Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2970 . 2971 . 2972 . 2973 . 2974 . 2975 . 2976 . 2977 . 2978 . 2979 . 2980 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 06:52
- Nahlásit

Alexa
Hlavně mám obavu jaestli bude dost parkovacích míst

za řekou určitě.Já furt zapomínám,že přijedete od Práglu

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 07:32
- Nahlásit

Mucholabka
, nejdřív mi šlohne časopis
Stejně v něm nic není

pak už týden nespim. Spánek je pro burany a trosky.
Klidně budu buranem i troskou, ale spala bych až bych brečela Za poslední dva týdny jsem naspala možná tak třicet hodin

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 10:08
- Nahlásit

Biluškadobry den vsici,dnes bude nadherne,az na souseda ktery vyhorel,meli jsme tu manevry,ten clovek by mel jet do ustavu,ja to rikam porad,jo vcera?co se stalo?byla jsem malem sezrana od psa!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 11:24
- Nahlásit

nemethova5
jak tě mohl sežrat pes? Co ty děcka vlastně učíš?

Jinak dobré poledne fšem
Sme byli na canisce a hráli jsme volejbal . Družstvo psů proti družstvu mentošků Jenže pak nám Orobul šlohla balon a prokousla ho takže jsme to museli zabalit

Na hotel mi dneska přivezli háravou čuvačku Sáru. Nevím jestli ji mám zařadit do línijí, páč evidentně nemá žádné vady, ani nikoho nepokousala Prostě pes na nic . Musel by se najít ňákej hodně dobrej kryč, aby ty štěńata vůbec za něco stáli...

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 12:25
- Nahlásit

Biluška
Ahoj. Poslala jsem ti přihlášku na vořechy - až dneska. Posílala jsem to už před týdnem, ale spletla jsem si mail, takže to došlo úplně jiné Libě... ... a zítra se teda těším, bude to fajn!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 13:53
- Nahlásit

Biluškajak,uplne normalne,to ma byt jako vysmech????co s tim a spolecneho vychova decek ve skolce????kdyz tohle co se mi stalo je o krave,ktera zije v predstave,ze ma moc hodnounkeho psa!!!!skvele zvladnuteho atd.???a jako druha vec kdyz to necekas???kvuli takovy pojeba.y mande nas vsechny hazeji do jednoho pytle,no ze jsem vubec neco tady psala????hlavne je to dost o velke nezodpovednosti majitelky,asi tak nejak,ja muzu byt rada,ze napadl me,ne decko,ze????protoze to by zase mela nova o cem vysilat!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 14:26
- Nahlásit

nemethova5
Ale žádný výsměch, normální rýpnutí . Se hned nerozčiluj
Mě taky minulý týden napadl bulík od sousedky. Do té doby se mnou byl kámoš, teď najednou dospěl nebo co a je ostrej jak žiletka Což by samo o sobě nevadilo, ale páč má pánečka-alkoholika, co má dojem, že pes si může dělat co se mu zachce tak to celkem vadí

papillon_girl
no jo, dorazilo to sem
a zítra se teda těším, bude to fajn!
když vyjde počasí tak snad jo

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 15:31 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

Biluška
pani, nemam na vas mailos (ja vim, ze ste ho tu mockrat psala.. pamatuju si akurat: krestni tecka prijmeni uzenac ..je tak? a ..kde?) ..muj je stahi na centru a honem, honeeem! sem napnuta jak spagat
edit: ha, ted jsem si jeste dovzpomnela na fitcentrum ..jdu to prubnout..

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 15:40
- Nahlásit

StaHi
ha, ted jsem si jeste dovzpomnela na fitcentrum
fiNcentrum paní, fin

jinak ten první je na seznamu

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 15:48 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

Biluška
poslala jsem houk na krestni.prijmeni@fincentrum.cz ..je to tvuj mail, nebo neplatnej kompilat z my jeste neprobuzeny hlavy???

edit: eh, tak z fitka se mi to vratilo.. prubla jsem seznama

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 16:26
- Nahlásit

StaHi
Uš tam máš sovu

Ženský, nechcete se někdo stavit vyplevelit záhonky? Přes ten plevel už ty kedlubny vůbec nejsou vidět

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 16:34
- Nahlásit

Davidkojc
A povidej, prehanej, jaky to v Roudnici byloo? Me sejri, ze se tam nedostanu, tak co dojmy, pojmy? Mondenni rink ste videly?

Biluška
Přes ten plevel už ty kedlubny vůbec nejsou vidět
Mi plejou cubky! Jedinej ubohej zahonek preryly tak, ze sou smichany redkve s kedlubnama, ta vyseta petrzel naka se tam udrzi jen mozna silou vule, na hrasky si ale hmatnou nedovolily, to vedej, ze bych jim zprerazela hnaty krive!
A jinak doporucuju totalni herbicid Dominator, ted te zbavi plevelu na stopro.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 16:56
- Nahlásit

Biluškapani napodobne,ale byl to howavart,majitelka kravka,ktera vubec psa necvicila a mimoto nevychovala a nejhorsi je to ze furt lezla za deckama at ho hladi,ja se necilim na tebe ja se cilim na takovy poje.any kreteny,sere me to desne!!!!este,ze chytl me,nastesti spicakama me sjel,reflexy mam zatim dobry,jako kdyby nerekla pojdte dal,myslela jsem ze psisko je v kotci,takze jsem to ani necekala,fakt me takovy lidi dokazou vytocit,bo kdybych ho poradne s tou moji vahou nakopla do hlavy,tak ma po psovy asi,jenze ja posledni dobou nechci nic hrotit,nejvic me pak se.e,ze nas hazeji do jednoho pytle a celkove jsme vsichni spatni!!!!jen rekla prominte,no nevim,co by rekla rodicum poradne zhryzanyho decka,taky prominte?????

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 17:01
- Nahlásit

Horká reportáž z Roudnice !!!
http://samanka.rajce.idnes.cz/MS_belgicaku_a_parta _PRD/

Na fotkách najdete partu PRD ( Pro Renatu Davídkovou)-byly tam Alexa,Jajula vulgo triniti,Gerda,Renča + Nyný, moje céra a gaučák .Nejdříf to byla cesta od kiosku ke kiosku,kafíčka,cigárka,hnusná kofola,céra tam měla údajně ledovou tříšť,co vypadala jako "z žáby gel" to je to hnusně zelený v kelímku!Renata se ujala výcviku agiliti u gaučáka,nejdříf proběhla s Nyný slalóm na pamlsek a pak to učila gaučáka na cigára-běhal jak motovidlo. Poslední snímky jsou z mondíků

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 17:04
- Nahlásit

Neessisuper fotky!!!jste si udelali supr vylet!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 17:49
- Nahlásit

čus fšicííí co je kous pes
tož už su tu se svojí trochou do mlýna,vejlet gůůůt, na poli agi prolétla jako meteorit nová hvězda gaučák,makal jako šroup ,posíláme ho k biluši na výcvik ,bé pracovat za byt a stravu
Eště mušim říct,že sme asi fakt už slavný a známý vosobnosti bo zničehož nic se k nám u stánku na levnou krásu přitočila ženština a poudá . " já sem z fory" .Vyšlo rychle najevo,že je to KOKO .Jako nechcem se chválit,ale bylo tam asi 2 miliony lidí a vona šla naprosto přesně rovnou k nám,přestože jsme se nigdy neviděli
http://renata62.rajce.idnes.cz/8.5/#album

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 18:54
- Nahlásit

davidkova renatavy si stradate taky pani na ten svuj krupon,tak kdybych mela ringac,nebo ruka tak je mi to upa jedno,ale sezran zaziva se mi fakt nelibi!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 19:00
- Nahlásit

nemethova5
sezran zaziva
hele to byl nějakej horór,ne? co si stěžujete teda,ste slavná filmová hérečka

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 19:06
- Nahlásit

davidkova renataja jsem tak maximalne herecka,kdyz neco potrebuju,tak to hraju jak o dusu,hele,jsi si udelala peknej vejletik co,ze si se ani nepochlubila,ze mas atestaci na vycvik gaučáků!!!no ja se byla s hajanem projit,jsme trosku pocvicili,aspon jse mu starochovy udelala radost,skakal po mne jak idiot,pak zas kulhal.

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 19:24 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Čus fšici, právě jsem se vrátil z hradu, teda z Roudnice. Ráda jsem poznala naživo další lidičky z cézetpsa. I jsem viděla pár pěkných výkonů. Akorát mě mrzí, že jsem neviděla Oskárka od Ládi Macha, protože šel až před sedmou a to už jsem tam nebyla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 19:30
- Nahlásit

Alexa
čus hele vy se vemte s blánulinkou za ruce ,vy nány,tu sme tam měli potkat to by mohlo bejt výživný

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 19:33
- Nahlásit

davidkova renata
čus hele vy se vemte s blánulinkou za ruce ,vy nány,tu sme tam měli potkat to by mohlo bejt výživný

a co jako máš za problém? Normálně bys měla bejt ráda jakou o tebe tady maj lidi starost, abysis neublížila a ty na nás tagle abys nedostala iněkci na spaní

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 19:34
- Nahlásit

Alexa
abys nedostala iněkci na spaní
přípaně aby mě nevzal něgdo holí
tě přejde sranda,počki

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 19:40
- Nahlásit

davidkova renata
tě přejde sranda,počki

Přectav si že sem dala těm mejm trupkám každý jedno vepřový žebro na kousání a oni to krávy sežrali a sou jak koule

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 19:43
- Nahlásit

Alexazduř!tady to zas jede,no hajanek dostal praseci tri nozicky a vsechno to zblajzl i s tema kopytkama,nic mi nenechal skrt jeden,taky mam doma kulicku,hajana
davidkova renatano to jsou vyhlidky!davidkoj holi,ja zubama!

brut
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 19:44
- Nahlásit

Zdravím vespolek

máme za sebou klubovku a piraňa získala V1 ( sice bez titulu, ale to vůbec nevadí) ..... takže jsme splnily jeden z požadavků na uchovnění

Potkala jsem tam Jiříkovo a Alčou ....a musím říct, že jsem Jiříka mezi tibeťákama vůbec neviděla, krásně mezi ně zapadal

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 19:44
- Nahlásit

Alexa
oni to krávy sežrali
a cos jako myslela,že s tim udělaj?? Že si ho daj vylisovat do herbáře bo co?
sou jak koule
sou ve stresu,to je jasný

du,vy paka,za chvíli budu volat s nemethovou a pak du spát do ráno fstávám a du štrézovat psa závodem na cvičáku.Jo vlastně to ho neštrézuje..nebo jo??

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 19:45
- Nahlásit

nemethova5
ja zubama!
tebe někdo mlátí zubama

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 19:46
- Nahlásit

brut
piraňa získala V1

toš gratulujéééém
že jsem Jiříka mezi tibeťákama vůbec neviděla, krásně mezi ně zapadal
jak tak chlupatej jo?

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 19:46
- Nahlásit

davidkova renata
cos jako myslela,že s tim udělaj?? Že si ho daj vylisovat do herbáře bo co?
sou jak koule

no že spořádaně vokoušou masíčko a kostičky nechaj. Z čeho teď mám asi vařit poblívku nevíš?

<< 1 ... 2970 . 2971 . 2972 . 2973 . 2974 . 2975 . 2976 . 2977 . 2978 . 2979 . 2980 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání