| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:52
- Nahlásit
Erin
Rychlá bublanina:
5dkg másla
3 žloutky
20dkg cukru písek
utřeme, potom přidat koflík ( hrneček) mlíka, přisypat
25dkg hrubý mouky s 1/2 práškem do pečiva
Pak vmíchat ušlehaný sníh ze 3 bílků
Nalít na vymazaný a vysypaný plech, dát ovoce dle vl. výběru a posypat žmolenkou. Pečeme do zezlátnutí ( peču v el. troubě na 170°C)
Prošívaná deka:
Nejdřív připravíme náplň ( může být od tvarohové, přes pudinkovou až po ovocnou nebo marmeládovou):
2 tvarohy
2 vanil. cukry
2 žloutky
sníh ze 2 bílků
smíchat dohromady
těsto:
2 hrnky polohr. mouky
1 hrnek písk. cukru
1/2 hrnku oleje
4 žloutky
1/2 prášku do pečiva, trocha mléka
sníh ze 4 bílků
Vše smíchat a nalít na vymazaný, vysypaný plech. Na těsto stříkáme v podobě mřížky směs a peče se ( když pospíchám, tak směs dávám lžící )
Klidně ještě přihodím...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:54 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Tak holky pište si: těsto:
mléko 0,5 - 1 hrnek
cukr moučka 1 hrnek
polohrubá mouka 2 hrnky
vejce 3 ks
prášek do pečiva 1 balíček
olej 1 hrnek
citronová kůra,vanilkový cukr
Bábovkovou formu vymažeme máslem a vysypeme moukou. Troubu předehřejeme na 180 °C.
Všechny suroviny na těsto (olej, mléko, mouku s práškem do pečiva, cukr s vajíčky) vyšleháme v hladké těsto. Olejové těsto vlijeme do připravené formy.vložíme do vyhřáté trouby a pečeme.
Upečenou bábovku vyklepneme z formy, posypeme cukrem a můžeme podávat.
Ještě tam přidávám co mám zrovna doma, rozinky, kokos, ořechy, případně fšechno najednou. Taky někdy dělám půl kakaovou.
V receptu je celej prdopeč, ale dávám jen půlku.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:56
- Nahlásit
Garfield
Já su tak nasraná, ale tak strašně nasraná, že bych klíďo sdílela i dvojdomek se Sali jen nemuset řešit v životě takovýhle čůmáky.
No a pak že nerostou.
Jinak k tomu předtím.........není nic horšího,gdyš se něgo rozhodne,že ty seš ten špatnej,i gdyš to tak nejni,nevysvjetlíš mu to.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:59
- Nahlásit
Nevím, jestli už jsem jí sem nedávala
Kefírka:
35dkg cukru písek
35 dkg polohr. mouky
2 celá vejce
1 lžička jedlé sody
2 dcl oleje
2 lžíce kakaa
1/2l kefíru ( kys. mléka)
Vše zamíchat, nalít na vymazaný plech, po upečení polít čoko polevou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:02
- Nahlásit
isdpch
dite do hajzlu žencká ... a to eště u želvy někdo demonstroval za legalizaci trávy ... kam se ten svět řítí
no tak ty seš ale úpa blbej,sem si cvrnkla kuli tobě!! nicméně nastupuješ ve středu,taxe podle toho zařid
aleksa
Kdo jí kazí výsledky? Pak nemá bejt vystreslá, když se může snažit sebevíc a panička jí to nakonec zkazí
no tak to sem si pozvala tu pravou!
poříěj si čokla místo dítěte a pak se divej že je vystreslej
já to upřesnim jenom..mám i haranta,ale ten je zas vystreslej,že s nim zacházim podobně jak s čoklem,tagže sou v prdeli s nervama voba
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:05
- Nahlásit
mac1
Tchoř obhajuje Sali, což samozřejmě chápu, ale kdyby jí místo toho řekl: " děvče, udělej něco se sebou , takhle ne , vzpamatuj se ....." , bylo by to užitečnější
tak já chápu, že se Sali zastane, ale to co jsem četla od Sali na té první stránce, snad ani omluvit nejde a pokud - fakt nevím, jak se věc vyvinula dál, hned po tomhle jsem to preventivně zasekla a dál nečetla, protože si umím představit zhruba, co následovalo dál, pokud to bylo dál jak já odhaduju, bylo to asi hodně hustý - soudě i podle toho, co tady čtu. Kritika se dá napsat na sto způsobů.
Erin
RYCHLEJ recepis na slatký
3 vajíčka
hrnek cukru = chvilku třít v robotu
přidat
3/4 hrnku oleje
vanilkový cukr, zas s tím zašmrdlat v robotu
přilít hrnek mlíka - zašmrdlat v robotu
přidat 2 hrnky polohrhubý mouky s práškem do pečiva - šmrdlat v robotu.
Nalít do vymazaný bábofkový formy - možno tam přidat v průběhu procesu třeba voříšky a nebo dát do těsta kakao a prášed do perníku a máš místo bábofky perník. Je to buchta několikera způsobů, zabere to minimum času a minimum nádobí.
Tak toť můj recepis, esli mě někdo nepředběch.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:06
- Nahlásit
Buchta z BB sušenek
3 vejce ( žloutky + sníh)
18 dkg cukru písek
18 dkg polohr. mouky, 1/2 prášku do pečiva
4 lžíce studené vody
Promíchat, nalít na dobře vymyzaný a vysypaný plech, dát upéct do růžova
Na upečený piškot nalít horký krém:
necelý litr mléka ( odebírám tak půl hrnečku) a 2 vanilkový pudinky uvařit, do toho zamíchat 15 dkg másla ..... pozor! pudink nesladit a máslo opravdu v horkém za stálého míchání nechat rozpustit
Na nanesený krém rozložit bébéčka ( cca 2 balíčky) a pak polít čokoládou:
10 dkg másla
25 dkg moučkového cukru
3 lžíce kakaa a 3 lžíce vody
Vše smíchat, rozpustit, nalít na sušenky
Dát vychladit a může se podávat buď hned po ztuhnutí nebo po odležení
Na celou buchtu spotřebuji od vymazání plechu až po čokoládu jedno máslo ( teda lze použít i nějakou náhražku jako je hera atd.)
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:07
- Nahlásit
Garfield
To je situace,asi jako dyž debilovi vysvětluješ,že je debil.To je nadlický výkon a nejhorší je,že určitě jakékoliv Tvé jednání bude chápáno jako přiznání viny.
Jedinou útěchou Ti může být to,že to není nikdo z tvé rodiny,ale úpa cizí element.Podraz z rodiny bolí víc.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
isdpch
že nad tebou zlomím hůl ....
Hele Archimédes! Víte že,.... hůl do vody vložená, zdá se býti zlomená?? Nemusíte ji hned lámat, je to škoda, dneska je krize. Stačí, dyš ji strčíte do rybníka. Tu hůl.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
PetraK
esli mě někdo nepředběch
skoro všichni
btw.co furt máte s tim šmrdláním??? co by na to řek Frojt??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:08
- Nahlásit
Erin
a co domácí pribiňáček? Ten PetřeK chutnal a mým puberťákům taky... dělají si ho dva až třikrát týdně
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:10
- Nahlásit
Alexa
brut
PetraK
Holky díky, jdu si to vytiskmout a něco vyberu k realizaci vokamžité a něco na pak.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:11
- Nahlásit
PetraK
dneska je krize
a zejtra uš nebé? že by jí jako moch zlomit aš zejtra sem myslela
Stačí, dyš ji strčíte do rybníka. Tu hůl.
dyš bé rybník kalnej,neuvidí jak je jako zlomená a bé z toho mít prt
brut
co domácí pribiňáček
jakej????
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:11
- Nahlásit
PetraK
Stačí, dyš ji strčíte do rybníka. Tu hůl.
Paní, nejste vy hůlka? Teda trupka?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:16
- Nahlásit
davidkova renata
1 tvaroh ( já dávám raději kostku, ale i s vaničkovým lze)
1/2 vanilkovýho pudinku
2dcl mlíka
30dkg pískovýho cukru
1 vanilkový cukr
20dkg másla
Všechno kromě tvarohu smícháme a vaříme. Necháme vychladit v lednici, vmícháme tvaroh a hodně vyšleháme.
U nás se dělá ze tří tvarohů, páč to hned sežerou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:17
- Nahlásit
hele objednával jste si někdo něco z Jemeriky? Jak to funguje?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:18
- Nahlásit
Alexa
Pardálka si vobjednávala psa.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:18
- Nahlásit
Garfield
Já su tak nasraná, ale tak strašně nasran
tak tomu věřím! Tohle jsou věci, které mě startují. Moc. Vím, že to není dobře, ale je to tak. Když člověk nemá kapku slušnosti. ach jo, člověk na blba narazí všude. Třeba se ale ještě zchladí a uvede to do normálních kolejí???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:19 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
Pardálka si vobjednávala psa.....
tak jinak.Potřebuju objednat nějaký hadry přes net
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:19
- Nahlásit
Hůl do vody vložená,
vypadá prej zlomená.
Pes ve vodě plující,
táhne nohy vlající.
Hůl ve vodě zlomená,
je za pár dní kožená.
Nasákne se vodou hnusem,
rozloučí se holka s vkusem.
Pes ve vodě potopený,
nemůže být ulovený,
zdá se býti rozplizlý,
rozpitý a rozřízlý.
Ve skutečnosti si hoví,
kamínečky ze dna loví.
Vyleze-li z vody sám,
umře stresem jako trám!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:21
- Nahlásit
PetraK
Ale on pochopil, že přestřelil, ví, že se sekl a že jsme mu to tam nehodili ani my ani já. Je mi fuk, kdo mu to tam hodil a proč, ale pokud se sekl a vystartoval po mě neprávem, tak to nemůže smést ze stolu s tím, že to považuje za vyřízený, protože se omluvil tetičce z padesátého kolena, kteroužto ovšem nařkl též. Měl by mít tu slušnost, vysvětlit mi důvod toho dopisu, vysvětlit, že to byl omyl a omluvit se. On sám požaduje až nesnesitelně slušný jednání, ale chová se jak prase.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:22
- Nahlásit
brut
U nás se dělá ze tří tvarohů
jo to nejni na žádným piškotu?? Tak to necííí bo to se mi nevyplatí ,potřebuju těsto vysoký aspon půl metru aby to vydrželo aspon do večera
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:24
- Nahlásit
davidkova renata
copak pribiňáček v krámě prodávaj na piškotu? Ten je jen v kelímku a pěkně drahej ....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:24
- Nahlásit
Garfield
On sám požaduje až nesnesitelně slušný jednání, ale chová se jak prase.
dej mu kontakt na Sali,něco mi říká,že tam je určitej styčnej bot
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:25
- Nahlásit
davidkova renata
Ty vole, člověka může Sali nasrat jak chce, ale takovouhle smrt by si nezasloužila...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:27
- Nahlásit
Alexa
z jemeriky jsem objednával už x věcí, všechno v pohodě a bez problémů , co Tě zajímá ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:27
- Nahlásit
brut
copak pribiňáček v krámě prodávaj na piškotu? Ten je jen v kelímku a pěkně drahej ....
no to né a drahej je jak kráva,ale sem právje myslela,že je to nějaký vylepčení,že aspon bé nakydanej na nějakým těstě nebo tak.Třá dělám mooc dobrou buchtu,,taky je tam pudink,hele
normál hrnkový těsto
uvaříš 2 pudinky(moc dobrej je malinovej a banánovej,ale můžeš každej)
těsto fkydneš na plech a vyleješ na něj ty dva trošek vychladlý puďoše a dáš to normálně upíct jako koláč
necháš vystydnout a pokydáš to nejlépe 2 zakysanejma smetanama
posypeš skořicovým cukrem
mňááááám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:29
- Nahlásit
Garfield
ale takovouhle smrt by si nezasloužila...
no jen aby nebyl f ohrožení smrti von
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:29
- Nahlásit
díky za recepty, asi zkusím BB , neb to jsem ještě nikdy nezkoušela, ovšem musím pro BB , což znamená vstát z křesla, vylézt z bytu, vylézt z domu, dolézt cca 30 m k Vietnamci, koupit BB, a opakovat dalekou cestu ke křeslu, nevím, zbude-li síla ma BuBuBuchtu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:30
- Nahlásit
davidkova renata
skoro všichni
sem to zjistila uš , zrovinka, dyš můžu mít konečně v něčem prvenství, tak mě kůli práci předběhnou v bábofkovým závodě
co furt máte s tim šmrdláním co by na to řek Frojt
Co je Frojtovi do mýho šmrdlání jako? Já se do jeho šmrdlání taky necpu.
dyš bé rybník kalnej,neuvidí jak je jako zlomená a bé z toho mít prt
tak zapojí fantaziji a vobráskotvornost! A nebo může zlomit někomu kolemjdoucímu nohu třeba. Pro názornost. Garfield
nejste vy hůlka
Jako Daniel? Daniel Hůlka jo? No to snad ne. Vlasy teda mám dlouhý,pupek taky, ale fousy mi zatim ešče naštěstí nerašej. Ale spívat umim. Nejlíp Tálinskej rybnik. To používím, dyš se mi chce čůrat a Brtnik nechce zastavit. Dyž spustim Tálinskej rybník, zastaví na fleku a kdekolif I ná dálnici. Proto sou furt na D1 ty kolony
Erin
Hele pani ten Brůtí pribiňák je taky moc dobrej, moc. A neni časově náročnej a dá se udělat i f polních podmínkách chalupy a dyš to nakydáte potom ešče na piškoty, tak - MOC VELKÁ GŮTOFKA, ZAPLÁCNE TO, NETRVÁ TO, JE TO LEVNÝ. Samý pozitiva vidim
|