ten kremenac to je kousek,asi se vydam uz na houby,tak to jen tise zavidim!!!!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 22:35
- Nahlásit
sakra, to mi neukazujte, bo se jinak zas pujdu ztracet s coklama do lesa!
Jsem po jizde po 7 letech na koni a ziju...a je mi desne dobre..jen smutno, ze nemam takhle spriznenou staj nekde v blizsim okoli..
|