Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2997 . 2998 . 2999 . 3000 . 3001 . 3002 . 3003 . 3004 . 3005 . 3006 . 3007 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 17:28
- Nahlásit

kachna_
Budeš mu tvořit nějaký speciální králíkoterapeutický zkouškový řád?
Určitě, páč na tom ministerstvu jak se ty řády schvalujou uš sem pojem . Mám nejvíc schválených řádů v celý republice, dokonce i na skok vysoký, skok daleký a závody v plavání psů . Aš budu chtít řád pro terapjutickýho králíka a terapjutickýho oslíka tak se asi zcvoknou
A vod Gappaje si pak nechám vyrobit žlutou dečku, aby každý věděl, že Pickwick není jen tak obyčejný králík

Já tam budu vystavovat a přihlásila bych se o přepravku
Ceš říct, že k tobě nedorazila?

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 17:36
- Nahlásit

Biluška
Ceš říct, že k tobě nedorazila?
No Honza jí z Brna nedovez

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 17:43
- Nahlásit

kachna_
Do Brna jsem ji nevezla. Mám za to, že jsem ji posílala někdy v zimě poštou... Určitě vím, že jsem kupovala hnědý papír a snažila se z toho vyrobit balík Jdu hledat papírek z pošty

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 18:29
- Nahlásit

Biluška
Jdu hledat papírek z pošty
Zkus, prosím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 18:32
- Nahlásit

Gerda
není to pěkné
no moc ne bo sem v neděli chtěla ject pro pytlíky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 18:45
- Nahlásit

davidkova renatacus,kdy si zavolame?vubec nevim,jak pujdu o vikendu,hajan ma obojek kiltix a nasla jsem na nem sest klistat,je to mozny,ze to uz nefunguje,ze ty svine jsou uz rezistentni?

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 18:53
- Nahlásit

kachna_
Tak sem papírek nenašla Zato jsem našla přepravku Je na schodech na půdu, pečlivě zamaskovaná sušičkou na ovoce a váhou co byla vyloučena z domácnosti páč váží nějak moc . A to sem byla fakt přesvědčená, že jsem ji posílala Uš mi z toho kapitalismu hrabe . Písni mi, plís, adresu ať ji nemusím hledat a já ji v nejbližší době svěřím české poště. Už jsem si ji postavila doprostřed obýváku, tam ji nepřehlídnu

StaHi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:01
- Nahlásit

zumpe zdar..

argosek
v realu mam uz jen brachu, ve virtualu je to dost neprehledny, takze nevim.. ovsem dle vasich meritek jsem pane babickou sama
jinak je moc smutny, ze vam chybi zup.. o dost smutnejsi ale je, ze mi jich 6 prebejva ..ceka mne strasna tortura, tak uz s tema podrobnostma z mucidel vofafrne prosim.. (to plati i pro Baico a dalsi experty)

Baico
vy ste polozila kjaavuuu! taky ste na ni vr..bucela?

davidkova renata
no nemyslím macka,ale to hecfrý
neni dvakrat hesky muvit takle verejne o velikosti ..to by mohlo Bendovi bejt i neprijemny.. stacil ten trapas, dys tenkrat prohral ujebat, ne?
(strasny slovo! ..hecfrý)

..nazdar!

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:05 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:06
- Nahlásit

Biluška
díky
kachna_
jé ty jseš za rohem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:06
- Nahlásit

nemethova5
kdy si zavolame
to nefim..jak děláte?
kiltiks mě taky nefachčí
StaHi
ze mi jich 6 prebejva
no a čemu se divíte,dyš ste upír?
strasny slovo
prohral ujebat
to ale neni vo moc lepčí

StaHi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:13
- Nahlásit

davidkova renata
sem jenom skoroupir.. a nedivim se, jenom bojim bojim bojim zubaru a zakroku, kerej mi ceka!
..a 'ujebat' vymyslel nekdo jinej, ja to onda akurat pouzila na benduf epytel

brut
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:15
- Nahlásit

davidkova renata
nemethova5
na jednom psovi mi kiltix fachčí bez problémů a na druhém s těžkými problémy....tzn. piraňa je bez klíšťat, Brut sem tam nějaké má a to pořádně nacucané....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:17
- Nahlásit

StaHi
na benduf pytel
taghle veřejně mluvit vo bendovic pytli,pani,dyk mu to může bejt nepříjemný třá

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:18
- Nahlásit

Alexa
Ale brzy už nebudu, stěhujeme se na Mělnicko. Doufám, že to do té doby Biluška stihne odeslat

StaHi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:19
- Nahlásit

davidkova renata
proc? ja narozdil vod vas nikterak nemerila ani nehodnotila

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:19
- Nahlásit

LIDIJOVÉ POMOC!!!

Ešus během procházky vlitnul do pole, hezky si tam poběhal, poždíbal si a já posléze zjistila, že pole, který nikdo nikdy nestříkal JE ČERSTVĚ POSTŘÍKANÝ. Naší veterinářce se nemůžu dovolat, volala jsem tady místnímu vetovi, ten říkal, ať neplaším, že tady nemůžou stříkat ničím humusným, kvůli dětem a tak, že by musel sežrat velkou dávku....
Snažim se neplašit. Moc mi to nejde.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:22
- Nahlásit

PetraK
vypadá v pohodě nebo má nějakej problém....

StaHi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:24
- Nahlásit

PetraK
no a ma nejaky priznaky otravy, nebo plasite jen tak vot prirozeni? (mozny z nej to sfinctvo okoupejte, ev. vyvolejte zvraceni? jinac nevim, snad poradej povolanejsi)

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:26
- Nahlásit

brut

problém nemá, ale se bojim, aby něco jako. Letěli jsme hned k rybníku a ač je kurefská zima, tak prostě do tý vody šel, i se trochu napil. No ale to by, vpřípadě, že by to bylo svinstvo nějaký, bylo stejně asi na prt.
Nemám tucha, kdy by se mohlo případně něco projevit. Tady ten vet se vůbec jako podivoval, že by se mohlo něco dít, že by toho jako muselo být hodně. trochu mě zaráží, že se pár psům takováhle věc nevyplatila a tak nějak to neví, či co. Pravda, Ešus není čibaba, ale zas nejen, že v tom lítal, ale se i popásnul

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:28 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

StaHi
ja narozdil vod vas nikterak nemerila
dyk já taky ne,cák de změřit nezměřitelný??
PetraK
Snažim se neplašit. Moc mi to nejde.
klííííít! a je mu něco? a kde to bylo to pole?
aha tak nic mu nejni...tak si zavolejte eště na víc míst!

StaHi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:28
- Nahlásit

PetraK
http://www.ordinace.cz/clanek/otravy-priznaky-a-ob ecne-zasady-prvni-pomoci/
..este mi napadlo zivocisny uhli, tim kazdopadne nic nezkazite..

brut
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:31
- Nahlásit

PetraK
já ty svý pitomce na poli venčím skoro furt nebo přes něj dost často přecházím.... nevím jak u vás, ale u nás dneska pršelo, tak by se ten sajrajt měl trochu spláchnout, podle intenzity deště...a v tom případě by mu nemělo nic bejt... max. by měl trošku srajdu..

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:33
- Nahlásit

Dovolala jsem se konečně na naši veterinu, tak pochopitelně, teď nejde dělat nic, ale taky říkala, že spíš mám být v klidu, kdyby to bylo něco agresivního, už by se to projevilo. Čoklid zatim normoš, sežral svoje jídlo - mám ho klidně dneska přefutrovat, aby preventivně šel víc na záchod, mám ho pozorovat a případně okamžitě jet nach Stodůlky, kde je nonstop pohotovost.
tak ho jdu přefutrovat, blba jednoho zrzavýho.

StaHi
vot prirozeni?

přesně tak, vot tohodle.

StaHi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:34
- Nahlásit

davidkova renata
nezmeritelny hecfry, to ho polozi

Benda
www.bumpernuts.com ..trocha inspirace pane

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:36
- Nahlásit

davidkova renata
a kde to bylo to pole?

tadyhle u nás hned za sídlištěm, Brtnik taky hned říkal, že si nemůžou lajsnout hodit tam nějakou srajdu, páč tam chodí hodně lidí. Ale jestli já nemám smolu - zejtra máme jet na akci a pes mi sežere popráškovaný póle

Zatim to vypadá, že esli se někdo posere -budu to já z nerva a Kosťa z toho, že tady vyžral mastnej plech.

Díky všem za podporu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:37
- Nahlásit

StaHi
to ho polozi
to nebé nic platný...s malým mackem..
btw sem na to klííkla a začal řvát avast

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:39
- Nahlásit

PetraK
tadyhle u nás hned za sídlištěm
no tak to asi fakt né,budte f klidu,vyměnte si pemprsky hlavně at nám na akci neděláte vostudu

StaHi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:40
- Nahlásit

PetraK
Stodulky nebrat, tech pohotovosti je v pze urco vic (konkretne doporucit nemuzu, ale vodrazovat jo, z vlastni zkusenosti Stodulky = spousta prachuch a prakticky zadna pomoc, bordel, napr. behem 2h se jim 2x ztratily rtg snimky, vyuctovali mi nekolik testu, ke kterejm uz nikda nedohledali vysledky atd, atp.. jako jsou celkem vstricny a vybaveny, ale celkovej dojem )

StaHi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 19:43
- Nahlásit

davidkova renata
začal řvát avast
tak to se vomlouvam, muj macek (macintosh) je imunni a jablon nic nehlasila

<< 1 ... 2997 . 2998 . 2999 . 3000 . 3001 . 3002 . 3003 . 3004 . 3005 . 3006 . 3007 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání