Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3006 . 3007 . 3008 . 3009 . 3010 . 3011 . 3012 . 3013 . 3014 . 3015 . 3016 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 11:18
- Nahlásit

malinka
šanpónem GOTTLIEB NEW STYLE pro YORKSHIRE
I dyš je to skorogolyje?? Aby jí to ňák neurazilo....

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 11:23
- Nahlásit

Gerda
http://ciselniky.dasta.mzcr.cz/CD/hypertext/AJBGC. htm
malinka
Tak nějak bych si představovala, že v dnešní době půjde takováhle choroba odstranit jinak než metodou pokus-omyl (to je jen povzdech)
Třeba u Miloucha se problémy vrací, pak zase ustoupí a furt dokola. Vůbec se nedaří vystopovat společné body, kdy to ustoupí nebo vygraduje, šampony to neřeší vůbec

malinka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 11:24
- Nahlásit

Gerda
neurazí neboj. Mám 2x BOM, 1 NO a 1 NOxROT a zatim se neurazil nikdo. Říkám jim, že sou nynaný a načančaný stejně tak, jak ty pejsci na obrázkách.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 11:33
- Nahlásit

leila

Nebyla to Cottel Lady nebo nejak tak?

tak esi to byl Kotel to nevim, ale holka byla vostrá jak žiletka, servali se tam s foxoškou, byla tmavá. Víc bohužel nevím, nestíhala jsem moc, protože krom toho, že jsem se snažila Ešusa nahecovat na třapeček mi bylo nějak šoufl a přišlo mi, že mě spíš odvezou než, že s ním poběžím. Pak jsem to teda rozběhala, ale fakt bohužel nevím.

janika

zdravím vás zbavena poloviny štrééésu, jak se máte, co děláte?

áá takže pořešeno

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 11:35
- Nahlásit

kachna_
no tak to si musim vytisknout a vzít domu, bo to je ňáký vjědecký!!!!!!

malinka
ty máš čtyřpsa? A kde si ten šampon koupila? Na netu ho nemůžu najít....zatim teda stejnak zkusim ten ostropestřec a teťkonc hlavně to moříčko.

malinka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 11:46
- Nahlásit

kachna_
Tak nějak bych si představovala, že v dnešní době půjde takováhle choroba odstranit jinak
pravda i já bych to předpokládala. Jenže nebyla zjištěná žádná příčina. Byl zdravej a nikdo nevěděl co s tím. Měli sme nějakej šapón od veta a nic. Vyřadila sem i sušený maso o kterým napsali, že je v něm BHA a BHT. Stejně to nepomohlo.
To nebyl to pokus - omyl. Hledala sem šampón s norkovým olejem, pro různě barevnýho pesana BOM a u nás sem sehnala tenhle.

Gerda
jo,jo 4 kousky. Koupila normálně ve zveráči. Za chviku Ti to najdu.

malinka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 11:52 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit

Gerda

http://www.dinomarket.cz/imgs/products/_nbsp_/2860 _main_large.jpg

V krámu ho mají v 330 ml něco kolem 100 +-

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 12:17
- Nahlásit

malinka
To je pěkné! A nemám zkusit ten sírový? Co je hned vedle? http://www.dinomarket.cz/prodej/Gottlieb-sampon-s- norkovym-olejem-sirovy-pro-psy-300-ml Ale ten je na léčení, tak nevim, jestli bych necpala psa sírou vlastně zbytečně....Eště jí můžu okoupat v šamponu, co jsme dostali na ty nohy (jako konkrétně na nohy) od veta, ňákej dermato....něco šampon ve stříkačce.

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 12:17 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Gerda
dodavatel je Askino (kdybys to někde sháněla, třeba ti to pomůže), jestli chceš, můžu ti odlejt, já ho omylem v práci objednala pětilitrovku a budu jí muset odkoupit (je naštěstí levnej,stojí cca 350 - možná je to jen 3litrovka), chtěla jsem ho poslat do Maršovic

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 12:19
- Nahlásit

malinka
pokus omyl jsem myslela na tu chorobu, ne na ten šampon , štve mě to a je mi líto psa, kterej je ve stresu, protože ho svědí celý tělo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 12:27
- Nahlásit

kachna_
Ty ho máš? Ten, co má malinka? Ten pro jorkšíry? Prodáš mi půlitr na zkoušku? Bych jí v tom vyráchala...až se teda vrátíme od moře, jestli to to moře ňák nevyléčí samo...Ale jesi ho máš, tak bych si fakticky zakoupila

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 12:36
- Nahlásit

Gerda

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 12:41
- Nahlásit

kachna_
No nejste troškař pani, to jako zasejc ne )))

malinka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 12:52
- Nahlásit

kachna_

jo já vím. U dědouška(náš 1 pesan), když byl asi 2letej, tak měl bolavý furt na zadku, pod vocasem. Chodili sme k jedný " vetce" skoro 1,5 roku
Léčila mu to - nejdřív jako poleptání, pak jako rozežrání . Taky nám napsala 3 kg Zinkový masti. Pak sme se dověděli o klinice a zajeli tam. Dostali vynadáno, že tejráme psa, že má ucpaný žlázky. Tak sme mu ukázali papíry, že byl dlouhodobě léčen. Když se podíval na razítko tak se i omluvil. No a pak zase léčba a operace.Dědoušek byl taky takovej její pokusnej králík. Ale věřili sme jí - každej jí chválil.
Taky mi štvalo, že štěndo je z toho nervní a drbe se i na ulici.Co 2 kroky to sednutí.

Gerda
někde byl šampon s mořsou řasou a solí. Pokusim se to najít

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 12:57
- Nahlásit

malinka
čus pani,jak vám dupou maliny a spol?

argosek
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 13:06
- Nahlásit

Gerda

ma mila rozmila maruska je holka fest
ona chce cernocha do luzka
pry pasak jest

malinka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 13:07
- Nahlásit

Gerda
tady je ten stou řasou.
http://www.krmiva-eref.cz/ooh-la-la/ooh-la-la-surf s-pup--vune-more--sampon-pro-psy2184

malinka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 13:09
- Nahlásit

davidkova renata
čus, dupou stále a stále. Všicí řádí jak černá ruka

A co u Vás, sem zjistila, že máte zase další ocenění. Gratulujeme moc

malinka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 13:13
- Nahlásit

Gerda
tady ta sůl. Šampon hledám.

http://www.lamur.cz/produkty-sul.php

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 13:15
- Nahlásit

malinka
Všicí řádí jak černá ruka
to je dobře,aspon víte,že je máte,dyk byste se nudila
zjistila, že máte zase další ocenění
vocenění máme,ale ne každej to vocení se zdá

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 13:25
- Nahlásit

malinka
tu sůl minerální, nebo přírodní? A laskavjě mi nedávejte na výběr, teťkonc vůbec nevim!

argosek
Vemte pako, pane a přijďte do parku. Dnes tu máme franziho.

malinka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 13:44
- Nahlásit

davidkova renata
dyk byste se nudila
máš rect cecilko. No sekaj nám tady od pátku trávu benzínovou strunovkou. To je pošušňáníčko. Kantula z toho má srajděru .

ne každej to vocení
my teda jóóó.
Taky je u Vás paníí 25 ve stínu?To se už vopálíte ne??

Gerda
jenom ukazuju, že je toho hodně, co by mohlo, ale nemuselo zabrat. Já bych začala tím jorkšírem, ten je nejdostupnější. Ale je to na TOBĚ, no...............
To co si dostala na ty pacičky, bych asi na celýho pesana nedávala. Náš vet mi doporučil pro jednoho pesana na takovou hrubou kůži na břiše - betadinu a zabralo to. Na klinice ho léčili samejma drahejma. A nic. Střídali to jak fusky.
kachna_ bude mít ještě pravdu i v tom šampónu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 13:47
- Nahlásit

malinka
Taky je u Vás paníí 25 ve stínu?To se už vopálíte ne??
pani,ste stála dlouho vopodál páč já se stihla už vopálit,spálit,sloupat a zase vopálit,uš se těšim na zejtra,uš má bejt hyc

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 13:50
- Nahlásit

malinka
Ale dyť jo, moc děkuju, jen se neumim rozhodnout, co zkusit, aby to nebyla nějaká chemková zátěž pro toho psa. Takže na ten dermatošampon se vyprdnu, psa vyráchám v moři, když to zabere, nebudu dělat už nic, když ne, vykoupu v tom kachnim šamponu, když ani to ne, dám ostropestřec.

malinka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 14:02
- Nahlásit

davidkova renata
no u nás teda hic je. Sem stála dlouho opodál, až se mi tesknilo.Jináč si to stihla fakt dost.

Gerda
neděkuj, taky bych uděla cokoliv, aby se to zlepšilo. Vymáchej v moři a když to zabere, tak kup tu sůl a máchej a máchej. Hele ostropestřec je i třeba tady REGALEN od energy, nebo tady InPure od sunkins.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 14:05
- Nahlásit

malinka
REGALEN od energy
moje máma ten regalen brala, i ten imun drags, děsně se osypala v obličeji, měla dost purgace...

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 14:12
- Nahlásit

Hádejte, co nám přivezla kolegyně z portugalska? No přece porcké vííííííínoooooo - mňááááám!

malinka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 14:13
- Nahlásit

Gerda
fakt jo? Hledala sem něco na imunitu pro mě i pesany. Ten drags imun sem brala (2 lahvičky) a byl dobrej. Začínám menším dávkováním než píšou. Taky sem alelergická na moře věcí.

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 14:27 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Čus človjecí.........

malinka
Hledala sem něco na imunitu pro mě i pesany.
Beru tohle a dávám to i čoklidům a prostě fšem a řekla bych,že dobrý.
http://www.001shop.cz/ELEUTEROCOCC-koren-z-tajgy-s -Beta-Glukanem

argosek
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2009 14:36
- Nahlásit

Gerda

nevim, kdo je franzi a park je daleko. dneska jdeme po modre a cervene do ledce a zpet s hulkami v ruce. budu-li prilis unaven, doufam, ze mi poslete trochu sve chci!

<< 1 ... 3006 . 3007 . 3008 . 3009 . 3010 . 3011 . 3012 . 3013 . 3014 . 3015 . 3016 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání