| Autor |
Zpráva |
argosek
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:27
- Nahlásit
brut
tos me nepotesila
Gerda
js nikam volt nebudu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:32
- Nahlásit
davidkova renata
záleží to na tom kolikrát se ztratíme a jak daleko to bude
máte to stejně daleko,jako já- cca 50 km a vzhledem k tomu,že jedete po slušný silnici,tak tam béte za půl hoďky!
Hele,já mám předzkouškový stopy od 8.30,než se inštruktor vykecá,jak blbje držíme stopovačku,tak je 10 h.Pak se musím domů převlíct,vyhodit čubu a bordel z auta,tak když bé dobrá konstalace a nic mi do toho nevlítne,tak bych mohla v poledne dorazit-bez čuby(aby tam příp.nic nechytla,třá tu vepřovou křipku,když tam budou ty cizincííí)
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:35
- Nahlásit
isdpch
loket mě bolel před tejdnem ,teď mě bolí koleno,bo mě fčera kousnul figurantovo ovčoun a trefil se hajzl zrouna do toho špatnýho ,takže teď ještě belhám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:44
- Nahlásit
Neessi
cca 50 km a vzhledem k tomu,že jedete po slušný silnici,tak tam béte za půl hoďky!
blahoslavení chudí duchem.. no nic,aleksa s jiříkem nám taky nevěřili a ted už sami volaj jestli jako už sme doma v pořádku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:46
- Nahlásit
Neessi
Ahoj babičko můůůůůůůůůůůůdrrrrrrrrrr! My vyrazíme tak, abychom tam na 10 tak nějak byli, psa taky neberu, bo se bude střílet, takže tam chci jet jen na pár hodin, určo ne na celej den.
davidkova renata
No tak vidiš, jak pjěkně zabíjíte strejdíky, to je pěkné! Maryje zabíjí fšecko, co se okolo ní mihne, bo je strašně naštvaná a vzteklá. Teď mám pod stolem toho šéfskýho psa, je moc ošklivej, tlustej, hlavu má jak čuba, divně chodí na zadní nohy, má plešku na ocásku, ukradl ve zvířátkárně ucho, tak sem mu k tomu koupila eště děsně pískavej míček, aby toho našeho šéfa strašlivě sejřil pískánim celej večer. Až se vrátí z presentace, nechám mu na stole účtenku za psí nákup. Asi mu tam započítám i ty pindíky pro Maryji. Maryje má 12 pindíkůch.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:48
- Nahlásit
Gerda
Maryje zabíjí fšecko, co se okolo ní mihne, bo je strašně naštvaná a vzteklá.
tagže jiřík nakonev měl úpa čistý ůmysle.. OK, volám,že Mařku berem na tárt bo je vhodná
Maryje má 12 pindíkůch
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:51
- Nahlásit
Gerda
Maryje má 12 pindíkůch
..to sou naky suseny dobrutky?
(esi jo, tak by mi zajimalo, esi je taky hafum kupujou panicci-panicci )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:54
- Nahlásit
davidkova renata
Hele já teď četla trošku toho demodexa, řikaj tam, že i ty meziprstní záněty tim můžou bejt způsobený...tak jí možná nechám udělat škrábanec na sklíčko na trudníka trudníkoviče....jdu jí objednat na očkování, červení a mačkání prdelky.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:55
- Nahlásit
StaHi
to sou naky suseny dobrutky?
jj, to je býčí péro
esi jo, tak by mi zajimalo, esi je taky hafum kupujou panicci-panicci
u nás jo... pravidelně vysílám mužskýho nebo synka pro tuto dobrůtku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:57
- Nahlásit
StaHi
to sou naky suseny dobrutky?
to sou sušený bejčí penísky. Řikam tomu pindíky, už to uměj i v tý zvířátkárně )))Lepší je ale koupit si celej velkej sušenej pindík a nařezat si ho na kousky podle svýho. Pro mařenu jsou ty nařezaný z obchodu moc velký, mohla by mít poloviční, ale já nemám pilu, tu má Walda, děda ispidich má zase um na řezání, takže tyto dva nemaje musím se spokojit s pindíkama z krámku.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 14:00
- Nahlásit
Gerda
Lepší je ale koupit si celej velkej sušenej pindík a nařezat si ho na kousky podle svýho
tohle se panickum-panickum taky urco dobre cte
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 14:02
- Nahlásit
Gerda
Hele já teď četla trošku toho demodexa, řikaj tam, že i ty meziprstní záněty tim můžou bejt způsobený.
víš co si myslím? že tvoje máti měla pravdu dyš tě grafologycky hodnotila Hlavně sim tě nečti nic vo prostatě..chudák Mařka ,nevim jak by zařídila aby jí měla zbytnělou třá ,nemluvě vo takový pěkný cystě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 14:07
- Nahlásit
Cus zumpo, k tem pindikum - zanechali mi tu panickove jednoho cokla pytel susenejch dobrot - usi, plice a JATRA! - jako TO byl smrad, ususena krev ve slisovanym jatru na placku, vydrzim hodne, ale tohle bylo nedejchatelny i pro me. Psice se mohly samozrejme prorvat. Kdo hledate smradlavy pamlsky coby odmeny, timhle si jiste u cokla ostudu neutrhnete! Maj je i v nabidce vetamixu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 14:08
- Nahlásit
StaHi
tohle se panickum-panickum taky urco dobre cte
Musí je z toho brnět až v kotníku )))))
davidkova renata
Ale ne, já na ní přece nehledám mermomocí chorůpku. Jen sem myslela, že nohy už sou vyřešený těma granclema a pindíkama. Ale prostě nejsou, má to fakt bolavý, celý červený svědí to asi jako čert, protože s tou nohou furt škube, hypermangán eště nezabírá, betadina taky eště ne, nejraději bych tam flákla to zelenidlo, ale nemám ho a Sali řikala, že na tyhle rány to vhodný vůbec neni, takže to te´d ani neshánim....ale štve mě to, teda teď to může mít souvislost se žlázkama, už měsíc je mačkaný nemá a začíná sáňkovat, a jednou dostala místo pindíka vepřovou kůžičku. Tak nevim, jestli to může bejt po ní, byla jen jedna, sušená, malá....hned zmokvaná noha a svědění zatku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 14:10
- Nahlásit
Fifi
Dyš Mařka může jenom pindíky. Kdybys měla v nabídce pindiky, beru hnet! Na výstavě v Budějkách sem je koupila po devíti korunách za kus!!!! A tady je maj za 15.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 14:19
- Nahlásit
Gerda
Dyš Mařka může jenom pindíky. Kdybys měla v nabídce pindiky, beru hnet! Na výstavě v Budějkách sem je koupila po devíti korunách za kus!!!! A tady je maj za 15.
hele vem si sebou zítra velkej pytel penízků, páč jeden ze sponzorů je Almika a třá tam budou mít stánek s pindíkama kdybys něco žbleptla koupila jsem ti je minulej tejden v Letňanech na mezinárodce, tam toho měli mraky
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 14:20
- Nahlásit
Gerda
mufatko mi na packy taky trpi, kazdej vet, co ho videl (a ze jich nebylo malo), mi na to rek jen, ze belousi to mivaj.. uz to moc neresim. akurat mu to jednorazove maznu (mam cosi zlutyho ve strikacce, jsou to tuty atb, nejspis i s nakym kortikoidem), dyz si to, blboun, rozlize upa do krve.. a ono se to zatahne..
..nejdriv jsme taky poderivali potravni alergii (dost se mu to zlepsilo, dyz sem zacla varit), ale pak se to stejne zas vratilo.. je mozny, ze je to i alergie na neco, po cem chodi, takze se tomu stejne moc vyhnout nejde..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 14:27
- Nahlásit
Gerda
Svagrovy pitka trpela na packy hodne a fest, asi neco podobnyho jak Marije. Strasne jim pomahala koupel ve vyluhu mladych kopriv - neresilo to sice pricinu, ale nasledky to krasne lecilo. Rozhnoupany packy se stahly a tak. Tim mozna nic nezkazis, kdyz jde jen o bylinku. Ale to musis posoudit ty..
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 14:32
- Nahlásit
Fifi
koprivy zkusime, dik za tip (myslis, ze by zabiral i vyluh ze susenejch.. ze bych si udelala zasobu na zimu?)
Gerda
jeste mi napadlo, na nektery ty zmokvaniny pouzivame trezalkovej olejicek (dyz to ma na povrchu oschly a pod tim nabehly.. vono to pak nerupne)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 14:34
- Nahlásit
StaHi
myslis, ze by zabiral i vyluh ze susenejch.. ze bych si udelala zasobu na zimu?)
Netusim, spis bych ty cerstvy, nevykvetly, zkusila zamrazit.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 14:37
- Nahlásit
Fifi
a to je taky dobrej napat (mrazim vetsinu zelenyho koreni, ale ted mi to nak netrklo)
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 14:38
- Nahlásit
brut
pravidelně vysílám mužskýho nebo synka pro tuto dobrůtku
no je prave otaska, esi by je kupovali i dobrovolne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 15:11
- Nahlásit
Alexa
A jak mě asi mělo napadnout, že budeš v letňanech? A navíc sem to tu řikala uš mockrát, že mařena dostává jen pindíky, přece aji pilku sem hledala.....penísky si s sebou vemu, dyš budou pindíky, nakoupim řádnou zásopku.
StaHi
no je to pech s těma noškama, kdyby to aspoň bylo kousek vejš, po čem se nechodí, dalo by se to mnohem líp zahojit, takhle je to blbý, že po tom musí furt chodit, nebo šlapkat po třech a pak je z toho votrávená, naštvaná a vzteklá. Ale koupání v bylinách vyzkoušim určitě, třezalkovej olejíček neznám, ale v lékárně se zeptám. Jako už jí samozřejmě nedám fakt ani drobek ničeho jinýho než sou grancle a pindiky, a holt s těma žlázkama si budu pamatovat, že opravdu každej měsíc musíme jít na vymáčknutí, jinak to začne dělat neplechu.
Fifi
Strasne jim pomahala koupel ve vyluhu mladych kopriv - neresilo to sice pricinu, ale nasledky to krasne lecilo
Jak poznám mladou kopřivu? Sbírá se jen listí? A to se spaří vařicí vodou? A pak do toho ponořim psa? (samozřejmě tak, abych se neopařila)
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 15:19
- Nahlásit
Gerda
třezalkovej olejíček neznám, ale v lékárně se zeptám
ja mam tenhle, kupovala jsem ho asi za 40kc v normos litsky lekarne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 15:19
- Nahlásit
Gerda
Jak poznám mladou kopřivu? Sbírá se jen listí? A to se spaří vařicí vodou? A pak do toho ponořim psa? (samozřejmě tak, abych se neopařila)
Mlada kopriva je mlada kopriva, nema kvet. Svagruse sbirala listi nebo cely vrsky (rukavice! ), dle velikosti rostlin, pak nechala ve vrouci vode kratince sparit a nechat dojit, ale nevarit. Dale precedit a ve vlaznym nalevu branym na kazdou packu zvlast nechat tlapnout psa do kyblicku ci hrnku s nalevem, vmasagovat, nechat pusobit.. a je to. Kez by vam to zabralo.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 15:25
- Nahlásit
Gerda
Jak poznám mladou kopřivu?
takle (je mala, svetle zelena, nevykvetla, s mekkym, nezdrevnatelym stonkem)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 15:28
- Nahlásit
tak venku je božsky krásně,jsem i chvílema opalovala )
Gerda
vy jedete na ty Belgičany? v roudnici?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 15:36
- Nahlásit
davidkova renata
at to tam vedle nezasiram nesmyslama jako negdo
tak semko: "proc by jako buldocek nemoh na cvicak?"
tadyk foto - ale je to naposl. co ho vidis, bo vis proc
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 15:41
- Nahlásit
Jo, tak sem teď měla rozepsaný krásný příspjěfky, sem vám všem děkovala a tak, se mi to celý smázlo!!!!!!!!!!!!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 15:46
- Nahlásit
Mar
je to naposl. co ho vidis, bo vis proc
proc? (doufam v tom neni tvoje pazravost)
|