Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2988 . 2989 . 2990 . 2991 . 2992 . 2993 . 2994 . 2995 . 2996 . 2997 . 2998 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 05:42
- Nahlásit

Čus žumpus, je tu něgdo, nebo dřu zase sama?

StaHi
Paní, gde je ten test estlivá sem upír??

Mucholabka
Ti buldočků seženu kolik budeš chtít, kousek od nás jich je plný kravín

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 06:54
- Nahlásit

Biluška
no ja pochopitelne taky dru..
test mate tady, ale jednak upozornuju, ze uz jsem vam ho sem jednou davala, dvanak upozornuju, ze jsem ho pro vas timpadem dohledavala naposled, a trinak upozornuju, ze neni moc vo co stat

jinac bodre rano vsem, ja si uz pomalu pujdu lehnout

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 07:01
- Nahlásit

StaHi
ale jednak upozornuju, ze uz jsem vam ho sem jednou davala,
estli jo tak se tady f tom bordelu ztratil, páč ke mě se nedostal Já jim furt řikám ať sem nepíšou jak pitomý, ale nigdo mě tady neposlouchá Šak oni budou litovat až jim napařím daně za nadbytečný písmenka

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 07:05
- Nahlásit

Biluška
tak ted uz se k vam dostal ne? (musite kliknout na ty modry pismenka v mym predchozim postu prece) tak se nerozcilujte, to neni zdravy, takhle po ranu.. notabene.. dyby vyslo najevo, ze ste upir, mohlo by to pro vas (takhle po ranu) bejt smrtelnejsi nez Kolik Atsepicnu!

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 07:12
- Nahlásit

StaHi
Vyšlo mi, že sem pořád eště člověk, ale nemusí to být nadlouho .
bejt smrtelnejsi nez Kolik Atsepicnu!
Vzhledem k tomu, že cca do desáté do sebe dostanu akorát tak kafe a jogurt tak Kolíkovi uzenky vůbec nepřipadají do úvahy . Na podobné pochutiny přijde řada až tak kolem druhé když budu v kanclu umírat hlady.
Zajímavé je, že mi z těchhle věcí POKAŽDÉ ukápne hořtice na halenku a to i tehdy gdyž v nich hořtice vůbec není

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 07:19 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

Biluška
mi vyslo neco podobnyho ..prej este clovek, ale uz mam naslapnuto (nespim, pratele mi casto rikaji, ze bych se mela alespon trochu opalit, cervena je moje oblibena barva.. ale teda, aspon zatim, nemivam po probuzeni pocit zmrtvychvstani ..rekla bych spis naopak )
ps. v pripade Kolikovych uzenek a jim podobnych pochutin bych vam doporucila VERIT, ze jde o horcici!

Mathea
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 07:23
- Nahlásit

Biluška a StaHi
Budte f klidu, nejste f tom samy!

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 07:28
- Nahlásit

Mathea
myslis asi v haku, vid? nebo jsi taky upir-cekatel? ja jsem totiz hlavne v klidu proto, ze 'f tom' nejsem

Mathea
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 07:31
- Nahlásit

StaHi
ne, f haku nastesti ne, jenom upir cekatel. Pracovni proces me zatim nastesti este nedostihnul a este bych mohla par let "studovat"

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 07:37
- Nahlásit

Mathea
hele ja se ptala uz u Esusky.. ale proc si to nezopaknout, ze? co to vlastne studujes? ptam se krz to ukousavani velbloudich varlat, cos zminovala.. ale to te nejspis uz napadlo

Mathea
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 07:39
- Nahlásit

StaHi
no dohromady sociologii obecnou a empirickou. Pod tim mame samozrejme sirsi zaber do kontextu, takze todle bylo na sociokulturni antropologii, ti vemblooodi. A ted nefim, esli upiri kousou taky varlata...

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 07:46
- Nahlásit

Mathea
esli upiri kousou taky varlata...
tak.. naka kref v nich asi bude
sociologii obecnou a empirickou
hele ale dyk.. statistika nuda je, nebo ne?

Mathea
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 07:51
- Nahlásit

StaHi
tak.. naka kref v nich asi bude
Tak to ja se dneska musim zeptat kantorky pri zapisu znamky, esli je teda upirka..

statistika nuda je, nebo ne?
Tu do nas zatim netloukli Koncim prvak teprva, sem se dlouho flakala na gymplu a pak este na jazykofce. Vona teda pride taky, ale todlencto je bakalar, takze to beru jako nejakej vodrazovej mustek, ze keryho pujdu vejs. A to prave este nefim, esli se budu drzet enom sociologie, nebo si priberu i neco vic z psychologie a nebo z neceho ouplne jinyho. Ale u lidi tak nejak asi zustanu

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 07:55
- Nahlásit

StaHi
v pripade Kolikovych uzenek a jim podobnych pochutin bych vam doporucila VERIT, ze jde o horcici!
Snažím se .I když v některých případech to jde fakt těžko

Mathea
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:00 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit

no, sem voblecena, okamzite cela zachlupacena a voslizla vod coklisu (bomba, dyz ma clovek rad cernou, poridit si zlataky ), takze myslim, ze muzu jet
Tak se tu mejte a nezlobte

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:02
- Nahlásit

proč zase leje?!

Biluška
Zajímavé je, že mi z těchhle věcí POKAŽDÉ ukápne hořtice na halenku a to i tehdy gdyž v nich hořtice vůbec není
tak todlecto mám taky!!!!!! Přesně! Asi to bé nějakej paranormální jef ,neměli bysme to něgde hlásit?
Mathea
prvak teprva, sem se dlouho flakala na gymplu a pak este na jazykofce. Vona teda pride taky, ale todlencto je bakalar, takze to beru jako nejakej vodrazovej mustek, ze keryho pujdu vejs
jako nechci vám do toho kecat,ale nechci vidět míru vašeho stresu z takovejch nárokůch

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:12
- Nahlásit

davidkova renata
hele tati, a ty nosis halenku?

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:14
- Nahlásit

davidkova renata
Asi to bé nějakej paranormální jef ,neměli bysme to něgde hlásit?
Tak jo, napíšem to Armínovi, ať o tom natočí další díl Strážců duší . Aspoň konečně vypátrá něco užitečného
Eště by rovnou mohl přijít i na to čím půjde ta hořtice vyprat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:14
- Nahlásit

StaHi
hele tati, a ty nosis halenku?
jen něgdy dyš du do společnosti..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:15
- Nahlásit

Biluška
Eště by rovnou mohl přijít i na to čím půjde ta hořtice vyprat
jo tak na to je veškerá vjeda krátká..

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:24
- Nahlásit

Brejtro fšem co studujou, ukusujou uzeniny a vembloudí varlata a stávaj se hupírama.

davidkova renata

Asi to bé nějakej paranormální jef

neřiká se paranoidní????

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:30 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Čus skoroupíři........
Taky mi vyšlo,že mám našlápnuto,tak co fčíl s tím????

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:30
- Nahlásit

Biluška
davidkova renata
čím půjde ta hořtice vyprat
a zkousely ste citron? pokapat, nechat ca 20 minut pusobit a pak preprat vlaznou jarofkou? nebo taky na skvrnu sul, tu pokapat atd? mi zrovna tydle babsky rady celkem fungaj.. ale zas nemuzu z kalhot dostat smulu, ani to zmrazeni nepomohlo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:33
- Nahlásit

jablunka
tak co fčíl s tím????
nic ,normálně to doražte at nejste trapně napůl

heeelp fšicííí
sem včera vobjevila todle(
http://www.mija.estranky.cz/
psala sem ebony maila.esi může číhnout někam do databáze,ale sere na mě.Já v tom vůbec neumim hledat ,neni tu něgdo schopnější než já?? (to by mohli bejt skoro fšicíí) Že jako nenašli majitele,ale třá chovatel by se dal a pak by se vidělo...třá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:35
- Nahlásit

StaHi
zkousely ste citron? pokapat, nechat ca 20 minut pusobit a pak preprat vlaznou jarofkou? nebo taky na skvrnu sul, tu pokapat atd?
tak já zkoušela nůšky,ty fachaj výborně,ale má to vedlejší oučinky f podobě dost hnusný díry
PetraK
Brejtro fšem co studujou, ukusujou uzeniny a vembloudí varlata
tak varlata vot vembloudůch nebrat!

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:40
- Nahlásit

davidkova renata
dete do haje, pani to jsem si radsi mela koupit uzenku, nez votvirat tohle..

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:40
- Nahlásit

davidkova renata
tak varlata vot vembloudůch nebrat

To řekni Mathee, mě ne. Já je nejim.

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:43
- Nahlásit

davidkova renata
má to vedlejší oučinky f podobě dost hnusný díry
a tak priste vynechte nuzky, vemte stetecek a horcici a premalujte si skvrnu na umeni, tra to este prodate za velky prachy!

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:53
- Nahlásit

Čus bus žumpo. Chčije a chčije řečeno slovy klasika
davidkova renata
sala sem ebony maila.esi může číhnout někam do databáze,ale sere na mě.Já v tom vůbec neumim hledat ,neni tu něgdo schopnější než já?? (to by mohli bejt skoro fšicíí) Že jako nenašli majitele,ale třá chovatel by se dal a pak by se vidělo...třá
co potřebuješ najít

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:33
- Nahlásit

Alexa
co potřebuješ najít
no asi chovatele esi je to možný,v textu uváděj todle číslo
Eliška,vlkošedá fenečka,1,5 roku stará, kterou k nám na útulek v Lanškrouně přivezli 30.4.2009 má tetovačí číslo 59996(s tou 5 si nejsme jisti,je špatně čitelná).Byla nalezana v obci Běstovice u Chocně,pravděpodobně sražena autem.
Hodná krásná ovčanda,velice trpělivá.
K adopci až po vyléčení.

<< 1 ... 2988 . 2989 . 2990 . 2991 . 2992 . 2993 . 2994 . 2995 . 2996 . 2997 . 2998 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání