Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2970 . 2971 . 2972 . 2973 . 2974 . 2975 . 2976 . 2977 . 2978 . 2979 . 2980 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 19:25
- Nahlásit

kachna_
Tak já ti to zazpívám!
Milááááá dámo chtěl bych ti tu v kleče, prohoditi páááár slof o ciiiitu
Neříkej nic neboooo začnu brečet, mě úúúúúplně stačíííí, že si tu
Jenže mě de právě vo tuuuu dobuuuu, kdy uš ti to stačiiit nebuuuude
Tuším že to ve mě vzbudííí zlobu, přesto ale staň seeeee osudeeeee
No a teď to musíme trochu rozpohybovat, aby si divák nemrava přišel na svý....

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 19:26
- Nahlásit

Mucholabka
ehm...ten časopis...já to říkala
Mám ti ho poslat, nebo si pro něho přijedeš?
Ten čísburgr mi sežrala Orina na první křižovatce Nemohla jsem zastavit, abych ji zmlátila tak jsem jenom řvala ať počká až zastavím a zmlátím ji Mezitím ho pochopitelně stihla zbufnout, páč ho spolkla prakticky naráz

jací byli?
úplně super. Fakt. Bylo jich jenom šest a úplně suproví kluci. Sice za sebou mají nějaké střety se zákonem, ale ke psům i ke mě se chovali slušně, suprově jsme si pokecali

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 19:29
- Nahlásit

StaHi
Von to právě psal můj bejvalej šéf z práce, dávali sme si číst svý pokusy, měli sme docela podobnej smysl pro příšernej humor, a furt sme koukali na filmy s výbuchama - to bylo v době, kdy nám do práce přišly první ajmeky, já měla zelenej a von černej, von pak dostal G4 a na tom frčely filmy jak blááááázen ))) A tak se na tu knihu těšim, bo sem nečekala, že se s něčim veřejně vytasí, a je mi líto, že já sem to na pulty nedotáhla, bo nemááám talent (Kuzma je tááámhle!!!!)

StaHi
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 19:34
- Nahlásit

Gerda
bo nemááám talent
neverim
ps. ajmeky byly rostomily, hlavne mysicka.. (g4 mam v powerbook verzi... ciiiii novej! )

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 19:35 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Biluška
No jo..si ho nech

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 19:39
- Nahlásit

StaHi
ajmeky byly rostomily
A to sme si každej eště mohl vybrat barvu! Joooo myšičky, než sem si zvykla, měla sem asi 13x zánět šlach ))) Sme se pěkně divili, kde je disketová mechanika, co jako budeme dělat, na co jako budeme nahrávat. Pak dtpko pořídilo vypalovačku a my z toho byli celí hin! Pak zmizely krabice na zipy, sajkvesty a džezky a začalo se posílat mejlama ))))

StaHi
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 19:42
- Nahlásit

Gerda
upa prvni meky v republice byly taky kompaktni -cb monitor velikosti A4 na vejsku.. jsem stara (a to nemluvim vo tom, ze pamatuju atarko a basic )

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 19:50
- Nahlásit

StaHi
upa prvni meky v republice byly taky kompaktni -cb monitor velikosti A4 na vejsku
Čoveče, to sem sarší, bo ten, co sme ho měli jako prvního v kanclu byl velikosti A4 celej, běželo na něm jen tetris....a to nemluvim vo tom, že ve škole sme měli IQ151 připojený na TV Merkur, kde většinu času šla pouze ta televize. A to je jediný, co si z hodin pamatuju, bo se nás snažili učit programovat v nějaký jedničkový soustavě, což sem nepochopila okamžitě ze začátku roku a ihned vytěsnila z hlavy. Kreslili sme ňáký vokýnka s příkazama...chtěla sem se zabít vdechnutím rohlíku.

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 19:53
- Nahlásit

Gerda
Tak já ti to zazpívám!
Dík, ve vodezírání jsem totiž dost slabá

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 19:55
- Nahlásit

kachna_
Trénujete toho aporta? My to teď zkoušíme na šňůře, prostě jí přitahuju - jak to dával Walda podle Šilhavýho. A vona drží. Jen jak bych pustila šňůru, už by s tim nepřišla, pustila by to a přišla by sama, musim mít aporta furt v tahu.

StaHi
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 20:01 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

Gerda
myslis tendle? (je z r. 1984)

ja zacinala na tomhle:

(vyroben 1987, ale bylo to vicemene totez, jen s vetsim monitorem, kvuliva sazbe

ps. mam plne funkcni commodore64 a kompletni sbirku her.. muzem nekdy zavzpominat

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 20:08
- Nahlásit

Gerda
Trénujete toho aporta?
Vrátili jsme se zpět do fáze - ty malá megero všimni si tý hračky nebo tě s ní umlátim, takže rozdovádim máju hračkou, Bebule začne žárlit a v tu chvíli jí tu hračku hodim.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 20:19
- Nahlásit

StaHi
No, ten první - hrozně vrčel a zahřejval se, tak zůstal jen na okrasu )))

kachna_
ty malá megero všimni si tý hračky nebo tě s ní umlátim
)))))) Já jí řikám - Víš, co by za ten míček dali pejsci v africe????????!!!!! A pak se na ní vyprdnu, bo začne předstírat, že se toho míčku tak bojí, že jí s nim každej den hodinu mlátim určitě.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 07:17
- Nahlásit

dobré ráno všem
tak dnes se lidi vodstěhujou na chalupy,takže praha snad bude volná,dnes se hraje důůůůůůůůležitej hokej a tak hurá někam k vodě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 08:05
- Nahlásit

čus rourýýýý.dneska nepište,ani necitujte nikoho bo du pa!!!
brezen2008
tak hurá někam k vodě
možná ti bé stačit dyš vylezeš před barák

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 08:50
- Nahlásit

Zdravím všechny,
zejména ty, co by rádi řekli od plic něco velmi nepěkného vlastnímu šéfovi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 09:56
- Nahlásit

Dobré ráno lidumilové, vlastimilové, jarmilové, dýmilové, mastilové, i vy, co žádný love nemáte!
Všichni měli ňákej svátek, bo to tu nikdo enhlídá, dyš tu nejsem takže tady máme všichni pěknou oslavnou snídani, dnes na počest paní Bilušky Šňapišňapové!

Děsně mě bolí poleptaná noha, sem myslela, že vypálení bolí jen ten jeden den, co vám to udělají, ale prt. Zase mě bolelo zápěstí, ale neměla sem žádné pneumatiky k tahání, takže sem použila ibalginovou masť. Maryji bolí ta noha, už nemůže chodit, strašně jí to svědí, večer jí dám půlku zodaku a půjdu s ní na žlázky, je to měsíc od posledního výmačku. To je fakt pecháček, že musíme každej měsíc. A jak jí to svědí, je velice protivná, hnusná a zlá, taky bude hárat, a vůbec, je nesnesitelná, fčéra sme se kůli tomu hypermangánu dost pohádaly a vona ho vylila f koupelně. Houpe se tlak, složila sem se f autobuse, furt se mi motá hlava. Dnes nemám dobrý den. Pošlete mi omluvenku do práce, šla bych si ducnout.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 11:05
- Nahlásit

Dobré téměř poledne vespolek

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 11:23
- Nahlásit

Tak sem dnes vyfasovala na hlídání flata. Je to nějaký nový pes. Chce nám sežrat Bertíka. Až přijde Garp, sežerou se navzájem. A bude klid.

argosek
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:00
- Nahlásit

nevite nekdo, jestli maji ve svatek otevreno doktori?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:03
- Nahlásit

argosekno meli by asi mit,aspon pohotovost,co jste si pane ublizil nejak fyzicky?

brut
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:03
- Nahlásit

argosek
jen pohotovost....

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:04
- Nahlásit

argosek
Pane, to si tam musíte zavolat eště dnes a voni vám to řeknou, tak neváhejte.

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:11
- Nahlásit

Gerda

f kolik hodin budete zítra v Roudnici cca?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:14
- Nahlásit

davidkova renata
nebud na mě zlá,koukej:
http://www.novinky.cz/domaci/168219-prodlouzeny-vi kend-prudke-otepleni-bourky-i-kroupy.html

takže na vychajdu podél řeky ideální anebo někam k rybníku si zaplavčit
eliška už odhání od sebe psy,takže asi bude končit s háráním ,má jediné štěstí bo za tejden jí čeká voříškiáda a já jí varovala: eliško jestli budeš hárat,tak nevyhraješ pohárek a krmivo a diplom a to se nedělá,takže musíš dohárat než bude výstava,rozumíš mi?

užijte si dny podle svého

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:20
- Nahlásit

Neessi
kolik hodin budete zítra v Roudnici cca?
těško říct...záleží to na tom kolikrát se ztratíme a jak daleko to bude
Gerda
psala třiniti,že tam budou cécéá na 10 bo vyjížděj přet 6 z a maj to asi 4 hodiny cesty tagže tam budou určo dříf než my

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:23
- Nahlásit

Gerda
velice protivná, hnusná a zlá, taky bude hárat, a vůbec, je nesnesitelná
šiš proč já mám takovejch pech ,zrovna tydle projevy by se mi hodily u nány dyš je před a při .ale to né,to vona musí bejt kráva rozněžnělá Dneska sme krásně zabily Jiříka f objektech,nána pěkně bjehala do sklepa a do schodů a do všeho možnýho bordelu aš ho našla a vyřvala mu díru do hlavy Pak ho zabila ale ,chudák uš si asi bylinky nedá ,i dyš je možný,že se zmátoří jako terminátor

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:24
- Nahlásit

isdpch
bože to byly časy

.. muzete si zavzpominat online, tra tady

..jinac zdravim zumpu, nechystate se o prodlovikendu zas nekam k Sazave? ja jen ze ted je ten tejden, kdy na my zahrade kvete fsechno a mam to tu mocinky haaasky... coz?

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:25
- Nahlásit

isdpch
sem vás dlouho nečet, jak žijete ?

já tebe taky nééééééé!
Jak žiju? Jako bába f předkremačním vjeku :hodně toho nachodím,bo zapomínám,pro co jsem šla ,hodně toho sežeru,bo zapomínám,že už jsem jedla.....takže příjem a výdej jsou v rovnováze

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:26
- Nahlásit

davidkova renatacus pani,jste byli s nanou kousat jo?no hajan se vyradil vcera,jel domu spokojeny a cely blazeny bez sebe,jak malo staci starymu kozlovy ke stesti,co?je moc dobry,ze libor ma pujceny klice od cvicaku a chodi tam s kolegama cvicit ringo,tak se sem tam pridam,jak bude volno,jinak tu je stridave oblacno,jo a vcera jak u nas silene lilo,tak ucast byla velice hojna!!!!jinej figurant,tak to je jasny!

<< 1 ... 2970 . 2971 . 2972 . 2973 . 2974 . 2975 . 2976 . 2977 . 2978 . 2979 . 2980 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání