| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:37
- Nahlásit
argosek
ale kritizují... a to dost často.
Ano, máš pravdu v tématu u Garfieldové Tchoř psal o kritizuje situace, kdy tandem clovek-pes jest predpomlckovou polovinou az dvemi tretinami uvaden do situaci, na jejichz alespon trochu hladke reseni tato dvojice nema. , které se vztahovaly na Gafice.... ovšem Sali to brala tak nějak globálně a všeobecně, stejně tak, jak to psala i v tomhle tématu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:40
- Nahlásit
davidkova renata
depááák,vona se jablůůnka spletla(ale děkujem za přání),skóška byla uš před 14 dny,tetkanc to byl dokonce závod, byly sme druhý,chudák čokl,ten uš se nefspamatuje
No jó,tak gdo si to má fšechno pamatovat......pro mě je směroplatný,že ste zase něco vyhráli,nebo zkouškovali a prostě gratuluju.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:41
- Nahlásit
Mathea
sem daleka brát něco osobně ..... a seznámíš se určitě, však Fifi slibuju pořádně dlouho, že se u ní zastavíme, tak snad brzy....
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:43
- Nahlásit
brut
My chceme se psama žít i ten společenskej život, protože si myslíme, že jim to taky něco dá ... minimálně se naučí chovat v nezvyklých situacích a nejsou z nich na větvi. Oni si vybrali žití jen psí ... to si ale myslí oni, že to je "psí" žití , moji psi by tutově měli názor jiný...ještě, že psi neumí mluvit po lidsku
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:45
- Nahlásit
brut
však Fifi slibuju pořádně dlouho, že se u ní zastavíme, tak snad brzy....
Ty to taky slibuješ každýmu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:49
- Nahlásit
isdpch
většina psů včetně slepice dokáže projít Václavák na volno, dokáže přespat v hotelu aniž by z něj udělali kůlničku na dříví, dokážou projít lesem z místa A do místa B aniž by někam zdrhli a když na to přijde, tak na určitý úrovni daj za uši i tomu figurantovi a vo tom to celý myslím je
U nás asi platí jenom to poslední...myslím tím Ferdu...v podstatě teda i přes ten Václavák by prošel...vtip je v tom že po něm potopa...no ale to tu asi nepatří
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:50
- Nahlásit
jablunka
ti to tady někde píšu, že mi dost hnusně omarodila švagrová, tak proto nejedeme .... ale doma jste hlášení a pokud se dostaneme někam k vám poblíž, tak stopro dorazíme ( máme plánován výlet do Čáslavi, tak to protáhneme k vám, ovšem nesmí mít mužskej v práci zase nějaký přesuny)
mac1
to si ale myslí oni, že to je "psí" žití
jj, zrovna tak já si myslím, že to co praktikuju je společenský
nestraš, kdyby uměli mluvit, tak bych si vyslechla věci
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:52
- Nahlásit
brut
ti to tady někde píšu, že mi dost hnusně omarodila švagrová, tak proto nejedeme
Aha,tak to uš se něgde ztratilo.......no hlavně ať se uzdraví.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:54
- Nahlásit
brut
no hura taky konecne...a budes ridit?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:57
- Nahlásit
jablunka
Jó,to uš taky zkusili,ale rychle sem jim vysvjetlila,že maj smolíka,přez tohle vlak nejede
dyby byli bývali věděli do čeho dou, tak by do toho bývali byli nechodili
mac1
ty woe, to ještě žiješ
no my dali vždycky pár běhů dopolko, pár odpolko, aby ho to bavilo, tak to zas tak strašný nebylo. Ale pravda, běhali jsme každej den. Já bych prostě strašně moc chtěla, aby ho to chytlo, páč si myslím, že povolený lov kořisti je pro čokla něco naprosto úžasnýho a tohle ho simuluje hodně dobře. Je vidět na těch čoklech, jak je to baví, jak se soustředí, jak vlastně dělají něco pro co se narodili a co je jim přirozenýho A KONEČNĚ MŮŮŮŮŽOU . Chtěla bych aby to poznal. Když už nemůže honit zajíce na zahradě, tak aspoň třapec by moch
Když jsem u těch zajíců- máme jich fakt plnou zahradu, mám strach, aby to nemělo vlif. Na funkci ne, ale na odvolání od zajíců. Aby se mi to tím nezkazilo.Páč pochopitelně při rozloze tý zahrady nemám čokla vždycky za zadkem.
Tinta76
Ešus je dobrá máčofka
no, řekněmež, že není tak jako úplně a zcela normální
davidkova renata
a du něgdo zamk gerdu na hajzlu
na jak dlouho???
Vy ste zase s Nánou lezli na bednu??? Mám k čemu gratulovat?? Jestli jo, tak GRATULUJU.
Koukám, že u Garfíldový se to asi pěkně rozjelo???,asi víc, než jsem tipovala.
No jestli mě něco překvapilo tak to, že tím, že bude pes se mnou cestovat všude, bude zastresovanej a nebude žít pořádnej psí život. Zastresovanej mi teda rozhodně nepřipadá, páč dycky radostně do jakýhokoliv penzionu či hotelu táhne z auta svůj cestovní pelech. A co je ten správnej psí život? To že musí bejt pes sporťák vyškrcenej, aby pustil, jak tu kdysi Sali psala? nebo píchanej šroubovákem do zadku, aby si rychle sednul, jak doporučuje pan Šilhavý??? Tisíckrát víc obdivuju lidi jako Jablůnka nebo Březen, který těm čoklům udělaj opravdu psí život, plný pohody a klidu, než úspěchy dosažený takovýmhle způsobem.
Sem se do toho zas položila, omlouvám se , ještě, že jsem skončila hned na tý první stránce, dál to asi musí bejt maso.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:57
- Nahlásit
tak nějak jsem pochopila, že za to, že jsem ráno vypadala jak idiot, může Gerda ! Jsem ráno pohlédla z okna a nasraně jsem pronesla:" to zas budu vypadat jak idiot" , má dcérečka okamžitě pochopila a řekla, tak si tu kapuci tak neutahuj, to je fakt děsné ....si totiž v takovém počasí nazuju holiny a obleču pláštěnku, pláštěnka úžasná, fakt kvalitní...dlouhá tak, aby překrývala o kus holiny, kapuci utáhnu, protože jinak foukne a je dole z hlavy a prší na mě .....já nemám moc kladný vztah k deštníkům a hlavně 2 psy a deštník a uklízet bobky ...jak chodíte v takovém Gerdině počasí se psy ???? A to nemluvím o MÉM stresu , že zase budu stresovat psy mytím tlapek a břicha ...to je den , Gerdo !!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:59
- Nahlásit
jablunka
snad bude v pohodě, ale plánovaná víkendovka v Chrudimi se tím pádem posouvá do budoucna ...... ovšem, návštěva určitě bude... jen to musím prokoumat skrzevá čokloidy
Mathea
budes ridit?
posledních pár metrů? Nééééééééééééé
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:59 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Davítková Renata
dyš se někdo naváží do mý sladký Nány a snaží se z ní nenááápadně udělat trvale zastreslýcho chudáka,co je vynervenej neschopnou paničkou
No a né snad? Kdo jí kazí výsledky? Pak nemá bejt vystreslá, když se může snažit sebevíc a panička jí to nakonec zkazí
Mám Nánu jako druhý dítě
a ty sou nejhorší, poříěj si čokla místo dítěte a pak se divej že je vystreslej
argosek
to je ten zasadni omyl. sali a tchor nekritizuji fakt, ze nekdo se psem zije spolecensky zivot. to, co tchor pise, chapu tak, ze kritizuje situace, kdy tandem clovek-pes jest predpomlckovou polovinou az dvemi tretinami uvaden do situaci, na jejichz alespon trochu hladke reseni tato dvojice nema.
ono kdyby to bylo od začátku od Sali podáno trochu jinou formou, tak by ta komedie vedle vůbec nevznikla víte pane Argosku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:00
- Nahlásit
Dobré ráno děcka, dneska sem zmokla tak, že mám u stolu dva přímotopy a snažím se vysušit celou mě i s taškou, ve které mi navlhly nezaplacené složenky, bo sem zapomněla zaplatit povinné ručení a teď tam mám týden prodlevu. Víkend byl fajnej, vyleptaná bradavica se mi už vylupuje, stejnak to furt bolí, příště si jí rači vyoperuju sama, todle nemá cenu! Udělala sem dva kopřivové výluhy, mamka trhala, spálila si ruky aji nohy, já sem se nespálila, bo sem jen z cestičky radila, kde to má škubnout. A mamka moja vopravdická začala mít alergii na psa. Má chuděra celej opuchlej a puntikatej obličej, asi si bude muset pořídit léky na alergii. Maryje je pořád trošku při těle, fčéra sem jí vážila, má 18,5 kg. A to je hodně. Ach jo. V Roudnici sem Mařence koupila menčího pešíka, abyhom mohli líp tréninkovat ten aport, líp se jí do něj zakusuje, jen se jí nelíbí, že je koženej, opatlám ho salámkem. Jak se tu jinak máte bumbrdlíčci nablblí?
Dortisko je zde, svátek má Stahi - ten bonusovej, když už se tu zase ukazuje:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:02
- Nahlásit
mac1
No promiňte, ale za to já nemůžu, fčéra sem si jen posteskla f autě, že by mohlo trochu krejpnut, že se ten tlak už nedá vydržet, a vono to ńák spadlo bonusovjě, nebo co.....no prej to bude celej květen, no.....Pláštěnku eště nemám, ale budu mít. Asi zmokneme v polsku, kam jedeme s Pardálkou na týden. K móřeti. Pod stan....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:05
- Nahlásit
argosek
tchor pise, chapu tak, ze kritizuje situace, kdy tandem clovek-pes jest predpomlckovou polovinou az dvemi tretinami uvaden do situaci, na jejichz alespon trochu hladke reseni tato dvojice nema
pokud je to celé neseno v duchu jako ten Sali příspěvěk, tak to není kritika, která k něčemu povede. Takovejdle blivajz určitě ne.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:12
- Nahlásit
Gerda
ale paní jen at kapa,bo bude tráva pro morčata a kopřivy pro pejsky
čuuuuuuuuuuuuuuuus večer
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:17
- Nahlásit
Mladej má svaťák a kromě učení furt dlabe,du dělat guláš na zítřek a nějakej RYCHLEJ recepis na slatký ,jak byl tudlevá ten tvarohovej koláč by nebyl??Prosím prosím smutně koukám
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:17
- Nahlásit
PetraK
tchor pise, chapu tak, ze kritizuje situace Tchoř obhajuje Sali, což samozřejmě chápu, ale kdyby jí místo toho řekl: " děvče, udělej něco se sebou , takhle ne , vzpamatuj se ....." , bylo by to užitečnější
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:18
- Nahlásit
brezen2008
ale paní jen at kapa kapat může, ale nemusí hned prasknout roura
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:19
- Nahlásit
Erin
Prosím prosím smutně koukám mohl-li by být nějaký recept na RYCHLÉ něco sladké, přidávám se se smutným koukáním
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:29
- Nahlásit
mac1
Erin
Prosimvás, to jen smícháte pár kelímkůch přísat a máte těstíčko, pak uš jen pečete.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:31
- Nahlásit
mac1
no to né,ale vono to občas nevadí
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:32
- Nahlásit
isdpch
Jenže tohle jsou "vady" jaksi daný a jasný a ví se co s tím, u Gafice nebo Decibela je to složitější v tom, že situace naprosto běžná a stokrát zopakovaná je najednou z ničeho nic rozloží na prvočinitele, takže buď je nebudu vystavovat ničemu nebo to holt s sebou táhnu jak balvan a musím bejt na to připravenej.
Tak to si řek naprosto přesně, Milane.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:34
- Nahlásit
Erin
mac1
a musí to být tvarohový nebo i něco jinýho je přijatelný?
Vám sem něco hodím...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:34
- Nahlásit
Děcka su tady správně v žumpě?
Můžu tady s klídkem vyblít všechny sračky světa?
Tak jo.
Víte, co se mi stalo - neskutečný....
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:37
- Nahlásit
brut
Nemusí to být tvarochový,zadání je libovolné paní díkec už dopředu
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:38
- Nahlásit
Garfield
Si tu správně a šup sem s kyblíkem...už se těším
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:43 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
1.
Mám nějaké ryze a čistě řekněme pracovní neshody s nějakým člověkem. Nic osobního, jen máme na jakousi věc různé úhly pohledů, neb já to beru právně a on to bere lidsky a uprostřed se ty dva pohledy bijí. Nedělám z toho aféru, chce to jen kompromis. Fakt pohoda jazz.
2.
Tento člověk to bere zřejmě hůř a já mu hodně a hodně vadím a myslí si, že mu chci házet klacky pod nohy, což je ale schíza jako kráva. Fakt chci jen právně čistou cestu, toť vše.
3.
Tomuto člověku někdo hodil do schránky nějaký anonym, v němž ho nařkl z krádeže a že byl viděn.
4.
Tento člověk se dle mého názoru schizofrenně rozhodl, že jsem to psala já a tak mi hodil do schránky líbsbrýf, v němž mi vyhrožuje policií, trestním oznámením, soudem, sděluje mi, že zná osobně brněnského primátora a že se u něj postará, aby mě vyhodili ze zaměstnání (pracuji úplně jinde, než se on domnívá a já už mu to i dřív vysvětlila, že nechápu, kam na to chodí, že s magistrátem nemám nic společnýho a nikdy jsem neměla)... Požaduje písemnou omluvu a hodlá to řešit na nejvyšších místech. Z téhož osočil i mou rodinu a ještě jim nadal, že mu hážu klacky pod nohy.
5.
První s ním byla v kontaktu moje rodina a ta mu nadala, co si to dovoluje, že mu nikdo žádnej anonym nepsal a jak si může vůbec dovolit nás osočit z toho, že jsme autorem toho anonymu.
6.
On se mé rodině (já u toho nebyla ani jsem se o tom nedozvěděla) omluvil, že to byl teda asi nějakj omyl a že to byl možná někdo jinej.
7.
Jenže já měla v ruce líbsbrýf a neznala tu omáčku okolo (jakože mluvil s rodinou). Tak jsem mu volala, že jsem v šoku z toho, co mi píše a kde na tom byl a co to má celý znamenat a jak si může dovolit se mnou takhle jednat a co má pořád s tím primátorem a s magistrátem, že mu nebudu každej týden vysvětlovat, že nemám s tímto úřadem nic společný.
8.
Ten člověk mi v telefonu nadal, že co ho obtěžuji, když už celou záležitost považuje za vyřízenou, protože si s někým z mé rodiny vyříkal, že jsme to nebyli my... Já úplně zírala, protože on mě chce nechat vyhodit z práce, dát mě k soudu, poslat na mě policajty a možná by mě nechal i zastřelit u zdi Terezína a aniž by mi cokoliv vysvětlil či se mi osobně omluvil, mi ještě řekne - ty vole - on mi ještě řekne, co ho otravuju, když to považuje za vyřízený.
Já su tak nasraná, ale tak strašně nasraná, že bych klíďo sdílela i dvojdomek se Sali jen nemuset řešit v životě takovýhle čůmáky.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:48
- Nahlásit
Garfield
že bych klíďo sdílela i dvojdomek se Sali
cha chaaaa tak dneska si me pri obede fakt pobavila velice
|