| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 21:49
- Nahlásit
jablunka
sem se z debilizátoru dozvěděla,že Lepčí zůůůstanou!!!
-no jó,máš recht,tak to jdu taky hajat,sice ještě nevim,kam,bo je v ložnici zase obsazíno,ale někde se svalím.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 21:52
- Nahlásit
Lola1
No hlavně že se dobře bavíš!!! To seš milující sérga ?
jablunka
Lepčí zůůůstanou!!!
To už zas dávaj tu blbinu jo? .
Neessi
po monitoru běhali malí ovečko-bendokentauříci
no hele,dokud ti nedranděj f obýváku,můžeš bejt f klidu .A jednoho bysme mohly dát jablunce ,vona je na ty "taury"
Tak už fakt táhnu
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 21:54
- Nahlásit
davidkova renata
To seš milující ségra
no, to sem. Tak tě miluju, že jsem si dnes na bedly k večeři dala ostružiny a pak jsem se soudružsky poblila. U tebe to zabrzdilo to vajíčko, no.
|
karel berger
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 21:56 - Změnil/a: karel berger
- Nahlásit
davidkova renata
To už zas dávaj tu blbinu jo?
Vy jste paní zaostalá, Vy teda asi ani nevíte, že jako Tereza právě v těchto dnech úplně náhodou zjistila, že hárá...teda prd..pardon, že už rovnou zabřezla a nejspíš bude mít mladý......stříkačky asi bo cooo
paní, jak můžete bez takovejhle bazálních nouledží vůbec existovat...Vy musíte mít ale strašně plochej život ...no pro co vy jako žijete, když ne pro Terezu?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 21:59
- Nahlásit
tak dobrou ...
|
Dzedzy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 22:25 - Změnil/a: Dzedzy
- Nahlásit
Neessi
Tinta76
Holky sorry, ale vy jste tam nebyli když tam ta Akéla přila. Já dva dny po tom ano a viděla jsem ji. A Ajka vám o tom asi může říct také svý, páč ta jí myslím viděla přímo od prvního dne kdy tam přišla. Vy už jste ji viděli když už byla v poho.
Opravdu ji neodsuzuji za to že to nezvládla, to jsme přeci všichni někde něco nezvládly, ale opravdu mi na to přijde od Bilušky docela nemístný humor. Fakt si nemohu pomoct. To je vše a jen proti tomu jsem se taky ohradila.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 05:51 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
dobré ráno všem
tak hlásím že na Dastyho začal působit olej ,ale je to šikulka,páč až tehdy když jsem byla už v práci a na Jendovi bylo to,aby každý dvě hodky sním šel ven ,tak mi po ránu trochu vynadal co je to za čokla,že musí pravidelně každý 2 hodky a že se nemohl vyspat,tak jsem jenom v klíííííídu oznámila že je to jako s dítětem který dostal průjmiček a to on už pochopil a šel do práce ,takže přebírám štafetku já
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 05:52
- Nahlásit
Dzedzy
ale opravdu mi na to přijde od Bilušky docela nemístný humor. Fakt si nemohu pomoct. To je vše a jen proti tomu jsem se taky ohradila.
No asi kdybys přečetla všechno,tak bys věděla,jak jí to samotnou děsně štvalo a mrzelo,protože pro tu čubu dělala maximum a doufala,že se jí to vrátí v dobrém.A to,že umí i svou blbou náladu převést do humorné formy je spíš obdivuhodné-přesto mnoho z nás vycítilo,jak ji to štve.Zato tvoje kázání mi připomělo některé přispěvatele,o kterých je známo,že humor je jim zcela cizí.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 05:55
- Nahlásit
isdpch
koukals na fotbálek? gratuluji k postupu
|
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Srp 2007 07:10
- Nahlásit
Dzedzy
Holky sorry, ale vy jste tam nebyli když tam ta Akéla přila. Já dva dny po tom ano a viděla jsem ji. A Ajka vám o tom asi může říct také svý, páč ta jí myslím viděla přímo od prvního dne kdy tam přišla. Vy už jste ji viděli když už byla v poho.
Opravdu ji neodsuzuji za to že to nezvládla, to jsme přeci všichni někde něco nezvládly, ale opravdu mi na to přijde od Bilušky docela nemístný humor. Fakt si nemohu pomoct. To je vše a jen proti tomu jsem se taky ohradila.
No, neviděla jsem ani Akélu ani Bilušku, to máš pravdu, proto si taky netroufám vynášet jakýkoliv soudy ...
A nemístnej humor jo? Dej si jednu výchovnou přes záda traverzou a možná ti to dojde
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 07:32
- Nahlásit
Tinta76
brý ránko všem.No já měl tu čest poznat ,jak Bilušku tak Akélu
A můžu dodat snad se na mne neurazí,že je svým způsobem trošku trhlá ,jako asi každej z nás co sem k paní Davídkové chodíme jedni pro rady,druzí radit.
No má to ke mně kousek tak snad mne nevezme traverzou
|
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Srp 2007 07:43
- Nahlásit
Pentas
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 07:49 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Lola1
si dnes na bedly k večeři dala ostružiny
To neznám,co je to za recept?? Asi nějakej vod Bilušky ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 07:53
- Nahlásit
karel berger
Vy jste paní zaostalá
No to je vo mě fšeobecně známý
Vy teda asi ani nevíte, že jako Tereza právě v těchto dnech úplně náhodou zjistila, že hárá...t
No já ani vůbec nevim,kdo je Tereza ,natož esi hárá
želva
tak hlásím že na Dastyho začal působit olej
Taky nějakej zavostalej né? .Ale dobře si to vybral,že počkal na Jéňu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 07:55
- Nahlásit
Pentas
No má to ke mně kousek tak snad mne nevezme traverzou
Myslím,že tvé naděje jsou plané,tuty tě s ní přetáhne
že je svým způsobem trošku trhlá ,jako asi každej z nás co sem k paní Davídkové chodíme
Díky za kompliment
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 08:03
- Nahlásit
davidkova renata
no asi máte,jako obvykle pravdu paní,neboť se sem chystá pro nějaké keříky na ten svůj velkostatek.Třeba se její návštěva uspíší.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 08:21
- Nahlásit
Pentas
Tuty tě zmlátím strašlivě příšerně moc. Ale možná, když mi dáš velkoobchodní slevu na ty křáky tak tě zmlátím jenom strašlivě
Erin
Když vy jste, paní, v otázce vaření strašně konzervativní, to takhle nejde. Nevaž se, odvaž se, vraž tam okurky a vydávej to za fungl novou omáčku.
Lola1
To zažívání musíš víc trénovat, přece není možné, aby tě rozházela taková kravinka? To bys byla z poloviny receptů Magdaleny Dobromily Biluše Retigokotkové předem vyloučena a to by byla dost škoda
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 08:23
- Nahlásit
Brýýýýý ráááánko fšem.......
Tinta76
Pentas
k paní Davídkové chodíme jedni pro rady,druzí radit
A něgdo prvoplánově prudit.
želva
tak hlásím že na Dastyho začal působit olej
Kluk šikovnej.....
davidkova renata
Myslím,že tvé naděje jsou plané,tuty tě s ní přetáhne
Nalití optimismu do žil hned po ránu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 10:48
- Nahlásit
Mám chvilinku čas takže vám písnu další historku pro zasmání. Mě teda moc k smíchu nepřijde, poněvadž jsem ta postižená, ale vy se mi zase určitě budete smát jak blbí
Jelikož firma, která měla postavit plot a kotce shrábla akorát penízky a skutek utek (jak je nakonec v Čechách obvyklé) tak plot jaksi pořád nemáme. Respektive stojí pouze mezi námi a semetrikou (ten je jejich), zezadu do polí je zeď, místy stojící a místy děravá. Ze strany k sousedům - chalupářům plot není vůbec. Blízko míst, kde plot k sousedům není a třeba jednou bude mám nataženou šńůru na prádlo. Mezi švestkou, třešní a ringlí . A z téhle prádelní šňůry se začali ztrácet kolíčky. Napřed jsem si říkala, že se mi to zdá, sem tam nějaký spadne do trávy a podobně. Pak už jsem nemohla pověsit ani jednu pračku, protože mi prostě nevyšly kolíčky. Začala jsem mít podezření, že ty kolíčky někdo bere. Křížový výslech dětí i Tomáše prokázal jejich nevinu. Psice se k tomu taky nehlásily. Vlaštovky tvrdili, že oni nic. Hlídacího pštrosa zatím nemáme, čili nemohl podat hlášení. Smířila jsem se s tím, že buď jsem úplně blbá, ve spánku si odnáším kolíčky na prádlo a nevím kam je dávám, nebo je sem někdo chodí krást. Je mi otázkou proč pouze kolíčky, proč ne prádlo. Občas tam visí opravdu drahé věci, kostýmy, halenky a pod. Asi má dotyčná jinou velikost . V neděli jsme byli na závodech. V sobotu večer jsem pověsila prádlo, v neděli po příjezdu jsem ho šla posbírat. A polovina kolíčků byla pryč. Každé tričko viselo pouze za jeden rožek a druhý kolíček byl v háji. Přivolaný detektiv Tomáš prohlásil, že je holt asi někdo nutně potřeboval. Přivolaná au-pair konstatovala, že pravděpodobně má někdo úchylku projevující se kradením prádelních kolíčků. Včera jsem koupila nový balíček. Jsou krásné, barevné, plastové, absolutně nové. Pověsím je na šňůru, schovám se pod ringli a budu číhat
Uznejte, že toho lakeňáka nutně potřebuju
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:38
- Nahlásit
isdpch
chcete ještě někdo ?
mě by to nepomohlo
a co teprf tu drajvovou malinu pani, to by bylo teprvá kolíčkový game
že by? No já teda popřemýšlím, jestli toho lakeňáka nevyměnit za malinu Myslíš, že by dokázala i vystopovat ty zmizelé kolíčky a donést je zpátky? By byl pro paní chatařku asi krapet šok, až by jí malina vyrvala z ruky kolíček i s košilí a metala s tím domů
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:42
- Nahlásit
isdpch
prosím o obědnání taky
Biluška
bych tipla že je to tutovka sousedka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:45
- Nahlásit
Dobré dopoledne robátka, už má Biluška lakenoise?
isdpch
tohle si budu kupovat,
Mě to vem taky, potřebuju se naučit výraz ředitele zeměkoule, abych mohla trápit své nebohé začínající kolegy, oni za mě pak možná začnou dělat mou práci - bude záležet na kvalitě instruktáže.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:56
- Nahlásit
Gerda
už má Biluška lakenoise?
Ještě ne, ale pracuje se na tom. Už jsem doma předvedla obrázek jak to jako bude vypadat. Tomáš měl nemístné poznámky, jestli bych jako alespoň jednou nemohla přivést PĚKNÉHO psa. Dostal traverzou a je klid
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:01
- Nahlásit
Gerda
no zatím nemá,ale po příhodě s kolíčky to už určitě dlouho trvat nebude,určitě nevěřím tomu plánu,že až na jaře.Spíš do týdne bude mít něco hrozně velkého strach budícího,aby zabránila dalším ztrátám.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:04
- Nahlásit
isdpch
tohle si budu kupovat, renatě to objednávám automaticky, chcete ještě někdo ?
Já mám výraz oduševnělej dost,hlavně po 5ti pivech,ale někteří moji psi by to využili.
|
karel berger
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:04
- Nahlásit
Tinta76
A nemístnej humor jo? Dej si jednu výchovnou přes záda traverzou a možná ti to dojde
dyt ji zlomis ty trdlo myslim Dzedzy ne traversu....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:05
- Nahlásit
Biluška
Jelikož firma, která měla postavit plot a kotce shrábla akorát penízky a skutek utek
A co jako čekáte,pani??!! Snad ne,že vám to fakt postavěj???? .Svatá prostoto..
isdpch
tohle si budu kupovat
No hele,mě to nevobjednávej bo na mě ani japoncííí nestačej,takový udělátko neexistuje.
Biluška
byl pro paní chatařku asi krapet šok, až by jí malina vyrvala z ruky kolíček i s košilí
Si zapomněla dodat i s rukou co to drží bo pracovní malima je pracovní malina
jestli bych jako alespoň jednou nemohla přivést PĚKNÉHO psa
Pani,ale von ten sameček má vyjímečně pravdu,ten čokl je fakt děsnej By mě zajímalo,kolik za něj můžou chtět,todle přeci hravě seženete na každý fsi
|
karel berger
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:07 - Změnil/a: karel berger
- Nahlásit
all, co sijou do Dzedzy
ne že bych se ji chtel zastavat, to myslim i pochopite, ale kdyz se kouknete sem:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/6_6889_0.html
tak se docete spise neco ve smyslu, ze snaha je sice prima, ale pocitaji se jen vysledky....tak nevim, ze by zase dvoji metr?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:11
- Nahlásit
Biluška
Je to fakt dost detektivní příhoda, možná je to takové znamení, že byste pani měla začít psát detektífky. Jenže jako slavná autorka nemůžete mít tak vošklivýho psa, jako je lakenois. Měla byste mít toho brijárda pani, ten je dost důstojnej na autogramiádu vaší prvotiny.
Co se kolíčků týká - jak je to s nima, nevim, ale je jistý, že všechny levý ponožky, co se ztratěj, putujou na planetu Ztracených levých ponožek. Až budou dávat další díly Rena a Stimpyho, možná tam zmíní i nějakou zásadní pravdu o kolíčcích na prádlo - budu za vás bedlivě sledovat televizi.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:28
- Nahlásit
isdpch
hele co kdybych si pořídil malinu, aby mi je jako vohlídala, je to dobrej nápad, blbej nápad, jakej je to vlastně nápad
To neovlivníš, ponožky krade pračka, musel bys mít rotační minimalinu, která by strážila ponožky přímo v pračce, tzn minimalinu kosmonauta. Musíš si začít pořizovat jen pravé ponožky, oblafneš tak pračku, že možná konsternovaně přestane krást i levé ponožky.
|