Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2979 . 2980 . 2981 . 2982 . 2983 . 2984 . 2985 . 2986 . 2987 . 2988 . 2989 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2009 21:07
- Nahlásit

Fifi
To asi byla ta za 99? ted jsem mrkla ke glisnikovi na prubezku, a teda nemcour ma krasny skore.

jojo to je von, fakt bomba, doufám že to Láďa Mach bude mít na stránkách, ráda to skouknu znova. Taky tam byl jeden gréník, a páneček byl odměněn aplausem, poté co se mu napotřetí podařilo přehodit činkou áčko
Biluška
To ale měla naprostou pravdu

můžu ti říct, že když jsem prvně viděla vyhlášování výsledků u nějakejch agility závodů tak jsem byla dost v šoku. Zvyklá na spořádaný nástup a jednotlivý příchod k potřesení pravicí a tam houf lidí houf psů lítající po fšech čertech

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2009 21:27
- Nahlásit

Psíček
Tos mi vybrala nevestu?
Jedině Kyblíka, Lálu už zabral pan argosek

Alexa
můžu ti říct, že když jsem prvně viděla vyhlášování výsledků u nějakejch agility závodů tak jsem byla dost v šoku. Zvyklá na spořádaný nástup a jednotlivý příchod k potřesení pravicí a tam houf lidí houf psů lítající po fšech čertech
jj, to je typický agiliťácký přístup k životu . Dalším takovým zajímavým jevem je, že každý agiliťák má dva až nekonečno psů. Ale snad žádný nezůstane u jednoho

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 07:58
- Nahlásit

fstávejte žumpo a gdo nemá co na práci může mi posekat trávu a vyčesat línající psy

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 08:26
- Nahlásit

dobré ráno co by ještě spali,co maj v hlavě zas myšlenky na konci světa,bo se neuměj rozhodnout,co jim pes umil celou hlavu po ránu......
Biluška
pokud tam máš trávu pro morčata a kopřivy pro psy,pošli mi je díííííííík
nejlépe expresxně,já si trávu nasuším na seno a kopřivy usuším na zimu pro psy do masa

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 08:31
- Nahlásit

brezen2008
Mám obojího moře . Jenže jak to mám poslat? Davídkové doteď nedošla ta kočka co jsem posílala předloni

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 09:10
- Nahlásit

Biluška
no tak to pošli letadlem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 10:11
- Nahlásit

Alexa
IPO psy jsou nesnášenlivý, choděj pořád v koši, nepoštěj je s ostatníma čoklama si hrát, páč by je sežrali né jako agiliťáci. Tak jsem usoudila, že nemám deprivanta Báru, ale IPO psa Báru
no jistěěěě ,dyk my si to už nějak zdůvodníme Akorát mi tam teda nesedí ,jak byla ipodeprivant Bára dost vlezlá a snažila se mi furt volízat xicht a tedesce taky tušim,to byste jí měla zatrhnout!!!!
Škoda mondénního rinku 3,že sme to neviděli

čus fšicííí,du pa

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 12:52
- Nahlásit

Čus lidijové..........
Fčéra sme sebrali čoky(děti sme nechali napospas vesnici) a vodjeli do lesůch.Lidi,tam byl tak božskej klit,že sem z toho večer dosta málem depičku.
A taky sme tam přišli na to,že Brůs je pes kříženej s prasetem.

No a víc je toho tady.....URL

Cesmina
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 13:06
- Nahlásit

Chrt ma byt az tak vychrtlej, ze mu lezou zebra?

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 13:16
- Nahlásit

Cesmina
Chrt ma byt az tak vychrtlej, ze mu lezou zebra?
Jestli myslíš Otíka,tak pořád ještě doufáme,že se nám podaří ho trošku vykmit.Zatím máme úspěch 4 kg přibrání.
No a jestli myslíš Teda,tak ten má 35 kg a nemůže přibrat už ani deko,páč by ho ty jeho bolavý nohy neunesly.

Cesmina
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 15:19
- Nahlásit

Tohoto jsem videla:

http://galerie.albumfotek.cz/24104/?page=view&foto =1021465

To budu ukazovat Bertovi a rikat mu tlustochu misto kosticko :=)))

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 15:24
- Nahlásit

Cesmina
To je Tedík.......ale ono to není tak hrozný,jak to vypadá.

Cesmina
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 17:19
- Nahlásit

Jo tak jsem se proklikala az sem:
http://galerie.albumfotek.cz/24104/?page=view&foto =1021481

pripomina mi meho pritele, ktery ma 58 kg na 180 cm. Taky potrebuje pribrat aspon 4 kg.

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 17:28
- Nahlásit

Cesmina
pripomina mi meho pritele, ktery ma 58 kg na 180 cm. Taky potrebuje pribrat aspon 4 kg.
V tom s tebou souhlasím,ale zatím se nám to nijak nedaří.Ten pes má spalování jak elektrárna,žere víc než tank,ale přibral u nás zatím jen ty 4 kílka.

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 17:49
- Nahlásit

Zdravím všechny
a posílám jednu jarní bezepsí fotku z Kokořínska.

Tinta76
# Zasláno: 10 Kvě 2009 17:49
- Nahlásit

Zdravim vás šecky vespolek

jablunka
jako já si myslim, že ten pes jinčí nebude ... holt mu ta nahatost zvýrazňuje jeho chrtí vzezření ... srstí by se to částečně skrylo (barzojí srstí úplně)... si myslim, že by takhle vypadal každej barzoj, kdyby neměl srst ale je krásnej ... a vosatní pejsáčci taky

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 17:56
- Nahlásit

Tinta76
jako já si myslim, že ten pes jinčí nebude ... holt mu ta nahatost zvýrazňuje jeho chrtí vzezření ... srstí by se to částečně skrylo (barzojí srstí úplně)... si myslim, že by takhle vypadal každej barzoj, kdyby neměl srst
Taky si myslím,že když se mi ho podaří ztloustnou vo 2 kila,že to bude max.
ale je krásnej ... a vosatní pejsáčci taky
Vééélmi děkuji.
kachna_
To je bomba fotečka,

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 18:12
- Nahlásit

Zdar vsem.
jablunka
Helejte, pani, vam uz mimozemstan chodi po lese na volno? Libovy fotky, a maji se psove krasne, je to na nich videt!

Zensky, je mozny (nejsu hypochondr a skousnu hodne veci), abych mela atypickou reakci na ockovani tetanem? Prijdu tam zdrava a druhej den bolesti kloubu, treti den angina jak prase, za dva dny čepy samy zmizely, horecky taky.. A zacinam zase fungat. Uz chapu, jak se cejti cokl po ockovani.

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 18:21
- Nahlásit

Fifi
Helejte, pani, vam uz mimozemstan chodi po lese na volno?
No jó a fungá jak hodinky.
Libovy fotky, a maji se psove krasne, je to na nich videt!
Děkuji,takováhle pochvala vždycky potěší.
abych mela atypickou reakci na ockovani tetanem
Myslím si,že možný to klidně je.

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 18:32 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

jablunka
Tu chůzi na volno závidim, mám z dnešního venčení jednu ruku dloouhou. Pani, měla byste začít s Otíkem canisterapeutit, na něm by se krásně učila anatómie (edit: má skvěle vidět jednotlivý svalový skupiny, kam se hrabou školní modely)
To je bomba fotečka,
Děkuji, to jsem ulovila hledajíc z důvodů mnohem méně poetických křoví

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 19:04
- Nahlásit

čus přátelé zeleného údolí
jablunka
proč je ten bílej pes černej??
Fifi
abych mela atypickou reakci na ockovani
úpa vidim ispidicha jaxe zejtra ráno dobejvá do ordinace obvodního dochtora a domáhá se vočkování proti fšem známejm a neznámejm choropám
kachna_
, měla byste začít s Otíkem canisterapeutit
sorry,ale ty si asi magor ne???!! Jako voni na těch lidech makaj léta,samá medikace,elektrííícký šoky a další vymoženosti moderní meducíny a vona těm uš skoro vyléčenejm chudákům vokáže OTÍKA ?????????? Dyk jim nebé stačit ani svěrací kazajka f klecovým lůšku a plegomazíín

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 19:04
- Nahlásit

kachna_
na něm by se krásně učila anatómie (edit: má skvěle vidět jednotlivý svalový skupiny, kam se hrabou školní modely)
Jj,tohle je na něm upa nejvíc krásný.
to jsem ulovila hledajíc z důvodů mnohem méně poetických křoví
A našla???

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 19:07
- Nahlásit

davidkova renata
proč je ten bílej pes černej??
Páč je to prasopes!
sorry,ale ty si asi magor ne???!! Jako voni na těch lidech makaj léta,samá medikace,elektrííícký šoky a další vymoženosti moderní meducíny a vona těm uš skoro vyléčenejm chudákům vokáže OTÍKA ?????????? Dyk jim nebé stačit ani svěrací kazajka f klecovým lůšku a plegomazíín

Na tohle sem se těšila nejvíc.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 19:07
- Nahlásit

jablunka
Na tohle sem se těšila nejvíc
sem tu pro vás,pani

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 19:47
- Nahlásit

Čus žumpice -to zas byl vypráskanej weekend!

fčéra mi prdla voda pod vanou a protekl mi strop do prádelny přesně na místo,kde mám mafla,el.hoblík a fritku Vykopla jsem dlaždici pod vanou a zjistila,že to neopravím.Málem mi prdla céfkaNaštěstí mi přijel inštalatér a společně jsme to opravili.Gaučák dnes brzy ráno odfrčel na 4 dny na kongres a tak jsem se těšila klidnou neděli.Bordžínka se rozhárala,přesto jsme na cvičák jely a měly kliku,páč tam byly samý čupkyPak volala céra,že kobyla ztratila podkovu,ať se stavím u kováře pro podkováky a že to musíme natlouct zpátky Takže jsem upocená a hladová ze cvičáku šla dělat kováře tý naší divoký kobyle-bylo trochu ródeo,ale natloukla jsem to gůt Mám další profesi

Jinak jablůnkojc Brůs fakt nemá chybu-to černobílý zbarvení by chtělo do línií

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 19:48
- Nahlásit

Neessi
heskej koník
bud ráda,že gaučák je fuč a di někam na tach

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 19:53
- Nahlásit

davidkova renata
bud ráda,že gaučák je fuč a di někam na tach
po tom,co jsem musela všechno zvládnout od včerejška?,tak leda táchnout do kutlochu

heskej koník
tak tohle ta sfině kobylí zkoušela,než jsem jí vysvětlila tvou traverzovou metodiku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 19:57
- Nahlásit

Neessi
tak tohle ta sfině kobylí zkoušela,než jsem jí vysvětlila tvou traverzovou metodiku
bych jí dala asi léčbu za 160kč bo bysem se jí bála dyš kopá
a co taran??

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 20:00
- Nahlásit

davidkova renata
a co taran??
ten tu sfini ještě poňoukal -kousal ji do hřívy přes plot,u kterýho ji Elí uvázala!

btw- 160,- u koňůch nestačí,váhový rozdíl-vječí dáfka

Cesmina
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 22:23
- Nahlásit

Kamos rikal, ze sousedum posel kun. Normalne se zacal klepat a do nekolika minut se svalil a bylo po nem. Jeste chvili pred tim na nem jezdili.

<< 1 ... 2979 . 2980 . 2981 . 2982 . 2983 . 2984 . 2985 . 2986 . 2987 . 2988 . 2989 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání