Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2970 . 2971 . 2972 . 2973 . 2974 . 2975 . 2976 . 2977 . 2978 . 2979 . 2980 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 16:11
- Nahlásit

Gerda
Děkuju za krásnou ranní hostinu, doufám, že jste mi fšecko nesežrali

babky bylinkářky
Sem včera Muchoš nenápadně zcizila Svět psů a teď tam čtu, že prý zázvor pomáhá na artrozu. Já teda na bylinky moc nejsem, ale předpokládám, že kořen zázvoru bude mnohem levnější než chondra, takže do toho jdu . U Hesinky. Jenomže jestli si dobře pamatuju tak je zázvor takový pálivý, téměř až nepříjemný při konzumaci. Jak to mám dostat do psa? Mám to třá vyvařit a zalít výluhem granule? Nebo jak se dá zamaskovat ta chuť?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 16:17
- Nahlásit

Biluška
Sem včera Muchoš nenápadně zcizila Svět psů
Ty máš opravdu vše dopředu promyšlené do detajlu. Já místo toho musím číst interní firemní časopis.
Škola OK, dostala jsem mikrofon, paráda, pan ředitel byl mladý a asi hodně ambiciozní. Byla tam skupinka 10 autistů a byli v poho. I pes je čím dál lepší.
Dotaz-volala mi baba z nějaké spoelčnosti-snad začátek byl SMS nebo co, a že dělají změny pojistných smluv a různé číčoviny. Baba byla hnusná, aniž by mi něco řekla tak se ptala na moje údaje, odkud jsem a kolik mi je apod., tak jsem odpověděla na první otázku a pak říkám A proč to chcete vědět? baba mi neřekla proč, ale řekla..jo, vy bydlíte tam a tam, máte tehdy a tehdy čas? My za váma přijdeme. Tak jsem jí řekla že mám svoji agentku a poslala jsem ji do dupy. To se mi stalo už podruhé, docela hnusné prodejní způsoby, věřím že jim na tohle někdo skočí. Minule jsem babu poslal do prd a ať už mi laskavě nevolají. Vždycky jim vynadám, že se jedná o služební číslo TO2 a ať mě neotravujou, ale zklidní je to na pár dnů, než mi zavolají znova grrr.

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 16:22
- Nahlásit

Ahoj lidi! Jak se máte?
Já mám v hubě 6 štichů a díru na patře. Proč jsem poslouchala toho doktora a nechala si transplantovat kus patra na dáseň!!!
už druhej den žeru jenom piškoty namočený v čaji a zmrzlinu.

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 16:26
- Nahlásit

Biluška
Jak to mám dostat do psa?
co zkusit hafici namluvit, ze jde o exoticky druch kedlubny?
ale vazne, co zkusit normalne caj, treba s trochou medu, by byl smakoznejsi?

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 16:28
- Nahlásit

Baico
Proč jsem poslouchala toho doktora a nechala si transplantovat kus patra na dáseň!!!
smarja ..tak to vopravdu netusim.. von vam to dochtor nijak nevysvetloval? takovy vymozenosti, to jsou veci dneska

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 16:29
- Nahlásit

Mucholabka
Škola OK,
To ses měla. Já dneska vyfásla haranty, že před nima utíkala i Nýna a to už je fakt co říct Asi třikrát jsem na ně musela zařvat "zavřetetyzobákyasednětenaprdelnežsevážněnaseru" Byli úplně hnusní a nevychovaní

Takové a jí podobné baby posílej do pr.. rovnou Některé společnosti mají fakt šílené praktiky
Vůbec se nedivím ČNB že pořád zostřuje dohled nad pojišťovnictvím, páč to co si někteří dovolují fakt nemá obdoby Od loňska kvůli nim dokonce dáváme klientům podepsat papír, že smlouvu podepisují dobrovolně, ze své vůle a plně při vědomí.

Baico
Proč jsem poslouchala toho doktora a nechala si transplantovat kus patra na dáseň!!!
K čemu je to dobré?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 16:30
- Nahlásit

Biluška
Jenomže jestli si dobře pamatuju tak je zázvor takový pálivý, téměř až nepříjemný při konzumaci. Jak to mám dostat do psa? Mám to třá vyvařit a zalít výluhem granule? Nebo jak se dá zamaskovat ta chuť?
No hele von ten zázvor tu chuť má ostrou schválně, proto se používá na zahřejvání organismu, právě ta chuť způsobuje, že se z těla vyháněj chladný škodliviny, pokud chuť upravíš, už to dělat nebude. Právě chuť je na něm zásadní, že dělá to, co dělá. Do psa bych to asi nevpravovala. Organismus zahřívá a na ňáký dráhy působí....asi plicový...už nevim.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 16:31
- Nahlásit

StaHi
co zkusit hafici namluvit, ze jde o exoticky druch kedlubny?
Hesina je normální pes. Žere akorát granule, piškoty a hovna Kedlubny žere Orina

le vazne, co zkusit normalne caj, treba s trochou medu, by byl smakoznejsi?
Si upadla ne? Si myslíš, že budu psovi dávat med? Copak kradu? A čaj jsem vařila poprvé a naposled v šesté třídě, při předmětu "vaření a rodinná výchova",nebo tak nějak se to jmenovalo

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 16:32
- Nahlásit

Baico
Proč sis transplantovala dáseň?????????????????????

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 16:33
- Nahlásit

Gerda
O zahřívání se v tom časopisu nic nepíše. Píše se tam, že má protizánětlivé a povzbuzující účinky a je tradičně využívaný mimo jiné k léčbě revmatismu, svalových bolestí a nachlazení.
U Sisinky konkrétně chci, aby pomohl při artroze.

No hele von ten zázvor tu chuť má ostrou schválně
No dobře, ale psovi to asi nevysvětlím.

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 16:36
- Nahlásit

Biluška
StaHi
Gerda
Proč sis transplantovala dáseň?????????????????????
Protože jí prej mám na dolních zubech málo a obanžený krkčky. tak přej abych neměla paradentózu a nepřišla o zuby.
Nejhorší je, že mě to čeká ještě na druhý půlce dásně.
Naštěstí to nebolí, pokud se nepokusim pozřít něco, co se musí kousat. Ale je to nepříjemný, ty nítě mě lochtají

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 16:42
- Nahlásit

Biluška
Si upadla ne?..
proto jsem se neodvazila jmenovat dalsi varianty... se kouknete po netu, je tam spousta receptuch

ps. ja bych nikda neverila, ze bys mohla doma mit zazvor ..to uz mi prijde pravdepodobnejsi vanilkovej cukr

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 16:45
- Nahlásit

Baico
tak to je hodne zly, bo vobnazeny krcky mam asi taky... bojim

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 17:00
- Nahlásit

StaHi
Hele dokud jsem nezačala pravidelně chodit k zubaři, ale chodila jsem pouze s akutní bolestí, byl klid. Jak jsem začala chodit na prevenci, rozjelo se to strašným směrem. Až mi dodělají dásně, půjdu si vyfásnout ještě rovnátka. Což je v mém věku celkem úsměvný.

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 17:09
- Nahlásit

Baico
Hele dokud jsem nezačala pravidelně chodit k zubaři, ale chodila jsem pouze s akutní bolestí, byl klid. Jak jsem začala chodit na prevenci, rozjelo se to strašným směrem.
takze to vlastne delam spravne ..mam od 16.10. 2006 zadanku na rtg huby krzeva vyndavani 4 osmicek.. za ty 3 roky mi narostly esteva 2 devitky ..fakt.. a rovnatka mi -krz ty devitky, co se mi uz v zadnym pripade do pusy nevejdou- taky nejspis cekaj.. poridim si naky barevny, nejlip svitici, at to stoji za to

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 17:15
- Nahlásit

StaHi
ps. ja bych nikda neverila, ze bys mohla doma mit zazvor
No to taky nemám. Ale pokud mě vyjde levněji než chondra tak jsem ochotná ho zakoupit

.to uz mi prijde pravdepodobnejsi vanilkovej cukr
Co to je? Normoš cukr mám

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 17:16
- Nahlásit

Biluška
O zahřívání se v tom časopisu nic nepíše
to sme se o zázvoru učili na semináři číncký medicíny.

Baico
Pani krz ty krčky - já je mám obnažený taky, v tom obnažení se mi zuby kazej, takže mi je nejdříf vyvrtali f tom krčku hambatym, dali plombu a pak mi dodělali plastiku toho krčku, jako že mi dodělali zuby k dásni....tak proč vám to udělali takhle strašlivjě? Musíte pít brčkem a nežvejkat, sem zvědavá, jak si třá dáte slepici na paprice s knedlikama....

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 17:26
- Nahlásit

Gerda
sem zvědavá, jak si třá dáte slepici na paprice s knedlikama....
Pan doktor říkal, že můžu svíčkovou . Tak mi jí zítra maminka vaří.

StaHi
poridim si naky barevny, nejlip svitici, at to stoji za to
Já chci taky ty s barevnejma drátkama . Si na tom založim svojí novou imdž.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 17:27
- Nahlásit

Gerda

jsem zkopčila z jiného fora,když tam zejtra jedete
vili.k z roughies (xxxx.net.upc.cz) odpovědět 07. 05. 09, 16:50:29
tak jsem se před chvílí vrátila z Roudnice, byla jsem tam bez hafů, jen s lidským mládětem na okuku.

cesta je SUPER značená, zabloudit nemožno!
příjezdová cesta ovšem bude asi hlavně v sobotu ráno špuntovat i hlavní silniční tah, takže by to chtělo dát si časovou rezervu.

parkoviště všude kolem, co jsem viděla, tak za 50,-Kč přímo u vstupů.

přímo před vstupy je taky ooobr tůň, kde se můžou čwachtat pséci (ofiko je to asi teda nějaká rybářská "voda")

ipácký plac je přímo na hlavním fočusdionu, takže tribuny kol-dokola do výšky, jak k sedu, tak ke stoji, včetně občerstvenkových lavic přímo za brankovištěm. mezi ipo placem a plochou pro agi, obi a výstavy je travní val, takže je možné sledovat vše z jednoho místa.

zázemí je skvělé, jsou tam i toi-budky, které mají dokonce funkční vodu a mýdlo- s tím jsem se ještě nesetkala, v případě spolubojování s mým dvouletým - jsem to vysoko ocenila!

jediné, co tam není, je opravdový stín.

pro monču: stánků je tam dost, ale většinou sportovně-kynologické potřeby z různých zemí, ceny v ojrech

páč bylo megavedro, skoro n ikdo netrénoval (( takže abych ukojila svo zvědavost, asi se tam vydáme ještě i zítra...

a časově - z Letňan až na místo 32 minut při dodržení všech předpisů, ale za plynulého provozu.

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 17:27
- Nahlásit

Gerda
pak mi dodělali plastiku toho krčku
Tam na tý dásni nebyl žádnej materiál, aby udělali plastiku. Museli mi to proto udělat takhle.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 17:34
- Nahlásit

lotyšové dali goooooooooooooooooooooool
to je bomba

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 17:41
- Nahlásit

brezen2008
No já s sebou psa neberu stran toho potenciálního střílení a tý nohy rozďoubaný, takže samé dobré informace, i když to, že cesta je dobře značená a je nemožno zbloudit, neni žádná zásadní informace ))))

Baico
Tam na tý dásni nebyl žádnej materiál, aby udělali plastiku
ajajaj pani, vy musíte mít hupku celou děěěěěsně bolavou! Ale ta svíčková je bezva vjěc - kdyby toho maminka navařila víc, nechcete poslat kastrůlek?

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 17:42 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

Baico
Já chci taky ty s barevnejma drátkama . Si na tom založim svojí novou imdž.
mam podobny plany mohly bysme zalozit i klup
(edit: moh by se jmenovat neco jako 'rejuvenated smile', at to mame rovnou mezinarodni )

Biluška
Co to je?
a sakra ..nechcete se zeptat spis davitkovy? vona ma s temadle kucharskejma kurzama uz svy zkusenoste..
ps. netusim kolik stojej chondra, ale zazvor teda upa jako levnej neni

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 17:45
- Nahlásit

StaHi
netusim kolik stojej chondra, ale zazvor teda upa jako levnej neni
zázvor nedělá to, co chondra. Nemá na chrupafku žádnej vlif, léčí tim, že hřeje a právě taky purguje studený hnusoty s těla ven.

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 17:48
- Nahlásit

Gerda
dyk srovnavam cenu, ne oucinek ..taky je proti nadymani, prti sou v cincky meducine studeny?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 17:50
- Nahlásit

StaHi
taky je proti nadymani, prti sou v cincky meducine studeny?
to spíš asi krs tu purgaci a ne chlat prtůch....

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 17:54
- Nahlásit

Gerda
to spíš asi krs tu purgaci
jo takhle, to by mohlo bejt.. bo ja mivam pri purgaci i studenej pot!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 17:59
- Nahlásit

Gerda
tak hlavně fotte a užijte si to
mě by to asi nebavilo,to já raději už naplánovala trasu podél řeky protože se chci koupat a užívat si kde nikdo nebude

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 18:06
- Nahlásit

Baico
hele pořád jsi dopadla líp jak tendle: http://www.youtube.com/watch?v=4PSAWEYbaUg

brut
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 18:17 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Já používám zázvor při jakémkoli nachlazení, bolení v krku atd. .... buď ho chroupám syrový nebo z něj uvařím čaj, přidám med a zakapu citronem

Babča zázvor bašila bez potíží, Brutovi a Alušce občas udělám čaj ( ovšem bez citronu ale s medem) v období, kdy řádí infekce. Když se nenechá dlouho louhovat, tak nepálí....

Jinak pokud vím, tak se používá k léčení lehkých bolestí svalů, artritidě atd., dále k tlumení nevolností, nadýmání a je protizánětlivý

<< 1 ... 2970 . 2971 . 2972 . 2973 . 2974 . 2975 . 2976 . 2977 . 2978 . 2979 . 2980 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání